121487

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Moby
    >Namco had a fog door for us to walk through. #DarkSoulsIII

Egyéb kérdés?
  • n000rbi
    Akkor ez most zártajtós móka?
  • TDC Geronimo
    Megy a DS demo. Pár tweet

Kevin VanOrd ‏@fiddlecub 3m3 minutes ago
    Confirmed: summon signs. Estus flasks. Miyazaki joined project in the prototype stages, as he did with Demon's Souls. #DarkSoulsIII

Namco had a fog door for us to walk through. #DarkSoulsIII

Story will center on Lord of Cinder. #DarkSoulsIII

The knight at the end of the trailer is the Lord of Cinder. #DarkSoulsIII

Sword action will be evolving, and greater range of character builds. #DarkSoulsIII Demo now begins.

Live gameplay demo lasted about 20 minutes. Will have extensive impressions later today.

És az isten maga :D

Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.06.16. 22:33:37
  • Moby
    Most döbbentem rá...
    GT7
    sem
    volt
    sonynál??????????
    Aztabetyárkurvaeget...ez betonkemény. A turn10 odaát lassan a végtelenbe és azon túl csiszolha a forzát, a sony meg képtelen letenni egy teljes tartalommal bíró racingjátékot kettő év alatt.
    Őrület hova jutott a konzoluniverzum :)
  • SlickAdam
    ooo a kicsi 3DS jol elvan meg maganak. szinte csak arrol szolt ma a digital event.
    a N3DS-t meg en se leptem meg, de meg nyaron akarok venni egyet (1. Xeno mar megvan ra miota...).
  • Moby
    Mondjuk a xeno is érdekel...áááfaszom...az összeskurvakonzol kéne, meg egy kibaszott lottóötös, hogy ne kelljen dolgoznom.
  • Moby
    Nagyon őszinte leszek: jobban örülnék, ha fonalyoshi jönne 3ds-re is. Az új gépre megjelenése óta áll a cerka, és tudod, hogy a régi is a szívem csücske volt.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.06.16. 22:04:18
  • darkSectorxxx #29338
    Érdekes, ami engem ezen az E3-on most egészen hidegen hagyott, az a CoD BO 3....
    Valamiért az AW rész után engem kicsit sem hat meg a játék. :D

Valahogy egyszer most elég ebből.
  • SlickAdam
    tudod mik vannak ra eddig es hogy mik lesznek meg. el lett latva a gep minosegi cuccokkal. ugyse tartanad meg, figyeld azert, hatha talalsz egy hasznalt masinat olcson, kesöbb tovabb adni!
  • darkSectorxxx #29336
    Én még anak is örülnék, ezekszerint akkor játszható állapotban lehet a játék?
    Vagy ez csak egy másik exclusive trailer?
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.06.16. 21:54:42
  • TDC Geronimo
    Nem lesz semmi csak zárt ajtók mögött. ha szerencsénk van kikerül valami potato minőségű kamerás kis felvétel. Ez a max, ami E3ról jöhet.
  • Moby
    Fonalyoshi kikúrt módon tetszik, de döglött lóra mán nem teszek. Majd az nx talán...
  • darkSectorxxx #29333
    gameplay-t akarunk! :)

Lehet itt a Livecast-ban lesz valami?
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.06.16. 21:52:16
  • TDC Geronimo
    az a szobor "működik" is :y
  • TDC Geronimo
    valakik már tolják...

Persze mi ebből szart se láthatunk
  • darkSectorxxx #29330
    :D
  • Moby
    Szerintem neked ezzel nem kell foglalkozni :)
  • darkSectorxxx #29328
    Majd megnézzük, mondjuk engem is érdekelne hogy ez csak a véletlenszerű fizika műve vagy bárhová rejtőzől, bárhonnan bontják rád a környezetet, ugyanez történne-e vagy akkor másféleképpen viselkednének a tárgyak.
    De nekem az is megtenné egyelőre ha csak egy bűvészmutatvány lenne. :)
  • Moby
    Nagyösszegű tétem van, hogy ennek a 2/3-a, vagy több letárolt cucc, ahogy az edfigiekben. Ha te lövöd, majd nem fog leesni, meg nem fog folyni belőle a cucc.
    Ezek bűvészek. Ebben jók. Kurvára tudják hogy kell eldugni a nyulat a kalapban.
  • heady
    "Túl kreatívak voltak"
    Nem találok szavakat...
  • darkSectorxxx #29325
    :)

Jaja amúgy énis elsőre azt hittem valami kalandrészt mutatnak, lehet hogy túl akciós lesz, vagy éppen azt akarták hogy a bemutató legyen akciódús. És ezt emelték ki. Ez jó kérdés.

Most ami megy Sony Twitch-en stream, a Horizon-ból néznék még játékmenetet, hogy a harcon kívül még mi tartalom van benne.
  • Nikknev
    Azt a lisztezzsák fizikát nem emeltem volna épp ki,mintha egy kartondobozt rugott volna odébb...
    Egyébként frankó az egész, csak jó lenne ha már mutatnának valami nyugis kalandelemes részt,mert ha megint az egész egy lövölde lesz akkor nálam az UC3 sorsára jut...
  • SlickAdam
    fuuu, most legszivesebben levagnam mind!
  • Moby
    Ahogy látom ők sem gurítottak semmit. Akkor ez most nem a japók expója volt :)
  • darkSectorxxx #29321
    Jaja ilyen látvány mellett, nekem is furcsa a fizika.
    De az autós résznél valamiért azonnal az jutott eszembe hogy bárcsak lenne egy a single mellett egy sandbox Uncharted rész ilyen minőség mellett, ahogy az a város kinéz. :)
  • TDC Geronimo
    Mindennek van és minden törik, szakad, darabokra hullik. Nem tudom, hogy csinálják, de van egy sanda gyanúm, hogy az ICE team segítségével GPGPU végzi itt már a fizikai számításokat és nem a gyengécske CPU. Azon szerintem ez meghalna.
  • darkSectorxxx #29319
    Amúgy miez?
    Itt ugyanazokat a játékokat vesézik ki?

Halli, párszor néztem a UC-t, észrevettem valamit a sok apró kis részletből, 1:28-nál leesik egy liszteszsák GDrake háta mögött, nézd ahogy leesik, nem pattog a földön hanem van fizikája! :D
    Érdekes. :)

A kis sárga dobozok meg gurulnak jobbra-balra az asztalon, megállás nélkül...:)

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.06.16. 21:21:11
  • Nikknev
    Jó az olyanoknak akiknek nincs a tévében ilyen fícsör.
  • TDC Geronimo
    Megy a ps stream
  • Nikknev
    Azabaj hogy a játék végén tuti megfog murdelni ez a nagy izé,és szomorú lesz....
    Feltéve hogy tényleg megjelenik 2016-ban...
  • TDC Geronimo

• darkSectorxxx #29314
    MKV-t nem játszik a sanyi nem?
    De nem ez a lényeg, mert van médiaboxom, hanem ki akartam próbálni, ezért érdekel.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.06.16. 20:41:38
  • Moby
    Mediaplayer a ps4-be.
    Neked az minek? Ott a tévédben. Gimmick lófasz feature az összes konzolba.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.06.16. 20:40:40
  • darkSectorxxx #29312
    Jó az az 1, de ezért sem értem, a 10-ből 6 legalább csak PS4-re jön.

Lesz még valami show vagy ennyi?
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.06.16. 20:20:18
  • Kongy
    Már miért? TR rohadtul nem Sony-s cucc.
  • darkSectorxxx #29310
    A SE konferenciát egybemoshatták volna a Sony-val.
  • darkSectorxxx #29309
    Mi? :)
  • Moby
    Mi az amit a tévéd nem játszik le?
  • darkSectorxxx #29307
    Akkor nem értem azt a uccsó grafikont, hogy pc, iphone, ps4...azok csak új infók...?
    Csak PC-re meg PS4-re lesz? Most a mobilt nem tekintve
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.06.16. 19:42:14
  • n000rbi
    Te miről beszélsz? További infó jön télen és még egy ios-port, ennyit mondtak