121490

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • darkSectorxxx #30469
    Ezzel kapcsolatban amit régen említettem (és most a GS cikkben is leírták, hogy szót ejtettek róla) és ez nekem talán a legjobban tetszett a játékban mert télleg ilyet még nem látam máshol:

"A szintén a demóban látott gabonás zsákokat fizikán alapuló animációkkal is mozgatják, amikor a lövések hatását modellezik, de vannak szimuláción alapuló animációik is, amikor egy kilyukadó zsákból kifolyik a tartalma. Sok más történettel együtt az egész előadást megnézhetitek itt, de persze angoltudásra és egy-két akcentus dekódolására szükség lesz:"
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.06.27. 16:35:22
  • darkSectorxxx #30468
    Jah ha nem is rondább gondolom, de a szokásos opciókat levéve nem szebb , és igen szarabbul fut, és nincs warez.

Amúgy az baszna be ha (magam ellen beszélek most, játszom még én is pc-n de csak alacsony minőségben vagy kisebb címekkel) nem lenne basszus warez.
    Kíváncsi lennk hány mostani felhasználó baszna bele az egészbe és inkább venne fix gépet.
    Most a pc alapú fix hardvereket nem venném bele, mert az a ba hogy az ugyanaz mintha összeraknál valamit magadnak, a gánya benne van a pakliban sajnos.

Mac gépeken mondjuk nem tudom mi a helyzet.
    De döbbenet ami néha megy, pl a MK 10 , Batman.
    Akkor szerintem a Witcer sem volt pc-n 100-as.

Visszatérve a gif-ekre, ezt kisajátítottam ezt a fogalmat, hogy E3-as ingame minőség, ez nálam egy külön kategória lett az elmúlt 2 évben. :D
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.06.27. 16:31:41
  • TDC Geronimo
    Emlékszem mikor először mutatták E3on be, mindenki mondta ez PCs videó, így nem fog kinézni meg futni PS4en. Erre kiderül minden amit mutattak PS4 volt, mert tudjuk hogy PCs milyen lett, nemhogy szarabbul fut még rondább is.
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.06.27. 16:11:59
  • darkSectorxxx #30466
    Ez "E3-as ingame" videó. :D

A hihetetlen látvány másképpen megfogalmazva.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.06.27. 16:09:53
  • TDC Geronimo
    spoilerbe 2 gif kép, nem spoileres

Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.06.27. 16:06:45
  • n000rbi
    Szép munka, kár, hogy a gyatra pc-s port beárnyékolja.
  • TDC Geronimo
    lol

Sose használom lag miatt játékoknál azt. Megint mi volt atyaég. Imádom ezeket az elnézek máshová majd vissza és átalakul az egész terem megvalósítást. Most is mik voltak hihetetlen.
  • Moby
    Etzől az eject glideos riddler feladattól majdnem vért hánytam. Aztán rájöttem, hogy még mindig be van kapcsolva az interpoláció...
  • TDC Geronimo
    Na már kezdem sejteni ki az arkham knight :y
  • SlickAdam
    Batman AK Face-Off
  • TDC Geronimo

• TDC Geronimo
  • TDC Geronimo
    Gamesradar Driveclub re-review
  • TDC Geronimo
    6-7 perc, még egyszer annyi mint amennyit mutattak.
  • Ragnar360
    Vajon mennyivel lesz hosszabb?

kongy: lehet te is hamar feladtad, mármint... most toltam pár rankled még, most nyertem egy párat azért. Nagyon lowokat is dobott be. Van mikor a szintedhez dobja be, van mikor nem, érdekes, ahogy figyelgettem a statokat. Többen jó ezt még magyarokkal, egy partiba és körmérkőzésbe (van ilyen mód ugye)
  • TDC Geronimo
    Naughty Dog ‏@Naughty_Dog 3 p3 perccel ezelőtt
    Uncharted 4: A Thief's End E3 2015 Extended Gameplay on @Twitch - July 1, 11am PST. http://www.twitch.tv/naughtydog #Uncharted

Na megmutatják végig az E3 demot!
  • Kongy
    Jó hát online én meg se tudtam ütni az ellenfelemet. Scorpion minden egyes kurva rezzenését tudta, és szarrávert vele.
  • Ragnar360
    Ja, pedig hogy vártam, hogy na majd fasza lesz (pc-n offline ahogy próbáltam). Aha. Ranked kicsit lassú. Szarrávernek etc. Haverral, magyarral lehet jó lehet, de így hát nem tudom. Ha fent leszel tolhatunk 1-2-t azért.
  • Kongy
    Őszintén szólva minden karakter egy kaptafára megy, megvannak ugyanazok a kombók, mint pl Scorpionnál, csak mást csinálnak. Én ezért is untam bele a játékba 2 hónap alatt. Hétfőn adom is el.
  • Ragnar360
    Najó ez a Mortal egy szarfos:d felidegelet, elegem lett a gépből is:d :/
    a thumbstickel esélytelen, mert félrenyomsz úgyis, d-pad jólenne de valahogy mégse, hiába practicebe ment. Csúsztani nem lehet rajta az újjad, de akárhogy próbáltam szar volt, főleg hogy mindent gyorsan kell. Még a hátra-előre az oké, de a többi:S S*arfos hogy nem tudom azt tolni vagy úgy ahogy menne, vagy ahogy tudom hogy menne.
    És csak azért is azt az egy karit erőltettem...Scorpion túl alap lett, minden low azzal megy, nem tudomány, többet, mást kitanulni meg nem motivál eddig:((
  • Kongy
    Én még csak 20%-nál vagyok, nem sietek. :)
  • TDC Geronimo
    ááá ha csak storyt tolod szerintem 12-14 óra max
  • Ragnar360
    Jól haladsz akkor, pedig gondolom nem egy rövid cucc. Story mennyi lehet 30 óra kb?
  • TDC Geronimo
    60%on állok storyba, de közben folyamatosan csinálom a mellékszálakat is. Mielőtt végigtolom legalább a most wanted küldiket ki akarom maxolni, aztán utána az egészet, riddlek kivételével, mert össze nem szedem mind a 260+ darabot az tuti :D

Sose legyen vége :(
  • darkSectorxxx #30445
    ;)
  • TDC Geronimo
    PCn lesz júli 2án battlefront closed alpha. Mennek ki invek mailre pár embernek random. Én nem kaptam :(

Biztos lesz open is majd valamikor ősszel
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.06.26. 20:00:19
  • Rdinho10
    Na majd az F1 jovo honapba megmutatja:D
  • Moby
    Már nem foglalkoztat.Maximum az előtt állok értetlenül, hogy a ps4 topikokban továbbra is veszik, meg védik ezt a gennyes fekélyes foskupacot, mintha az életükről lenne szó, vagy legalábbis a probléma nem létezne.
  • darkSectorxxx #30441
    Ja értem mély nyomot hagyott benned akkor ez a balfék munka...mondjuk valszeg ha nekem kedves játékkal lenne énis így lennék.

megértelek ebből a szempontból...Sebaj itt a Batman. Meg jönnek még játékok ebben az évben is.
  • Moby
    Nevörevör. Soha többé nem akarom látni, örömmel én ezt már nem tudnám végigtolni.
  • darkSectorxxx #30439
    Ja csak vicceltem, tudom te inkább játszanál vele.
    Hát majd mire 100% lesz visszaveheted akár negyedáron valakitől....:)
  • Moby
    Ezért a szégyenteljes lépésért?
    Pedig hidd el nem jó ez senkinek. Nekem a legkevésbé, mert én nem visszakapni akartam a pénzem, hanem elvenni tőlük. Ha steam-ről lenne refundolnék.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.06.26. 19:06:42
  • darkSectorxxx #30437
    Más:

Tegnapi játékkal kapcsolatban nem akartam probálgatni, de ha ilyen esetben csinálok képeket vagy videót, nálad indul el vagy nálam? :)
  • darkSectorxxx #30436
    Na sikerült eladni? :D
    Most nagyot nőttél a szemembe. :D
  • Moby
    Nekem már nincs wicserem, és a felismerhetetlenségig leszarom mi történik vele.
  • Tikal #30434
    hmm?
  • Ragnar360
    Egyébként, csak a kocsit volt jó nézni, az akció ilyen része gyengébb volt. Bemutatsz dolgokat h miket tud a kocsi?
    Az nagyon nagy ahogy beleugrik. Nagyon nagy dög ez a batmobile. Tervezésben csillagos 5-snek tünik :)
  • TDC Geronimo
    jáj színre lépett végre a kedvenc szereplőm <3
  • Mr Manson
    hm?
  • Ragnar360
    Aztakurvaaaa még nem néztem végig de írnom kellett:D Ááááááá
    A kocsi, a hangja, ahogy mozog, az interakciója az úttal, ahogy csúszkál, húúú. MÉG mutass :D