121485
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Végre egy hibátlan program. Megmondták a tesztekben. A vudusámánok megcsinálták. 
(1.05-ig nem nyúlok hozzá). -
Még nem tartok ott, de...
-
Na Skelligén van csak fosfrém igazán gyerekek :D Asszem kicsit szüneteltetem a játékot, kissé felfordult a gyomrom. -
Északi királyság, de időjárás meg ilyen lapokat ki kell venni ahogy nyersz újakat a kisebbeket ki kell tenni, kürt kártya meg újra élesztő és párositható kártyák legyenek főleg, kém kártya is fontos minél kisebb a száma annál jobb, nekem kürtös van három is a pakliban, hős kártyára meg semmi negatív de pozitív dolog se hat. -
pike011 #27487 Hat ez a kartya nekem se megy. Velenbe probalkoztam par emberrel, ott parszor nyertem is. De most Novigradba a legegyszerubb ember is olyan szornypaklit pakolt ki, olyan kombokat nyomtak, hogy ott alltam 5 erovel vagy mivel o meg 50-60 folott. Itt hagytam is abba. Lehet visszamegyek majd Velenbe es probalkozok ott. Kezdesnek milyen paklival erdemes menni? -
Szerintem most keresek valami egyszerű kocsmárost és megpróbálom leverni. Vettem lapokat amerre jártam.
Valami csak lesz már. -
Egy cimborám megtanitott azóta verhetetlen vagyok -
Nya W3-ban főszál egyszer letudva (ISTENKIRÁLY TÖRTÉNET), meg sok mellék ... viszont próbálta valaki legnehezebb fokozaton?
Bár még van dolog itt is ha kijön a patch, de agyalok azon kéne maxolni, de kikészülni nem akarok :D
(Bár a kártya még mindig nem megy :( ) -
Witcherben, hogy várok a patchre, elég jól belejöttem ebbe a kártya játékba még egy hős kártya hiányzik hogy mehessek a nagy versenyre... -
Még ide
The XP fix is coming as well. As mentioned, it's just a part of the changes. I will add it though to the original post though. We are looking into the frame rate issues on PS4 as well. -
-
SlickAdam #27480 inkabb a táp, ahogy nezem :( -
ROFL -
CPU hűtőben lehet vele szopás, szal óvatosan, Amúgy spécihűtővel lehet bepróbálok egyszer a silverstone raven-jeiből is egyet. Az is kurvára tetszik. -
:DD
-
SlickAdam #27476 aztaku...! erre hogy nem leltem ra?! 22 cm magas, jol kezdödik. csekkolom is, thx! -
A xigmatek octans volt a B tervem. Nem volt rá szükség, így nem szereztem vele gyakorlati tapasztalatot, de esetleg vess rá egy pillantást. -
SlickAdam #27474 "slightly on PC"
miert? a pc gamer meg mindig monitor elött görnyedest jelent?
-
Jól hangzik.
Hi everyone,
As you know we don't stop working to keep bringing you new updates - I just wanted to give you a heads-up of what to expect in the upcoming patch. The list below is a part of the change log for the 1.04/1.05. There will be a lot more fixes on the way - here's the breakdown of the most requested changes:
Geralt will not longer interact with candles near chests and other interactive elements.
General stability and performance improvements
Significantly Enlarged GUI and HUD elements (including fonts) on consoles and slightly on PC.
Improved camera smoothness
Performance improvements during some cutscenes.
Fixed case where game was crashing on loading a save in certain situations
Various bug fixes and user experience improvements in GUI panels.
Fixed issue where some players were unable to run after Wandering in the Dark quest
Fixed issue where players were unable to talk to Eight after the Lord of Undvik quest
Too many wild hunt minions were spawned during Ciri's Story: Fleeing the Bog quest.
Fixed issue where Keira could sometimes fall under terrain during Wandering in the Dark quest
Fixed issue where Player was unable to move freely during Blindingly Obvious quest
Fixed issue where Player was unable to activate portal during Wandering in the Dark quest
Fixed issue where Player could get trapped in Turseach castle ruins
Fixed issue where Roche was not present at Hanged Man's tree during Eye for an Eye quest
Fixed issue where Player was unable to talk or interact with certain NPCs
Fixed issue where Sirens in quest Lord of Undvik could be invulnerable.
Fixed issue where player was unable to use certain actions after Carnal Sins quest
Fixed issue where Geralt was sometimes unable to mount Roach
Fixed issue where some players where experiencing infinite loading screen during King's Gambit quest.
Fixed issue where Simun was not properly spawned in An Unpaid Debt quest
Fixed issue where player might have had a progression break after choosing certain dialogue option when talking to Dijkstra in Count Reuven's Treasure quest
The Pyres of Novigrad quest is of course going to be fixed as well. -
SlickAdam #27472 azt pont nem akarom. meg hulyen is nezne ki.:( -
Most már lehet lemondok a day 1 vásárlásról és megvárom teszteket, mert ez már nem az első alkalom, hogy PSes verziónál a fosabb a frém. -
A lábak nem kötelezőek.Vagyis fordítsd el 90 fokkal. -
ah nem láttam telefonról melóból :) -
SlickAdam #27468 az a baj a Core V1 hazikoval, hogy kb. 6 mm-en mulik, hogy legyen helye. de nincs... fasz kivan. es az alaplapok is olyan dragak lettek errefele, hogy nemigaz...
pedig ma mar kosarba pakoltam mindent. szerencsere elövettem meg gyorsan a meröszalagot. -
DX környezetre gondolt. Az architektet most nem játszik, mindkét konzolos cucc fosport. A szó legszorosabb értelmében. -
Faszapécén mindig minden jelentősen jobb, ez különösebb vizsgálatot nem igényel. Ezzel addig nincs is baj, amíg be nem esnek a konzolverzák az igénytelenszint alá, mint mondjuk most.
Ami itt inkáBB érdekes, hogy ez már nem az első játék, aminek a one-os verziója jobb.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.05.31. 19:38:04 -
SlickAdam #27465 XO-val több a tapasztalatuk? vagy az Xbox nev tapasztalatot hoz az uj architektura ellenere is? :) -
Eddig nem sok tapasztalatuk volt PS-el, ha ez számít valamit, gyakorlatilag ez az első Witcher a sanyi konzolján.
Én azt bánom, hogy nincs egy ütős PC-m, mert azon lenne igazi a játék. -
SlickAdam #27463 #27453 -
Na nem voltam rest, leszaladtam Harlekinhez megnézni a one-on a w3-at.
Hót más a két verza. Görbeláp volt az összehasonlítási alap, mert ha valahol, ott konzekvensen megpusztul a ps4.
Bone-on is beszakad a frém, de. Ebszolájte nincs ez a balranézek 30 frém, jobbranézek 20. Nincs az a a szakadékérzés, valszeg azért sem, mert nem esik annyira be. Ebszolájte nincs a konstans megpusztulás a witcherérzékek bekapcsolásánál (sőt, mintha még jobb is lenne olyankor). DE, Az egész sokkal-sokkal, SOKKAL reszponzívabb. Nyomod a gombot, jön az interakció, ott prompt, akkor is, ha épp a frém nem vidám.
Az ára.
LOD. One-on bőőőven a látótávban (sőt, igazából egészen közel) váltja a LOD szinteket. De mindezt nagyon szépen teszi, kurvára nem fájdalamasan, nagyon okés kompromisszum. Ha lehetne választani, hogy fosfrém vagy ez, most azonnal viheti a LOD távot a cdpr a gecibe. Illetve a reszponzivitás az valami mthreading problémának tűnik, azon csak a frém nem segít.
Verdikt.
Ha az 1.03 létezett volna mindig, akkor csak one-on lett volna szabad tolni. Persze ki gondolt egyáltalán erre...
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.05.31. 19:27:58 -
pike011 #27461 Az a baj ezekkel a tesztekkel, hogy 3 perc az egész. Pont olyan részeket vágnak ki az átvezetőkön kivül ahol semmi baja a játéknak. Játszottam én is eddig kb 40órát és sokkal több van mint amit itt megmutatnak. A készítőknek meg bárki másnak (itt is) aki ennyit lát tényleg az jön le, hogy csak néhány játékos rinyál. Novigradba miért nem este felé amikor esik az eső veszik fel az fps tesztet? Ott nem 29-30at látnánk az fix. Bár ezek után lehet tényleg nálam van a gond... -
-
VFX at Naughty Dog
2:54-nél nagyon rendben van az effekt
Utoljára szerkesztette: roolandsan, 2015.05.31. 18:49:28 -
A másik topikban összeszámoltam az előző 970+4690K kombóm. 350 volt a vége. De a baj az, hogy továbbra sem ennek kéne a MEGOLDÁSNAK lennie, ennek csak egy opciónak kéne lennie a legmagasabb elérhető minőségre. -
>Nyilván laikusként állok hozzá, de arra gondolok, hogy a 60 fps-t mindenki észreveszi, ha a 30-hoz hasonlítják. Azt nem gondolom, hogy a 27 fps és a 24 között sokan észrevennék a különbséget, főleg, ha csak néha-néha esik le ennyire.
Ezt kb hetente kénytelen vagyok leírni, hogy itt nem a nominális értékkel van gond, hanem a framepacinggel. Persze a 60 és a 30 között hatalmas különbség van, de a 30fps még lehet tökéletes framepacing, ami nem fáj (csak kevésbé reszponzív, és "szép" mint a 60), de technikailag nincs vele különösebb probléma. Demivel az fps kifejezés egy statisztikai érték, a pacingről nem mond el semmit. Az viszont kijelenthető, hogy ami NEM 30 (és innentől midnegy hogy 29, 20 vagy 25) az pacingproblémás. Ez egy axióma.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.05.31. 14:43:39 -
Olyan kevés idő telt még csak el?
Olyan érzésem volt mintha már fél éve megjelent volna. -
Ma éjfélig kb. 12k a Bloodborne magyar storeban. Nem rossz ajánlat egy két hónapos játékért. -
Kovetkezo. pcre hetfon jon, psre remelhetoleg a het vegeig. -
SlickAdam #27453 -
Halleluja, várjuk! Jövő hét? Vagy ez majd csak 1.05-ben? (pc-re már van 1.04 is, konzolra még csak 1.03)