121485

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • SlickAdam
    fel kene hivniuk mind a 20 embert egyenkent? durva elvarasaitok vannak odahaza szep Mo-n.:D
  • Totti5
    Konzolok Szervize volt az egyetlen bolt ahol pénteken hívtak a Witcher 3 kollektor miatt, miszerint kedden mehetek érte. 2 másik boltnál is ugyan akkor rendeltem elő, de telefonra sem méltattak. Egy mailt küldtek hétfő du 5kor hogy nincs ( másik 20 embernek egyetemben )

• Ulthane
    A Konzolok Szervize az én véleményem szerint simlis, kisstílű banda. Az sem volt véletlen gondolom, hogy a NAV megrohanta őket.
  • Ulthane
    Semmi bajom velük, vettem ott már konzolt, játékot, csak olyan picike. De hát az nem baj.
  • Kongy
    Konzolok Szervizére én akkor rágtam be, mikor Xbox One-t akartam venni. Oldalukon virított, hogy van a kinect nélküliből, oké, szerdán megrendelem. Erre mint a hülye várom pénteken a futárt, annak rendje és módja szerint, erre mit kapok?! Egy telefont, hogy sajnos nincs abból az Xbox csomagból, de 20 ezerrel drágábban van egy gépcsomag Forza Horizon 2-vel, meg a faszomtudja mivel.... Hát köszi szépen! Péntek délután szóltok, amikor szerdán is lehetett volna, és akkor talán máshol rendelem meg. Mondjuk így is máshol vettem meg, olyan lendülettel küldtem el a faszit a picsába, hogy csak úgy füstölt.
  • Moby
    Beleférne vagy három 576, de ha sufni, akkor az :D Mondjuk a legtöbb konzolbolttal ellentétben számlát adnak mindenről.
  • Ulthane
    Jaaaa, a 9. kerületi kis sufni. :)
  • n000rbi
    KonzolStúdió
  • Ulthane
    Akkor a KS az mi? Nem Konzolok Szervize?
  • Moby
    Az a konzolokszervize. De asszem nyitva vannak azok is.
  • Ulthane
    Azt nem bezárták adócsalásért?
  • Moby
    Jha. Mondjuk remélem, a KS hozzámveri szokás szerint mondjuk 5-én, csak hogy Gerot megüsse a guta :D
  • Ulthane
    Gáncegál.
  • Moby
    A magyar sztór nekem október 7-et mond.
  • Tatyla
    Unchi október 9
  • SlickAdam
    ugyanaz mint az összes többi gep. az ujabbakban tan a wifi kartyat modositottak, annyi.
  • Ragnar360
    Far Cry 4 - sikerült kipróbálni pc-n nem volt rossz, de hogy már az elején szinte adja a lehetőséget hogy megnyúzhatsz vmi állatot, mikor full civilként megy oda az ember, és még fegyvert se látott sosem, na mondom ez miez: d Nem mindig a realitást keressük, de ez eléggé szembetűnő volt.

Más: CUH-1000A szériájú gép (gondolom ez a legelső) mennyire van rendben? Gondolom ez sincs nagyon lemaradva kunstrukcióban v. nevezzük akárhogy az újabb, főleg bundlekhoz adott újabb gyártmányú gépekhez képest.
  • darkSectorxxx #27873
    Ez csak költői kérdés volt, ennyi szünetet nem tartottam a játékban hogy elfelejtsem. :D

Ki akarnak semmizni!

GoW3 Remastered, most meg ez!
  • Moby
    >HOL KELL ELŐRENDELNI?

Sztórban baze, mégis hol a tökömben kéne?LOL (má fentvan)
  • darkSectorxxx #27871
    A-T-Y-A-Ú-R-I-S-T-E-N

HOL KELL ELŐRENDELNI?
    AZONNAL KÉREM!

MENNYI JÁTÉKOM ÉS ELŐZŐ GENERÁCIÓS KONZOLOM LESZ ELADÓ HA MINDENBŐL NYOMNAK REMASTEREDET. :D
  • SlickAdam
    ha mar fallout...
  • Totti5
    Minden megállja a helyét, csak prevgen. Ég és föld. Uncharted 1 nem mai gyerek és a 2 látványosan ugrott anno is ahhoz képest. Bármit megézel ami több éves prevgen port, mellbevágó a dolog. Hiába sok-sok év.
  • Moby
    Hát nekem semmit nem végeztek ki. TR is, meg uc is:idevele MOST!
  • Kongy
    AZ Uncsi trilógia tényleg megállja a helyét még ma is, pláne 1080p-ben 60fps-el. Ugyan úgy a God of War 3 is... Kár, hogy lassan 2 éve van kinn a PS4, és ezek még csak most jönnek. Simán ki lehetett volna adni őket tavaly is... Mondjuk az Uncsikat megértem, hogy csak most jönnek a 4 miatt.
  • Nikknev
    Mgs 1-2, Silent Hill 1-2-3
    Na ilyen címeknél még jó is lenne a remaster őrület.
  • TDC Geronimo
    for the first three games in the Uncharted series, which have managed to sell an amazing 21+ million copies and garner an average 92 Metacritic rating, to receive a remastered release.
  • SlickAdam
    NATHAN DRAKE collection? hmm, ezen akar el is lehet gondolkodni...
    MGS2 Tanker? valaki?
  • Nikknev
    * tutira a beta-t a TR mellé időzítik.:-)
  • Nikknev
    Ezzel ki is végezték a Tomb Raider ideiglenes exkluzivitását azok fejében akik az UC 4 csúszása miatt akárcsak 1 percig is elgondolkodtak rajta...
  • TDC Geronimo
    Purchasers of UNCHARTED: The Nathan Drake Collection will receive exclusive access to UNCHARTED 4: A Thief’s End multiplayer Beta while the Beta is available.

Na mit mondtam
  • TDC Geronimo
    Uncharted: The Nathan Drake Collection is coming to PS4 this October

That means not only allowing you to play the single-player campaigns of Uncharted: Drake’s Fortune, Uncharted 2: Among Thieves, and Uncharted 3: Drake’s Deception in 1080p and 60fps with better lighting, textures, and models, but they’re also working on a range of improvements and additions across all three games.

We put together the list of these improvements and additions based on countless forum posts, messages, Tweets, and even through personal conversations we’ve had with a number of you over the years. More on these specifics in future updates.
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.06.04. 16:07:47
  • Kongy
    Ment a válasz, drága rencer cseszik jelezni :)
  • Moby
    Kaptál egy privit :)
  • SlickAdam
    + SoTC HD
    + Titanfall X360 (ami egesz jo verzio lett vegul)
  • n000rbi
    Jaja, ők elég régóta benne vannak a remaster bizniszben :)
  • roolandsan
    Ők csinálták az MGS és GoW HD-t is, nem hiszem hogy lesz gond
  • TDC Geronimo
    Viszont ezt úgy néz ki nem ND csinálja

• TDC Geronimo
    Ez vár majd ránk.Ez még most is...

• TDC Geronimo
    szinte borítékolható volt, de megint miért balfaszoskodnak és miért rakják fel hamarabb hihetetlen... Oda 1 meglepetés, már akinek ez az. Day 1 jöhet és most mondom benne lesz UC4 beta. 2015 november. Ezzel annyi gépet eladnak majd majdnem, mintha UC4 jönne.
  • shaddam
    BTW 2 terás vinyókkal van valakinek tapasztalata? Olvasgattam gafon, de azért mifelénk mások az árak.
    Utoljára szerkesztette: shaddam, 2015.06.04. 11:41:33