121490
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
SlickAdam #29268 iszonyat fura Drake mozgasa az uj Unchi gameplay-ben. mint valami derekfajasos nagypapa, ugy szalad. meg ugy az alkata is fura. "nyakiglab" es nyurga. kimondottan idegesit. -
Nikknev #29267 Tegye fel a kezét aki nem erre számított mióta körvonalazódott a kurrensgenek ereje,és sorba derül ki hogy szinte kivétel nélkül mindenki bullshittet promóz, Ubifost főként. -
-
SlickAdam #29265 na basszus oda a Yooka-Laylee Kickstareres rekordja... :( de meglett a 2 miller azert nekik is.:) -
ME1-2-3 megismételhetetlen. Ez más lesz, az ME univerzum esszenciáját kell átültetni és sok sok mindent hozzácsapni, de senki ne várjon Sepördöt, mert csalódás lesz. -
Ulthane #29263 Várom, mint a messiást, de ez egyáltalán nem hatott meg. Tartok tőle, hogy a közelébe nem ér majd a trilógiának, hangulatában meg semmiben.
S hol maradt a Mass Effect Trilogy Remastered? Annak most jobban örültem volna, -
Hát ez se CG videó volt. -
Jobb is, még nagyon nincs kész, aztán csak a nyáladzás lenne megint hogy egy összetákolt tréler nem lesz 1:1ben az mint jövő év végén. -
Sajnálom, hogy új MEből csak ennyit láttunk, meg azt is, hogy még nagyon messze van :(
-
Ulthane #29259 Jó lesz a 10 éves unokaöcsémnek. Őt egészen biztos leköti majd. Karácsonyra tökéletes lesz. -
Fule milyen aranyos mikor jetpackezik :D -
-
-
Jut eszembe: rime-ról sem volt semmi? -
Ulthane #29254 Pont most akartam írni. A Súrú Esőnek örülök nagyon, de annyira az Odaát: Két Lélek nem hatott meg. Nem volt rossz, de többet vártam tőle anno. -
Van egy enyhe Enslaved beütése. Mármint láttunk már hasonló hangulatú játékot, posztapok robotos cuccot. Nekem mindenesetre tetszik, kérdés, hogy mennyire lesz változatos. -
Ulthane #29252 Nem tudom, más hogy van vele, de engem zavarnak ezek a nagyméretű, beágyazott képek. Szerintem a link elegendő lenne, s így legalább azok, akik mobilról jönnek, nem kapnak agyhúgykövet. -
Tetszetős. Ennek az élsimításnak az 1/16-át szívesen látnám viszont a játékban. -
ez a játék számomra egyelőre rejtély, nem tudom eldönteni, hogy tetszik vagy nem... -
-
Biztos lesz. PSXen lesz kint gondolom -
Oké, veszem, de új IP nem lesz? -
Heavy Rain and Beyond: Two Souls are coming to PS4
Quantic Dreams’ twin interactive dramas return to screens
-
Kíváncsi vagyok ebből mit hoznak ki, tetszetős. -
Horizon szerintem a show egyik legnagyobb meglepetése
Horizon: Zero Dawn features a full day/night cycle & weather systems. Main character is called Aloy -
Én se, de tény hogy valami igen egyedi cucc :) -
Na mondjuk a Media Molecule cuccával nem tudtam mit kezdeni (elnézve ők sokkal inkább cuccoztak a készítése közben :D) -
Horizon? MM cím? Ezeket nem láttad vagy mi van?
Lehet nem egy konfot néztünk -
Ulthane #29240 Nos, rövid értékelés. Bár még catch up fázisban vagyok a Sony konferenciáját illetően, úgy látom, hogy a Microsoft ezt a showt maximálisan ellopta a japánok elől. Sajnos, ami ennél még nagyobb baj, az az, hogy úgy látom, hogy a Sony hajója szépen felúszik a zátonyra, s a kezdeti hatalmas lendületét és előnyét elvesztve lassan átmegy sereghajtóba.
Ha nem lenne az áncsártid, akkor gyakorlatilag a tegnapi műsoruk értékelhetetlen lenne, s hihetetlen, hogy egy line-upot képesek egy exkluzív címre felhúzni.
Szoftveresen mindig is csak kullogott a Micro után, a hálózatuk olyan egy rakat szar, hogy elképesztő, media player helyett inkább normálisan kinéző GUI-t, meg normálisan működő Store-t csinálnának, meg végre oldják meg, hogy a játék előzetesek ne olyan pixelesen-kockásan fussanak, mint annak a bizonyos nyúlnak a füle.
Hardver oldalon sem rukkoltak elő semmivel, s igaz, hogy az új X1 kontroller méregdrága és felesleges csilivili, de legalább a semminél több.
Jól látszik, hogy a Microsoft tanult a 2013-as fiaskóból, és szépen faragja le a hátrányát, a Sony meg süllyed vissza szépen a "középmezőnybe", s lassan megint elkezdem utálni, mint 4-5 évvel ezelőtt. -
Akkor ez már csak spoilerbe
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nekem is -
bah sry :( -
Tirinek be fog jönni.
-
SlickAdam #29235 Le is szivta a havi limitemet -
-
A Naughty Dog mindig megcsinálja ez nem meglepő, viszont a gifet legközelebb spoiler-be mert eléggé leterheli a topikot. -
Ulthane #29232 Nem mondtam, hogy kiröhögted.
Látszott rajta, hogy teljes transzban volt a fickó, tényleg talán élete performansza volt, szerintem nagyon emberi volt, nagyon bírtam. Talán ez volt élete álma, hogy oda kiálhasson yarnival, s bemutassa a szenvedélyét.
Amúgy érdekes a játék, amit csináltak, bár engem nem kötne le 10 percnél tovább.
De drukkolok nekik, hogy nagy sikere legyen, olyan őszintének tűnt az az ember, semmi máz, semmi show, semmi profizmus, még nem fertőzte meg a mainstraim videojáték-ipar. Addig jó!
Utoljára szerkesztette: Ulthane, 2015.06.16. 12:45:25 -
Szerintem masodpercenkent fogom nyomogatni a share gombot :D -
gamersydes HQ videó -
Ami durva nagyon hogy amikor lenézett a városra ember azt gondolta na milyen szép háttér. Erre az egészen végigautókázott töltés nélkül... Fizika is, ahogy minden törik ahh alvás után se tudtam még megemészteni. Már csak egy DS3 gameplay kéne és best E3 ever :D