121490

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Paranoia
    csak nem

ám ubisoft megint nagy csalódást okozott(nekem) divisional... ritka fosúl néz ki
    nem látom azokat a fícsöröket amik a snódrop engin tudna...
    Utoljára szerkesztette: Paranoia, 2015.06.19. 11:23:09
  • darkSectorxxx #29627
    Full egyetértek.
    Bár a RDR-t élveztem végig.
    Más sandboxnál inkább csak a freerun volt csalogató, mintse az érdeklődés fentartása a cselekmény iránt.
    Mondjuk a lövöldözésnél nem tünt fel a nyiltabb terület, de a kocsinál már igen.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.06.19. 11:23:03
  • Kandurex
    "Nem nyitott világ, mert egy nagyon specifikus történetet mesélünk, tele feszültséggel."

ezt szeretem , ez a fontos, a könyökömön jön ki a nyitott világ fassága! Minden script milliméter pontosan betervezve, folyamatos VÁÓÓÓ faktor, feszültség fenntartása, mozi élmény, egyéniség...minden, minden, amit egy lófasz multi vagy hasonló nyitott világ nem fog megadni!

Single

szerk: eddig olvastam és már írtam is ezt a hozzászólást, most folytatva ugyanazt mondja amit én is :) tudja a ND, hogy mi kell nekünk!
    Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2015.06.19. 11:23:37
  • darkSectorxxx #29625
    "Az Uncharted 4: A Thief's End nem lesz open-world játék, de nem zárja teljesen a linearitás börtönébe sem a játékost.

A Sony E3 2015-ös konferenciáján láthattunk egy elképesztően hangulatos gameplay demót az Uncharted 4-ből, amelynek egy részében Drake és Sully egy dzsippel üldöznek valakit és dönthetnek, hogy melyik útvonalon tegyék ezt ahelyett, hogy egy meghatározott úton mennének. Ezzel kapcsolatban felmerült a játékosokban, hogy talán A Thief's End már egy nyitottabb játékmenetet képvisel majd a korábbiaknál, viszont ez nem teljesen van így.
    A játék kreatív igazgatója, Neil Druckmann a GameSpotnak nyilatkozva tisztázta a fenti kérdést, miszerint az Uncharted 4 nem lesz teljesen lineáris, de open world sem. Ők a "wide-linear" kifejezést szeretik használni, amivel elmondhatnak egy különleges történetet: "Amit mi használunk, az egy szélesebb linearitás. Nem nyitott világ, mert egy nagyon specifikus történetet mesélünk, tele feszültséggel."
    Hogy miért? Druckmann véleménye szerint a nyitott világú játékok esetében gyakran hiányzik a feszültség: "A bajom a sandbox játékokkal a feszültség hiánya. Lehet, hogy társunk élete veszélyben van, de még megcsinálhatunk öt melléküldetést, mire a segítségére sietnénk, és ez nem igazi feszültség. Úgy érzem, hogy kell egy mód arra, hogy mi ütemezzük a dolgokat, de mégis a szabadság érzését keltsük."
    Druckmann szerint a Naughty Dognak a történet a legfontosabb: "Egy bizonyos élményt szeretnénk megalkotni, ami kihat a gameplayre és a grafikára is. Ez a magas élményfaktor, amit készítünk, végül eldönti majd azt a vitát, hogy milyen is lesz a játék.""

Ez végett aggódok a MGS 5 ügyben is....
  • darkSectorxxx #29624
    Félek nagyon hogy mire megjelenik nem lesz ilyen, de csak nem csinál ilyen a ND velünk....

Ha viszont igen akkor mit csinálhatnak a QD-esek? :D

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    előző gen:
    ND:

QB:

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.06.19. 11:04:24
  • Paranoia
    beszarás,ja
  • darkSectorxxx #29622
    Ez emberkínzás. :)
  • Paranoia
  • darkSectorxxx #29620
  • SlickAdam
    +1000
  • n000rbi
    Hú, mennyit játszottam ezzel! "For we are many..." :)
  • Tatyla

Ha már remake, akkor ezt szeretném
  • darkSectorxxx #29616
    Arra értettem hogy egyszerűbb mint a linkekre nyomogatni egyenként. :)
    Nem a képek lesznek jobbak, azok már nem lehetnek ettől jobbak.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.06.19. 07:58:27
  • n000rbi
    >Amúgy így jobbak a képek ha spoilerben vannak, nem linkben.

Nekem ugyanolyannak tűnnek
  • darkSectorxxx #29614
    Szeretném már látni ugyanezt mozgásban is.

Amúgy így jobbak a képek ha spoilerben vannak, nem linkben.

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.06.19. 07:44:08
  • n000rbi
    A minap a Dark Souls III (immáron pc only...) topikban ment a hőbörgés, miszerint a stamina-rendszert kiszedik a játékból és mekkora hülye ez a Miyazaki, ki kéne rúgni a picsába stb...csak mert az egyik magasan kvalifikált "gémeroldal" lehozta a következőt:

"Gyorsabban lőhetünk az íjjal, a gyaloglás és az elgurulás animációja sokkal simább lesz. Korábban gyorsan kifulladt a hősünk a megerőltető mozgástól, s ez addig így volt, míg nem tornásztuk fel a statisztikánkat. Emiatt már nem kell annyit stresszelnünk a folytatásban."

Az eredeti cikk pedig így szólt:
    “For instance, we adopted the concept of rapid fire for the short bow, and the animation between rolling and walking has been smoothed out. I don’t think we’re going to employ the idea of agility, otherwise the action would be stressful until you raise your stats.”

Eleve a "fordítás" is csodálatosan szabad (fingnélküli), de hogy ebből hogyan következtettek egyesek a stamina-rendszer elvetésére az nekem a mai napig rejtély
  • Moby
    Rohadt messze van még :(

/a ps4 érában a guerrilla a kedvenc csapatom. Sziklaszilárdak, megbízhatóak, iszonyat minőséget szállítanak.
  • SlickAdam
    eeeees a "2016 se biztos" dolog se hangzott el valszeg... nem tudom mit mondott Shu, de G365 forditasanak valahogy jobban hiszek.:D
  • n000rbi
    Nem tudom Te mit néztél, de rajtad és a szennyoldaladon kívül senki nem gondolta, hogy realtime (de még csak egy kontrollert szorongató ember sem jelent meg a színpadon, hogy elhitessék a közönséggel), szóval gratula a nagy felismeréshez.
  • Ulthane
    Ennyit a The Last Guardianről!

Brávó Sony! Mást nem is vártunk!
  • n000rbi
  • TDC Geronimo
    For reasons best known to Sony, the best thing at E3 was the longer version of its E3 Uncharted 4 demo that it didn't show at the conference. Behind closed doors, an extended version of the truck chase continued the sequence and raised the bar so high it might well break all other games.

What happens is impossible to describe without falling into hyperbole because holy Christ I nearly lost my shit, with gameplay that almost seemed to be mocking your ability to deal with it - piling sequence onto sequence, and building the pace and action up to to a level that's almost impossible to comprehend without seeing it. Nothing else out there can compete with what I saw: there's honestly a world before that demo and world after.

Képeket linkbe sok sírás miatt

első

második

harmadik

negyedik
  • TDC Geronimo
  • TomStorm
    Na még 1.5 óra és TES online.Most már megvárom és fennt leszek reggelig:)
    De nagyon lassan töltötte le..
  • TDC Geronimo
    PS4 action-RPG Horizon: Zero Dawn will run at 1080p/30fps and is being developed on a modified version of the Killzone: Shadow Fall engine, Guerrilla has confirmed.

"It is actually still the same engine but then [there is] an enormous leap from Shadow Fall to this," art director Jan-Bart van Beek told VideoGamer.com at E3 earlier today. "The Shadow Fall engine isn't an open-world streaming world engine so for the last two years a lot of technological effort has gone into actually being able to make it work like this."

Horizon: Zero Dawn was revealed during Sony's E3 press conference on Tuesday, and sees players step into the role of a machine hunter called Aloy in an open world set 1,000-2,000 years after the apocalypse.

The game launches exclusively on PS4 in 2016.
  • TomStorm
    Számomra a legérdekesebb bemutató volt E3-on!Ezt követi SW Battlefront,The Last Guardian,UC4,Mad Max,Fallout4,Recore.Ilyen sorrendben.

Amiket hiányoltam lehet voltak csak nem láttam:Dark Souls 3,Quantum Break
  • darkSectorxxx #29602
    Szerintem látszik is rajta kicsit. :D
  • TDC Geronimo
    Lehet ezt az embert nem szeretni?

• TDC Geronimo
    Most nézem shu interjút. Horizont már KZ3 óta csinálják 4+ éve :O
  • TomStorm
    Jesus,ez is mindjárt itt van.Azthiszem szabin lerövidítem a nyaralást egy hétvégére hiszen kell másra is idö mint pl.Batman:)
  • darkSectorxxx #29598
    Még a jó kis apróságok közé tartozik, amit persze biztos többen már észrevettek, de rdemes megemlíteni.

2:35-nél ahogy pl a homokzsákokat szétlővik gépfegyverrel, kifolyik belőle a homok...basszus, ilyenre sem nagyon emlékszem játékban.
    (és persze a méretük is csökken a kifolyt homok mennyiséggel :D)

Vagy a végén a kocsinál, az is hogy amikor megy a házak közt és elkap balra egy napernyőt, az elfprpg és a vászon behullámzik, vagy amikor leszedi a kocsi a kiteregetett ruhákat és viszo magával, vagy hogy a kocsi hátulján a benzines kanna csúszkál és a pótkerék is mozgolódik, nem csak statikus kellékek a kocsin. :P

Meg a szél mndent fúj, a faszi haját, a növényeket, a napernyőket mindent szinte.

Egyre kevésbé hihető hogy ez a sokminden a látvány mellett ps4-en valóban a végső példányban is futni fog, bár remélem nem kamu.

videó
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.06.18. 21:27:38
  • TDC Geronimo
    Hát ezért lesz ez 18+os

Kár hogy lelőtték előre a játék elejét... Mondjuk állítólag amiket eddig mutattak az a játék első 2 órája csak és az egész storyvonal nagyobb, mint az első 2 rész együttvéve.
  • Harlekin
    Akit esetleg érdekel,hogy miként oldották meg x1 en a 360 játékok futtatását itt megtekintheti,mert most teszteltem!

Ha nagy felháborodás kelt Tatyala légyszíves töröld a hszt!
    Szimplán információként teszem fel!!!!
  • TomStorm
    Minden évben azt mondják engine-t váltanak és persze ugyanaz a fos mindig a gameplay-vel együtt.
    Az év legrosszabb játék megvétele volt nekem a PES2015
  • darkSectorxxx #29594
    Haver azt mondta 2-3 napja hogy PES 16 -> fox enine..... most akkor mi az igazság??
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.06.18. 20:11:50
  • TDC Geronimo
    MGS szerintem biztos, PES ha jól tudom enginet vált úgyhogy az nemhinném
  • darkSectorxxx #29592
    Csak nem.
  • Totti5
    720 lesz még mindig Xre? Pes 16 is 720p lesz? rühes nyíltan szemétláda japók.
  • TDC Geronimo
    Egyelőre még csak a 480p elérhető, később lesz 720 meg 1080/60 is

• darkSectorxxx #29589
    Ha már itt tartunk, van 2 értelmes demo is!!!!

TROPICO 5 demo
    és Destiny The Taken King
    (ezt nem tudom mi, hogy digital collectors ediotion, elsőre azt hittem egy dlc)