121484
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Szóval még egy - két patch és érdemes lesz használtan beszerezni. -
SlickAdam #27928 napfeny jarja at a szivem ujra...!
tandört meg lájgtningtot akarok a mocsar kozepen 5 vizihullaval es 10 szoposarcu liderccel!
-
Na az remélem benne lesz a boxos peccsben is! -
Fáklyával kolbászolok a barlangban, és jó a frém. Witcher érzékekkel is. Hellyeah -
-
SlickAdam #27924 persze, nekem ne magyarazd. csak arra szoktak mondani, na.:) -
Az nem lock. Az limiter. A lock az, ha se alá sem megy. -
SlickAdam #27922 ezt az idezojeles "lock"-ot hogy erted? patch ota nem megy 30 föle boner-en. -
Amúgy én ált. megértem az emberek fájdalmát, de ettől még nem kell idiótának lenni. Boxon sincs "lock". -
Eddig nem tudtam harcolni, mert apici fiam ébren volt, Most lenyomtam pár lidércet, minnyá felér. -
SlickAdam #27919 pixel-szelessegre vannak "optimalizalva", mert meg mindig rengeteg alacsonyabb felbontasu monitor van a vilagban. ha hiszed, ha nem... :)
itten-e
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.06.05. 20:41:57 -
Ragnar360 #27918 Gyerekes, meg mindenki leszarja hogy most ehogy tetszik ez nekem:d btw a weboldalak fórumok miért 4:3-ra vannak optimalizálva ONLY és nem igazodik a felbontáshoz? Most két oldalt itt is csak az üres kék hátteret lehet lesni: d Ha ráközelítek akkor meg már nem olyanok a betűk, mint most alapon vagy 125%-n : d
Ennyire only multimédiuára lenne való a 16:9 vagy csak szokni kell?:D
Saturation kalibrálás nem ártana - ha valaki monitoron tolja még és már megcsinálta ezeket... -
SlickAdam #27917 en megertem a fajdalmat. swamp tovabbra is 20 frem harc kozben, de amugy is fos.:( -
Ragnar360 #27916 Na zsír: d Unchartednak örülök, csak rá kellett szólni, W3 (y)
Meglett a monitor: d ért valaki esetleg a kalibráláshoz?: ) Hatalmas élmény a kép, pedig volt 32"-es lcd-m is, de most a 23-as is akkorának tünik, hogy hihetetlen, a 27" már lehet túl nagy is lenne : d (Tv más tészta persze:d ott nem gond az ilyesmi : d
-
Csak a szöveget olvastam: ez egy idióta :DD -
SlickAdam #27914 -
De mondom: most derül az ki, hogy itt főleg nem a frémmel volt a gond. Persze, az frém az tud szar lenni most is, de itt a hibák nagyon aládolgoztak a fosfrémnek. -
Kint a patch? Orommel hallom. Epp hazafele tartok mad maxrol. Mit is mondjak nagyon adta :)
Hazaerek kiprobalom witchert -
Worst case az mondjuk görbeláp. De az egy kicsi helyszín. Novigrad viszont nagy, és jelentős része játszódik itt. -
SlickAdam #27910 az egy amolyan worst case helyszin? -
Nah, ha nem esik az eső, novigrádban 90%-ban 30 frém van. Ennyike. Az eső továbbra is szétkúrj a frémet, de életben marad a játék teljesen.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.06.05. 19:52:41 -
Ja igen: végre az inventory/map/stb is tökéletesen megy. Leoltja maga alatt a grafmotor egy részét, vissza is halkul a gép térképnézetben, szal az sincs megdögölve, ha épp pusztuláson van a frém "kint".
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.06.05. 19:48:43 -
Kellene, de láthatóan egyre szűkösebb a 3 éves fejlesztési idő egy ilyen játéknál. Húzni meg nem lehet, mert így is már ugatás volt... a tudatos, felvilágosult, okos, ügyes, szép és kedves! júzer egyrészt sír ha évente jön ( ami 2 évente ugye, csak több csapat ), meg sír ha 2-3 év után nem adják ki azt a játékot ami valóban 3 évente esedékes. Felelj meg mindenkinek... nem lehet, mert mindig csak az ugatás van. Igen a Witcher 3ráfért volna még fél év, nade az alatt a fél év alatt biztos csak ezzel foglalkoztak volna? nem a kontent gyártással?! de miután kiadták, tartalom az ami, lehet foglalkozni minden egyébbel ami előtte a 8-12 órás munkaidőbe nem fért már bele és ezek javarészt piti dolgok, mert megoldják, csak most van nekik erre idejük és gondolom a csapat java ezen dolgozik. -
Még kicsit butítanának a grafon, hogy fusson fix30-on, és tökéletes game lenne bammeg. -
Hallod? Felfoghatatlan mennyit javult a frém továbbra sem acélos, de már "csak" látom, de nem érzékelem semmilyen más módon. A lovaglás teljesen kikerült a "béna kacsa hátán vonaglok random valami nyúlós takonyban" kategóriából, az "értek a lovagláshoz mer wicser vagyok" kategóriába. Mindez kizárólag a reszponzivitás hatására.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.06.05. 19:44:10 -
SlickAdam #27904 na de lathatoan gyorsan megoldanak egy csomo gondot... ertem en persze, de igazabol az utolso honapokban mar csak tesztelni / bugot irtani kene... -
Gameren volt egy blogbejegyzés ahol egy magyar fejlesztő írta hogy megjelenés előtti hónapokban ez a dilemma hogy a sok sok óra munkát abba pár frémbe öljék vagy tartalom, kontent, gameplay gyártásba. Az utóbbit szokták választani... a válasz valahol ekörül lehet. -
SlickAdam #27902 en azt nem ertem, hogy ha igy "hirtelenjeben" kepesek egy csomo mindent javitani (nagyreszt olyan dolgokat, amik azonnal kibökik a jatekos szemet), akkor... mi a lofaszt csinaltak a megjelenes elötti nehany honapban?
feliratok (nem csak a loot) is nöttek? vagy az meg nincs ebben a pöcsben? -
-
Bemegy most is 30 alá a stresszes részeken. De már sokkal-sokkal, SOKKAL kevésbé fáj. Abszolut nincs az a megpusztulás érzés, hogy már a gombokat sem érzékeli. Ilyennek kellett volna lennie a nulladik percben... -
Egyértelműen jobb a frém görbelápon is(érzésre olyan boxos), de...
nem is annyira a frém miatt van, hanem:
-rengeteget dob rajta a "sima" kamera
-reszponzivitás(!!), nyomom és csinálja azonnal amit kell. Ahogy boxon. Kurvajó! -
SlickAdam #27898 folyamatos jelentest kerek! vegen meg megsporoljak nekem azt a nyüves pécét. -
Lehet örülni, ki van javítva a szaggatókamera :) Novigradban kolbászolok, esik az eső, és...nem is tudom hogyan merjem leírni, de egyszer-egyszer érzek valami szaggatásfélét, de egyelőre olyan fluidnak tűnik minden, hogy alig akarom elhinni. Stay tuned! -
kinn a witcher patch -
Az ő érdeke, nem az enyém. A lemezes játékvásárlásnak helóka van mindenfele. Ha megszorul vele, könnyen lehet, hogy ott fog rohadni a polcán. A legtöbb webshopban vásárolhatok guestként, azaz kamu emailcímmel is. Őérdekeisatelefon. De aki nemk telefonál, az is sms-t küld(KV+GS). -
SlickAdam #27894 jo ez a resze nem erdekel. csak a telefonalast kerdeztem, hogy arrafele igy ki van nyalva a picsatok.:D
e-mail 4 prezident!
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.06.05. 10:30:58 -
Igen!
pár nappal a megjelenés előtt ennyit kell tenni:
Hello
Bocsánat nem jut neked kollektorz
Sima kiadás érdekelne
Igen, nem?
Nem
Viszhall
Namost arra nincs semmi mentség hogy az oldalon még hétvégén is ELŐRENDELHETŐ státuszban volt a játék, erre hétfőn DU 5kor röffent egy mailt hogy nincs. Akárhogy is nézem, az cirka 7 órával a megjelenés előtt volt.
Vagy értesítsen időben, vagy vegye le az oldalról.
Ha a másik bolt fel tud hívni és egyeztetni, hiszen az előrendelői emailban benne van hogy KOLLÉGA FEL FOGJA KERESNI EGYEZTETÉS CÉLJÁBÓL. -
na,ez nekem jól jön úgyis mostanában szemezgettem az első 2 résszel, hogy újra kéne tolni ps3on,a 3. pedig nincs meg -
Szoktak, igen. El is várom. Akármelyik konzolboltban járok, 20-50 előrendelői példányt látok a NORMÁL verziókból. És akármelyiknél rendelem elő, felhívnak ha mehetek érte (KS pl. MIN_DIG. mindig.) -
SlickAdam #27890 fel kene hivniuk mind a 20 embert egyenkent? durva elvarasaitok vannak odahaza szep Mo-n.:D