121485

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • TDC Geronimo
    ezt egyelőre nem tudom hova tenni
  • Ragnar360
    Kell a fas*nak :D
  • TDC Geronimo
    30, de az remélem atom. Grafika pixar szint majdnem
  • SlickAdam
    60 lesz?
    mondjuk a ps3-ra kiadott elsö resz is az volt, olyan latvany mellett, hogy az meg mai napig agyat robbant.
  • TDC Geronimo
    Nem tudom E3nak mi értelme lesz jövő héten, ha minden napra jut ennyi bejelentés meg videó...

• TDC Geronimo
    KELL KELL KELL

8 perc gameplay

• SlickAdam
    irtad, hogy Bulletstorm-ot is szeretted, igy megnagyobb eselyt latok, hogy legalabb nehany orat el fogsz vele szorakozni.:)
  • SlickAdam
    akkor mar inkabb egy ilyet.
    nekem most pont ez van. ugye falszamoltam a hazimozi erösitöt (vissza sztereora), ugyhogy nincs többe hdmi hub, dac, ... es egyeb josagok. tv-be hdmi kabelek, tv-bol optikai ebbe a kis dac-ba, az a fasza erösitöre. persze ez csak filmhez es jatekokhoz, ahhoz böven elegendö. zenehez keves.
  • TDC Geronimo

De jól néz ki. Sajna csak jövőre jön :(
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.06.10. 17:07:54
  • Ragnar360
    Amúgy ez tiszta szar, hogy ez is körülményes, a külső hang csatlakoztatása... és persze hogy nincs optikai az enyémen.
    Ha meg lesz olyan DAC faszság is, lehet mindig átdugosni a kábelt pc-be, dacba, ez ám a nagy öröm :)
    Szóval ha meg is tartanám a monitort, akkor vagy használom a fos beépített hangszóróját vagy még költök rá. Vagy veszek másik monitort, amibe legalább 2x5W-os a hangszóró, hogy türhetőbb legyen.
    Utoljára szerkesztette: Ragnar360, 2015.06.10. 16:49:59
  • Moby
    Smooth??EZ?????
    ROFL
    Sose lesz. Talán egyszer használható, de smooth...pécén. Ott smooth.
  • Moby
    Kő egy ilyen.
    Lehet kapni itthon is. Tízezerér.
  • Ragnar360
    Ja igen, sejthettem volna hogy erre gondolsz. Hát azért elég smooth már sok helyen, meg élvezhető azért, átlagot nézve 25 fps megvan mindenhol.
  • Tikal #28399
    Nekem erősítőre van kötve... ilyen kompakt rendszert én már nem használok egy ideje...
  • Moby
    Mert úgy fut ahogy.
    (nem jól. szarul. moslékul.)
  • n000rbi
    Ajjaj, ezt meg fogja érezni a tárcám... :)
  • Ragnar360
    Na de most akkor hogy kell mégiscsak vagy mi... valahogy csak rálehet h jó is legyen. Sokan használhatják külső hangfallal is, tv helyett.
    Szerk.: rágoogleztam, s nagyon szar a helyzet:S ezt jól elbaszta a Sony... :/
    Utoljára szerkesztette: Ragnar360, 2015.06.10. 15:23:28
  • Ragnar360
    Miért?
  • Moby
    szerk:ok, egy marha vagyok...

Shadow Warriort kettőezerhatér be is húztam, Slick ajánlásával :D
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.06.10. 15:09:39
  • Moby
    Ez egy csoda. Ezek a polákok leiskoláztak mindenkit. Vennék mégegyet belőle boxra, ha tudnám, hogy programozókra költik, mer azok valami szánalmasan félkegyelműek ott náluk.
  • TDC Geronimo
    Egész jó leárazások EU storeban PS+al mégjobb ajánlatok
  • Moby
    Rá sem tudod kötni. A PS4-nek már semmilyen analóg kimenete nincs (DAC kell hozzá). A kontroller füleskimenetére esetleg, de az irtó gány.
  • Amiga
    Ezt passzolom, én egy stereo Samsung TV-n tolom és van egy jó SONY ELITE Pulse fejhallgatóm, ennyi elég. De a youtube-on biztos találsz megoldást, vagy talán itt is van, aki hasonlóan megosztja. Gondolom vannak erre céleszközök.
  • Ragnar360
    Tök kellemes, ha ilyen jó lesz a játék akkor, fasza lesz nekem is. Reméljük.
  • Ragnar360
    Dede, remélem még a héten vakítanak valamit, bár mire megjön abból csak jövőhét lesz kb.
    Amúgy hangot hogy lehetne legjobban rákötni majd. van egy 2.1-esem, de azt használnám pc-n is és váltogatnám. 2 jack dugóval elmegy pc-n is. (a 3. csak a 5.1-hez kéne, de azt nem használom:d) (Anno adtak vmi átlakítót a rendszerher
    z, direkt hogy onzolra lehessen kötni, de az nincs már meg szerintem)
    Milyen kütyü kéne, meg kábel, amit tudnék kapcsolgatni, hogy most a pc-n legyen, vagy a ps4-en a hang.
    Utoljára szerkesztette: Ragnar360, 2015.06.10. 14:54:19
  • Moby
    Priscilla dala mind a 7 nyelven.
    (sajnos a moslékfrémes ps4 verzát nem találtam belőle, nézzétek el nekem, hogy ilyen folyékony csodában kell végignézni)
  • Moby
    Remélem is! :DD
  • Amiga
    "páran a posztjaim hatására kontrollert ragadnak"

... és beleb**szák a tévébe.

Bocsánat, ezt nem hagyhattam ki. :-)
  • Amiga
    Nem úgy volt, hogy veszel (vettél?) PS4-et?
  • Moby
    Nem vettem magamra, csak zavar. Itt ez nem annyira megszokott, pedig az sg-n főleg ez megy. Nem dolgom, de próbálom megőrizni ezt a hangulatot itt, , mert a nyálverésnek amúgy is túl nagy tér van engedve.

>Mellesleg te sokkal nyersebb vagy mint én

Ez igaz, de nem megyek rá ösztönből dolgokra. Akkor vagyok nyers, amikor valami időről időre, feszt bassza a csőrőm, de az soha nem ember vagy csoport. És a másik oldalról van bennem alázat bőven minden olyannal szemben, ami okés, minőség, jó, ésatöbbi. Van, hogy játékot rúgdosok én is, de amikor jót írok valamiről, akkor páran a posztjaim hatására kontrollert ragadnak. Szélsőséges vagyok, ez vitán felüli, de nem egyoldalra.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.06.10. 14:21:41
  • Ragnar360
    Miért vetted magadra? ;) (Nem csapkodás volt) Meg milyen napok óta köcsögölök, most írtam lehet először ilyet. A monitor témát ne vedd. Mellesleg te sokkal nyersebb vagy mint én, na mind1, ne vitázzunk.
  • Moby
    >A sok köcsög megy egyik a másik után

Te figyukamán. Ez a fingnélküli üresbencsapkodás itt nem menő. Nem tetszik, nem veszed meg. Ha jól tudom géped sincs, játékod sincs, de napok óta csak köcsögölsz, meg dedósozol, meg hasonlók. A cikkben és a videón egy magasan képzett szakember beszélsz olyan dolgokról, amiről soha nem lesz fogalmad sem. Ha valamihez nem értől, akkor nem LOL-ozni kell, hanem csendben hallagtni azt aki érti.
  • Moby
    >Lassan a játékfejlesztés lehetetlen lesz, mert nem előre, hanem visszafelé fejlődünk

Halvány fogalmam sincs miről beszélsz. Érzésem szerint neked sem.
  • Tikal #28379
    Most tényleg nem lehet kikapcsolni, hogy screenshot készüljön a trophy-król? Egyáltalán mi a fasznak ez?? Ilyen értelmetlen szarokat beleraknak a rendszerbe, de még mindig nem látom, ha egy cimbora online lép... pff for the players...
    Utoljára szerkesztette: Tikal, 2015.06.10. 13:26:38
  • Moby
    Siratja is minden halos(velem az élen) :(
  • SlickAdam
    most nezem ki ö.
    hat nem ma kezdte a bizniszt, durva. hat "miatta" volt olyan durvis a Halo 4 is grafban! ahha
  • Ragnar360
    Most ugye baj, hogy nem Cell a proci és más megint és persze más az engine és inkább ps3 hardveréhez íródott, de akkor is... mindig csak a bajok, meg hogy alig tudnak megoldani valamit. Lassan a játékfejlesztés lehetetlen lesz, mert nem előre, hanem visszafelé fejlődünk komolyan xd.
    És a ps4 Jaguarja nem tudja azt amit a Cell, meg persze a GPU is elég fos, szóval szenvedgetős de valahogy megcsináljuk...

A ps5 korszakba is remaster remaster hátán lesz. A sok köcsög megy egyik a másik után, remaster téren, nem elég hogy a nép ígyis rákapott a sok mobilos okádékra (fizettem volna egy jó játékért androidra is, de nem találtam semmit, már erőlködni kellett, persze a sok idiótának azok szuper játékok... XDDDD mint a Mortal Kombat X telefonra, kár volt még azt az 5-10 percet is rááldolzni, dedós gec*k.
  • Moby
    Hülyeség. Sajnos :(
  • TDC Geronimo
    Ubi és Wii u ra jött csak ki, ráadásul launchkor, amikor alig adtak el gépet. Ubi szemében nagy kudarc volt, így szerintem ez a port is kamu. Én örülnék a legjobban egy második résznek, de szerintem esélytelen. Pedig ez az FPSek soulsa :(
  • TDC Geronimo
    utolsó két hétben :D

corrinne yu segítségével. Nem véletlen volt jó igazolás :)