121487
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Megnyugtatlak nem, de a BF ezekhez képest ha szép is, de kicsit üres, azért ott érezni hogy nagyon nincs élet a játékban, egy nagy terület, meg rajta egységek mozognak, aztán más nem nagyon, épület is ritkán.
Itt meg hát na....:D -
battlefront is büntetően néz ki. Én egyelőre nem nagyon jutok szóhoz, attól amit konf végén láttam. Szerintem alszom rá egyet és reménykedek hogy nem álmodtam :D -
Hallod de brutális a Horizon-nál is, az az aprolékosság meg az Uncharted-ről nem is beszzélve télleg hihetetlen, amit látni a videóban.
Basszus, nem is tudom melyikkle játszanék most először, annyira kell mind2-ő. :)
Én amúgy kifejezettem plusz annak hálát adok hogy a Guerilla, most elindított egy újabb TPS csodát, nem mintha eddig nem lett volna elég sok a sony-nak, mert a Killzone mint FPS-ből nekem elég ha sokévente jönnne 1-1 rész, inkább ilyen Horizon féle cuccokkal nyomuljanak.... -
neogaf olyan szinten lehalt hogy kész :D
vagy 4* sony konf alatt, last guardian, aztán ff remake meg most UC :D -
Hát igen.
De az Uncharted, basszus az kemény volt, nagyon durva, és ez a látvány nem is nagyon jött elő az első régi gamplay demoban, de itt aztán, és ez a rombolhatóság, basszus.
Nagyon ott volt.
Horizon meg hát, az is pont az én stílusom, kivéve hogy a karakter egy csaj, de majd megbarátkozom vele, de hogy tudnak ilyen fasza stílusokat eltalálni a Guerilla-éknál is...
Hihetetlen. -
uram isten ez az UC odabaszott. Horizon is durva, MM IPje is. 1-2 baromságtól eltekintve nagyon jó kis konf volt -
Az direkt volt, a látvány miatt viccelődtek hogy újraindították a játékot, ez tény, az Uncharted 4 részemről a meszse legszebb amivel találkoztam játék. -
Hát kevés játék volt, ellenben ahogy kinéznek az brutális.
A Horizonnál letettem az állam.
De ez az Uncharted, erre nincsenek szavak, brutális....BRUTÁLIS.
Kár hogy más nem volt.
De megérte a Horizon miatt, meg ugye a FF 7 remake. -
És beégnek az UC4 "gameplay"-jel (elsőre meg se mozdult Drake, újraindították az egészet) Istenem, így elcseszni a végét 
Egyébként ha ez nem kamu, akkor a nóti megintcsak odabasz.
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2015.06.16. 04:31:46 -
Ezt párszor megnézem a megjelenésig! :D
Ilyen látványt gec.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.06.16. 04:05:09 -
Hogy kapcsolódik a Batman ehhez a 3 másik játékhoz? -
Ne szivassatok, most meg Shenmue 3 kickstarter?
-
Fuck Yeah!!!
Basszameg mennyi lóvét kihúznak a zsebemből!!!!
Amúgy a végéig még csak nem is gyanítottam milyen trailer akar lenni. :D -
FF7 remake!!!!¡!!!! -
Aztabüdös!!!!! -
Huh én még ébredezek a Horizonból, most néztem nagyokat. -
Csak a beta nem? vagy a játék jön először? -
Új Hitman is jön, először ps-re.
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2015.06.16. 03:24:04 -
Ez a Horizon odabasz!
Fullosan érződik a Shadow Fall színvilág.
Ez nekem kötelező vétel lett.
Eddig még 2 játék a listámra került, és még csak 2 Játék ment le eddig. :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.06.16. 03:22:47 -
Aztakurva!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :O -
Guerilla new IP! -
Jaj a könnyeim :D -
Atyaég, The Last Guardian 
Ueda ismét köztünk... beszarás. Megjelenés 2016. Durva. hogy már senki nem akarja elhinni. :)
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2015.06.16. 03:15:08 -
Jó neked, én meg nagyívbe elkerülöm :D Izlések és .... :D -
Ragnar360 #29159 Ezt tudtam előre amúgy:d (nem tudom hány éve, szinte minden e3 ilyen, de azért várja az ember, hogy hátha hátha, közbe meg semmi:d) bár szerencsére még azért akadnak minőségibb cuccok is, mint amit belinkeltél (akkor is ha nem érint engem) -
EA meg ubi konf rakás fos volt. Eddig E3 számomra ebből áll:
Description
As fires fade and the world falls into ruin, developer FROMSOFTWARE and director Hidetaka
Miyazaki continue their critically-acclaimed and genre-defining series with Dark Souls III. Fans and
newcomers alike will get lost in the games hallmark rewarding gameplay and immersive graphics.
Now only embers remain…
Features
Atmospheric visuals: Dynamic lighting and particle effects immerse players into a dark fantasy world of ruin.
Interconnected world: Expertly crafted world encourages players to explore vast and breathtaking landscapes.
Sword action: Diversifies combat action allowing players to craft their own unique play style.
Unique online system: Evolution of trademark online multiplayer functionality that seamlessly integrates online interactions into single player story.
Copyright
-
Ragnar360 #29157 Nem is azzal van a baj... ebbe a stílusba, hatalmas a potenciál... kár hogy nincsennek ilyenek... de jó karaktert(eket) nem bírtak csinálni. Jobb történelmi körítést, helyszínt. Akkor mindent vinne.
Siege se volt annyira nagy szám, a Divisionbe is lehet valaki nagyon szabadjára engedte a fantáziáját: d
Nincs ami úgy igazán ott lenne, s megfogná az embert.
Ghost Recon talán ok. (de ott is mi a francért erőltetik ezt a dél-amerikai, b kategóriás ratyi feelingű dolgot. Az összevágott vége jelenetek jók voltak, inkább azokra fókuszálna jobban )
Utoljára szerkesztette: Ragnar360, 2015.06.16. 01:20:01 -
Hát télleg még1 mendemonda mint a Division. :D -
Szép volt,de Ubisoft, szal fele se igaz :D -
Division delete........
Ghost Recon Wildlands .......confirmed. :D
Saját maguknak csinálnak konkurenciát. :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.06.16. 01:14:20 -
Húú ez a Ghost Recon jól nézett ki :D -
Ubi új IP-je a For Honor szerintem eleve halva született dolog. Jó gagyi.Erőltetik ezt a multizást nagyon. -
Mivel azon játszottak. :) -
Szerintetek reális, hogy ez tényleg PS4? (fullHD + 60 fps miatt) -
heady #29149 Ez a The Divison nagyon város, tetszett a gameplay, downgrade nem vészes. Fallout 4 után második legjobban várt cucc nálam.
Március 8. a megjelenés, betaval minden platformon az év elején. -
Ragnar360 #29148 Értem, oks. -
Jogos, de azért azokat a rádióegységeket is valaki felépítette nem? :D -
Megint olyan dolgokkal foglalkozik mindenki aminek semmi köze ahhoz amit láttunk. Ez egy szájbarakott jégbolygó amit egészében hó föd. Mi van rajta ameddig a szem ellát? hó. Mi legyen helyette?! hó. Erdős pályán fák lesznek. -
EA konfon majdnem elaludtam, de battlefront miatt megérte. -
Ja bár a másik topikban Renjike érdekes dolgot említett meg és van benne reláció, ez oké énis kipróbálnám, de a tartalom, meg azért valjuk be, a környezeben semmi extra 4-5 tereptárgyat, valszeg ez az ára a látványnak, persze azért szeretni fogjuk, mert azért a lényeg megvan visszaadja a csatát, mint egy film.