121487
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Nem vagyok SW fan, de ez igen bíztató cucc bakker :D
-
Nem lehet megoldani. Volt rá példa, hogy DLCben jött az új rész, megbukott, nem volt jó. Fifa minden évben új, minden elemét fejlesztik, mindenhez hozzányúlnak, új játékot kapsz. Látványos a fejlődés mindig.
Ha nem érdekel, akkor ne szakértsd. -
Azon tanakodom hogy ezt meg hogyan? :D
Ez brutál jól néz ki. :D -
Ragnar360 #29140 Most is van benne online frissítés... :)
(meglehetne oldani, de nem érdekük nyilván, na mindegy:) - ráadásul a valós fociról is az a véleményem nekem is(!) hogy vicc az egész, és egy krva nagy pénznyomda, irdatlan nagy összegekkel - ja de hogy szabályoznám hogy a játékosok ne szaladgálhassanak félévente egyik klubból a másikba. Tiszta szégyen. Így a csapat nem is az a csapat sokszor ami, mert változik mindig. - egyébként leszarom, nem nézem - csak ismivle beszélgettük ezeket, meg látom néha ami megy)
Mirrors Edge nem rossz, de kevéske volt a prezi :/
Utoljára szerkesztette: Ragnar360, 2015.06.15. 23:13:30 -
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
WOOOOOOOOW
-
Ahogy a csaj kinez,eleg szexi lett
-
heady #29137 Nem unod még? -
DDe OMG ahogy kinéz a játék....... -
Na majd ránézek. :) -
ME -> Moby mar biztos nedves
-
Mikor kellene kiadni? hány évente van a valóságban a fociszezon? ha nincs semmi közöd hozzá akkor hülyeséget ne.... -
Ragnar360 #29131 Lol a fifánál mindig elmondják hogy a legjobb lebalanszoltabb, rohadtjó kis pénzlehúzás ez is : d Pelé (y) szegény nem gondolja hogy ilyen komolyan venni a focit, inkább nézve vagy élőbe kint kell űzni, és nem ennyire belebolondulni, joyt nyomkodva, biztos hatásosak az érzelmek így amikről beszélt. Benne vagy a játékban:d ikszdé. Nagy fifa rajongó ismerősöm egyetért abban, hogy nem évente kéne kiadni már ezeket a fifákat... fifa ezer:d -
Van új része, ami nagyon hasonló. Nem rég jelent meg. Flockers. -
-
Félve kérdem: Lemmings? :) -
Azzaz! :)
Na azzal most játszanék új köntösben, persze 2d-ben szigorúan! :)
Ja nem kukacok, csak nem emlékeztem pontosan. :)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.06.15. 22:50:30 -
Lemmings ami nem kukac.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.06.15. 22:50:04 -
Srácok eszembe jutott mi kéne még.
Régen pc-n volt egy játék, sok kis kukac szerű valami lényt kellett mozgatni egy képernyőn, tudtál velük ásni meg mindent, és ha pár meghalt akkor is beértél a célba csak kevesebb kis kukaccal vagy mi...
Nem rémlik valakinek ez a játék? :D
Még őskorból?
Na az jutott eszembe most a minions szó hallatán. -
DE. Ilyen egyszerű még sosem volt. Melyik részben, hányszor használtad? én 360on kezdtem Fifa 2009 körül. Ahova most eljutott ez a teknó az impresszív, már csak 5 sec egy mobil kell hozzá. Az eredmény meg magáért besztélt. -
a Fallout-ba kellett volna ilyet -
Fifában frankó lenne, megcsinálhatod a helyi focicsapatot xD -
NEEEEEEEEEEEEEEEEEE
face scan? :D -
Ragnar360 #29120 Ja:d jó hasonlat:d jöhetnének igazán.:)
szerk.: kicsit világosabb lett a tag bőre bedigitalizálva:d
Utoljára szerkesztette: Ragnar360, 2015.06.15. 22:41:55 -
Jogos, kéne PVZ 3 már...2 baromi fasza volt! -
Akkor told azt. Ennek semmi köze ahhoz. -
Srácok, ha a sony bemutatón bejelentenék hogy nincsen Uncharted újabb infó, de elérhetővé tennének egy demo-t/vagy multi beta-t?, megbocsátanátok a Sony-nak? :DDDDDDD
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.06.15. 22:39:11 -
Ragnar360 #29116 Az ultimate fun nem itt kezdődik szerintem 

-
Szépnek szép ez tény, csak a régi telos szórakoztatóbb volt szerintem. -
"Zöldségek voltak, most meg sport. Tiszta egészséges ez az E3....
De jöhetne már a húúúús is" :D -
Ragnar360 #29113 Na most mivan már?:d nem értem mivan azzal amit kiidéztél? : ) Melyik szerepet? -
Ja ez pisi-kaki szünet. :D -
VirágZombi ultimét fun lesz megint. + ez is milyen baromi jól néz ki! -
Ragnar360 #29110 Na hokizzatok , szuper sport whaóóó:d -
Jó ez a kamera stílus, de csak mértékkel, a Driveclubtól kellett volna tanulniuk!!! -
SlickAdam #29108 "Az NFS hozta a hangulatot"
"Garden Warfare: sajnos sokan lesznek akik ezért pénzt fognak adni :( (nagy baj)"

na jo, valakinek ezt a szerepet is be kell toltenie.:D -
BESZAROK!
Eddig a Single játékokhoz csináltak multit, most a csak single játékból alakult csak multi GW2-ben beletettek single módót....kacag a májam. :D -
Ragnar360 #29106 Az NFS hozta a hangulatot, de nekem is rögtön az jött le, hogy mi a faszom ez a kamera... ááh mintha auto rásegítve venné be a kanyarogat, nagyon sokat billeg. Ezt ki kell hogy vegyék - ekkora idiótákat, 100 emberből egy se veszi észre hogy szar? xd
A zenék is jók, de viszont a gémpléj kevés volt, sejtettem hogy ott vége lesz, ilyenkor azt se veszik észre vajon, hogy még ott kéne megdobni valamivel, vagy úgy vélik hogy egy kis rendőrös üldözéstől mindenki hanyatt dobja magát? : xd
Garden Warfare: sajnos sokan lesznek akik ezért pénzt fognak adni :( (nagy baj) -
Tény nincs annyira túlbonyolítva, ott már annyi kontent van benne hogy zavaró, itt letisztultabb, egyszerűen szerethető mint a LIMBO. -
Nekem is jobban tetszik az LBP-nél. (bár a párhuzamot nem is értem :)) -
Ez volt eddig az első jó játék na nézzük a többit. :)
Most megyek wc-re ezt nem bírom. Amit csináltak ebből a játékból.