121482
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Ulthane #26966 Ja, akkor ezt kell mondani, nem azt, hogy ilyen világos van. Amúgy meg van egy csomó játék, ahol éjszaka kuma sötét van, és mégis megoldják. Fáklya, zseblámpa, bunzenégő mittoménmi. :) -
Ulthane #26965 Ezeken most lehet tényleg röhögni, de az ördög a részletekben lakozik. Meddig tartott volna tényleg úgy programozni, hogy keleten keljen és nyugaton menjen le? Semeddig. Apróságok ezek, de rendkívül sokat rontanak az összképen. -
Persze, de azért nem árt látni is valamit a játékból... :) -
Ulthane #26963 Amatőr csillagászként tudom, hogy ez nincs így. A láthatóság (seeing) sok tényezőtől függ, leginkább a fényszennyezéstől, de a levegő hőmérsékletétől, páratartalmától és szennyezettségétől is nagy mértékben.
Az, hogy mennyire van világos vagy sötét mondjuk egy éjszakai megfigyeléskor, az függ attól, hogy hol vagy, hidd el, hogy kurva sötét van még teliholdnál is, persze nem abszolút sötét. És azt is hidd el, hogy ami a játékban van éjszakai "sötétség", az merően túlzó. Ilyen terepen sokkal sötétebb van holdfénynél is (s ugye az meg egyértelmű, hogy nem lehet mindig telihold a játékban sem).
-
R0ckatansky #26962 Magyarul kidobtak,többszöri figyelmetetés után. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ja annyit még korrigálok ha megengeditek mielőtt megint szárnyrakelnek a mendemondák, hogy nem dobott ki senki, 2 pontot kaptam mert topikon bellül akartam lerendezni valamit és a régi pöttyökkel lett meg a nemtuommennyi. :) -
Hát a topikjában már olyan problémák is felmerültek, hogy a nap miért nem keleten ke fel... 
Hosszúhétvége jön hálisten, és szaridő. Hétfőre elérjük azt a pontot, amikor kiderül, hogy a nyugatiból nem lehet jegyet venni kaer morhenbe. Átszállás nélkül tuti nem!
-
Éjszaka a holdvilág erős. Hogyha kimész este a mezőre, vagy ilyen lakatlan területre, ahol nincs fényszennyezés, és derült idő van, akkor a valóságban is ilyen világos van. Városban a lámpák miatt tűnik sötétebbnek a környezet. Hülyén hangzik, de ez így van :D -
Na mégegy utolsó, aztán be is fejeztem :D -
Ulthane #26957 Hadd kérdezzek párat:
Csak én vagyok az, akit zavar, hogy Geralt haja még zárt terekben is úgy lobog, mintha vihar fújná? Az ördög a részletekben lakozik, s engem ez baromira idegesít, hogy áll egy kastélyban az egyik kicsi teremben, ahol még huzat sincs, és lobog a haja. Persze annak, akivel beszélget, nem.
A másik, éjszaka is kuma világos van, csak a nap nem süt. :-/
A harmadik, másnak is volt olyan, hogy amikor Ciri flash van, akkor a kijelző csont fehér lesz, és úgy tölt? Nem egyszer fordult elő, hanem legalább ötször. Teljesen kifehéredik a képernyő, s vagy 10-15 másodpercig úgy tölt. -
Hát miféle játékos az, aki ne akarna olyan játékkal játszani, amiben ilyen zenék vannak??? (mondjuk a cédéről több nagyságrenddel jobban szól)
-
na hát ez nekem úgy van vagyis volt, hogy a konzol(ok) meg a pécé a tévén mer az játékra van, a notebook meg egy ilyen ikeás notebookasztalon, amit az ágyhoz is oda tudok húzni ha az kell, azon meg lehet twitchet nézni, sg-re írkálni, meg mifaszomat. A gémörpécét ilyen alantas dolgokra nem is használtam, már csak azért sem, mert az utolsó etapot kivéve billentyűzet sem volt beledugva :)
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.05.22. 10:23:06 -
Vigyázz, mert már ezzel a semmitmondó válasszal is rontottad a statisztikádat. :-D -
PCnek használom, az meg csak asztal mellett a tökéletes és kényelmes. -
>vagy eleve azon használja

Minden más felhasználás őrütség azoknak, akik csak játékra használják a pécét :) -
SlickAdam #26951 jo nagy pecó lehet.:D
move dat pc! -
Amennyiben a PC TVre van kötve. Nekem ahhoz fúrni kellene és 15 méter HDMIt kihúzni hogy egyátalán a TVn legyen a bigpikcsör. Arról nem is beszélve hogy autókázni kormánnyal ott nem is tudnák mert ahhoz csokpit kellene. Kontrollerrel szintén nem lehetne játszani, mert olyan messze van a PCtől hogy a vezeték nélküli X1 már nem fogja a jelet.
Ez annak jó akinek a TVje mellett van a gépe, vagy eleve azon használja. -
Szivi
(A lemez nekem is ki volt esve amikor kibontottam, nem gyanakodtam, de ezek szerint fostos a bekasztója)
-
SlickAdam #26948 elfelejtettem irni, hogy mar tegnap "itt" volt a Wolfi, csak a csunya postas mar megint ertesitot irt (az ajtonk elött 2 meterre!), ahelyett, hogy becsöngetett volna, ugyhogy most hoztam el. lemez kiesett, de semmi baja.
nadon szepen koszonom!
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.05.22. 10:08:15 -
+1
Az elég kellemetlen, amikor egy roll után a kamerával szemben csapkodok valamit, amit nem látok... -
De amúgy pécén ha megjön az inibuzgerálós patch, biztos lehet majd fovot is állítani egyszerűen. -
Szvsz nincs avval gond, inkább ott látom a problémát, hogy a targetlock nem jelent egyben cameralockot is. Így túl sűrűn, és kontrollálatlanul dobálja el vagy át a targetlockot. -
TomStorm #26944 Ja én is azt hallgatom már napok óta:)Annyira tudtam,hogy jó lesz W3 és még annál is jobb lett mint amit vártam!
A harc persze nem Bloodborne szint de a Boss fight azért itt is rendben van.Én így rá is adnám a koronát mint Open World RPG és mindez MAGYAR nyelven.
Én a kamera közelítést hiányolom a játékból ha jól tudom ezt hívják FOD beállítási lehetőségnek csak nincs sajna.Pedig nekem ide nagyon kellene főleg mikor Target lock-t nyomok mint Bloodborne-ben -
Ha a mittel nem lenne, a mennyivel sem lenne, maradjunk ennyiben. Az a baj, hogy darknak semmilye nincs csak véleménye. Ilyen légbőlkapott, inkább csak ösztönös, de gyakorlatilag minden alapot nélkülöző megérzések ezek. Nincsenek tények, nincs elemzés, nincs összehasoinlítás, nincsenek érvek, nincs semmi, csak egy odabaszott vélemény, ami sok esetben semmi egyébről nem szól, mint a topiklakók hergeléséről. Nem mondom, hogy szándékosan teszi, de a végeredmény ez. -
sakkozni lehet? -
Eddig meg sem néztem különösebben mitket kaptam a játékhoz. Ma végre bettetem a zenecd-t a kocsiba reggel.
Atya.
Úr.
Isten.

Micsoda minőség már ez??? Ha van olyan,m hogy a fantasyt zenébe foglalni, akkor ők megtették. Ez már olyan fokú művészet olyan minőségben, ami eléggé a videójátékok felett áll, és ilyenre leginkább csak a japók voltak képesek, amíg önismétlővé nem váltak. Őrület, ezt fogom napokig halgatni. Tizenöt liter endorfint oldott fel a hipotalamuszom az ereimben az az 1 óra alatt, amíg beértem a reggeli dugóba a zenék hatására. Ez a játék egy csoda. -
Ja értem, sorry, Odafigyelek majdan. -
SlickAdam #26939 Dark! ugy latszik meg mindig nem erted, pedig mar dobtak ki SG-rol...
altalaban nem azzal van a gond amit irsz, hanem hogy MENNYIT! amikor az oldalon olvashato hsz-ok harmada a tied, az mar egyszeruen tarthatatlan, s nincs ra magyarazat. ha mas is kijon (sokkal) kevesebbel, akkor neked is ki kell.
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.05.22. 08:21:18 -
Ulthane #26938 A videojáték káros lehet az agyra -
Ulthane #26937 Érdemes betartani a játék által "kínált sorrendet", és elmenni a fogadóba az elején. A kérdőjelek többsége 4-5-ös szinten esélytelen. Én is belefutottam ebbe a hibába, hogy nem ezzel kezdtem, és az egyik mellékküldit kezdtem el tolni.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Aztán amikor annak a végén egy barlangban egy kibaszott nagy vérfarkas elpicsázott vagy ötször, beláttam, hogy nem véletlen, hogy a gép mit kínál és mit nem. :)
Szóval csak lassan, óvatosan. Javaslom a Family matters küldetést, zseniális, de tényleg, és ez az egy szál több órás (!). S ahhoz elég a szinted.
Utoljára szerkesztette: Ulthane, 2015.05.22. 08:10:11 -
Ulthane #26936 Első osztályú überkirály a játék, tényleg. Ha rendesen megfoltozzák, a második számú kedvencem lesz a Mass Effect trilogy után. -
Kérdés Velenben hol. Pár órája már itt kolbászolok, volt pici lassulás, de nem vészes és csak pár mp-ig. Volt eső meg konkrétan vihar is, de nem vettem észre olyat, amit te írsz. A nekkereket szépen irtottam meg beleszaladtam pár nagy dögbe is (aztán meg elszaladtam).
Olyan 3-4 órája mászkálok Velenben, a main questet tologattam meg két-három sidequestet (a többihez kevés vagyok egyelőre) és próbáltam kérdőjelre vadászni, de ott is sok helyen csúnyán szájba vertek. -
Ja mondjuk ez érthetetlen hogy "szaggat" a szaggat szó nálam a legalja, az még a belassulásoktól is rosszabb, hogy miért hagyták így? :(
Mindegy gondolom, lesz rá sebtapasz.
Gondolom nem lehet állítani hogy csak napos idő legyen freerun-ban?
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.05.22. 08:00:37 -
Össze van kötve a tévével, de kontroller vezetékes (a nyavalyás wireless állandóan bekapcsolta az x360-at, hiába volt a pc-hez párosítva, ezért feladtam) és nehezen ér el az ágyig, kell hozzá usb hosszabbító kábel (van),
Ez összességében annyi macera, hogy inkább nem szenvedek vele. Meg két méterről a jobb felbontás konkrétan nem is látszik. Az fps az igen, de felbontás nem igazán és ha már pc, akkor már lássam a jobb grafikát. -
Ulthane #26932 Sajnos van. Egyrészt azért, mert teljesen életszerütlenül van, hogy egy nap háromszor is esik, másrészt tényleg szaggat.
Az időjárás-rendszer sajnos nem jó a játékban:
* szélcsatorna
* eső-rendszer
* megfigyeltétek, hogy még éjszaka is kuma világos van?
-
Ulthane #26931 Úgy látom a piros medálokat lecserélted most egy jobbra. :) -
Amit írtam az viccelődés, nem komoly, de rendben, legközelebb nem írok ilyeneket.
(Nooorbi csak nem vette sértésnek, arra értettem hogy a DC a stílusából kifolyólag megengedhetett magának ilyen effekteket, az lenne a faja ha rpg szinten lehetne ilyet. :) )
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.05.22. 07:54:05 -
pike011 #26929 En az ilyet nem ertettem soha. Ha elvileg ugyan az a jatek, hogy lehet, hogy valakinek mint pl. nekem mikor Velenbe ertem es pl siman a reten egy pocsojanal nekkereket oltem tenyleg rohadt keves az fps. Fordulok egyet, arrebb szaladok par metert hirtelen visszater, visszafutok megint ugyan ez. Delutan teszek fel videot. Nem hiszem el, hogy csak nekem van ez? Es ott meg eso se esett. -
Az az ő bajuk :)
-----------
Tényleg végül voltál a debreceni PlayIT-en? Én kinéztem, de első és utolsó alkalom volt. Az X1 kontrollert 8ezerért nem tudtam kihagyni, de a pozitív élmények itt kb. ki is merültek :)
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2015.05.22. 07:52:45 -
De a nagy többség még mindig görnyed...