121485

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • darkSectorxxx #28453
    Lehet ez a rajzfilmes grafika miatt van de jól látom hogy ez sokkalinkább az a nextgen látvány amit a mai cuccoknak hozniuk kéne? :D
  • Totti5
    Buli! Idei játékokból akarok jó kis prezentációkat látni. Azt h most vagy kedden tudom meg h 2 év múlva mi jön nem érdekel... ha zavarna kikötöm a netet 1 hétre :D
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.06.10. 21:42:26
  • TDC Geronimo
    2 napja ömlenek a bejelentések meg videók és még nincs vége a hétnek. E3ra nem tudom mi marad
  • Totti5
    Imádkozok, hogy nehogy ellegyen hintve az hogy prepreprevgen autók lesznek most is, ahhoz hogy az 1500as flotta meglegyen, mert atomot küldök Japánra.
  • n000rbi
    Mi megy már itt?! Nem csak jövő héten lesz E3?
  • Totti5
    Ez hogy jön ide?
  • darkSectorxxx #28447
    Tyűha! iLYENNEK KÉNE LENNI EGY REMASTERED-NEK. :D
  • TDC Geronimo
  • SlickAdam
    szep wallpaper.
  • TDC Geronimo
  • Nikknev
    Ez a videó eddig egy nulla....Viszont Racsi az jöhet! :)
  • Nikknev
    Az igazi atombomba egy Assassins Creed 1 remaster lenne....
  • TDC Geronimo
    Volt már róla videó, de szinte teljesen más lesz mint a vitas verzió. Rengeteg új/átdolgozott tartalommal jön
  • ppista
    Háromszor vittem végig Vita-n, de elsö nap veszem PS4-re annyira imádtam minden percét, csak kár hogy nem túl hosszú. Mondjuk kiváncsi vagyok, a Vita specifikus irányitást hogy butitják rá a nagytesóra.
  • Kandurex
    ja, ja a kis fiam fog neki örülni!
  • shaddam
    Bízok benne atombombákat robbantanak az e3-on, azért lőnek el ilyen dolgokat
  • TDC Geronimo
    régiózár van rajta. Ne kérdezd a parasztok miért tiltották le más országokban
  • TDC Geronimo

• Ulthane
    off
    Biztos vot már szó róla, de a game informer oldala miért nem megy már vagy fél éve?

Internal Server Error - Read

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.
    Reference #3.5960434d.1433956288.1e916af
    Utoljára szerkesztette: Ulthane, 2015.06.10. 19:11:48
  • Tikal #28434
    sokan vagyunk akik ilyen platformereken nőttek fel...
  • Moby
    >Pedig logika stb szerint is egy pc-sből lett gamer ilyen szarokra rá se nézne

A gémernek(mindegy honnan jött) ezek a legértékesebb darabok. Egyediek, telistele kreativitással, a mára elfeledett games=art mozgalom utórengései ezek.
  • roolandsan
    Most valamiért beugrott a Heavenly Sword végéről a boss. Az milyen kemény volt... :D
  • TDC Geronimo
    Most nézem ratchet még csak nem is teljes áras. 40 dollár amazonon :O
  • TDC Geronimo
    Hát én nem tudom mi lesz, de októbertől elszabadul a pokol és ahogy nézem 2016 első negyedéve se lesz különb.
  • SlickAdam
    pc es konzol geminghez, "pc es konzol hangcucc" kell? az mifele? :) naughty-ek sound engineer-je szerintem egy rendkivul szomoru ember lehet.:D meg ugy altalaban az összes a scene-ben.
  • Moby
    Jó ennyi.
    Kész.
    Feladtam....

Játékokra fogok keresni, vagy miafasztakarnakezek???
  • Tikal #28427
    TV-n vagy monitoron játszol? Mert ha TV-n akkor kösd össze a TV-vel, TV-ről meg a hangcucc
  • Ragnar360
    Értelek, csak... na én sem codokhoz hasonlítom, de azért van egy pont... hasonlítsuk az összes egyedi játékhoz, japó, exkléuzív címekhez, rpk-k, bioware címek stb. ok platformerből kevés az tény:)
  • Ragnar360
    Piros fehér a szokásos ja, a buz* dekkeknél meg ilyesmiknél:) jó nem szarok csak na, az a erősítők, s komolyabb hangcuccok világa már, ahonnan jött a piros / fehér dolog. Ez meg alapból pc, meg konzol géming, azért vettem onnan.
  • Moby
    Atya.
    Úr.
    Isten.
  • SlickAdam
    ilyen szarok? :D
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

komolyan lehet be fogom linkelni minden reggel automatikusan. mert "mindenki gengszter, mindenki modell" :D

• TDC Geronimo
    heh? Ezek a legjobb, legeredetibb játékok. Inkább ezer ilyen, mint még egy cod, ac és többi futószalagon gyártott szemét
  • SlickAdam
    bocs, de kiszallok. nalam a piros es a feher a szokasos, tehat az valami muzikketyero lehet. majd segit, akinek van idegzete hozza.:)
  • Ragnar360
    Az ilyet ki se engedném adni:) Gero a WoW után meglepő hogy ennyire rákaptál a sok "genre"-ra...Pedig logika stb szerint is egy pc-sből lett gamer ilyen szarokra rá se nézne... az alap konzolosok kajálják be az ilyet többnyire. - Hülye hasonlat, de valahogy így van. Szerintem.
    Utoljára szerkesztette: Ragnar360, 2015.06.10. 17:36:19
  • Ragnar360
    Magyarul mivel a mélnyomón van a vezérlő oda kellene bedugni vagy most nem értem.
    Kijelző < - Ps4 - optikai kábel - > adatper < - a két jack a 2.1-nek (a szokásos zöldes, meg narancs asszem a másik) és ennyi nem? nehogy még kelljen már valami faszság xd
  • TDC Geronimo
    és még nincs vége...

• SlickAdam
    optikai kabel a DAC-ba, kifele pedig sztereo rca az analog keszulekbe.

melynyomok nelkul? 2.1-rol beszelsz? az is sztereo.
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.06.10. 17:25:14
  • Totti5
    Várós.
  • Ragnar360
    És akkor ehhez még milyen kábel kéne? ... Megelégednék már inkább egy sima sztereóval is amúgy - mélynyomó nélkül, csak ne kelljen ennyi faszság, több fórumon is szomorúan vették tudomásul hogy a sony kikúrta a ps4ból a sima av analógot, mert csak HÁDÉ kell aha!!!444!
    Utoljára szerkesztette: Ragnar360, 2015.06.10. 17:21:56
  • TDC Geronimo
    az a diszkós fegyver ... :D