121487
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Ubi és Wii u ra jött csak ki, ráadásul launchkor, amikor alig adtak el gépet. Ubi szemében nagy kudarc volt, így szerintem ez a port is kamu. Én örülnék a legjobban egy második résznek, de szerintem esélytelen. Pedig ez az FPSek soulsa :( -
utolsó két hétben :D
corrinne yu segítségével. Nem véletlen volt jó igazolás :) -
Máhogy...mér? -
SlickAdam #28371 nincs hahaha. a naughty sámánok megoldottak vegül. -
SlickAdam #28370 hat az 1 nem kene (hogyan müködne gamepad nelkul?), de folytatas johet. tul jo volt ahhoz, hogy ne kezdjenek vele valamit. -
Ragnar360 #28369 PS4 - with 1080p60 upgrades to boot - should be relatively simple. After all, PlayStation 4 represents a generational leap in system capabilities, particularly in terms of raw GPU power. However, Naughty Dog's recent GDC talk - "Parallelising the Naughty Dog engine using fibres" - reveals in stark detail how difficult it was to bring The Last of Us across to the new Sony console. Indeed, the initial porting work for the game resulted in a sub-optimal experience operating at less than 10fps.
hahaha:DDD ikszdé, vicc!!!44 -
Már olyan pletyka is van hogy jön a ZombiU ps4re meg boxra
-
SlickAdam #28367 The challenge of remastering Uncharted -
>lehet a fősztorit is ezért hánytad mindig vissza
Ettől egyszerűbb a dolog. Mivel a főszereplő elképesztően unszimpatikus, ezért (nyilvánvalóan) meglehetősen hidegen hagy a története, vagy ami épp történik vele. Sokaknak ilyen Trevor az ötben. Nekem meg ő az egyik kedvenc karakterem lett a videójátékok világában. Evvan, ilyen a popszakma :) -
Bárki elmondhatja a véleményét, és nem is kell hogy egyezzen a másikéval. Itt nem találsz két olyan embert, akinek a világnézete tökéletesen megegyezne, bármit is állítsanak magukról :) -
Ragnar360 #28364 Aztamindenségit. 
Nem is mondok semmit. Pedig szeretnék, de azt mondom magamnak hogy hagyjuk ne menjünk bele:d Mindenkinek lehet saját véleménye. Bár akkor gyanús hogy pár embernek itt elég érdekes 1-2 dologról.
(pedig úgy belemenne a vitába.... egyébként mondom téged nem érint az anyagi téma, lehet a fősztorit is ezért hánytad mindig vissza.!!444!! Bár persze attól függetlenül élvezhető (is) kéne hogy legyen, ki milyen vérmérsékletű és mennyire tud a zsebébe nyúlni saját maga)
Neked lehet csövesek voltak a karakterek és taszítóak, meg lehet rosszul is közelítetted meg.
Utoljára szerkesztette: Ragnar360, 2015.06.10. 11:47:06 -
Ulthane #28363 Lehet köpködni vicserre, a bugok és a technikai tökéletlenség miatt, de hogy ez a valaha készült egyik legjobb, ha nem a legjobb játék, az hétszentség. -
Ulthane #28362 Tényleg elképesztően szép, az eddigi legszebb bundle. Bár szerinte fatális hiba, hogy nem egy terás vinyóval jön. Én emiatt nem veszem meg, amúgy kellene! -
Ulthane #28361 Hááát, én október és december között még egyet sem láttam. Mire gondolsz? -
Ulthane #28360 Bármelyik GTA V főhös ezerszer szánalmasabb Nikonál. Ritka idegesítő geci mind, még talán a niggerrel tudtam valamicskét szimpatizálni.
A GTA IV meg kurva jó volt szerintem. -
LOL ne már, hogy ő volt Hádész is a God of War 3-ban XD Eszméletlen ez a fazon. -
És mondjuk én nem vagyok egy gta fan, de nekem a gtaiv volt messze-messze a legszarabb gta evör. Sőt, máig az az egy gta, amit nem játszottam végig. -
Gyűlöltem a négyet. Ráadásul ps-re vettem, ahol moslékul nézett ki, és moslékul futott. Sosem játszottam végig, ilyen kétórás etapokban nyomtam, amik mindig abb torkollottak, hogy ezt a senkiházi féreg nikogecit öltem le változatos módokon.
A leggyűlöltebb főhős evör, de az egész játék alapsztoriától visszajött a vacsorám örökké.
-
melyik online mmo-ban nem kell grindelni a jutalmakért?? (mellesleg nem kötelező, egyébként meg rengeteg tartalom van az online-ban amivel szerezhetsz pénzt vagy csak simán játszod mert élvezetes )
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2015.06.10. 01:57:50 -
Ragnar360 #28355 én mondtam akkor rosszul, de nem ez a lényeg. nekem ez maradt meg kb, persze hosszasan el lett mondva... ja meg grindelhetsz benne ezerrel stb. akik még nem játszották ki hardcore magukat azok bekajálják az ilyet úgyis. - de nem erről volt szó előbb:D mondjuk arról inkább ne beszéljünk akkor:) -
szóval az alapján itélte meg az online részét, hogy milyen emberek játszották? igen okos :))
voltak problémák az online résszel de szarfos sose volt, az a IV online része volt. -
Ragnar360 #28353 A faszt ez az általános, omgfg:d hol ez az általános?: d neeeeeeeeeeeee
troll szagot érzek:d - és egye uwe boll filmet se láttam még, de még hasonlatnak is rossz. -
Nikknev #28352 Ez az általános vélemény a gta IV-ről, de mint mondtam van akinek tetszenek az Uwe Boll filmek....
-
pedig ez az általános vélemény... csodálkozom, hogy nem hallottad még és hogy az a kedvenced :) -
Ragnar360 #28350
Ez nagyon erős így, s nem is hallottam még ilyet a IV kapcsán: d
ps: am nem volt grafikai orgia, persze szép volt, de a nagyságában, részleteiben dolgoztatta meg a boxot, meg a ps-t. Na m1, hosszú lenne ebbe belemenni:d
Utoljára szerkesztette: Ragnar360, 2015.06.10. 00:47:34 -
Nikknev #28349 A GTA IV a GTA sorozat alja,egyfajta grafikai orgia volt annó miközben a játékmenet bárgyúsága visszatért a gyökerekhez. Unalomig ismételt küldetések, unalmas és idegesítő szereplők, baromarcú főhős. Több mint fél év volt mire rávettem magam hogy végigtoljam.
Az V MINDEN tekintetben übereli. Ha a IV mestermű sztoriban meg szerpelőkben (nem az)...Akkor az V mi? Gigamestermű...
.... A GTA V pedig gyakorlatilag több szempontból is olyan (karakterek,események,stb) mintha egy Guy Ritchie filmet néznél. Elhiszem hogy van pár ember akinek a négy maga a mekka....Elvégre olyan ember is van a földön aki még mindig örül az újabb és újabb COD és AC részeknek....Sőt olyan is van aki szerint jók az Uwe Boll filmek...
-
Ragnar360 #28348 :O Ez nagyon durva, whaaah. Thx a linkelést. Asszem ő bőven megérdemli a pénzt amit a szinkronokért kap:) -
Ragnar360 #28347 Jó, te is sokkal dobálózol kb :D (akkor +ahogy levettem) a IV az szerintem nagyon etalon. Egy nagyon jó ismerősöm, aki hasonlóan vélekedett gta-ról, meg együtt is toltuk anno, nagyjából be is szokott válni amit mond, ő végigvitte az V-t, online része egy szarfos volt, tán nagyon sokáig, meg tele volt idiótákkal, és alig talált meccset meg mittudom én mik, a single jó, jó 1-2x végigvihető azt mondja, (de maga a játék hamarabb unalmassá vált neki jóval mint a IV) meg a történet, de hangulat a IV-t nem veri szerinte, az szerintem is mestermű volt, sztoriilag is (karakterek, párbeszédek stb) kellő komolyság mellett tolta a jó kis hangulatot, meg ugy megvolt az atmoszféra. Ez kicsit színesebb, árkádosabb. Persze itt is megvan gondolom a jó történetvezetés meg mindenféle cucc. -
Nolan meg Troy UC4ben együtt zseniális páros -
Jah. És sok celeb is beleállt, szal ment a marketingúthenger. 35 mill az semmi. Lufasz. Nun. -
Konkrétan agyonveri. Én még ps3-on toltam végig, még ott is behugyozásjó volt. Aztán megvettem one-ra amikor kijött, de nem játszottam(még nagyon élt bennem a ps3-as végigjátszés). Aztán majdnem megvettem most ps4-re, mert újra kedvet kaptam hozzá, aztán rájöttem, hogy megvan one-ra, szal vettem hozzá inkább gépet (megamúgyis). -
Ragnar360 #28343 Amúgy bekaphatják, valahol, valamilyen szinten elég kiábrándító 150 millió dollárt reklámra költeni, egy s*aros játékért, töredékéből is megvették volna kb ugyanennyien - idővel. Na meg a reklám pénzből a legkönyebb lenyúlni kb : d -
De, még a csapból is witcher folyt. Szinte naponta jöttek videók már az utolsó hetekben, ment reklám tvben, moziban, mindenhol. 35 milla meg AAA játékoknál még nem is akkora összeg
GTAV’s budget was rumored to be as much as $265 million ($150 million of which was spent on marketing)
-
Ragnar360 #28341 Ne már, ez most komoly, hogy a picsába költöttek el 35 millió dollárt marketingra omfg!!! :O de durva micsoda pénz már... (persze tudom hogy másnál mégtöbbet elvertek, de W3-nál így durvábban hangzik/üt belegondolva) és azért nem folyton még a csapból is a witcher, elég korrekt volt a reklámja, pont amennyi kell kb.
Utoljára szerkesztette: Ragnar360, 2015.06.09. 23:06:58 -
Ragnar360 #28340 Moby: Nofene... most hogy írtad igy a gétéatötöt, lehet azt is bekéne majd szerezni. bár lehet nem lesz olyan jó a singléje mint a IV-nek.
Utoljára szerkesztette: Ragnar360, 2015.06.09. 23:04:29 -
The Witcher 3's budget was $32 million (120M Zloty) plus $35 million in marketing
GTAknak mennyi is szokott lenni? 150+ millió? -
Nem én vagyok a célközönség, főleg, hogy itt vidéken egy herélt verziót kapunk. Nintendo pl. sehol, pedig náluk még el is időztem volna. Mindegy, a kontrollernek viszont örülök :)
A minőségre visszatérve, de ezt már spoilerben:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az eggyel ezelőtti x1 kontrollerem bal rezgőmotorja vagy lelazult a helyéről, vagy le is tört, mert szabályosan kopog, amikor bepörgeti, mint nagyanyáink centrifugája, ha rosszul pakolod bele a vizes ruhát :D Kellene szerválnom egy spéci torx-csavarhúzót, hogy belenézzek, mert amúgy nem bonyolult műszer
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2015.06.09. 22:37:12 -
A szavaid arra engednek következtetni, hogy nem voltál maradéktalanul elégedett a playittel :) -
Nem kizárt, de egy biztos: változott a konstrukció. -
Nem keserítesz el, a múltkori (első és utolsó) PlayIT-látogatásom egyetlen értelme egy új x1 kontroller volt, akcióban 8kért. Azon én is érzem a javulást minőségben.