121490
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
>tudja a ND, hogy mi kell nekünk!
Az a "künk" engem biztosan nem takar be :) Ugyan elvagyok ezekkel, az unchartedeket bírim, de ez nekem már csak a teknóról szól. Maga a játék manapság a sok száz órás szórakozást nyújtó monumntális alkotások mellett, kivonva belőle a csúcsteknót, eléggé "MEH" kategória. -
Kevin VanOrd @fiddlecub 18 ó18 órával ezelőtt
My Batman: Arkham Knight review will publish tomorrow morning at 6 a.m. Pacific. It's a game that gives people a lot to talk about. -
Nikknev #29667 animaciós vhideóazanyjuk kheservit és mindenkikhöcsögaki ezt nemlássabe!!!!!!
Ja csag a Ragnar ulthane duó már megint..
Utoljára szerkesztette: Nikknev, 2015.06.19. 14:25:53 -
Na elvileg batman értékelések 3kor jönnek -
SlickAdam #29665 azok :D -
videóból kivágott képek?
-
SlickAdam #29663 egyem a kis szivet! 
-
Tőlem nyugodtan bosszankodhat ezen bárki, attól nem jelenik meg hamarabb :) -
-
gémszar megírta mi? -
Ulthane #29659 Érdekes, a fél világ ezen csámcsog meg bosszankodik. neked mégsem furcsa. Olvasgass kicsit a nyugati sajtóban, aztán gyere vissza egy óra múlva. -
-
Emész a piba. :) -
Hihetetlen bammeg, kikészülök, Dark osztódással szaporodik
-
animációs film? Te komolyan gondolod amit írsz? -
Szakadok rajtatok.
-
-
Ulthane #29652 Hagyjad, úgyse bírja felfogni.Meghaladja a képességeit. -
Ulthane #29651 Hú bameg, te nagyon hülye vagy, már ne is haragudj. Ha egy konzolgyártó a konferenciáját egy 7 éve bejelentett játékkal kezdi, amit mindenki már rég leírt, akkor úgy vélem, hogy senki nem azt várja, hogy készítenek arról egy animációs videót, hogy vélhetően így fog kinézni a játék. Hanem vagy azt, hogy felvesznek egy valódi gameplay-t, és azt tolják ki trailerként, vagy, élőben tolja valaki.
Mivel senki nem bohóckodott ott egy kontrollerrel, joggal feltételezte mindenki, hogy ez egy gameplay videó, nem pedig egy animációs film. Mert az volt.
Ha neked ezen bármit is magyarázni kell, hogy mi ebben a visszás, akkor már ne is haragudj, de súlyos gondok vannak veled. Ugyanis ha nem lenne az, akkor nem állt le volna magyarázkodni egyből a nagy góré sem!
Nekem nincs odalam.
-
>programozás vazze, programozás.
Várjuk a megoldást. Tőled. -
Ragnar360 #29649 Amúgy mostanság sokszor nincs is MI, ami jobb lenne (hang, zene téren), mert egyszerüen vagy nem hallassz semmit, vagy teljesen jelentéktelen és fel sem tűnik ;) -
x-ekben. :D -
De biztos van rá magyarázat, komolyan már félek minden konferencia után, mint amikor a kisgyereknek elmondják karácsony után hogy nincs is télapó.
Lassan olyan lesz mint egy cirkusz! -
SlickAdam #29646 az mit jelent, hogy 10 vagy 100-szor jobb? hogy méred?
-
Ragnar360 #29645 Na épp ez az... :) -
Manapság 10x jobbak szerintem vagy 100x, és a zenék pont hogy döbbenetesen minőségiek a mai játékokban.
Most nem tudom mit hiányolsz a régi játékokból hangzás terén. :) -
Ha ez igaz én alapvetően az okot nem értem mi indokolná hogy ez ne futhatna a onzolról?
Látvány szép, de korántsem hihetetlen.
Az az AI-s dolgot sme értem, miaz hogy nem azt láttuk volna mint most, miért most mit láttunk?
Magától átszik a kutya vagy mi?
Nekem nem tűnt fel.
Ha meg öntudata van akkor mivan ha egyszer nem csinálja azt a játékban amit épp kéne? :D
Vagy nem értem. -
Ragnar360 #29642
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Érdekes, hogy most már semmi hasonló sincs és valahogy 5x jobbak lehetnének a játékok ha rendes vfxt, zenét írnának hozzájuk. Mi ebbe az olyan nehéz? Nem értem. Butul a világ és mások az "értékek" meg az üzlet
Utoljára szerkesztette: Ragnar360, 2015.06.19. 12:48:01 -
SlickAdam #29641 ízi bruder -
Ragnar360 #29640 Hát bsszátok meg, egyértelmű hogy realtimenak kellett volna lennie, máskülönben az egész egy kibaszott becsapás, ha rendes gameplayként tüntetik fel. Há mi a gec* lett volna, kamu gameplay trailer, menjenek a faszba akkor
Ne rinyáljatok már jajj de hülye nem volt ott a kontrolleres csávó se, meg oda volt írva nem? és mivan akkor köcsög.
Az egész videó egy egybefüggő valami volt, közel sem trailer beütésű és a gameplay trailer is eléggé vágott, ebbe meg vágás se nagyon volt. Ámítás, átbaszás, szar az egész akkor.
És mi az hogy akkor így kellett csinálniuk, olyan faszlámák, hogy évek alatt nem tudták megoldani hogy lazán, kisujjból lehozza ezt a gameplayt a játék, meg az engine - programozás vazze, programozás.
Úgyhogy shut the fuck up, nem kell védeni őket, azt meg lehurrogni aki kineveti őket mert VÉLETLENÜL VÉLTE AZT HINNI, hogy ez rendes gameplay demo volt. Ami az is, csak még se, mert faszlámák.

Utoljára szerkesztette: Ragnar360, 2015.06.19. 12:42:54 -
Ragnar360 #29639 Jólvagy már. -
azt mondogatják ja -
videó volt és nem live demo??? NO SHIT -
SlickAdam #29636 majd ha ezt javitjak:
"The Elder Scrolls Online regularly delivers 30fps metrics across both PS4 and Xbox One, although the experience isn't quite as smooth as expected. Small dips in frame-rate in combination with regular 'freezes' in performance distract by causing visible judder which spoil the potential for a consistently smooth update." -
TomStorm #29635 Nyitottam TESO Konzol topikot.Nagyon jól sikerült amúgy konzolra azt aláirom!:) -
SlickAdam #29634 jol tudom, hogy ma jar le a Batman rivju embargo? -
SlickAdam #29633 es nem erti... ez a masik amiert ölni tudnek...
-
SlickAdam #29631 segitenek be vagy a felvett uj alkalmazottak azokon a projekteken dolgoztak korabban?
mar megint honnan linkelgetitek ezeket a mocskokat? komolyan mondom kialakult itt az utobbi idöben egy 2-3 föböl allo total ignorans banda... -
"Horizon: Zero Dawn - a The Witcher és a Fallout fejlesztői segítenek be
A Guerrilla Games tisztában volt vele, hogy egy nyitott világú RPG megalkotásához tapasztalt fejlesztők kellenek és a Horizon: Zero Dawn kapcsán beújított pár, a témában jártas veteránt.
A The Last Guardian visszatérése és a Shenmue 3 bejelentése mellett egyértelműen a Horizon: Zero Dawn bemutatása volt a Sony E3-as előadásának fénypontja, ugyanis a Guerrilla Games kizárólag PlayStation 4-re készülő open-world szerepjátéka fantasztikusan néz ki. De mi kellett hozzá, hogy így legyen? Valójában nem mi, hanem ki(k).
A stúdió művészeti igazgatója, Jan Bart Van Beek és a vezető producere, Lambert Muller a GamesRadarnak mondták el, hogy az volt a legnehezebb a fejlesztésben, hogy a meghatározott szakaszok esetében szerzett tapasztalataikkal (lásd Killzone) a hosszú játékidőt garantáló és több lehetséges tevékenységgel telerakott nyitott világra váltottak, amelyet a lehető legjobb módon próbáltak megoldani. Felvettek olyan tapasztalt munkatársakat, akiknek van már rutinjuk az open-world projektekben, így többek között a The Witcher és a Fallout szériákból is érkeztek hozzájuk szakemberek. A Horizon vezető írója például a Fallout: New Vegason "
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.06.19. 11:46:05 -
Az olyan cucc, ami multi móka, nem feltétlen számít idővel hogy hogy néz ki, de tény hogy csak azt tekintve hogy a fejlesztők mit verték a brét régen erre az engine-re, hogy milyen brutál lesz, mostani videó télleg csalódás.
De szerintem még megüti így is a jó szintet a többihez viszonyítva, gondolom tartalom lesz benne bőven.
Bár nekem a TC játékuk sokkal de sokkal jobban tetszett a bemutatón.
A Division-nak inkább a hangulata jobb.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.06.19. 11:27:18