121487
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Te most miről beszélsz? Most nyomta le az MS. Nekik nem derogál ottani idő szerint 9kor tartani, hogy a világ vásárlóereje meg tudja nézni? Tartsa a Sony délután 1-2 körül, ami itt 10-11h este. -
Ragnar360 #29061 Hee, tudom hogy nem EU-hoz nézik: d de érdekes MS kb mindig időben kezdte. A Sony szokott ált. a 2. lenni, Nintendo meg az uccsó.
Kezdődhetne mondjuk éjfél, vagy 1-kor, az meg ottani idő szerint is este 7-óra. Többen néznék hidd el kint is. Főműsoridő stb. Igy belenyúlnak ott is hogy tart este 11, éjfélig, aztán emiatt lehet nem tudják végignézni páran. Kényelmesebb korábbra tenni - lett volna -
Nem majd az ő idejük szerint hajnalban tartanak konfot, hogy Európában is kényelmesen, jó időben nézhessék élőben.... :D ezt ti sem gondolhatjátok komolyan.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2015.06.15. 20:12:49 -
Nem, de egész európát is arcon hugyozzák ám, nem csak minket. -
Nem a magyar időhöz fogják mérni a konferenciák kezdetét lol :D -
Ragnar360 #29057 Demiafaszért kell olyan későn kezdeni, jó ott csak este 9, de még, ha hajnal 1 kor lenne itteni idő szerint. :///
Kíváncsi lennék, aztán meg ha nézném, utána bánnám, hogy fennmaradtam ezért a szarét (úgyisezlenneheee:d) -
Meg reménykedem majd Resi 7-ben ami ütős lesz nem ilyen buzis mint az eddigiek. -
Ulthane #29055 Én is alig várom! -
Hát nem , hanem egész pontosan nem minden szót, kifejezést, vagyis ezekhez kell az hogy a végletekig értsd a történetet, Heavy Rain is érdekesebb lett volna ha mindent töviről hegyire értek benne, de nekem ennyi angol tudásom nincs sajnos...:( -
SlickAdam #29053 mert nem tudsz angolul? :D -
Már várom nagyon, főleg magyar felirattal! -
Ulthane #29051 Dark Sorcerer? Egy BEyond 2-t is el tudnék viselni. -
Hát igen ma llesz a velős része.
Egész este fent leszek meginten. -
+1 most az egyszer valamiért nem fogunk vitatkozni, nekemis! Egyértelműen! -
Köszi!(majdfelvételrőljövőhéten:)) -
youtuben geoffal. 6tól műsor, fél 7 MS, 10 EA, éjfél Ubi, 3:00 sony -
SlickAdam #29046 hajnal 3-tol kezdödik. tuti megeri fennmaradni!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához![/spoiler][/spoiler][spoiler][spoiler]faszt -
Ma hánytól lesz mi és hol? :) -
Nem kicsit baszódtam fel. Szabi kivéve, haver jön át. Erre várunk ezer éve. -
Én már látom, hogy a tetű vihar miatt fogom csak holnap nézni a mai adagot :( Most is rákezdett, nem merek semmit áram alatt tartani. -
Ha maximálisan korrekt akarok lenni, akkor azt mondom: ebben a játékban minden csodás, ami nem ps4, és minden borzalom, ami ps4. Ami téged nem zavar, de ettől ez a helyzet még van. Egy 10/10-es műremek, amit ez a platform tesz tönkre, korcsosít el. És még ez sem lenne ekkora baj, ha soha nem láttam volna, nem ezt vettem volna meg. -
QD is most csinált új twitter accot csak jelzem. -
Jaj már... nincs a játéknak semmi baja PS4-en.
Agyvérzést is kapnék, ha nem jelent volna meg. -
Najó csak én lehetek ilyen szerencsétlen. Tavaly MS konf alatt halt be gépem, még jó hogy Wii U-n meg tudtuk nézni a konfokat. Trú nextgen konzol! :D
Erre most 2 órája egy kisebb vihar, baszott nagy villámlás. Modem csoki, se kép se hang. Alig baszódtam fel. Csodák csodájára felhívtam ügyeletet és 1 órán belül kint voltak új modemmel. Router sajna szintén behalt a netes port úgy néz ki, de legalább PCn megy a net közvetlen rádugva és E3at tudjuk nézni.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.06.15. 16:04:17 -
Rendi vagy!:) -
SlickAdam #29037 adok a vicseredert ötezertet!
inkl. posta
-
Na majd akkor a Souls- vagy From Collection, vagy akármi. :) -
Sepécém, se prevgenem. -
BB nekem. Egyértelműen. Ha pécén toltam volna a vicsert, vagy legalább boxon, még az is lehetett volna. De ez a pusztulat ps4 verzát az sem biztos, hogy letolom. Napról napra csökken az affinitásomaz elindítására. Bárcsak sose jelent volna meg ps4-re :((( -
Nem idei (és jobb híján ps3-on játszom), de számomra a Dark Souls első része lesz, az év, ha nem az évtized játéka.
Egészen hihetetlen. Amikor azt hiszed már mindent láttál, akkor úgy tarkónvág egy tonnányi tartalommal, hogy csak pislogsz. Mindezt olyan atmoszférával, pályadizájnnal, hogy arra szavak nincsenek. Csak az elmúlt 2 napban huszonpár órát tettem hozzá az eddigi ~50-hez. Azt már elképzelni se tudom, mit írnék akkor, ha a ps3 verzió olykor elfogadhatatlan futási teljesítménye is orvosolva lenne egy ps4 porttal (mint a DaS 2-nél) Kérdem én: ebből a kincsből miért nincs remaster?!
Moby: ha jól emlékszem múltkor írtad, hogy játszottál vele, de egy idő után abbahagytad. Még jóváteheted :D -
- Bloodborne
- Witcher 3
nagyon esélyes. De szerintem Witcher 3 behúzza. Nagyon oda figyeltek ott minden kis részletre és ezt díjazni kell. Részemről akármennyire imádom a BB-t... Witchernek jár a GOTY. -
Nikknev #29031 Mivel hozzátetted,én is hozzátenném..
Az hogy a szerinted "primkó arcadeshooter" vonal nem fog működni egy olyan címnél mint a doom,ezt mi sem hazudtolja meg jobban mint a legutóbbi wolfeinstein.
Az meg hogy horrort csináljanak: a doom 3-ban sem működött,pont ettől lett gyenge,kiveszett belöle a doom érzés ,ahol horror volt (az első 10 perc) horrornak jó volt,de utána egy erőltetett fos lett amiben nyomokban volt néha igazi doomos rész. Az volt a jó része. Köszi nem kell belöle horror. Felesleges. -
SlickAdam #29030 asszondja hogy iden (lehet kihagyok valamit):
- Bloodborne
- Witcher 3
- Batman
- MGS5
- Fallout 4
- Halo 5
- Forza 6
...
MI AZ ISTEN NYILA LESZ A GOTY??!!!
-
heady #29029 Ha nem nezted meg meg a gameplayeket, akkor potold oket, frankok voltak elegge.
Palyaszerkesztorol nem is beszelve. No meg coop horda mod. -
Ulthane #29028 Huhh, ez baromi jól néz ki! Egyből előhozta belőlem a Quake II-es érzéseket. -
heady #29027 Igen, 1080/60 megerositve mindket konzolra. -
A kérdés, hogy PS4 -re is 60FPS a target? Mert akkor Morpheus adja magát. -
Baromi jól néz ki a játék. -
Ragnar360 #29024 Na azt hiszem a lényeget én is jól megfogtam. Nem is nagyon tudott rá jönni válasz, vagy kibeszélés (lehet néha majd bemásolom még xd ) Tatyla-nak igaza van.
Jók ezek a Doom képek, csak kevés lesz szerintem, megmarad b kategóriás cuccnak. Amolyan középs*ar, tucat. Bethedas/Id/Doomtól többet vártam volna. -
Hehe, a második képen az ott egy Cacodemon ? :)