121487
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Mákod volt ennyi. De az is lehet hogy 1 hónap múlva kiesik az analóg kar majdnem, mint nekem a "tökéletes" első kontrolleremnél. -
Nem akarlak elkeseríteni, meg kurvára nem is idevaló, de főleg ittvagyol(tok geroval), de hótmás a kontroller a boxhoz, mint az akkoriak. Minden zörgést, meg nyikorgást elimináltak. Nincs már útja a shouldergomboknak egyáltalán, egy kapcsoló lett az egész. Be sem lehet nyomni, csak kattintani. A ravaszok meg olyanok, mintha filcben tolnám őket.
Lassan megtanul talán konzoltgyártani mindkettő, megint. -
CEO Kaz Hirai @KazHiraiCEO 7 p7 perccel ezelőtt
The British newspaper The Guardian claims that this is the year you will see the last Guardian. Not surprising, newspapers are dying out.
-
SlickAdam #28331 na majd a szokasos eltolás-hullam! :) -
nm. :) -
Nem tudom mi lesz, de októbertől 2016 márciusig kb hetente jön valami nagy game. 2016 első negyedéve is nagyon erős lesz. -
Piko888 #28328 Köszönöm, sikerült is :-) -
Ign oldalt el lehet érni innen? Engem állandóan átdobal a HU -ra :\
(google nexus) -
Már ezért érdemes lesz nézni sony konfot :D -
Dőzsölünk a jóságban
Addig csak-csak végzek a DaS1-2-vel :P
-
BB dlc év vége felé, 2016 elején meg ez <3 -
szerintem nem ezt mondta... -
-
Nem.
Hanem amire van PSN vagy veszel bármit, ha Primary-nek teszed, akkor azon a gépen az összes többi másik Primary vagy Nem Primary profillal tudod használni a PSN-t vagy tartalmakat. :)
Kivéve ha régiózáras. -
Piko888 #28320 Köszi, szóval akkor a Primary legyen az amelyiken jelenleg nincs Plus? -
Igen, tedd be Primary-nek (Setting -> PSN) , és utána a gépeden minden másik profillal tudsz játszani, a free játékokkal (csak előtte a régi profiloddal töltsd le), és multizni.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.06.09. 20:28:05 -
Piko888 #28318 Sziasztok!
megérkezett a PS!-em, de sajna egy régi ps4 fiókomhoz vettem PSN Plust, Át tudom ruházni a másik accountomra a PS Plus előfizetést? -
jóhogy. Rengeteg idő van már benne. -
Ez se néz ki jobban mint a BO3om
hamár nem néz ki jól...
-
SlickAdam #28315 gondolom W3-at mar tul kesö ujrakezdeni XO-n, stimm? -
Hát én nem tudom, a párizsi forradalom minden volt csak nem unalmas. -
-
Nikknev #28312 Csak a külcsín mögött egy rém bárgyú repetitív játék van. Nem fóbia ez, nem mindenkú nyeli a cukormázas szart,főleg nem rókabőrként sokadjára. -
ma volt egy nagyon jó kis cyberpunk easter egg az egyik storyküldetésnél egy párbeszédbe :) -
LOL -
witcher 1nek az E3as "standja"
Kicsit kinőtte magát a sorozat a 3. részre
-
Jelzésértékű, hogy ps4 sem volt meg ilyen sokáig mint ez most, és továbbra sem tervezem eladni.
Lehet öregszem... LOL -
Így tervezem :D Ott a fiókomon a tonna játék, és rámgyött a gétéaötölhetnék pl.:) Na meg TR miatt amúgyis,. hátakkormármérnemost.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.06.09. 19:15:01 -
Emmá marad? :D
Mire vetted? TR még messze. -
SURPRISE! Black Ops III announced for PS3/360, no Wii U version planned
Na ezért nézett ki olyan fosul a BO3 videó. -
fene se tudja hogy a 20 fpses bugot javítják-e, ha igen akkor is ki tudja mikor. Én bugos questbe még nem futottam pedig rengeteget csináltam már. Kamera javítva van. -
Erről jut eszembe, megéri már beszerezni vagy még várjak le egy patchet? -
Hello everyone,
Two years ago we revealed that we were making a new Mirror’s Edge™. Last year, we gave you a behind the scenes look into some of the early progress we had made. And though we haven't said much else in all that time, we have been listening. Thank you for your incredible passion and your patience. I'm excited to tell you that it's paid off — by this time next week, you will have finally seen more of the game at E3.
Mirror’s Edge has always had a special place in the hearts of all of us at DICE. The first game had a lot of promise. It was unlike anything else in terms of the gameplay and style — it had a unique soul. But as much as we loved that game, we knew it could be more. So that’s what we have set out to do as we introduce Mirror’s Edge to a new generation.
The team has spent a lot of time re-evaluating every aspect of the game and making it a new experience. This is not a sequel, this is not Mirror's Edge 2. We have landed on a vision that honors the first game — pushing the boundaries of first person movement and diving deeper into the story behind our heroine Faith — but also brings a lot of great new, interesting gameplay and features to the experience for our players.
So on behalf on the entire team here at DICE, we can’t wait to show you what we have been pouring our heart and soul into. We can’t wait to introduce you to Mirror’s Edge™ Catalyst.
Sara Jansson
Senior Producer, Mirror’s Edge Catalyst -
Ma elég sokat haladtam witcher main storyba és elképesztően jó volt. Volt itt minden, epic átvezetők, harcok na meg...
-
Nana! Abból még csak a második! :D
Má telepedik a kicsike. -
Már megint AC fóbia.
Az olyan esszenciát tartalmaz amit más játék nem csinált sosem, max stratégia játékok. TÖRTÉNELEM! Történelmi helyszínek ahol nagy bizonyossággal rengeteg játékos már megfordult életében is, így a beleélés még nagyobb, amikor olyan épületekbe mész be ahol a valóságban is jártál, ráadásul az ACban nagyon fotoreal a kidolgozás is. Nagyon sok meló ás minőségi kivitelezés. Persze akit nem érdekel az így járt. Másrészt a jó játékok. Tovább ezt kár feszegetni, de semmi köze az ACnak ahhoz hogy a Bulletstorm nem ment... semmi az ég világon.
Prince of Persia helyett nem a BF jön. Az ég világon semmi köze hozzá, nem is egy cég...
Elika-s PoPra anno ment a fújolás, az eladások sem hoztak olyan magaslatokat amit az UBi szeretett volna.
Aztán jött egy PoP: The Forgotten Sands még, ami gondolom még kevésbé volt kelendő. Visszatért a normál stílusához, de újat egyátalán nem mutatott és ami volt benne az sem volt kiemelkedő. Amúgy élvezetes játék volt, én bírtam azt is. -
lószart vagyok a végén még, pedig azt hittem... :D -
mert az nem menő. Tucatborítót kell csinálni -
De miért nem tudják a játék borítójára azt az artot rakni ami a konzol dobozán van??? -
ppista #28295 Jézusom, de gyönyörű, már ha lehet ilyet mondani egy konzolra. Hihetetlenül eltalált ez a színösszeállítás. Kell!