121487
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Sikerült valakinek elindítania mkv-t vagy bármit ps4-en? mert nekem ez a media player nem lát semmit az usb-n csak a régieket, pl zenét. -
Arcok, érzelmek ebben a genben elképesztően vannak már modellezve sok játéknál. Hajakkal lehetne még mit kezdeni, mert az felemás még játékon belül is ( de nem vészes )
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.06.16. 12:13:19 -
"új" Elenaról is van kép
-
Sully bácsi jó öreg már -
Kielemeztem a videót lépésről lépésre. Csak a szokásos ND féle apróságok, mint a zsákok amit szétlőnek és folyik k belőle a homok aztán ez is :
"Even the side view mirrors of the jeep reflect the environment as well as Nate and Sully!" és még ezer egy ilyen... -
ma jön elvileg a demo második része -
:D -
Rosszra válaszoltam :D
Uncharted 4-re gondoltam :D -
Ulthane #29215 melyik a három közül? :) -
Hát ez kemény 0day vétel :D Az tuti :) -
A TESO nagyon jó kis játék lett. Először is, nagyon szép. Bár ez a legelején nem jön át, a szokásos Bethesda-féle börtönből szabadulós móka nem igazán látványos, később lesznek áll-leejtős pillanatok.
A játékmenet egyszerű, kontrollerrel is egész jól használható.
Magyarokkal még nem találkoztam, meg úgy általában senkivel, még egyedül szintezgetek.
Teszt:
http://hu.ign.com/elder-scrolls-online-tamriel-unlimited/4302/review/the-elder-scrolls-online-tamriel-unlimited-teszt -
Nikknev #29212 Annyira semmi köze hogy ugyan az az ember a készítők feje. Eddig minden alkotása kultuszcím,és egyedi,ütős a maga elvontságával. Ezért várjuk szeretettel,és ezért a fellángolás. -
Ja már értem mi ez. Tehát van egy új mediaplayer ps4-re, ami immár támogatja az MKV-lejátszást is. Aki eddig emiatt sírt, örülhet. -
Ulthane #29210 Az az igazság, hogy vissza fogok térni boxra. Network százszor jobb, kommunikáció százszor jobb, és most már a játékokban is kezd magához térni a Micro.
Amiga@: A shadow of the colossushoz ennek semmi köze. El tudod fogadni, hogy számomra teljesen érdektelen ez a koncepció? -
SlickAdam #29209 kib...ott Nintendo fogja elvinni. mint tavaly is. meglatod! -
Hajnal vót, de én ilyenre nem emlékszem
-
Ok.
Ár? Megjelenés? -
Ez nagyon lófasz. A sony annak a 2-3 ultratehetséges firstparty hátán tervez megélni? 3 évente 1-1 exkluzívval?
Ahhoz képest, hogy nem tudtam mit fog az ms bejelenteni, nekem úgy tűnik ellopták a expot. Én kegalábbis azt jobban várom megnézni. Ők mostmár rendszeresen felülteljesítenek míg a sony alul.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.06.16. 08:52:46 -
Morpheushoz volt még valami Guerialla Cambridge által fejlesztett multi lövölde, de kb. ennyi maradt meg. QD-t én is hiányoltam...
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2015.06.16. 08:44:04 -
Nekem várós nagyon. Jó kis tinihorror, jó lesz egy ilyennel játszani végre. -
Amúgy az össz újdonság a guerilla játék volt??? Morpheusról semmi? Játékok rá? QD? Semmi?
Ennyi? -
SlickAdam #29202 "Idénre semmi Sony cucc?
Until Dawn?"
igen, ez meg a semminel is kevesebb. ha ennyim lenne idenre first party cimnek, en elbujnek egy nagyobb fajta kö alatt...
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.06.16. 08:39:44 -
Idénre semmi Sony cucc?
Until Dawn?
Shenmue ugyan jó hírnévvel bír a jáékosok körében, de anyagilag bukás volt, megértem, ha nem akarnak egy eleve veszteséges játékba invesztálni. Ha a rajongóknak kell, bizonyítsák be, jó erre a kickstarter.
Uncharted 4 pokolian jól néz ki, ha ez a színvonal marad végig (miért ne maradna), akkor brutálisan ütős lesz az anyag.
Last Guardian-t az Ulthane azért nem érti, mert nem tudja, mi az az ICO vagy a Shadow of the Colossus. Meg nincs fantáziája se.
Nem a Sony hozta, de a Mass Effect nagyon várós. :-)))
Meg a Fallout 4 is.
Jó kis E3 ez. :-) -
SlickAdam #29200 nos ez a sony konf igy papirrol kivetelesen tenyleg faszanak tunik, bar jol van ez igy utolag olvasva az összefoglalot, nem vagyok mar kisgyerek az ejszakazashoz.
velemenyem:
- odabaszos megaton-oknak örülök, de ezekböl csak sokara lesz barmi is.
- Last Guardian-t majdnem megkonnyeztem es dogoljenek meg, mert legalabb azt illett volna meg iden kihozniuk. bejelentes, megjelenes. igy kene ennyi ev utan...
- FF7 remake. majd nezek videokat magarol a konfrol, gondolom meglazultak a csavarok a teremben, de ez is mikor fog elkeszulni? 2017? 2018? ...
- Shenmue 3: hat ez igy baromira egö volt. Sony konferencian bejelentik, hogy KICKSTARTER. hat ez mi? nem birtak mar hozzajuk csapni azt a par millert? vagy legalabb egy lemezes megjelenest garantalni, mint kiado? SZANALOM
- uj Guerilla IP szepseges. majd ez is erkezik valamikor...
- Uncharted-et nem nezem meg... nem kell gyözködni.:)
- MM jatekat majd megnezem, ha mutatnak konkret dolgokat.
idenre semmi sony cucc. szvsz Microsoft gyözött meg igyis. -
Ulthane #29199 Nem vagyok egy nagy Star Wars fan, igaz, ellenérzéseim sincsenek vele kapcsolatban, de lehet, hogy ezt még én is beszerzem. -
Ulthane #29198 Ettől lesz emberi. Hidd el, a tiéd is remegne, sőt, vélhetően hang nem jönne ki a torkodon, ha ki kéne állnod Los Angelesben egy színpad közepére, ahol pár méterre tőled már ott a közönség, vagy 500 ember a helyszínen, és még pár 10 millió a világon, akik élőben nézik mindezt.
-
Ulthane #29197 Up -
Ulthane #29196 Ettől a Last Guardiantól miért lett nedves mindenki bugyija? Eddig gyakorlatilag semmit nem láttunk a játékból, csak egy kutya-farkas-madár hibridet, most meg kaptunk egy előzetest, melyben egy cell-shaded kisfiú ugrál platformokon, a hibrid meg nézi.
Ez a játék erről szól? -
Ulthane #29195 Mostantól visszavonom a nincs játék teóriámat. A tézis mostantól helyesen: 2015.06.15-ig nem volt játék a jelenlegi generációs konzolokon. -
I want to believe
-
Nikknev #29193 Tehát a sony megint pc-n demózott...:-) -
Hoppáré
File Formats and Codecs
Video
MKV
Visual: H.264/MPEG-4 AVC High Profile Level4.2
Audio: MP3, AAC LC, AC-3(Dolby Digital)
AVI
Visual: MPEG4 ASP, H.264/MPEG-4 AVC High Profile Level4.2
Audio: MP3, AAC LC, AC-3(Dolby Digital)
MP4
Visual: H.264/MPEG-4 AVC High Profile Level4.2
Audio: AAC LC, AC-3(Dolby Digital)
MPEG-2 TS
Visual: H.264/MPEG-4 AVC High Profile Level4.2, MPEG2 Visual
Audio: MP2(MPEG2 Audio Layer 2), AAC LC, AC-3(Dolby Digital)
AVCHD: (.m2ts, .mts)
Photo
JPEG (based on DCF 2.0/Exif 2.21)
BMP
PNG
Music
MP3
AAC (M4A) -
Akciós 2 TB vinyó, ami belemegy a ps4-be (is). Remélem hétvégére megjön, aztán majd írok róla mennyire macera -
Uram irgalmazz! -
Én rá se értem nyomogatni az f5-öt annyira folyt a nyálam :D -
PS4 ez is, 60 fpsel. HOGY?! -
Ja és ez csak a demo fele.... a többit csak a ps boothnál lévők nézhették meg -
-
Amúgy az hogy nem indult el a faszival az csak szerintem azért volt hogy lássák nem egy videófelvétel az egész. :) -
Nem, még mindig nem akarom elhinni