121487

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Kongy
    Erre én csak a Mass Effect 2-t tudom felhozni. Nem néztem végigjátszást, az egész legénységem meghalt a végén. Hát gondoltam magamban, ezt nem hagyom ennyiben, ismét végigvittem, és megérte. Szóval nem kellenek itt a guide-ok, főleg nem elsőre.
    Utoljára szerkesztette: Kongy, 2015.06.06. 17:52:08
  • lwb
    OK. Csak aztán ne legyen nagy mérgelődés, hogy 100+ óra után nem az lett a vége, amit szerettünk volna. :)
  • Totti5
    Pontosan, ez a lényege...
  • Moby
    +1
    Akkor már megnézhetem youtubeon is, ennyi erővel.
  • Moby
    Az alapja ugyanaz. Szerintem nem vár senki gyökeres változásokat (én nem), nem is tenne jót neki. Az mindenestre releváns kérdés, hogy inkább a BB-féle gyorsabb stílust belecsempészi a sorozatban, vagy marad az eddigi vonalnál. Utóbbi esélyesebb.
  • TDC Geronimo
    Kapom amit kapok. Guidet nem olvasok, főleg nem első végigjátszásra.
  • lwb
    Nah, Witcher 3 kivégezve, aki "jó" endingre vadászik, annak már most ajánlom, hogy spoiler ide vagy oda, de olvasson el egy ending guide-ot mert nagyon nem egyértelmű, hogy mikor mit kell csinálni, hogy a három közül melyik befejezést kapjuk.

Most folytatom pc-n. Úgyis megjött az új vas alá.
  • Nikknev
    " ugyanaz minimális változtatással"

Ettől még az alapja ugyan az.
    De mindegy ahogy érzitek. Ha gyökeresen megváltoztatják (nem fogják) akkor lesz majd fújolás.:)
  • Moby
    Irányításban és harcban is. A BB egy közel kétszeres sebességen lejátszott DaS, és akkor olyan részletekbe bele sem mentünk, mint a pajzsdominancia. Aki szerette a DaS-t, még nem feltétlenül fogja szeretni a BB harcot, és viszont.
  • Nikknev
    Irányításról és harcról volt szó abban egy és ugyanaz minimális változtatással a Ds1-2-BB trió.
  • Moby
    Má a DeS meg a DaS között is alapvető különbségek voltak. Akit nem érdekel, annak nyilván ugyanaz. Ugyanez igaz a witcherre, és minden másra.
  • darkSectorxxx #28001
    Játszottál mind2-vel?
  • Nikknev
    Lohohoholol.....
  • TDC Geronimo
    Most értem át Skelligere. Még szebb, mint Velen. Ja és #teamYen

• darkSectorxxx #27998
    Ilyen nincs :D

Hogy odakurja az aranytallérokat a pénztárosnak! :D

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.06.06. 14:17:44
  • darkSectorxxx #27997
    BB nem olyan mint a DS-ok csak jelezném így előre. :D
  • Nikknev
    Azt hogy elöbb kinyomják konzolra, majd jön pc-n a definitív valamikor.
  • Nikknev
    Szinte semennyit. Az első rész óta ugyan az akárcsak a BB-ban.
    Úúj textúrák,új enemy-k új pályák. új wepönz. Kész.
  • SlickAdam
    Gamersyde 1.04 analizis

faszert nem tudjak kikapcsolni a 20-ra lock-ot...
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.06.06. 12:07:57
  • darkSectorxxx #27993
    Na kíváncsi leszek az első gamepllay-re, hogy az irányítás és harc mennyit változik.
  • Ragnar360
    Egy kis upscale-t kapott azt csá:d jólvan ez: d
  • Moby
    Lesznek ellenfelek az előző részekből.
  • darkSectorxxx #27990
    Ja hogy nem összvisz 15 hanem csak az újak....
    Mert a BB-ben is tudtommal 15 boss van a főjátékban. :D
  • SlickAdam
    talaltam kepeket W3 nagyitott betümeretröl
    GIF
  • Moby
    15 új.
  • darkSectorxxx #27987
    Ja hogy a FF szériában.

Hát a FF 12-nél már H&S volt, csak ott valahogy nekem nem jött be az a zónázós téma.
    Itt viszont ez jónak látszik.
    Aztán majd kiderül hogy maga a story milyen lesz és mennyire viszi el a hátán a dolgot, az az igazság hogy a FF 7-8 óta nem tudtak összeségében maradandóbbat alkotni szerintem.
  • n000rbi
    Ez elcsúszott, úgy sejtem :)
  • darkSectorxxx #27985
    És még 12 terület lesz a játékban, bár ez nem tudom mit mond így látatlanban a játékosoknak.
  • darkSectorxxx #27984
    15 Boss. :D

Érdekes.
  • TDC Geronimo
    + DS infók

The game is coming to PlayStation 4 and Xbox One in 2016. PC is also listed, but is accompanied by the word “negotiable.”
    The game will support “1-4 players,” meaning it’s possible you can summon more than one friend or there might be a player-versus-player element.
    10 playable classes, all available from the beginning of the game.
    45 new enemies, 15 new bosses. Characters and monsters from previous games are not included in that count.
    100 new weapons and 40 new armor sets with returning equipment not counted in that number.
    60 minutes of cutscenes, mostly in engine, rather than pre-rendered.
    There will be around 12 areas in the game.
    Will change the way you interact with players online. You’ll now participate in “Sacrifice Ceremonies.” You can drag bodies around, choose where to sacrifice them, perform the ritual, and visit another player’s game. Doing this makes you a target for other players. These will also change your game, such as a sacrifice creating a bonfire at the location you choose to sacrifice the body.
    Light sources and enemy layouts have been changed.
    BOss battles have a new “Heat Up” factor that “completely change” boss battles based on undescribed factors.
    The game will add “Sword Fighting Arts,” which including “Rush In” and “Circle.” The former is a sacrifice attack that allows you to dive into an opponent and take damage while delivering a huge hit, while the latter sounds like a dodge move.
  • darkSectorxxx #27982
    Mit akarnak átalakítani?
  • darkSectorxxx #27981
    Kár hogy leírtad az ucsdó sorodat, pont ezt akartam mondani, végre a BB miatt jó irányba indul el a sorozat, pályadizájn meg gondolom egyébb dolgokban, remélem irányításban is, a végén még megveszem a BB2-előtti időkre. :)
  • Kandurex
    Árulja már el valaki, miért akarnak csak turn base szerepben müködő szériát átalakítani egy fosbaszó h&s fasságá? Az nem gyanús bazdmeg, hogy már az első demónál se műküdik?
  • SlickAdam
    vilag eletemben imadtam az FF sorozatot, de az, hogy 4 fekete ruhas kikent kifent belött seroju kisfiu bölenyre vadaszik a mezön es brokeback mountain-t jatszanak... fasz tudja, valahogy megnevettet.
  • Kandurex
    Ez mit jelent?

Mert PC -n esélyesebb lenne egy oculus riftes végigjátszás...
  • Tikal #27977
    PC release is "negotiable."
  • shaddam

• SlickAdam
    atvezetök alatt is javult a frem sracok? az volt meg nagyon mocsok DF videok alapjan.
  • AntiHero
  • SlickAdam
    KICSIT hasonlit? :D