121487

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • TDC Geronimo

• TDC Geronimo
    Végét láttam felvételről.
  • Ulthane
    Egy kutya.
  • SlickAdam
    Ninty Championship-et neztetek? Tok jo volt, foleg a vege.
    (Csak hogy E3-rol is beszeljunk)
  • Kongy
    Mert már hallottuk ezerszer, és gecire unalmas. Inkább az E3 lenne a téma, nem ez a szánalmas baszogatás. Én megértem, hogy a valóságban folyton eltaposnak, meg kibasznak veled, és ezt itt kell kiélni, de rohadtul unja már mindenki.
  • Tatyla
    Óvodát be lehet fejezni, mindenki annyit játszik amennyit akar ez magán ügy, innentől törlök mindent ami ilyen személyeskedő, a másik az hogy ez itt egy szabad fórum bárki leírhatja a véleményét egy,vagy több játékról és nem küldjük el ha az éppen nem tetszik a másiknak!
  • heady
    Ehh, es en meg azt hittem, hogy a jatekokrol megy majd a szovegeles es nem cirkusz van megint.
    En kis naiv.
  • n000rbi
    Ki mondta, hogy nem lehet véleményt nyilvánítani? Lehet azt normális stílusban is, csicskázás stb. nélkül. Az indokolatlan, folyamatos fikából van már mindenkinek elege - ha manapság minden szar, akkor tényleg nem neki való hobbi a videojáték, mi csak a javát szeretnénk
  • n000rbi
    Még jó, hogy az idézet Kongy-tól van... legalább olvasni tanulnál meg, mielőtt okoskodsz.
  • Ulthane
    Mondd már, miért van az, hogy ha te, illetve a hasonszőrű kompánia elmiondja a véleményét, akármilyen stílusban, az teljesen rendben van, de ha más mondja el neked, a kompániádnak, s neked vagy nekik az nem tetszik, akkor egyből jön a szánalmas szöveg, hogy el lehet menni?

Miért ne írhatná le bárki, hogy szerinte kevés, vagy nincs játék? Ha ez a véleménye? Miért kell egyező nótát fújni itt bárkivel?

• TDC Geronimo
    Már csak te hiányoztál mára
  • Ulthane
    Ugyan már, mi alapján, milyen jogon mondod itt bárkinek is, hogy keressen más hobbit?

Vagy a saját szavaiddal élve, ha így jobban tetszik neked: "(...) amúgy szerintem neked semmi közöd az ő magánéletéhez. Megírja a fórumon, hogy tetszik neki ez meg az, mert arra van ez a fórum. Ha nem tetszik, akkor el lehet innen menni."

• Kongy
    Azért Gero se nyeli a szart csak úgy, AC-t is megfogadta, hogy nem vesz, meg amúgy szerintem neked semmi közöd az ő magánéletéhez. Megírja fórumon, hogy tetszik neki ez meg az, mert arra van ez a fórum. Ha nem tetszik, akkor el lehet innen menni.
  • TDC Geronimo
    Oké, abba is hagyom a géminget, kinőttem már :(
  • Ragnar360
    Nem erről van szó:D csak sokan mindnet benyelnek, és nem növik ki a szart:d vagy nem látnak át a szitán:d
    Komolyan vicces kicsit amúgy hogy Gero te se 20 éves lehetsz már és ennyire rávagy kattanva kb mindenre, lassan minden vagy minden 2. játék jó lesz. Ennyire benne lenni már kb betegség. Szinte csak a játéknak élsz. Pedig a korral általában kifinomultabb lesz az ember, meg mivel benne van már egy ideje ezáltal tapasztal dolgokat, rendelkezik 10-20 év tapasztalattal és nem fog tettszeni neki minden szar vagy minden második, harmadik játék ami csak megjelenik. Ez már lassan agybaj, vagyis inkább hogy túlzóttan megfertőz a videó játék, vagy ahogy xy valaki mondaná, már megint megszálta a fejedet a démon, a játék játék miatt xdd De tényleg, ennyire??
    Szal nekem csak az a furcsa, hogy 25-30-40 évesen NE 15 éves játékos fejjel lássuk már a dolgokat, meg ne mint akinek minden új élvezzünk minden játékra szinte....
  • TDC Geronimo
    #29001 lol
  • n000rbi
    Kezd unalmas lennie az állandó fikázásod (és nem hiszem, hogy csak nekem) Hagyj fel a játékokkal, nem neked való.
  • TDC Geronimo
    keress te is más hobbit szerintem. Már ajánlottuk itt másnak is.
  • Ragnar360
    WTF did i just watch? xd!!!!!444!!

Első mi a szar lenne? 2. ööö mikor azzal a robottal beszél, mi az a kurva szar doboz hang amit az ember ki ad.
    És wtf, patkányokra vagy mikre lövünk és ok rémlet vmi hogy a 3-ba is ilyesmi volt hogy... de kajak kiválasztod a patkányon hogy hol találd el és azon örjöng a közönség xd
    A 3. videót meg se néztem. A 4. -el kezdtem, de arra már nem is emlékszem, nagyon össze volt tán vágva.

Majd nézek még valami gémpéjtöööh, ami hátha kellöen bemutatja milyen, miről is szól ez a játék:d de eddig nálam az "ilyen csicskaság" kategóriába esik:D

Utoljára szerkesztette: Ragnar360, 2015.06.15. 10:52:06
  • Ragnar360
    Na nem lett volna sok értelme fent maradni :D:P

Doomról egy rövid vélemény, a látottak alapján. - szerintem - (copy/paste)

Hát ez elég ratyi, 6. perctől már tekertem a prezentációsat.
    Inkább a Doom 3 vonalát kellett volna vinniük, ami egy elég durván jó hangulatú, atmoszférájú scifi horror játék volt.
    Lehetett volna írni egy jó sztorit, helyszínt bővíteni, pár új karakter, több interakció, érdekes scifi elemek és mellette iszonyat fosatós lett volna: d

Hozzáteszem, ez a vissza a régiekhez nem is igen fog működni, egy primkó arcade shooter, némi Doom beütéssel. Miközbne full ugyanaz, és csak mész mész durrogtatsz, ugrálsz, és siklassz át a szörnyek között, meg ütögeted őket... ne már. Ez semmi. A Doom 1-2 nél az más volt, ott, AKKOR!!!44! - szerintem. Akkor...
  • TDC Geronimo
    EL se hiszem, hogy idén jön. Novemberben eltakarít mindent az biztos. E3 eléggé bekezdett, idén lehet tényleg utóbbi évek egyik legjobbja lesz ahogy a hyper doritopápa is írta :D
  • n000rbi
    Ez eléggé meggyőző.
  • Kandurex
    Kicsit jobban örültem volna, ha a harc jobban elmozdul a turn-base felé, nyilván nem egészében, de egy kicsivel jobban, mint pl. a 3. részben. A többi....hát, én nem fogok benne házat építeni...., remélem nem akarják telekúrni egy rakat értelmetlen (ala GTA) szociális tevékenységekkel....
  • shaddam
    Az e3 hogyan lesz? Hajnali 3 itteni idő szerint?
  • heady
    Elorendeltem az amcsi amazonrol, $150-ert, legfeljebb lemondom amint felkerul a UK-ra.
  • heady
    Amazon.com-on mar elorendelheto, $119.99. UK amazonon meg semmi
  • heady
    Az a crafting basszus, a fegyver modolasrol nem is beszelve Remelhetoleg holnaptol mar elorendelheto.

Amugy nekem a Shelter is tetszett, jopofa kis jateknak tunik.
  • TDC Geronimo

Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.06.15. 05:34:13
  • TDC Geronimo
    na elrakom magam, mert estére kell az energia :D

E3 még csak most kezdődött, de bethesda feladta a leckét. Most már örülök, hogy UC nem idén jön.
  • TDC Geronimo
    Azt hiszem ebből nekem is collectors lesz, leszarom mennyibe kerül, de az kell :D
  • heady
    Baszki, ez odavert mindennek. Fesulom at az oldalakat, de meg nem lehet elorendelni a PipBoy-os valtozatot :(
  • darkSectorxxx #28987
    Nem szeretem a Falloutokat, de ez nagyon rendben volt! :D

Doom 4 szerintem nem ütött akkorát, talán mert akkora nagy legenda volt régen, és most valami brutálisat vártam....
    Egyeltalán nem hatott meg.
    Szép meg minden de semmi extra ujjongás nem fogott el.

Fallout ellentétben meglepett.
    Nem váletlen hagyták a végére!
  • TDC Geronimo
    OMG november 10 idén :O
  • TDC Geronimo
    fallout minecraft, az a craft rendszer jeez. GOTY
  • TDC Geronimo
    wow fallout 4 odabasz. collectorhoz jár pipboy :D
  • heady
    Doom eleg franko volt, foleg a halo forge fele map es gameplay editor.
  • Newfronter
    Négykor indul az. ;)
  • darkSectorxxx #28981
    De 3:30-ra számolnak vissza beshadáék ahogy közbe kiderítettem....
  • Newfronter
    4-kor.
    3-tól van pl. a magyar IGN-en a pre-show.
  • darkSectorxxx #28979
    Akkor 3-kor jön bestia mi?
    Mert lehet addig kéne aludnom egyet. :)