121484
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
-
ÁÁ nemigaz kileakelődött DS3 infók meg képek. Meglepinek akartam viszont kurvára örülök :D
- To release on PlayStation 4, Xbox One in 2016
- PC release is "negotiable."
- 1-4 players
- Sacrifice ritual allows you to enter other people's games
- Bosses can "heat up," changing their form
- Swordfighting arts add special moves that can be equipped and changed
képek fos minőségűek, de elég legit a cucc. Kicsit hasonlít BBre. Nyamm
-
Komolyan élmény max sebességgel lovagolni is. -
Mostanra Zoltan is kellően badass lett :) Kedvelem ezt a játékot :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Ragnar360 #27965 Köszi, jó tudni nem vagy egyedül: d vagy csak en leszek ilyen elbas*ott
:/
-
Nekemis 24 colos, a tv meg 42, a monitor elég fél méterről, a tv is 2-3 méterről....nekem pont megfelel. -
Ragnar360 #27963 Igen. : ) vicces, mert 5 éven keresztül volt HDTV-m anno, azt 2 méterről simán elnéztem...de más pc-zni lehet, vagy/meg mint hátradőlve joyt nyomkodni. Witchert, ps4-t biztos megrohasztja ez is, nem is arról van szó, csak na mittudomén. a sok nyűglődés:d ennyit pénzt kiadni érte, azt estére már kínom van... de fas*om ismerősnek LG IPS monitorja van és az is 23"-as azt néha már kicsinek tünt, meg fel se tünt hogy mekkora: d -
Hát furcsa ja, ezeken már 2 böngésző ablak elfér egymás mellett, de minden téren jobb a 4:3-tól....
Amúgy ezt a 25:9-es témát nem értem hogy gndolod. :D
Arra érted hogy nagyon szélesnek hat? :D -
Hidd el, egy pár órás <20 fps-es ps3 Dark Souls etap után ezek számomra sámánok :D -
Ragnar360 #27960 Aha...:d Egyedül az asztalon tetszik legjobban:d
Ez veszett jól mutat rajta háttérképnek. De most minden bajom van, mert fura a böngészés, olyan nagynak tűnik a monitor, aztán fél méterre van a szememtől kb. Elsö 16:9-es monitorom :/ Ennyire szokni kell v mi a fasz. ráadásul nem 16 9nek, hanem vagy 25:9-nek érződik :D
-
:D -
Sámánok a faszt. Direkt elkúrták, most meg szedegetik ki az szándékos elbaszásokat, hogy sámánoknak hidd őket :) -
Kamera fix rettentő sokat javított a dolgokon, de mondtam hogy a karakter irányítása is jobb meg reszponzívabb. -
Na kérem, kezdünk játszható verzióba lépni a Witcherrel. Döbbenet mennyivel jobb az egész. Sámánok ezek 'szátok meg :D -
XP? -
Ragnar360 #27954 Az biztos:S Fasz kivan nem tudom jolesz e a monitor, még ennyi állítgatást... vagy csak ezzel a vga-val meg xp-n ilyen szar:S:d
Videóknál, meg amit nem a buzi op rendszer ad le ott no problem. Megnéztem a videódat és veszett jó.
Idk :/ -
Nocsak az irányítás? O_o
És a hullák kifosztása még mindig olyan körülményes? vagy azt is megcsinálták? -
Odabasz. Kb semmi nincs a képen, de az a semmi az odabasz :)
-
Kamera tökéletes, végre. Frém novigradban ahol szar volt maradt szar. Betűméret nagyobb, nekem ez elég, szépen lehet olvasni már. Karaktert meg jobb irányítani, csináltak vele valamit, de patch noteba is benne van. -
Sokaknak emberetelenül betett ez a hirtelen jött meleg
-
>hogy sokkal roszabb lett.
Ahogy az a beszúrt videóimból is látszik ROFL -
pike011 #27948 En nem merem feltenni a patchet. Masik forumon sokan arra panaszkodnak, hogy sokkal roszabb lett. Rizsas, zsizsikes csunyabb, fakobb a kep. Kamera roszabb, frem se jobb. Ti pedig dicseritek. Meg olvasgatok mashol is azert. -
NA első patch tapasztalat. főmenübe szaggat a zene meg torzít LOL. Na lássuk a frémet meg kamerát...
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.06.05. 22:42:31 -
Kagylókat lehetett 1aranyért venni felbontva a gyöngy viszont 50-100arany/db volt,no ezek a kagylók már nem kapható árusnál -
Szép a bőre. :D -
ajjaj itt már látok fosfrémet meg tearinget is. Azt hiszem ezzel most kivárom a megjelenést és utána döntöm el melyik verzió lesz
-
De lassan szedi ezt a patchet... Tesztelném már én is. Végre pörgethetem a kamerát szinematikusan!
-
Őrület mennyivel jobb az összkép. Gecijó lenne, ha klímámat is ennyiből tartana megpeccselni, mer természetesen az is a legnagyobb melegben pandel meg, nem télen, amikor nem használom, Nyilván.
-
ja volt valami tehenekkel még korábban, lehetett őket farmolni vagy mi. -
Pénz exploit???? -
Elég egyedi módon javították ezt a pénz exploitot :D
-
Na egy kis lápifájt. Nyilván nem százas a frém, sőt, de szóval na. Kb annyira befolyáloló tényező így már, mint mondjuk a bloodborne-ban. Nem ezen múlik, hogy beszopod-e. Görpeláp frémileg nem vidám most sem, de az átlagfrém sokat javult.
-
Ez így elég kevéske -
Ja úgy mond hogy akkora a különbség mint látványban a konzol és a pc közt!
Így mindenkinek egyből világos lesz. :D
//amúgy loszart változtattak rajta, szerintem a panaszkodók mikor nagyobb betűméretet kívántak, nem 1 pixellel nagyobbra gondoltak....
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.06.05. 21:41:56 -
Nekem az a fos kell. :) -
Nagyobb. Váltogatom a régi meg az új videót és nagyobb. Nem sokkal, ez tény.
régi
új
Váltogasd a tabokat. -
Minek? Amikor olyan szinten lett fos, hogy még a demóból is újat készítenek? -
Srácok nem tudtok eladó Final Fantasy 15 demo kódot?
Mert vennék. -
Ragnar360 #27931 csak egy szál valamit hoztál el az útra : d
Moby: kössz a vidit, jó ez. Amúgy a betűméretekkel mi a helyzet, elméletileg ez a peccse javított azon is nem? -
Mondták hogy javítani fognak a betű méreten, hát ez ugyan olyan kicsi szar