121487

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • darkSectorxxx #29183
    Megnyugtatlak nem, de a BF ezekhez képest ha szép is, de kicsit üres, azért ott érezni hogy nagyon nincs élet a játékban, egy nagy terület, meg rajta egységek mozognak, aztán más nem nagyon, épület is ritkán.

Itt meg hát na....:D
  • TDC Geronimo
    battlefront is büntetően néz ki. Én egyelőre nem nagyon jutok szóhoz, attól amit konf végén láttam. Szerintem alszom rá egyet és reménykedek hogy nem álmodtam :D
  • darkSectorxxx #29181
    Hallod de brutális a Horizon-nál is, az az aprolékosság meg az Uncharted-ről nem is beszzélve télleg hihetetlen, amit látni a videóban.
    Basszus, nem is tudom melyikkle játszanék most először, annyira kell mind2-ő. :)

Én amúgy kifejezettem plusz annak hálát adok hogy a Guerilla, most elindított egy újabb TPS csodát, nem mintha eddig nem lett volna elég sok a sony-nak, mert a Killzone mint FPS-ből nekem elég ha sokévente jönnne 1-1 rész, inkább ilyen Horizon féle cuccokkal nyomuljanak....
  • TDC Geronimo
    neogaf olyan szinten lehalt hogy kész :D

vagy 4* sony konf alatt, last guardian, aztán ff remake meg most UC :D
  • darkSectorxxx #29179
    Hát igen.

De az Uncharted, basszus az kemény volt, nagyon durva, és ez a látvány nem is nagyon jött elő az első régi gamplay demoban, de itt aztán, és ez a rombolhatóság, basszus.
    Nagyon ott volt.

Horizon meg hát, az is pont az én stílusom, kivéve hogy a karakter egy csaj, de majd megbarátkozom vele, de hogy tudnak ilyen fasza stílusokat eltalálni a Guerilla-éknál is...
    Hihetetlen.
  • TDC Geronimo
    uram isten ez az UC odabaszott. Horizon is durva, MM IPje is. 1-2 baromságtól eltekintve nagyon jó kis konf volt
  • darkSectorxxx #29177
    Az direkt volt, a látvány miatt viccelődtek hogy újraindították a játékot, ez tény, az Uncharted 4 részemről a meszse legszebb amivel találkoztam játék.
  • darkSectorxxx #29176
    Hát kevés játék volt, ellenben ahogy kinéznek az brutális.

A Horizonnál letettem az állam.

De ez az Uncharted, erre nincsenek szavak, brutális....BRUTÁLIS.
    Kár hogy más nem volt.

De megérte a Horizon miatt, meg ugye a FF 7 remake.
  • n000rbi
    És beégnek az UC4 "gameplay"-jel (elsőre meg se mozdult Drake, újraindították az egészet) Istenem, így elcseszni a végét

Egyébként ha ez nem kamu, akkor a nóti megintcsak odabasz.
    Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2015.06.16. 04:31:46
  • darkSectorxxx #29174
    Ezt párszor megnézem a megjelenésig! :D

Ilyen látványt gec.

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.06.16. 04:05:09
  • darkSectorxxx #29173
    Hogy kapcsolódik a Batman ehhez a 3 másik játékhoz?
  • n000rbi
    Ne szivassatok, most meg Shenmue 3 kickstarter?
  • darkSectorxxx #29171
    Fuck Yeah!!!

Basszameg mennyi lóvét kihúznak a zsebemből!!!!
    Amúgy a végéig még csak nem is gyanítottam milyen trailer akar lenni. :D
  • n000rbi
    FF7 remake!!!!¡!!!!
  • n000rbi
    Aztabüdös!!!!!
  • darkSectorxxx #29168
    Huh én még ébredezek a Horizonból, most néztem nagyokat.
  • darkSectorxxx #29167
    Csak a beta nem? vagy a játék jön először?
  • n000rbi
    Új Hitman is jön, először ps-re.
    Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2015.06.16. 03:24:04
  • darkSectorxxx #29165
    Ez a Horizon odabasz!
    Fullosan érződik a Shadow Fall színvilág.

Ez nekem kötelező vétel lett.
    Eddig még 2 játék a listámra került, és még csak 2 Játék ment le eddig. :D
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.06.16. 03:22:47
  • darkSectorxxx #29164
    Aztakurva!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :O
  • n000rbi
    Guerilla new IP!
  • shaddam
    Jaj a könnyeim :D
  • n000rbi
    Atyaég, The Last Guardian

Ueda ismét köztünk... beszarás. Megjelenés 2016. Durva. hogy már senki nem akarja elhinni. :)
    Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2015.06.16. 03:15:08
  • kill3r21
    Jó neked, én meg nagyívbe elkerülöm :D Izlések és .... :D
  • Ragnar360
    Ezt tudtam előre amúgy:d (nem tudom hány éve, szinte minden e3 ilyen, de azért várja az ember, hogy hátha hátha, közbe meg semmi:d) bár szerencsére még azért akadnak minőségibb cuccok is, mint amit belinkeltél (akkor is ha nem érint engem)
  • TDC Geronimo
    EA meg ubi konf rakás fos volt. Eddig E3 számomra ebből áll:

Description

As fires fade and the world falls into ruin, developer FROMSOFTWARE and director Hidetaka

Miyazaki continue their critically-acclaimed and genre-defining series with Dark Souls III. Fans and

newcomers alike will get lost in the games hallmark rewarding gameplay and immersive graphics.

Now only embers remain…

Features

Atmospheric visuals: Dynamic lighting and particle effects immerse players into a dark fantasy world of ruin.

Interconnected world: Expertly crafted world encourages players to explore vast and breathtaking landscapes.

Sword action: Diversifies combat action allowing players to craft their own unique play style.

Unique online system: Evolution of trademark online multiplayer functionality that seamlessly integrates online interactions into single player story.
    Copyright

• Ragnar360
    Nem is azzal van a baj... ebbe a stílusba, hatalmas a potenciál... kár hogy nincsennek ilyenek... de jó karaktert(eket) nem bírtak csinálni. Jobb történelmi körítést, helyszínt. Akkor mindent vinne.
    Siege se volt annyira nagy szám, a Divisionbe is lehet valaki nagyon szabadjára engedte a fantáziáját: d
    Nincs ami úgy igazán ott lenne, s megfogná az embert.
    Ghost Recon talán ok. (de ott is mi a francért erőltetik ezt a dél-amerikai, b kategóriás ratyi feelingű dolgot. Az összevágott vége jelenetek jók voltak, inkább azokra fókuszálna jobban )
    Utoljára szerkesztette: Ragnar360, 2015.06.16. 01:20:01
  • darkSectorxxx #29156
    Hát télleg még1 mendemonda mint a Division. :D
  • kill3r21
    Szép volt,de Ubisoft, szal fele se igaz :D
  • darkSectorxxx #29154
    Division delete........
    Ghost Recon Wildlands .......confirmed. :D

Saját maguknak csinálnak konkurenciát. :D
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.06.16. 01:14:20
  • kill3r21
    Húú ez a Ghost Recon jól nézett ki :D
  • Kongy
    Ubi új IP-je a For Honor szerintem eleve halva született dolog. Jó gagyi.Erőltetik ezt a multizást nagyon.
  • darkSectorxxx #29151
    Mivel azon játszottak. :)
  • SzirmosSzisza
    Szerintetek reális, hogy ez tényleg PS4? (fullHD + 60 fps miatt)
  • heady
    Ez a The Divison nagyon város, tetszett a gameplay, downgrade nem vészes. Fallout 4 után második legjobban várt cucc nálam.
    Március 8. a megjelenés, betaval minden platformon az év elején.
  • Ragnar360
    Értem, oks.
  • darkSectorxxx #29147
    Jogos, de azért azokat a rádióegységeket is valaki felépítette nem? :D
  • Totti5
    Megint olyan dolgokkal foglalkozik mindenki aminek semmi köze ahhoz amit láttunk. Ez egy szájbarakott jégbolygó amit egészében hó föd. Mi van rajta ameddig a szem ellát? hó. Mi legyen helyette?! hó. Erdős pályán fák lesznek.
  • TDC Geronimo
    EA konfon majdnem elaludtam, de battlefront miatt megérte.
  • darkSectorxxx #29144
    Ja bár a másik topikban Renjike érdekes dolgot említett meg és van benne reláció, ez oké énis kipróbálnám, de a tartalom, meg azért valjuk be, a környezeben semmi extra 4-5 tereptárgyat, valszeg ez az ára a látványnak, persze azért szeretni fogjuk, mert azért a lényeg megvan visszaadja a csatát, mint egy film.