121485

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Kandurex
    azasszony bekerült a kórházba, várjuk a második manót, így most az első számú manó rám hárult, aki simán széttép, megrág és kiköp estére....
  • Kandurex
    "úgy néz ki"

nem tűnik biztosnak
  • Moby
    GT7 VÁHÁHÁHÁÁHÁÁHÁHHÁÁÁÁÁÁJSDAHGaSGSASDF

Szerintem reszelik a holdkomp hangját. De nem adja ki. Még kell egy 4-5 év.
  • Moby
    Kandurex: nem nagyon vagyol mostanában. Mi történt? Nem találod magad bloodborne után? :)
  • Ulthane
    @witcher: Menj a ház mögé, és ott a földön van a fatetős lejárat a ház alá. Oda mássz le, és menj szépen tovább.
  • Moby
    Nesztek. DFGT helyett. #4theplayers LOL

Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.06.03. 15:37:42
  • n000rbi
    Szarnak ezek rá. Majd jön új a GT7-hez, LOL
  • Moby
    A DFGT pontosan az a kategória, és az a termék, amire a legszélesebb rétegnek lenne igénye.
  • Moby
    De nemám, ez a gond. Pontosabban nem is ez a fő gond, ez csak "fájna". Az agyfasz az, hogy a logitech meg sem vette(? nem tudjuk/értjük mi történik a háttérben) a licenszt ezekre a gépekre. Az egyedüli gyártó, aki ma kormányt illeszthet a ps4-hez, az a thrustmaster. Senkimás.
  • n000rbi
    Nem hát, nekem is itt porosodik. (mondjuk csak egy DFGT, de akkor is)
  • Ragnar360
    Hmm értem. És a jó régieket meg nem lehet használ ps4-n gondolom, ergo ps3-n megy ezen meg már nem?: s Pedig hogy volt már a Sony, h mindent lehet használni a gépen, headset stb.
  • Moby
    Egy vagon beragadó(lehet, hogy bármelyik képes, nem tudjuk) küldi van a witcherben(nekem is van három). Várjuk a javításokat...
  • Moby
    Francokat. Sír mindenki, mint a fürdőskurva, tökéletesen érthetően, és joggal. Prevgenre bevásárolgatták az emberek a nagyszerű g27-eteket, aztán baszkodhatták kifele a kukába/hardverapróra, amikor átálltak. És az átlag gamerétegnek még az is drága/túl jó. De amíg csak a thrustmasternek van licensze erre a generációra, addig garantáltan meg van baszva ez a téma.
  • Etelkozi Vata
    Nekem is ez a bajom, hogy gyakorlatilag a 300-nak nincs alternatívája, annyit meg nem adok kormányért, mert nem vagyok autósjátékbuzi.
    De azért on-line kontrollerrel nem lehet versenyezni.

Akkor sajnos ez van...

A Witcher problémára esetleg valami?
  • Ragnar360
    Értem. Szerencsére engem se nagyon érdekel/érint a dolog. De valóban elég csendesek ilyen téren is. Nem sok kormány szett jön. Lehet csak látszólag van rájuk kereslet, nem tudom.
  • Moby
    Jó lenne, ha az irgalmatlan atmoszféra mellett a játékmenetet, meg annak a változatosságát sikerülne felhúzni a sztori szintjére.
  • Moby
    Láttuk a múltkor a fotókat arról a logtech valami(k)ről, demivel kazóta sincs semmi további hír, így azthiszem kijelenthetjük: fake volt sajnos az is.
  • Moby
    Miért követztek volna meg? Szerintem ez az egyik olyan téma, amiben tökéletes egyetértés van a világban :D
    Szomorú, egyúttal döbbenetes ami kormány témában ebben a generációban történik :(( Én nem vagyok racingfan, de egy elfogadható árú kormányt behúznék akár driveclubhoz is, de százezrekért nem fogom megvenni azt a kurva 300-ast (bár gecijó nyilván, artynál kipróbáltam). Más meg kvázi nincs :((
  • Moby
    Megnézed ról aaz első szembejövő yt videót, meg elolvasod róla a reviewkat. Akinek ez nem elég, annak minden szembejövő kutyaszart is meg kell kóstolnia az utcán, hogy tudja, nem, nincs köztük finom darab :D
  • Ragnar360
    Nyugi, csak azért is írtam, mert ha én írtam volna így, már megköveztetek volna és kicsit viccesen jött le ahogy írtad. Nem csesztetésnek szántam.
  • Moby
    Mert ahhoz nyilván minden szart meg kell venni, hogy aztán bedaráljuk, máskülönben nem is tudjuk, hogy egy ff nélküli, 200fokos nevetséges bazári szar húszezerért az minden, csak nem jó?
    Nyilván.
  • Ragnar360
    Nem vette meg senki -> de tudja hogy milyen szar :D:D:D
  • Ragnar360
    Nem is kéne már emlegetni a prev-gent ilyen téren. Tiszta szégyen, hogy még szóba kell hozni majd 2 év után.
    A Mortalt is minek adják ki? Ráadásul késik is... nem lennék azok helyébe akik még arra a gépekre szerencsétlenül várják a játékot.
    Elég lassan megy a váltás...
  • Moby
    Senki nem vette meg, így a gyakorlatban senki nem ismeri, mert egy foshulladék minden pontja.
  • Etelkozi Vata
    A Fallout 4 bejelentésének én viszont örülök. A 3 annak idején nagy játékélmény volt.

Kérdésem lenne azokhoz, akik ismerik a T80-as kormányt: mennyire jó, vagy gáz a cucc? Azt tudom, hogy nem FF-es, de az számomra nem lenne baj. És hogy PC-n is működik-e esetleg?

Más téma: a Witcherben
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    a méhkaptáros küldetésben a kulccsal csak az egyik ajtószárny nyitható, de így nem lép tovább a küldi. Erre valami ötlet? Vagy ez nálam most bebugosodott?

Köszönöm, ha kapok választ!
  • Moby
    Ma reggel senki nem vette be a bogyóját? :D
  • TDC Geronimo
    Most írtam nem az lesz. E3on meg lesz sok perces walkthrough.
  • Kongy
    Dettó.
  • Ulthane
    Ha az alapkoncepcióhoz nem nyúlnak - márpedig miért tennék - , akkor számomra egészen felejtős.
  • Kandurex
    lófaszt a seggükbe, ha CGI nyomnak, azt ki nem szarja le?
  • TDC Geronimo
    Viszont 4kor ingame trailer lesz úgy néz ki nem CGI.
  • Kongy
    Én sem értettem soha mit esznek rajta az emberek. Oké, jó az atmoszféra, de sétálhatsz órákat a semmi közepén... rohadtul untam. Lehet nem nekem való ez a típusú játék, mert a Skyrim-en is elaludtam, pedig 3-szer kezdtem bele, de egyszer se sikerült végigvinnem.
  • Ulthane
    Csak a harmadik részhez volt "szerencsém", hááát, számomra ritka egy unalmas darab volt, félbe is hagytam csúnyán. Pusztán erre alapozom a teljes érdektelenségem a negyedik rész irányába. :)
  • n000rbi
    Hm, nem is eredeti méretben néztem. Hát khm, lehet :D
  • TDC Geronimo
    Lehet hogy ez az... :D

• SlickAdam
    bikalövéssel kezdjük a napot
  • n000rbi

A kép szép, de mutathatnának a konzolos verziókból is
  • mucsácsó
    Szerintem is példás a kezdeményezés, főleg hogy ma már nem divat a demo... :\
    Shareplay-jel meg nem szívesen baszakszik az ember (legalábbis én biztosan nem), mégiscsak más az egész...
    Így jobban meggondolja az ember, hogy mire adja ki a pénzét.
  • TDC Geronimo
    Na tessék

Bethesda has officially revealed Fallout 4 for PC, Xbox One, and PlayStation 4.

The game's official website now shows box art for Fallout 4 on Xbox One, PS4 and PC. This confirms that the next entry is current-gen only, and will not be released for Xbox 360 and PlayStation 3.

Although it also features a video, presumably with a cinematic trailer, this is not available to watch yet. The video is scheduled to go live 7 AM PT (3 PM UK time)

Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.06.03. 14:42:31
  • TDC Geronimo
    Attól még mutathatnak be jövőre megjelenő címeket. Guerilla gamestől meg QDtől tuti kint lesz új játékuk, de valószínű sucker punchtól is