121485

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Amiga
    Na majd megnézem én is otthon, elég sokat elszórakoztam már vele.
    Amúgy nem tudom, valami patch okozta-e, de Skelligén nem tapasztaltam azt a brutális framedropot, amiről olvastam itt. Szerintem elég jól fut a játék, vagy csak én vagyok olyan szerencsés, hogy nem érzékelem annyira élesen az akadást.
  • Moby
    Attól meg már sokkal többet nyomtam.
  • Amiga
    Nem lehet, hogy játékbeli 9 nap? :-D
  • Amiga
    Ó, szuper, köszi! :-)
  • Moby
    Töfi!
    Teljes képtelen baromság amit ott ír :D (9 nap és 1 órát ír...ennyit a bloodborne-al játszottam 1 hónap alatt úgy, hogy MINDEN szabadidőmet abba toltam bele, még az irodából is nyomtam amikor tudtam remoteplayen, ezt meg napi 1 órában tologatom, néha annyit sem))
  • arsmarci89
    Karakter menü r2 ott látod a statisztikát:)
  • Amiga
    Érdekes, mert mindenféle fórumon olvasom, ki-mennyi időnél tart... lehet, hogy valami túl triviális helyen írja ki...
  • Moby
    Akartam már írni, hogy csomó zene hiányzik ám az audiocd-ről :( (pl. priscilla dala is simán rámehetett volna)
  • Moby
    Ezt már én is kérdeztem párszor :)
  • Kongy
    és az a zene.... *____*
  • TDC Geronimo
    Gyönyörű Skellige szmút szinematik kamerával! :D

• TDC Geronimo
  • Amiga
    Egyáltalán hol lehet látni, mennyit játszottál már vele?
  • SlickAdam
    meg egy kerdes erejeig vissza a monitor temahoz:
    tegnap emlitettetek a BenQ EW2440L-t. kene nekem egy monitor altalanos felhasznalasra + esetleg kis jatek. van ettöl jobb deal ebben az arszegmensben, vagy rendeljem a picsaba?
  • arsmarci89
    Náltok a witcherbe a játèk idő nem bugosodott be?Majdnem 2napom van benne 16os szinten járok.Most meg 6órát ìr ki,0 napot.
  • samsung123
    Hát aki emiatt izgult, az nem ismerte a játékot egyáltalán.
  • Amiga
    A változatosság már a második részben is nagyon tetszett. :-)
  • n000rbi
  • TDC Geronimo
    UC4ben se kell izgulni,hogy 1 féle környezet lesz

Set three years after the events of UNCHARTED 3: Drake's Deception, Nathan Drake has presumably left the world of fortune hunting behind. However, it doesn't take long for adventure to come calling when Drake's brother, Sam, resurfaces seeking his help to save his own life and offering an adventure Drake can't resist.

On the hunt for Captain Henry Avery's long-lost treasure, Sam and Drake set off to find Libertalia, the pirate utopia deep in the forests of Madagascar. UNCHARTED 4: A Thief's End takes players on a journey around the globe, through jungle isles, urban cities and snow-capped peaks on the search for Avery's fortune.
  • Ulthane
    WTF, ez egy monitortopik lett? Nevezzétek át!
  • TDC Geronimo
    Neil Druckmann
    Looking mighty good for his last E3

• Totti5
    Ilyenem van. Remek cucc.
  • Moby
    Ez minden bizonnyal egy jó monitor, én mindenképp megnézném, de amikor a monittoról készül kamerás felvételt a saját monitorod nézve megállapítod, hogy ez gyönyörű, az napifail :D
  • darkSectorxxx #28188
    Jó kis kamerás felvétel. :)
  • darkSectorxxx #28187
    Nem beszélve hogy jobb a szemnek a nagyobb képfrissítés ugye.
  • Ragnar360
    Most csak én szúrtam ki a különbséget vagy tényleg egyből észrevenni, hogy ez tényleg nem lehet szar. Tywin Lannister ruhája már már túl fekete volt, plusz az egész fasza volt, gyönyörű a képe. Vajon a PS4 szeretné ezt a kijelzőt ?:D

Utoljára szerkesztette: Ragnar360, 2015.06.07. 21:35:44
  • Nikknev
    3d vagy a "pro" gamereknek a képrissítés hogy kiélvezzék a 120 vagy mégtöbb fps örömeit maximálisan. Ennyi.
    Én egyikért sem adnék egy plusz forintért sem többet, 3d-vel 40 col alatt nem is foglalkoznék (és még az fölött sem izgat,egyszerűen nem nyújt annyi pluszt), az a pár játék meg ami profitálhatna a magasabb képfrissítésből....Nos én azért játszom mert élvezem és hobbi,nem azért hogy kiskirálynak érezzem magam vagy "sportembernek" aki mindenkit elver egy egy cs meccsen (profitálva a magas képfrissítésből)....

Számomra sokkal de sokkal többet ér a képminőség és a velejáró élmény filmben játékban egyaránt, arra pedig VA panel....
  • Moby
    Nagyon jó hogy szóltál, ugyanis arra sem emlékszem már, hogy beszéltünk ilyenről, szal úgy lesz ugyanaz a végeredmény, hogy nem is fogom majd egyszer rosszul érezni magam tőle :DD
  • Ragnar360
    Értem. Ja és azok a magasabb Hz-ek mire jók? Mármint mondtad hogy valakinke lehet az kell... annak mi az előnye ha 120hz meg ilyenek.
    És akkor a színek rohadtjók, mindegyik...? Multimédiába természetesen a film/sorozat is beletartozik.

Egyébként kíváncsi vagyok ps4-en mit dobna ez a monitor, vbalahol írták hogy a konzol beállításainál is át kell állítani valami szart auto valami izé nem tudom, mert különben még ratyibb lesz.
  • Moby
    iiyama-k már egy magasabb minőséget képviselnek általánosságban, mint az itt említettek. Jó cucc.
  • Nikknev
    Több mint 40 éves profi monitorokat gyártó japó cég.
    Gyakorlatilag prémium kategória. És olyan is,ezért kérik meg az árát.

Ezekre a célokra tényleg VA panel. A lentebb írt 3 a 24 col/1080p-ben elérhető legjobbak. A Benq EW modelje újabb a VW-nél, jobb panellel.
    A IIyama és a Benq EW Amva+ paneles.
  • Ragnar360
    Köszi, nem néz ki rosszul ez a Liyama (vagy Iiyama vagy mi:d) miféle márka ez egyébként?
    Hát mindenre kellene igazából. Komplett multimédia, némi game (mikor mennyi) és böngészős munkálatokra. Grafikus progik nem.
    Ja egyébként nem sok a különbség, de ha lehet inkább 23"-s lenne a jó. (Na meg ha ezt visszaadom, meg kell várni míg visszatérítik az árát. Azt a ps meg lehet már jönne jövőhéten :(
    Utoljára szerkesztette: Ragnar360, 2015.06.07. 21:19:14
  • Ragnar360
    Amúgy a poén ha 2-3 méterről ránézek a monitorra tök jó minden, csak ha beülök elé akkor nem jó:D
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Bár említettem, hogy nem Win7-en van itthon, na meg a vga-n csak DVI van, és DVI-D-Sub kis átalakító megy rá először, aztán a kábel... lehet ez se jó neki:D
    Ezek a buz* alkalmazások, böngésző stb. a legszarabbak, ami natívan jön. kép ilyesmi ott jobb egyébként.
  • Nikknev
    Ha játékra akarsz monitort venni és érzékeny vagy a színvilágra, sötétben is sokat játszol és szereted ha egy játékban a sötétben minden sötét és nem csak szürkén világít a képernyő a szemedbe, 24 colban (És fhd-ben) gondolkodva ezek szinte verhetetlenek:

Iiyama X2483HSU
    BenQ VW2430WH
    Benq EW2440L

Az Iiyamának megkérik az árát,de olyan is a képe. Ezekhez képest az IPS-ek rossz viccek.
    Persze van akinek elöbbre való a 120-144hz-es képfrissítés meg az hogy rikitóan égjenek a színek a képébe, csak ott megint képvilágban ezektől jócskán elmaradsz,és kifizetsz egy vagyont a képfrissítésért.... Kinek mi....

Utoljára szerkesztette: Nikknev, 2015.06.07. 21:15:45
  • Ragnar360
    :D Moby: állítgattam én megint, meg pár netes saját cfg-t kipróbáltam, volt ami jobb volt, de végigmentem a többin is, azok meg gányok voltak, aztán bele is untam megint:/ Szarni bele az egészbe, kuka :S
  • Moby
    Először is el kéne döntened, hogy kávát, betűket, tévét, monitort vagy megjelenítőt akarsz venni. Ha utóbbi, abban talán tudok segíteni, előbbiekben biztos nem. Már csak az LG miatt sem, mert azt magamnak sem szívesen vennék most, nemhogy másnak ajánlgassak ilyet.
  • Nikknev
    A monitor úgy ahogy kinéz, de a képvilága keresztbe lenyeli a felsőbb kategóriás ips-eket is....
  • Nikknev
    Ugyan ezt akartam linkelni....:)
    Ennek a nagytesója figyel az asztalomon. Annó mellépakolgattattam Edigital-ba az ips-es csodákat amikor megláttam...Aztán közöltem hogy na akkor ez jöhet az ips-es szarokat meg szerintem dobják le az emeletről..:D
  • Harlekin
    NE HOZD A TÁPOT!
    Majd elmesélem mi volt!
  • darkSectorxxx #28172
    Miaz hogy TV meg Monitor kombó? :DDDDDDDDDDDDD

Ilyen nincs.
    Van olyan hogy Monitor, és van olyan hogy TV, amiben van tunner.
    Más nem létezik. :)