121487

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Totti5
    Eszméletlen.

Azon filózok sokszor hogy akik NEM-et mondanak egy fő küldik közben 1-1 mellék leágazásra mi mindenről maradnak le.... neked megvolt a fürdő - TROLL ? hát az a szöveg és beszélgetés, már miután kettesbe maradtunk vele! Kész volt.
  • Moby
    Nem, ott tényleg motort cseréltek alatta(a régire). De sokan tolták az újal is a bétát.
  • Moby
    Nyomorultak...
  • TDC Geronimo
    oldal forráskódjai szerint crossgen lesz... MIÉRT?!
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.06.02. 17:37:50
  • Ragnar360
    Kifogom próbálni semmi gond, Meg csak dumálgatunk:)

Ezt az awaitnggreatness.com-t szerintem kilehetne venni, most néztem, nem is frissítik már, amúgy jó a neve:)
  • Nikknev
    Hiába a töméntelen beszéd és fejlődés ha maguk a játékaik alig mutatnak túl küldetés és változatosság téren egy mmo-tól.
    A morrowind és a Fallout Vega kivételével mindet meguntam mert rettentő repetitívek. Ilyen téren (is) a Witcher köröket ver ezekre, egy új mérce,etalon. De te filózz csak.:-)
  • Ragnar360
    Pedig mintha csak tegnap jött voln a DS2... : d ennyire kedvelni való játék?: d Ha jól emlékszem a 2. résznél is volt olyan hogy rohadtul nem azt a grafikát adta a játék, amit prezentáltak :D
    Ennyire várni:))
  • Ragnar360
    nana:d TES forever :) Amúgy nem rossz kis fórum ez még mindig, egy év után hogy belogoltam, az új design kicsit fos volt először, de szokható...
    /fav - lehet olvasgatni: d
    Na de szerintem nem ismétlődő annyira azért egyik Bethesda szerepjáték sem. Skyrim pl már csakazért sem, mert 1000 felé fejlődhetsz és az már önmagában egy rohadtjó játék elem, hogy tolvajkodsz (azon belül sok minden) alkímia, meg minden okosság. A beszéd, meg még ezer megy 1 dolog. Sokan nem látják ezt be és csak végigrohantak a sztorin. Skyrim is lazán egy több száz órás játék. Ja meg a guildek - ott is elég sok npcnek van sztorija, sokféleképp tudsz dönteni - újrajátszási faktor több ok miatt is elég magas. A lore, a világ ott is elég élő... a városok eszméletlen jók, Riften és környéke álomszép. Ott kapásból van vagy 100 küldetés, ork területek, misztikus tavak, erdők stb. és hol vagyunk még ;)
    Utoljára szerkesztette: Ragnar360, 2015.06.02. 17:22:45
  • SlickAdam
    "meztelenül fegyver nélkül is lehetne, nekem időm és türelmem nincs rá"

pffff. terj mar eszhez! :D
  • Moby
    Oké, akkor csak a fatert vial, és puska nélkül :))
  • Moby
    Mintha csak én fogalmaztam volna...LOL
  • TDC Geronimo
    oldal visszaszámlálóval

Holnap 4kor jár le délután
  • Nikknev
    A kérdés csak az hogy felnőnek-e a Witcherhez...Vagy ugyan az a csilivili hangulatos felszín, de dögunalmas repetitív tartalom lesz benne mint a többi Bethesda cuccban....
  • TDC Geronimo
    Azt hiszem fallout 4 megerősítve
  • TDC Geronimo
    beszarok ezen a játékon. Olyan szövegek vannak benne visítok :D

Mikor azt hittem végeztem novigradba... ezt a mellékküldetést kb másfél órája csinálom.
  • darkSectorxxx #27717
    Ez engem nem győz meg arról hogy kemény, ezt meztelenül fegyver nélkül is lehetne, nekem időm és türelmem nincs rá. Elég ha lesz energiám a defiled-hez összebogarászni még1x az itemeket, már azon eluntam magam. :)
  • n000rbi

Bárcsak...
  • TDC Geronimo
    Kérlek igaz legyen...

Namco will announce Dark Souls 3 at E3, a source familiar with the matter has told VG247.

In news guaranteed to delight fans of the series, Demon’s Souls, Dark Souls and Bloodborne director Hidetaka Miyazaki is again heading the team.

Miyazaki, the father of the Souls series, moved onto a supervisory role for Dark Souls 2. Tomohiro Shibuya and Yui Tanimura co-directed the sequel.

The platform to be used for the announcement is as yet unknown, but our source guessed the title may come during Sony’s E3 press conference on the Californian evening of Monday, June 15.

We received no specific details of the game itself.

Dark Souls 2 settled two points higher on Metacritic than the original, but some fans and reviewers disparaged the sequel over the fairness of its approach to Souls’ trademark ultra-hard difficulty level.

Series-watchers may be shocked at the announcement’s timing: Sony dev boss Shuhei Yoshida confirmed in late May that Bloodborne is to be expanded, and that more details will be announced “later this year”.

E3 takes place in Los Angeles on the week commencing June 15. We’ve reached out to Namco for comment.
  • Amiga
    Én leakadtam a bordélyban, szereztem 24 xp-t... :-)
  • Moby
    Pofázok én is, de csak nem bírtam ki, nyomtam tegnap is...Annak a kiskurva erdei jennynek negugrottam háromszor-négyszer, mire ágyba tudtam tenni.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.06.02. 15:06:14
  • Ragnar360
    Jólvan, hardcore fórumosok:d kedvesség :D
  • Moby
    Telifostuk a topikot ma keményen. Érthető, ha lemaradt róla :)
  • Totti5
    Ez csak a szokásos revízió és nagyobb tárhely. Nem fog változni a ház.
  • Ragnar360
    Hát nem sok semmi. Azért csak nem lesz olyan ami miatt csapkodhatja az asztalt aki korábban vett gépet:d
  • Nikknev
    Tököm tudja, mindenesetre az 1.03-al bejött egy olyan hiba ami miatt sokaknál az OC-s kártyák (vagy manuálisan OC-zett kártyák) alatt kifagy a játék. Alulórajelezés segített csak. Baromira remélem hogy ezt javítják, bár a játék 1.03-1.04-el gyorsult pc-n is elég komolyat.
    Illetve az XP bugot....
    50 óránál és 30%-nál tartok de más komolyabb bakival én nem találkoztam,leszámítva a textúra és ai bugokat.

Konzolon ami lényeges az a sokakat zavaró kameranyűg elméletileg javítva lesz....Meg további performensz optimalizésön van.
  • n000rbi
    Jó reggelt kívánok :D
  • Moby
  • Totti5
    Ezekben a nintendó platformerekben az a zseniális hogy végiglötyög rajta a kisebb korosztály is, de ha nekimész a játéknak rendesen mint gémer úgy leszopat hogy sírni fogsz a végére. Ezt hívják úgy hogy zseniális desing, mechanika. Mondjuk a DK-t ettől független kicsiknek nem ajánlanám, mert alapból van benne kihívás még nyugdíjasoknak is mint pl nekem.
  • Ulthane
    Jön az új PS4!

Remélem a dizájn nem változik, mert azt nagyon bírom. :)
  • n000rbi
    Hogyne, asszem 120 óra ment bele, imádtam. Volt egy Deluxe-om belőle dombornyomott tokkal és én marha eladtam
  • Ragnar360
    Lehet azért, mert ahogy kinéz;) Kifestő könyv :D
  • Moby
    A DeS neked megvolt?
  • Moby
    Miért vannak összehangolva, hogy mostanra totál eltérő hibákat javítanak? Vagy szigorúan heti patchkiadás van?
  • n000rbi
    >Kár hogy csak a 2. része van PS4-re

Ez az amit én is nagyon bánok, mert most jobb híján ps3-on szaggatom végig az első részt.
  • Totti5
    Sunset Overdirve. Ötvözi az openworld, sandbox elemeket, az akció shúterrel és a folyamatos platforming elemekkel. Nesze fejlődés, innováció. Mindent tud amit tudnia kell egy ilyen játéknak és még jóval többet is. Csak a kutyának nem kell....
  • Moby
    Hogy a karakter hogy néz ki, az rajtad áll. Ez pl, az enyém. Az egyik. Egy bizonyos állapotában :)
  • Ragnar360
    Na DS tetszett, nagyon toltam volna azt is. Jó kis fantasys cucc, meg kemény is. Kár hogy csak a 2. része van PS4-re (ha nem tévedek) így az 1 hiányában, a 2-be nem kezdek bele (ennél)
  • Moby
    Szerintem ha valami egyértelmű, hát az az, hogy from játékot sosem látott.
  • Nikknev
    Pc patch Witcher Mo. válasza szerint ma vagy holnap érkezik. Tehát konzol szerintem jövőhét közepe.
  • Amiga
    Van benne 200 órám. rengeteg párhuzamot tudom mutatni neked a diabloval. Persze, ez TPS, de akkor is.