121487

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • TDC Geronimo
    Kevin VanOrd Dark Souls 3 élménybeszámolója a 20 perces demo alapján

I sat down to see about 20 minutes’ worth of Dark Souls III at E3 2015. My reaction to the first 10 minutes? “Yes, this is Dark Souls.” My reaction to the latter minutes? “Yes! This is Dark Souls!”

Most olvasom én is majd utána visszatérek megvitatni :)
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.06.17. 13:15:04
  • SlickAdam
    nagy baj tortenne, ha mondjuk day2 venned? mindig berantasz mindent azonnal, aztan megy a rinya. meg mintha mar meg is fogadtad volna parszor, hogy varni fogsz.:)
    HYPE-RIDER :D
  • n000rbi
    >ez a trilógiát lezáró rész

Emiatt nyilván nem fogom kihagyni, de nem day1.
  • Ulthane
    Szépnek szép, aranyosnak aranyos ez a Yarnie, de 10 percig kötne le.
  • TDC Geronimo
    Hát szerintem meg a batmobil már eleve rengeteg újdonságot ad hozzá gameplay szempontból. Nekem nagyon tetszett mindkettő rész, a combat rendszer is és ez a trilógiát lezáró rész majdnem annyi tartalommal, mint a másik kettő együttvéve úgyhogy nekem első napos vétel nem kérdés.
  • n000rbi
    Az Asylum és City után nem is tudom... nekem ez a batmobilon kívül majdnem ugyanaz, mint az előzőek. Jelenleg nem érzek késztetést a megvételre.
  • SlickAdam
    arra gondoltam. egy kis kepet lattam rola tegnap, egyböl pikmin ugrott be (föleg mert gyümi is volt a kepen)
  • TDC Geronimo
  • n000rbi
    Pikminhez a méretarányokon kívül nem sok köze van szerintem :) Jó kis platformer lesz ez, várós.
  • SlickAdam
    ez ilyen fonal + pikmin cumo?
  • n000rbi
    Befejezhetnék ezt már, vagy akkor kúrjon fel valaki egy videót róla, ne csak pofázzon :D
  • TDC Geronimo
    Igen. Csodálkoztam is mit keres EA konfon.
  • TDC Geronimo
    Andy McNamara ‏@GI_AndyMc 11 ó11 órával ezelőtt
    Just got out of an extended Uncharted 4 demo. Holy crap. Let's just say where the press conference demo ended the madness had just begun

eh. Miért nem mutatták végig?! :(
  • n000rbi
    Ha már fonal, ez megvolt az E3-ból? Szerintem zseniális.

• Amiga
    Milyen típusú a Shenmue? Nekem sem volt hozzá szerencsém.
  • SlickAdam
    nem lesz. söt, hatalmas rinya lesz. szepek az emlekek, de manapsag egy shenmue tipusu jatek 0,001 mp alatt süllyed el az örök feledesben. mindegy mit csinalnak. az a nehany fan lehet elegedett lesz, de annyi. en SAJNOS nem nyomtam egyik resszel se, nem fog bennem megbirizgalni semmit.
  • SlickAdam
    2-t? mar 3-nal jar a kickstarter es meg 30 nap van hatra.:D mehet reklamra.
  • Totti5
    LOL, oszt ha nem lesz 11/10 jön a sírás!

2 misinél megállt a dolog, vagy megy a ferrariba a lovetta tovább?
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.06.17. 10:02:24
  • Ulthane
    Ugyanakkor elég sutyerga dolog is, hogy kvázi 2 millát a rajongók jóindulatán spóroltak...
  • SlickAdam
    "Sokakban felmerült, hogy miként lehet elég a Shenmue III fejlesztésére kért (és amúgy fél nap alatt összejött) 2 millió dollár a Kickstarteren. Nos, mint kiderült, ennél jóval nagyobb lesz a játék büdzséje: a Sony ezzel csak tesztelni szerette volna, hogy valóban piacképes lehet-e az esetleges harmadik rész.

A Sony egy E3-as beszélgetés során megerősítette, hogy innentől hivatalosan is beszállnak az YS Net mellé a PS4 és PC platformokra készülő játék finanszírozásába és fejlesztésébe."

na ez igy mar mekingel egy kis szensztet.
  • Ulthane
    Akkor kiszáradásban halsz meg, barátom!
  • Amiga
    Heavy Rain és Beyond Two Souls remasteredre nagyon várok, ahogyan az Until Dawn-ra is. Nagyon bejönnek nekem ezek a filmszerű kalandjátékok.
  • Amiga
    Bontok egy pezsgőt, ha végre eltakarodsz majd innen.
  • Ulthane
    Nem remake lesz, hanem a PC-s játék portja. Idén télen jelenik meg PS4-re.
  • Ulthane
    Szerintem meg a PS4-é egy nagy kalap szar, ahogy van. A Store-ról nem is beszélve. Nem tudom, X1-en hogy néz ki, de hogy X360-on százszor kulturáltabb volt, mint PS3-on és 4-en, az tuti.

Fényéveklre jár a Microsoft a Sonytól hálózat minőségében, GUI-ban, funkcionalitásban.
  • Ulthane
    Ez tök jó, de megtennéd (tegnap is azt gondolom, hogy kulturáltan kértem), hogy nem ágyazod be a bazi nagy képeidet ide? Elég csak egy link mindegyik képről. Akit érdekel, az megnézi, akit meg nem, annak nem tolod az arcába. vagy tedd legalább spoilerbe. Nem olyan nagy kérés ez.
  • Moby
    Mer a nongamerek a menüben töltik az idejüket. Nemjátszanak, nongamerek, mindenszar. Menütnavigálnak, hogy legyen miről fórumozni(kell kibaszottul a valahová tartozás érzése).
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.06.17. 07:34:31
  • shaddam
    Minden vágyam hogy játék közben ilyenek jöjjenek. Vitán is ha meglátok egy xy joined party üzenetet dührohamot kapok
  • SlickAdam
    "The popular spacecraft-building sim Kerbal Space Program is coming to the PlayStation 4."
  • Totti5
    Hitman E3 Gameplay Trailer
  • Ragnar360
    ps: valahogy az új Hitman is kicsit csalódás a trailer alapján eddig. - homályos prevgen valami...aztán nehogy az Absolution is jobb legyen grafra, mint ez. Nem véletlen hogy nem demózták azért és a trailer is kissé keszekusza:d
    (És jönnek mindjárt a válaszok: hogyhátazértnemdemózták mert biztos a fejlesztés elején járnak, meg hogy miért mondok ilyet, de megszakértem és hogy tök jó volt pedig...
  • TDC Geronimo
    Meg is van új hátterem <3

• TDC Geronimo
    Damn, keighley just mentioned on the live feed that theres a whole 2nd half to the Uncharted 4 demo that's even better, to be shown in the showfloor later.

Ezt nem tudom mi miért nem láthattuk :(
  • TDC Geronimo
    Érdekes összehasonlítás. ND első játéka PS3on és az első PS4en

• Kongy
    ha valami jól működik és gyors miért változtatnál rajta? xbox UI-ja egy nagy kalap szar, remélhetőleg ez most megváltozik.
  • Ragnar360
    Költői kérdés: A Sony ilyeneket miért nem tud/csinál sosem?:/ Igazán ráférne már az ui-ra, dash-ra egy huge desing revamp.
    Aztán persze mindig a kéket erőltetik (mint saját elsődleges brand szín), igaz lehet már egy kicsit customizálni, de azon belül is összedobhatnának valami szebbet, és akkor nem is beszéltünk még az apró legkézenfekbőbb, legegyszerűbben megvalósítható "ujjításokról" alá amiről csak én tudok az a egy, hogy jelez/nem kapcsolható ki/be a firend notification... amatőr programozói dolog - vagy a proci miatt nem lehet megint ilyeneket?

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    "Ezt most nagyon eltalalta az ms. Megujul az egesz gep, visszafele kompatibilitas, hamarosan win10 es dx12... A sony a ps4 startja ota meg csak rontott a gepen a bena fw frissitesekkel. Es most is csak egy gagyi media playerre futotta nekik, ami nem tudja kezelni az ntfs-be formazott kulso vinyomat... by Oli G. gamer365

Utoljára szerkesztette: Ragnar360, 2015.06.17. 00:08:54
  • Ragnar360
    dark: hahh black ops 3 egy moslék volt kb... pedig a treyarc hozta a legjobb codokat már régóta, de ez... nulla. Ráadásul a grafika lehet visszafelé fejlődik náluk, vagy csak a felvétel miatt tünt olyan szarnak? Anyway, egy két helyen ahogy égett a tűz mittuddomén hol(de elég hamar kiszúrtam) az ilyen prevgen, de nagyon. A gémpléjről meg ne is beszéljünk mennyire erőltetett.

De várjál, multiba is tudsz futni majd a falon, mint a prince of persiába... na ez kell az amcsiknak gecc : d
    Még amit az AW-ból láttam, az tök érdekes is volt (a sci-fi elemek miatt, meg volt mvi hangulata) de ez eddig ....
  • SlickAdam
    Miyazakiiiiii!!!!!!
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

#elszalad #nemkerekbant

• Moby
    Pontosan!
  • n000rbi
    Tehát amíg Miyazakit ki nem csinálják,nem tudnak kijönni?