121487
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
És még valami. Witcher első és második része egyaránt technikai gondokkal küzdött. A CDP egy indie stúdióból nőtte ki magát, nem áll mögötte EA és UBI anyagi hátér. 200 munkatársa van, nem ezer. Letették az asztalra minden idők egyik leggrandiózusabb játékát. Naná, hogy technikai problémákkal küzd. Micsoda meglepetés. -
"ugyanolyan árban van olyan produktum ami ezt teljesíti"
Most a géppel van bajod, vagy a játékkal? Ezt már nem tudom követni. -
Ez a moslék helyett nekem is megfelelne egy 30-ra lockolt W3, de van már bennem dac is bőven: ne az én pénztárcám fájjon már más balfaszsága miatt. -
SlickAdam #27609 bar egy csucs vason röhejes a 30 frem, de nekem tovabbra sincs gondom vele, ha atom stabil. jo, lehetnek pacing gondok (föleg pc-n), de nekem az Evil Within is megfelelt vegül 30-ra lockolva, 1440p-rol leskalazva.:D -
A wiki szerint a tavalyi átlagfizu 4000 euró volt. Ebben benne van az útburkoló és a vezérigazgató is. Nyilván nem a pék fizetését mérem, hanem a managerét, aki kb olyan beosztásban van ott, olyan munkát végez, mint én itthon. Itt az átlag fizu 400 euró kb, de én sem annyit keresek és nem vagyok rocksztár. :) -
VÁHÁHÁHÁÁÁÁ a leghitelesebbektől :DDD
Nem, nem lesz. Ott lesz, akik lusták optimákolni, vagy hülyék hozzá (és ezeknél -cdpr- épp működhet is:) ). Nem. A DX12 nagy dobása a direkt hozzáférés, ami boxban megoldott dx nélkül is. Ergo aki akarta, annak eddig is volt. Nem szabadulk semmi olyan feature, vagy erőforrás, ami eddig ne lett volna elérhető.
http://wccftech.com/phil-spencer-directx-1-xbox-one-hardware-graphics/ -
>ami amúgy is minden konfigot megfektet és PC-n AMD-s architektúrán sem hajlandó jól futni.
Hm. Ez engem miért kellene, hogy egy hangyafasznyit érdekeljen? Ha én sohasoha egy másodpercet nem foglalkoznék semmilyen másik platfrommal, nem olvasnám a médiát, nem ismerném az alternatívákat, akkor vajon nem látnám mennyire okadékul fut? Nem okoznak fizikai rosszullétet néha (nem vicc), nem volna elvárásom egy húszezres játékkal szemben, pláne úgy, hogy ugyanolyan árban van olyan produktum ami ezt teljesíti?
Persze örülhetnék is neki, tapsikolhatnék hozzá, hiszen ha valami, akkor attól TÉNYLEG minden jobb lesz. Boldogok a lelki szegények, mert övék a mennyek országa. Tudjuk.
/ hozzátenném így folytatódik: Boldogok, akik sírnak, mert ők megvigasztaltatnak. :DDD -
"Ezeket a butaságokat nem tudom honnan veszed"
Nyilván nem a kisujjamból, a sajtó írta ezt is, mint minden mást.
http://www.developer-tech.com/news/2015/apr/24/directx-12-unlocking-xbox-ones-potential/ -
SlickAdam #27604 en nemetorszagban elek es nem ismerek olyat, aki 5000 euro felett keresne, de a tobbseg meg a kozeleben sincs ennek az összegnek... urban legend mondom.
nyilvan van ilyen, de az rohadtul nem az atlag.:D mindenki manager , vezetö mernök, senior programozo meg politikus errefele vagy mi? :D
mindig kacagok amikor a szurkehalyogos diszmagyar nyomatja a bullshit korleveleket facebook-on, hogy itt 120 forint a kenyer meg mittomen. persze... meg a zsömle se.:D
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.06.02. 09:32:23 -
Épp azt a címet mondod, ami amúgy is minden konfigot megfektet és PC-n AMD-s architektúrán sem hajlandó jól futni.
Hasonlíthatod a konzolodat egy csúcs PC-hez, de minek?
Amikor megvettem a PS3-at, az egy visszalépés volt az akkori PC-hez képest, de PC-n akkor sem volt a TLoU-hoz hasonló. És ott is fosfrém volt PS3-on, mégse sírt senki.
Ma sincs hasonló PC-n a Bloodbornehoz, jegyezném meg. De itt muszáj sírni az fps miatt. Mert a sírástól minden jobb lesz. -
>az messze nem kiemelkedő pl. Németországban.
Súgok: Slick épp ott él :DD SZóval neki szerintem erről bátran mesélhetsz. -
Egy átlag család. Két kereső, nem pályakezdő, fejenként havi 5-7500 euró az messze nem kiemelkedő pl. Németországban.
Egyébként egy 10-éves tapasztalattal rendelkező diplomás középmanager maga megkeresi ezt az összeget per hó. Ez havi 3 millió, ennyit itt is kifizetnek egy csúcsvezetőnek simán, a németeknél meg egy szinttel lejjebb is. -
Ezt a 0 fps-t hagyjuk már. Fix 30 elég, amíg az elég addig inkább kisajtolnak minden létező pixelt 30-ba, mintsem 60 miatt kompromisszumokkal.
Soha ne gondolja senki hogy egy grafos játéknak 60fps lesz a cél. Vagyis cél lehet , de megvalósulni nem fog. -
Nekem most is vannak olyan elvárásaim, amit a platform nem teljesít. Jelesül épp a W3 kapcsán.
-Irreális elvárások ezek?
-Megoldhatatlanok?
-A játék árát tekintve túlzóak? -
Ott sem fenékig tejlfel. Ilyenkor téged is elkap a harciideg, de én hosszúsok órákat basztam el frémreszeléssel például a murdered soulsuspecttel, és nem tudtam megoldani a 60 frémet, vagy az evil withinnel, és sorolhatnám. És amikor a három-négyszárzeres cuccon megy a kendácsolás az csak az igazán nagy agyfasz. De az legalább hardversen nagyon rendben van.
Sajnos. Jelenleg. Nincs. Igazán. Jó. Megoldás. -
Tudtuk jól, mit veszünk. A PS4 nem egy mágikus fekete doboz. én legalábbis tudtam, mit veszek, amikor megvettem. -
>leszarom a fosfrémet
ÉS akkor pusztuljon mindenki, aki nem szivesen hánytatja magát tőle? Én is spectrumon kezdtem. C16-on magamnak írtam a játékprogramokat, mert nem volt honnan szerezni. Boldog lennék, ha nem nyomnélkül tűnne el az elmúlt 30 év. Nembaj, ugye? -
SlickAdam #27595 "Havi 10-15 ezer eurós fizuk mellett kétévente 5000-et kiadni egy ilyenre az semmi."
persze. es kik keresnek ennyit? :D LOL. vagy ez valami ujabb balkan legenda? -
>A MS pl. az új dx-től várja a csodát.
Ezeket a butaságokat nem tudom honnan veszed :) A DX12 a konzolon kvázi semmit nem hoz, maximum könnyebb átjárhatóságot a a pécé és a box között. A konzolnak nincs szüksége a dx12-re.
>ahogy angry joe is megvette.
Aki nem reprezentál semmit. Ahogy te sem, és én sem. A piac nem ezekből él. Nem a fanatikusokból, nem a hardcore gamerekből. Ez ugyanannak a reciproka, mint ahogy évek óta halgatjuk, hogy az 1 dolláros mobiljátékok megölik a konzolt. Nem ölték meg. A 3000 dolláros pécék sem fogják. -
Az előző gen sokáig sokkal jobb volt. Aztán meg évek óta várták az új gen-t. Most nincs mire várni, tehát itt az alkalom a váltásra. Sokan meg is tették. -
Én pont fordítva. 93 óta magam rakom össze a pc-imet (előtte c64, azzal nem kellett szerelni) és k.rvára elegem lett már a barkácsból, azért van még mindig az i5-öm, meg a 760 gtx-em. Pedig ma már minden csavar műanyag, kézzel kezelhető, könnyen szerelhető. Régen véresre csesztem a kezem a sok sz.ron a gépen belül, mire szétszedtem-összeraktam.
Viszont vannak kész konfigok, amiket csak meg kell venni, ha elavul, vesznek újat. Havi 10-15 ezer eurós fizuk mellett kétévente 5000-et kiadni egy ilyenre az semmi. -
SlickAdam #27591 "De két év múlva is ez lesz? Amikor a konzoljátékos látja, hogy pc-n már fényévekkel előrébb vannak, de ő ugyanazt kapja konzolon"
ez lesz. elözö gen uccso eveiben is ez volt mar, megis csak kevesen valtottak. -
Érdekes ez a rinya és pont engem sem érdekel. Until Dawn-t akarok játszani Hayden Panattiere-vel, meg új Mass Effect-et akarok a PS4-emre, meg F1 2015-öt.
Witcher 3 iszonyat jó játék, leszarom a fosfrémet, mert én még Spectrumon kezdtem, hozzászokott a szemem és nem kezdek hisztis picsaként sírni mindenen.
Ez a legtöketlenebb generáció, amit valaha is láttam, és nem a vasakra gondolok, hanem az emberekre. A veterán gamerek meg utánamennek a divatfikának. -
A hw ugyanaz, de a sw alatta nem. A MS pl. az új dx-től várja a csodát. Ráadásul lehet kifejezetten konzolra optimalizálni is valamit, így húzták ki az előző gen-t is.
"PS4-en többet adnak el belőle, mint az összes többi platfromra együttvéve"
Ma igen. De két év múlva is ez lesz? Amikor a konzoljátékos látja, hogy pc-n már fényévekkel előrébb vannak, de ő ugyanazt kapja konzolon, mint amit a pc-s kapott három éve, akkor mit fog tenni? Persze, olcsóbb, de ne feledjük, hogy a legtöbb eladás még mindig a nyugati világban van, ahol 3000 dollárt kiadni egy gépre bár kellemetlen, de messze nem megoldhatatlan egy középosztálybeli családnak. Szívesebben adnak ki 400 dollárt konzolra, de meg fogják venni mondjuk az alienware ready made pc-jét, ha muszáj lesz, ahogy angry joe is megvette. -
SlickAdam #27588 nem veszitenek, mert meg mindig sok a tudatlan / igenytelen ill. a pc-t felelemmel szemlelö. en mindig is gyuloltem a pc ganyt, de manapsag mar gyerekjatszma. az összerakastol kezdve a kis allitgatasokig. gyakorlatilag be lehet ugy löni az egeszet, hogy konzolkent induljon billentyuzet es egyeb szarsagok nelkul (steam big picture mode).
-
>Ha a konzolok piacot veszítenek a pc-vel szemben, akkor lépniük kell.
Akkor elmondom újra: a ps4 a sonytörténelem legjobban fogyó konzolja. Fogalmam sincs milyen piacvesztésről beszélünk. -
>Ez a második évük és már elértünk az erejük határára.
Ez egy fix hardver :D Az erejéne a határa pont ugyanaz volt 2013-ban, ami 2017-ben lesz. A legjobban fogyó konzol, amiben nyilván szerepe van az alacsony árnak. Eszük ágában nincs és nem is lesz lecserélni. Szaggat a witcher3? Kit érdekel???? PS4-en többet adnak el belőle, mint az összes többi platfromra együttvéve. Szerinted érdekel bárkit ez a rinya itt? :) -
Csakhogy időközben feljött a pc-gaming. Trendi lett drága és jó pc-t fenntartani: lásd pl. totalbiscuit csatornája, de angry joe is, aki korábban csak konzolon, x360-on nyomult, mindent pc-n tol már, csak az exkluzívokat nem. Ezekből meg alig van.
Ha a konzolok piacot veszítenek a pc-vel szemben, akkor lépniük kell. -
SlickAdam #27584 összerakjuk neked? meg olcsobban is kijossz.:)
te nem ervelhetsz azzal, amivel Moby.:P az exkluzivokat meg meg se emlitsd, mert az bullshit. azokat le lehet tolni kesöbb is, arcsokkentes utan, egyben. -
A lenti két linkemben a Sony alelnöke, Masayasu Ito mondta ezt. Ő Kaz helyettese. De mintha lett volna valami Kaztól is még launch előtt. Mondjuk az se jó, ha a második ember mást mond, mint az első... -
Annyi profitot fognak kitaposni ebbőúl a generációból, amennyit csak lehet. Őrültség új gépet várni belátható időn belül. A sony óriási bajban van. Az egyetlen okésan működő, profitot termelő üzletága a SCE. Gyakorlatilag az aranytojást tojó nyúkká lépett elő. Ami azt is jelenti, hogy a jövőben ezen az ágon az alapvető cél a profitmaximalizálás lesz. Az meg sosem az sg-n folyó hardvernyifogásról szól :D Sőt. -
A w3 nem hibátlan, de nincs nagy eltérés a két konzolverzió között. Pc-n persze sokkal szebb és folyamatosabb. Egyébként lev 30 vagyok, közel a végéhez, de még mindig nem láttam azokat a nagy belassulásokat, pedig itt is állandóan esik, mint a w1-ben. :)
És azért lesz rövid, mert 2013 év végén volt a launch, de lényegében tavaly kezdtek el fogyni a konzolok. Ez a második évük és már elértünk az erejük határára. Közben jön a 4K, a VR headsetek és a többi új technika, ezek meg szépen lemaradnak a 720-900p, 30 fps szintjén. -
Hol? Én sosem olvastam tőle ilyet. -
Korábban éppen Kaz ennek az ellenkezőjét mondta. -
Igen. Ez volt 10 éve :D Meg is égették magukat vele üzletileg, szóval valahol érthető, hogy most fordítottak egyet a dolgon. Még ez sem volna akkora baj, ha az ipar képes lenne a helyükön kezelni ezeket a gépeket. Merthát meg lehetne oldani, hogy a W3 fix30-on fusson? Ha odaadnák a setup.ini-t bárki megcsinálná nekik. Persze nem lenne high foliage, meg mid texture, meg talán 1080p sem... -
+1
Szívesen adnék egy új gépért kétszer ennyit, csak legyen már elfogadható powa (minimum 1080p@beton30) benne. -
Mitől lenne rövid? Viszik mint a cukrot, a witcher3 pedig hibátlan...Egyébként ha jól emlékszem pont te hírdetted it ugyanezt. -
Én ennek örülnék, mert ennél elcseszettebb gen nem sok volt a történelemben, pedig a C64/nes óta tolom az ipart... -
Hagyjuk már a marhaságokat.
http://www.polygon.com/2014/5/23/5744344/ps4-already-profitable-for-sony-ceo-says
A megjelenés előtt összevissza haluzgattak az oldalak, ment a hype, elfelejtettek ránézni a kis butusok a hardver specifikációkra.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.06.02. 08:52:48 -
Az elég szomorú lenne, mert akkor ez lesz a legrövidebb generáció.