121484

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Kandurex
    Szóval még egy - két patch és érdemes lesz használtan beszerezni.
  • SlickAdam
    napfeny jarja at a szivem ujra...!

tandört meg lájgtningtot akarok a mocsar kozepen 5 vizihullaval es 10 szoposarcu liderccel!
  • Totti5
    Na az remélem benne lesz a boxos peccsben is!
  • Moby
    Fáklyával kolbászolok a barlangban, és jó a frém. Witcher érzékekkel is. Hellyeah
  • Moby
  • SlickAdam
    persze, nekem ne magyarazd. csak arra szoktak mondani, na.:)
  • Moby
    Az nem lock. Az limiter. A lock az, ha se alá sem megy.
  • SlickAdam
    ezt az idezojeles "lock"-ot hogy erted? patch ota nem megy 30 föle boner-en.
  • Moby
    Amúgy én ált. megértem az emberek fájdalmát, de ettől még nem kell idiótának lenni. Boxon sincs "lock".
  • Moby
    Eddig nem tudtam harcolni, mert apici fiam ébren volt, Most lenyomtam pár lidércet, minnyá felér.
  • SlickAdam
    pixel-szelessegre vannak "optimalizalva", mert meg mindig rengeteg alacsonyabb felbontasu monitor van a vilagban. ha hiszed, ha nem... :)

itten-e
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.06.05. 20:41:57
  • Ragnar360
    Gyerekes, meg mindenki leszarja hogy most ehogy tetszik ez nekem:d btw a weboldalak fórumok miért 4:3-ra vannak optimalizálva ONLY és nem igazodik a felbontáshoz? Most két oldalt itt is csak az üres kék hátteret lehet lesni: d Ha ráközelítek akkor meg már nem olyanok a betűk, mint most alapon vagy 125%-n : d
    Ennyire only multimédiuára lenne való a 16:9 vagy csak szokni kell?:D
    Saturation kalibrálás nem ártana - ha valaki monitoron tolja még és már megcsinálta ezeket...
  • SlickAdam
    en megertem a fajdalmat. swamp tovabbra is 20 frem harc kozben, de amugy is fos.:(
  • Ragnar360
    Na zsír: d Unchartednak örülök, csak rá kellett szólni, W3 (y)

Meglett a monitor: d ért valaki esetleg a kalibráláshoz?: ) Hatalmas élmény a kép, pedig volt 32"-es lcd-m is, de most a 23-as is akkorának tünik, hogy hihetetlen, a 27" már lehet túl nagy is lenne : d (Tv más tészta persze:d ott nem gond az ilyesmi : d
  • Moby
    Csak a szöveget olvastam: ez egy idióta :DD
  • SlickAdam
  • Moby
    De mondom: most derül az ki, hogy itt főleg nem a frémmel volt a gond. Persze, az frém az tud szar lenni most is, de itt a hibák nagyon aládolgoztak a fosfrémnek.
  • TDC Geronimo
    Kint a patch? Orommel hallom. Epp hazafele tartok mad maxrol. Mit is mondjak nagyon adta :)

Hazaerek kiprobalom witchert
  • Moby
    Worst case az mondjuk görbeláp. De az egy kicsi helyszín. Novigrad viszont nagy, és jelentős része játszódik itt.
  • SlickAdam
    az egy amolyan worst case helyszin?
  • Moby
    Nah, ha nem esik az eső, novigrádban 90%-ban 30 frém van. Ennyike. Az eső továbbra is szétkúrj a frémet, de életben marad a játék teljesen.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.06.05. 19:52:41
  • Moby
    Ja igen: végre az inventory/map/stb is tökéletesen megy. Leoltja maga alatt a grafmotor egy részét, vissza is halkul a gép térképnézetben, szal az sincs megdögölve, ha épp pusztuláson van a frém "kint".
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.06.05. 19:48:43
  • Totti5
    Kellene, de láthatóan egyre szűkösebb a 3 éves fejlesztési idő egy ilyen játéknál. Húzni meg nem lehet, mert így is már ugatás volt... a tudatos, felvilágosult, okos, ügyes, szép és kedves! júzer egyrészt sír ha évente jön ( ami 2 évente ugye, csak több csapat ), meg sír ha 2-3 év után nem adják ki azt a játékot ami valóban 3 évente esedékes. Felelj meg mindenkinek... nem lehet, mert mindig csak az ugatás van. Igen a Witcher 3ráfért volna még fél év, nade az alatt a fél év alatt biztos csak ezzel foglalkoztak volna? nem a kontent gyártással?! de miután kiadták, tartalom az ami, lehet foglalkozni minden egyébbel ami előtte a 8-12 órás munkaidőbe nem fért már bele és ezek javarészt piti dolgok, mert megoldják, csak most van nekik erre idejük és gondolom a csapat java ezen dolgozik.
  • Moby
    Még kicsit butítanának a grafon, hogy fusson fix30-on, és tökéletes game lenne bammeg.
  • Moby
    Hallod? Felfoghatatlan mennyit javult a frém továbbra sem acélos, de már "csak" látom, de nem érzékelem semmilyen más módon. A lovaglás teljesen kikerült a "béna kacsa hátán vonaglok random valami nyúlós takonyban" kategóriából, az "értek a lovagláshoz mer wicser vagyok" kategóriába. Mindez kizárólag a reszponzivitás hatására.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.06.05. 19:44:10
  • SlickAdam
    na de lathatoan gyorsan megoldanak egy csomo gondot... ertem en persze, de igazabol az utolso honapokban mar csak tesztelni / bugot irtani kene...
  • Totti5
    Gameren volt egy blogbejegyzés ahol egy magyar fejlesztő írta hogy megjelenés előtti hónapokban ez a dilemma hogy a sok sok óra munkát abba pár frémbe öljék vagy tartalom, kontent, gameplay gyártásba. Az utóbbit szokták választani... a válasz valahol ekörül lehet.
  • SlickAdam
    en azt nem ertem, hogy ha igy "hirtelenjeben" kepesek egy csomo mindent javitani (nagyreszt olyan dolgokat, amik azonnal kibökik a jatekos szemet), akkor... mi a lofaszt csinaltak a megjelenes elötti nehany honapban?
    feliratok (nem csak a loot) is nöttek? vagy az meg nincs ebben a pöcsben?
  • Totti5
  • Moby
    Bemegy most is 30 alá a stresszes részeken. De már sokkal-sokkal, SOKKAL kevésbé fáj. Abszolut nincs az a megpusztulás érzés, hogy már a gombokat sem érzékeli. Ilyennek kellett volna lennie a nulladik percben...
  • Moby
    Egyértelműen jobb a frém görbelápon is(érzésre olyan boxos), de...
    nem is annyira a frém miatt van, hanem:
    -rengeteget dob rajta a "sima" kamera
    -reszponzivitás(!!), nyomom és csinálja azonnal amit kell. Ahogy boxon. Kurvajó!
  • SlickAdam
    folyamatos jelentest kerek! vegen meg megsporoljak nekem azt a nyüves pécét.
  • Moby
    Lehet örülni, ki van javítva a szaggatókamera :) Novigradban kolbászolok, esik az eső, és...nem is tudom hogyan merjem leírni, de egyszer-egyszer érzek valami szaggatásfélét, de egyelőre olyan fluidnak tűnik minden, hogy alig akarom elhinni. Stay tuned!
  • Tatyla
    kinn a witcher patch
  • Moby
    Az ő érdeke, nem az enyém. A lemezes játékvásárlásnak helóka van mindenfele. Ha megszorul vele, könnyen lehet, hogy ott fog rohadni a polcán. A legtöbb webshopban vásárolhatok guestként, azaz kamu emailcímmel is. Őérdekeisatelefon. De aki nemk telefonál, az is sms-t küld(KV+GS).
  • SlickAdam
    jo ez a resze nem erdekel. csak a telefonalast kerdeztem, hogy arrafele igy ki van nyalva a picsatok.:D
    e-mail 4 prezident!
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.06.05. 10:30:58
  • Totti5
    Igen!

pár nappal a megjelenés előtt ennyit kell tenni:

Hello
    Bocsánat nem jut neked kollektorz
    Sima kiadás érdekelne
    Igen, nem?
    Nem
    Viszhall

Namost arra nincs semmi mentség hogy az oldalon még hétvégén is ELŐRENDELHETŐ státuszban volt a játék, erre hétfőn DU 5kor röffent egy mailt hogy nincs. Akárhogy is nézem, az cirka 7 órával a megjelenés előtt volt.

Vagy értesítsen időben, vagy vegye le az oldalról.

Ha a másik bolt fel tud hívni és egyeztetni, hiszen az előrendelői emailban benne van hogy KOLLÉGA FEL FOGJA KERESNI EGYEZTETÉS CÉLJÁBÓL.
  • Snexi
    na,ez nekem jól jön úgyis mostanában szemezgettem az első 2 résszel, hogy újra kéne tolni ps3on,a 3. pedig nincs meg
  • Moby
    Szoktak, igen. El is várom. Akármelyik konzolboltban járok, 20-50 előrendelői példányt látok a NORMÁL verziókból. És akármelyiknél rendelem elő, felhívnak ha mehetek érte (KS pl. MIN_DIG. mindig.)
  • SlickAdam
    fel kene hivniuk mind a 20 embert egyenkent? durva elvarasaitok vannak odahaza szep Mo-n.:D