121485

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Kongy
    Witcher 3 sztori befejezve. Hát, nem volt rövid :D De még mindig rengeteg tennivaló van.
  • Moby
    2x félfullhd.
  • SlickAdam
    felhivom a figyelmed a tenyre, hogy mar most se mennek a jatekok 1080p-ben atom 30-al.
    en varok meg vagy 2-3 evet a VR-el. addigra talan lesz olyan PC, ami tudja majd a 2x1080-at 60 fremmel...
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.06.11. 16:08:22
  • Moby
    Hát én ugye kipróbáltam az OR DK2-t, ami ugyanaz. Azt sem vettem meg...
  • TDC Geronimo
    Remélem jövőre jön hozzá morpheus support is. Amúgy ki tervezi innen megvenni sony féle VR cuccot? Én day 1 fejest ugrok azt tudom
  • TDC Geronimo
    E3 folytatódik

• Moby
    "Nearby, you’ll also be able to go hands-on with Star Wars Battlefront, try out the Star Wars Battlefront X-Wing Experience, and pick up PlayStation gear from the merchandise store. Not a bad way to spend a Wednesday afternoon!"

Mennék...:)
  • SlickAdam
    sírni fogsz gecó.
  • Moby
    Most mondom, hátha nem érek rá majd akkor: elfogadom a bocsánatkérést :)
  • Ragnar360
    Mert minden bejön:D csak legyen egy kicsit kreatív és beleférjen a videójáték kategóriába nked:d
    Utoljára szerkesztette: Ragnar360, 2015.06.11. 15:16:19
  • Ragnar360
    Bánja a franc a képregényt, lassan az is divat lesz hogy minden játék mellé csinálnak vmi szarfos képregényt ami tök lényegtelen, meg félbe is hagyják. Soha nem néztem ezeket, nem is fogom kb.
    Ez a Rapture trailer meg egy üre, semmitmondó művészi maszlag akar lenni. A játék lehet jó lesz. De kár ilyen videóket csinálni (főleg ennyit, manapság)
    Utoljára szerkesztette: Ragnar360, 2015.06.11. 15:16:44
  • Moby
    Bazzeg nekem még a dear esther is bejött ám LOL
  • SlickAdam
    bejött a latvany. aztan "belenyomtam" 1,5 orat es annyi. nem talaltam benne jatekot.
    DE!!! abbol legalabb mutattak valami gameplay szeruseget elötte. ebböl a rapture-bol eddig annyit lattunk, ami meg film elözetesnek is keves lenne.:)
  • Amiga
    Dear Esther-féle vonal, misztikus, felfedezős. Adrenalinra ott van a Bloodborne, felfedezésre és harcra a Witcher, felfedezésre meg jó lesz ez. Én is várom nagyon.
  • Moby
    Rosszul emlékezem tán, hogy neked bejött az Ethan Carter? Innentől nem értem a kérdésed :)
  • SlickAdam
    de meg mindig nem tudjuk, hogy mi a büdös loszart kell csinalni ebben a jatekban (!!!GAMEPLAY!!!). ugyanez a No Man's Sky-al.
    MI A TÖKÖMRE HAJPOLODTOK HAT? he? nagyon szeretnem tudni.:D
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.06.11. 15:08:07
  • Moby
    Nagyon óvatosan kell kérjek, mer amit kimondok az teljesül :DD

Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.06.11. 15:07:46
  • TDC Geronimo
    PlayStation ‏@PlayStation 38 mp38 másodperccel ezelőtt
    Everybody's Gone to the Rapture comes to PS4 August 11th.
  • Moby
    Az előbbi felsorolásból kimaradt.

Nyami.

/lesz hozzá képregénysorozat
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.06.11. 15:04:04
  • Amiga
    "Berlinben elsőként maximálják az albérletek árát Németországon belül. A parlament azért döntött így, mert az utóbbi időben olyan árrobbanás történt a főváros albérletpiacán, amire még nem volt példa, és félő, hogy a szerényebb jövedelmű városlakók egyszerűen kiszorulnak a belső kerületekből."

Épp most jött a cikk ki az indexen. Nem te írtad? :-D
  • Moby
    Azt el is hiszem.

Deazé egy panamérát vehetnél nekem is!
  • SlickAdam
    nyilvan jobb a szitu, mint Mo-n, csak mar hanyni tudnek a begyepesedett Facebook-rájderek altal terjesztett legendaktol.:)
  • Moby
    Akkor egyelőre nem megyek hozzád bóti eladónak :D

/de viccen kívül, nyilván én sem gondolom, hogy akár ott is kóbászbó lenne a kerítés. Nyilván nem, de az egydolláros modell nyiván azért működik olyan gecijól, mert a tudatiszint alatt van.
  • SlickAdam
    egy nemet bóti elado (belvarosban föutcan pimpes uzletben) keres kabe nettö 1200 eurot. abbol mondjuk berel egy egyszobas pecot 500-ert, kifizeti a szamlakat (viz, aram, fütes, ... termeszetesen a magyar arak többszöröse), vesz kenyerket (kilaját 6-900 ft-ert atszamolva) es tejet, aztan...
    ... vesz meg a honap vegen vagy 10 jatekot, 60-70 euro / db aron PLUSZ egy Porsche-t... wait! :D
  • Amiga
    Igen, de te cégvezető vagy, aki nem keresetében, hanem mentalitásában más, mint a tapiszarozó mobázó közösség. És ezzel még csak nem is degradálni akarok senkit, mert lehet, hogy én is mobáznék, ha valamiért bekattan. addikció, ahogy írtad, nem szégyen, ha meg szórakoztat, köze sincs hozzá senkinek.

Szerk: és itt ellent is mondtam magamnak, a mentalitásbeli különbség a pénz kezelésében van, nem feltétlenül az ízlésben. :-)

Amúgy igazad van, viszik a konzolt, mint a cukrot, emiatt viszont folyamatosan nő a vásárlóerő, és így itt a legnagyobb a potenciális növekedés. Nem kérdés, hogy a piac métere sokszorosára fog nőni éveken belül. Az se kérdés, hogy felőlem lehetnénk akár 10-en is konzolon, ha minőségi játékok jönnek és tudunk multizni is akkor okés. :-)
    Utoljára szerkesztette: Amiga, 2015.06.11. 14:28:54
  • Moby
    Senkise akar többet fizetni, mint a másik. Ez normális. De azé megveszi, csak nyöszörög. Én cégvezetőként talántán keresek annyit, mint egy európai átlagpógár az aljából, vagy legalábbis törekszem erre, és mondjuk nem játszok f2p meg tapiszarokkal, mer időm sincs rá, meg leseszarom, de hogy meg tudnám venni, meg még a ps4 játékot is emellett. Namost én lehet, hogy csak annyit keresek, mint mondjuk egy német bótieladó (nemtudom igazából, nincs német bótieladó ismerősőm, sőt, csak Slicket ösmerem fritzlandból :) ).
  • Moby
    Tudom, már számtalanszor példálóztam már vele, de amíg ez is a valóság része,addig én nem aggódom a diagramokon. A trendek sem hozták el az állandóan lebegtetett félelemfaktor kiteljesedését a mobilszegmens miatt. Ha valakik lelépnek ebből a szegmensből, és a piacon valódi hiány keletkezik, lesz akik betöltse. Ebben biztos vagyok. A gépeket márpedig viszik, talán jobban, mint eddig bármikor.
  • Amiga
    Hát, nem tudom... ők is bérből is fizetésből élnek... ahogy mondani szokták, azért máshol sem kolbászból van a kerítés.

Pl. a playstation blogokon rendszeres a rinya németektől, angoloktól is, hogy az amerikai PSN olcsóbb, meghogy a remasteredek túl vannak árazva. Meg hogy 60 bucks, 70 bucks egy játék, ezen a nyugatiak is ki vannak akadva.
  • Moby
    Nekem nem tűnik életszerűnek, hogy azokban a régiókban, amik konzoleladás szempontjából relevánsak, ott ez a kérdés ilyen aspektusban, tömegesen egyáltalán felmerüljön.
  • Moby
    Addiktív. Az addikció meg nem a tudatos ember jellemzője. A tudatosság meg nem a tömegeké.
  • Amiga
    Nem, sajnos tényleg így van. Nekem is azért nem volt pénzem egyszer PS-játékra, mert helyette megvettem Android-on a Gyíkkirály Szigete-t a TinMan-tól. Meg megvan droidon a Shadowrun és a Baldur's Gate is. Ezek a pénzek közvetlenül a PSN-re mentek volna.
    És tuti sok olyan hülye van még, mint én.
  • Ulthane
    A szar sem lesz finom attól, mert legyek milliói dongják körül.
  • Ulthane
    A CoD csak egy példa volt, mondhattam volna helyette Remastered 8-at is.
  • Amiga
    Nekem a stílus nem jött be, de szerencsémre egy szarabb képviselőjével találkoztam, azóta meg távol tartom magam tőle. De valami azért lehet benne, mert sokan rákattantak. Sajnos...
    Nagyon nagy baj, hogy ezek fölözik le az ipart. Mivel a klasszikus AAA single player játékok emiatt háttérbe szorulnak... de konzolon szerencsére még nem nagyon hódít a műfaj.
  • Moby
    Tízszer nagyobb az platformpeneráció. Vagy inkább tízezerszer. Ez egy természetes jelenség. Az továbbra is megmondhatatlan (és én ebben nem hiszek), hogy valóban egymás vitorlájából fogják ki a szelet. Mármepdig kurvára ezt sugallja minden cikk, hogy mé azt nemtudom. Mintha ehhez fűzödnek érdek, de inkább csak olcsó szenzációhajhászás.
  • Ulthane
    Soáig fingom nem volt, mi az a moba, míg az indexen olvastam erről egy írást. Hát, ez a műfaj szégyen. Hogy többjátkéos online pofozkodó arénákból kaszáljanak milliárdokat, az sajnos mutatja a célközönség intelligenciáját is. Akinek ez a szórakozás, az elég egyszerű ember lehet.
  • Amiga
    Ez így van, PC-n a piac 80 %-.át a moba viszi.
    Ezért az AAA-s címek pl. több bevételt hoznak konzolon. Csak jobb lenne, ha a mobilos piac pl. nem lenne tízszer nagyobb. Jó, hogy a Konami meg a SEGA már rá is mozdult, félek, hogy még sokan oda fognak majd koncentrálni.
  • Moby
    Nanámégszépjóhogy. Day1. Preorder.
  • Moby
    Ettől sokkal-aokkal érdekesebb lenne(és erre alig térnek ki mindenhol), hogy egyetlen cég/stúdió/kiadó/akárki átlagosan mekkorá merít. Mer az, hogy a f2p világban kiskanállal hordják haza a vizet a vérvörös óceánból csilliárdan(nemtudom, csak példa) az egészen más megvilágításba helyezné az egész szitut.
  • n000rbi
    Ez bizony várós nagyon!