121490

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • AntiHero
    Amúgy másnak is szar a patchek letöltése?

2 hete szarakodok ezzel. DNS-t is állítottam. Valamit letölt, valamit 2 hete nem...
  • AntiHero
    6 óra akkor :D
  • Moby
    Hajnalig fog tartani. Ott a címében...LOL
  • darkSectorxxx #27212
    Acsacsin kríd

• darkSectorxxx #27211
    Milyen hosszú lesz? :D
  • AntiHero
    Vótmán? :D

Until Dawn Aug. 26.
  • Moby
    Fogalmam sincs miből haluzol ilyeneket:) Nekem gyerekeim vannak,én nem tudok naphosszakat játszani...
  • TDC Geronimo
    Szerdán délután. 3-4 felé, de webstoren már hamarabb fent szoktak lenni cuccok 1-2 körül
  • Ulthane
    Egész múlt héten áradoztál, és naphosszakat toltad a játékot. Szeirntem lazán van benne 20+ órád. Right? Nos, akkor mégiscsak annyit toltad.
  • Jaka923
    Mikor szokott frissülni a magyar store? Ma jelenik meg az Ultra Street Fighter IV, de még mindig nincs fent.
  • Moby
    Ejjbazmeg...erős cucc lesz :)
  • TDC Geronimo

Miért akkor jön, amikor az MGS...?!
  • Moby
    > Legalább annyit toltad, mint én szerintem.

Ez miből következik szakértő úr? :D

/hint: a veleni főküldetést SEM kezdtem még el LOL
  • Ulthane
    Pedig megéri megkeresni. Beteg egy küldetés! :)
  • Ulthane
    Akkor valamit nagyon rosszul csinálsz 12-es szinten járok, most csináltam meg Novigradból az első küldetést Triss-szel. Legalább annyit toltad, mint én szerintem.
  • Ulthane
    Lehet, hogy hétszer jobban nyitott, de anno az csak PC-re jelent meg, ez meg két konzolra is, illetve jóval nagyobb a hype is körülötte.
  • Moby
    És most kapom, ami jár nekem...LOL
  • TDC Geronimo
  • Moby
    Jó csaj ez a Yen, de a witcher nem szentember, nah...
    szal
    Megkapta Keira ami jár neki :DD
  • Moby
    Kicsit túlbonyolítják ezt. Az a look szerintem mindenkinek megfelelne teljes gametimeban, ahogy láttuk őt a játék első percében....LOL
  • TDC Geronimo
    Most olvasom, hogy aki nem járt még novigradba se mint pl én az még szinte az első actot se kezdte el a 3ból. WAT? :D
  • TDC Geronimo
    Ez jön ma + 1 contract quest

Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.05.26. 13:09:41
  • SlickAdam
    van xinput tamogatas. nem arra gondolok. hanem hogy konzolon atszabtak az iranyitast. PLUSZ (kacagtam tegnap), menüben fel lehet nagyitani a feliratokat.:)
  • Moby
    xpadder?
  • SlickAdam
    ooo megvan ott is, tudom hogy sájni. de az az enhanced verzio sajna nem kapta meg a konzolos iranyitast.:(
  • Moby
    Azt majd a gép v_akármennyin nézd meg. Azon odabaszarintós még ma is.
  • SlickAdam
    ja es amiert bekapcsoltam:
    3-ban amikor kerdezgetett a komornyik, na ott durvan szar volt, hogy nem tudom mi a helyzet, gondoltam csak meg kene nezni a 2-t, hatha le tudnam tolni.
    nos... ebben ugyanugy nem ertek szart se mar az elejen. kihallgatas, kiraly, a fattyak, ... MIVAN???!!! :D
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.05.26. 12:33:54
  • SlickAdam
    tegnap nagy "unalmamban" az ejszaka kozepen, elöturtam a zixboksz trisziksztit es ujra (mar nem is szamolom hanyadszorra... siman 10 felett) beleneztem a Witcher 2-be. latvany ugye szetvagott az uj utan, föleg hogy törik is a kep, de eleg hamar raallt a szemem.
    a kamera... fenyevekkel jobb, mint a 3-ban. nem a stutterre gondolok, hanem ugy altalaban sokkal reszponzivabb, kellemesebb. 3-ban mindegy hogy allitottam, idegesitett. vagy lassu volt, vagy tul gyors, darabos, ...
    ilyenre kene pöcsölniük. meg a szar performansz se olyan zavaro jo kamera mellett.
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.05.26. 12:31:43
  • TDC Geronimo
    63 per cent of physical copies were sold on PlayStation 4, 32 per cent on Xbox One and five per cent on PC

Nem véletlen mondták, hogy konzolok nélkül nem lehetne 3. rész

Mondjuk nyilván PCre legtöbb digitális eladás, de biztosra veszem, hogy konzolokra jóval több ment el

Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.05.26. 12:30:30
  • TDC Geronimo
    Fasza, tehát akkor még hetek kérdése. Addigra le is tolom egészet :/
  • Moby
    Azzal gyakorlatilag semmit nem haladok. :D

De hogy ne csak W3 legyen, meg közeleg az idő, meg talán még nem volt...
    szal
    .
    gyújtsunk alá :)
  • Tatyla
    Néha a mellék szálak hangulatosabbak a főküldiktől...
  • Moby
    Szarság...oké. A szarség gyakorlatilag kimerül az elkúródó frémben. Nem a cutscenekben, azt leszarom. Hálisten azóta quest sem borult meg (bár jobban is ügyelek rá, azonnal visszatöltöm az első gyanús dologra).
  • Moby
    Volt egy ilyen szakasz nekem is, de túllendültem rajta. Mármint a szarság az van most is, de már nem tudok másra koncentrálni, csak a játékra, olyan szinten dönti rám a történéseket. Fostam tőle, hogy ez az openworld kiveszi a cuccot belőle, felhigítja, beletolja az unalomba. Hát bammeg nincs egy perc szusszanás, aztán már beletoltam lassan 5 order végigjátszás, és az elején vagyok :DDD
  • n000rbi
    Én szinte minden este teszek egy újabb próbát, de ez a sok szarság teljesen kizökkent, nem tudok belemerülni :( Nagyon remélem, hogy hamarosan gatyába rázzák, mert ez így nem buli.
  • Moby
    Tök vicces, hogy azóta sem látom ezt a problémát :D A randomelbaszodó frémet annál inkább :(
  • n000rbi
    Tegnapi poszt rángatós kamera témában belsős cdpr embertől:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Hey all,

Thank you very much for all the reports, it means a world to us. Just to let you know, we are aware of the issue with stuttering camera and it is now being looked into by our devs.

Please keep in mind that after release the internet exploded with feedback and we're doing our best to keep up with it, so forgive us if a response to a specific issue is sometimes delayed.

Happy hunting, witchers!
  • SlickAdam
    "A várakozásoknak megfelelően az első helyen nyitott az Egyesült Királyságban a The Witcher III: Wild Hunt, mely az idei év eddigi legerősebb nyitányát produkálta, 53 százalékkal túlszárnyalva a Battlefield Hardline premierjét.

A harmadik rész hétszer (!) olyan jól nyitott, mint annak idején a második epizód, az egyes verziók közül pedig a PS4 változat volt a legnépszerűbb, mely az eladások 63 százalékáért felelt."

G365
  • Kongy
    Énis.. :) hát ez van, óvatlan voltam.
  • Moby
    Sajnos rászabadítottam a világra...ezért is kérdeztem :D