121490

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • darkSectorxxx #31071
    "De miért?"

Mert nem szükséges, at tesznek amit akarnak, a vásárlók vezsik a gépet, a psn-t a játékokat.....
    Minek adjanak nagy címeket olcsón , ingyen ha te akkor is megveszed ha látod hogy nem kapod meg? :D
  • darkSectorxxx #31070
    Jó most nem úgy értettem hogy nekik ingyen hanem nekünk, nem számolok éves live meg psn-t ha egyszer valakinek a játék végett elég 1-3 honapos is.
  • Ra1n
    Volt. Ahogy van rá példa 360-on és ps3-on is.

Továbbá az X1 online szolgáltatása legalább hoz egy elvárható szinvonalat ami mellett jóval kevésbé zavaró ha épp egy semmit nem érő vacakkal dobnak pofán.
  • Totti5
    Azért nem kell túlmisztifikálni. Van egy AC4 most. Nektek meg lesz Styx. Az is egy jó játék.
  • Ragnar360
    De miért? Te is bután gondolkodsz akkor ebbe. Üzletpolitika, ügyfelek elégedettsége zéró már itt lassán, de majd olvasok fórumokat megint. Nézd meg a mostani XBL kínálatot (nem mintha annyira érdekelne az, de megüti azt a szintet, hogy ne is szóljak rá semmi rosszat :d)
    És az osztogatásra meg annyit, hogy: nyilván szerződni kell, tárgyalni stb. engedélyt kérni, pénzt fizetni. A Sony-nak jobban kéne telnie rá mint az MS-nek, ráadásul a Sony is ugyanúgy jóba van egy Ubisoftal, hanem jobban mint mondjuk az MS. A third-party kapcsolatok nem rosszak szerintem, ráadásul reklámozzák is mindig ezeket és el is mondják.
    Utoljára szerkesztette: Ragnar360, 2015.07.01. 18:58:35
  • Totti5
    PS+ és Live játékokat nem ingyen osztogatja senki. Ezekért az MS és a Sony perkál, és te ha lebontod mondjuk az 1 éves tagságot, fillérekért megkapod. De ez sem kötelező, ha nem kell ne fizess elő, vagy ne töltsed le.
  • Ragnar360
    Lál, what the heck did i watch xd jó belemagyarázhatjuk hogy húú de jó, jópofa, de ezen játékot nagy részét nem lehet komolyan venni, értem ezelett hogy nem lehet komolyan venni hogy hosszabb ideig játszon vele az ember. Lehet az a labdás autós is fun, de 10 perc után játék közbe azon gondolkodnék, miageci tényleg ezzel játszok? Na jó Exit/quit.

Ebben a videóban ami a legtöbbet ér az még mindig a zene :D (meg esetleg ez a Styx)
  • darkSectorxxx #31064
    Ugye tudod hogy a sony más cég játékait nem fogja ingyen osztogatni, ami drágább 2-3 ezertől, ami egy 1 hónapos psn ára? vVagy melyik a legolcsóbb?
    Olyan játékokból kell válogatni ami amúgy nem keresett nagyon, amiből 20k-ért is kapkodnak, abból miért árusítanának 2 marokkal?

X1-en volt rá péda vagy bárhol máshol?
  • Ragnar360
    Hülyek vagytok, Rain-nek teljesen igaza van, ez vicc az 5 éves "szülinap"-hoz képest is egyébként is az lenne. Sorozatban ezt csinálja a Sony. Még a konkurenciától se tanulnak az a bajuk.
  • darkSectorxxx #31062
    Huh azt a Rain ps3-ra most nézem egy régi bemutatott játék, amit vártam de nem is hallottam hogy közbe megjelent. :D
    Ha kell szólj aktiválom ps3-on neked?
  • SlickAdam
    en amugy elöirnek egy minimum 30 fps-es performanszot sony helyeben, amit submission alatt tesztelnenek megfelelö keszulekekkel / programokkal, aztan ha mittomen hany szazalek (nehany) felett lenne a zuhant fremek jelenlete, szepen kuldenem vissza a progit a fejlesztöknek. söt, 30 vagy 60. siman meg lehetne oldani. fejlesztök lehet nem szeretnek ezert a sony-t, ellenben a jatekosok igen. nyilvan az ilyesmire is figyelö magunkfajta jatekosokrol van szo (kisebbseg sajnos), de meglenne a visszhang az kurvaisten.
  • AntiHero
  • darkSectorxxx #31059
    Igen durva hogy csak ps4 ami kivétel a multiban...:D

PSN vicc hogy paypal-t nem fogadja el, akkor minek van a lehetőség ugye.
    Illetve a PS Store a webböngészőben kb 60%-ban error, meg hibákat dob. Oldal nem található meg ilyenek.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.07.01. 18:39:55
  • Ra1n
    Szigorúan csak ps4 vonalra értem.
    Ps3-on korrekt szokott lenni a kínálat és ott ráadásul nem kötelező a plus,multi ingyen van.

Ps4-en a psn szolgáltatást figyelembe véve,azt hogy nem fejlesztik,azt hogy a multiért fizetni kell, eléggé illene legalább az 5. évet megköszönvén bedurrantani valami AAA címet,de még ekkor sem.
    A Sony továbbra is karbatett kézzel pöffeszkedik és nem lesz változás sem. Amíg vannak olyan szerencsétlenek akik szemet hunynak a 30 alá jócskán bezuhanó fps-re, szemet hunynak arra hogy a psn szolgáltatás gyakorlatilag egy szenny ahhoz képest hogy fizetni kell érte,és cserébe kockacukorral szúrják ki kábé a vásárlók szemét,addig mindez így is marad.... :/
  • darkSectorxxx #31057
    Igen faszák a kis játékok.
    Már nem tudom ki fogalmazott így de idézném:

"........bárcsak kitörölhetném az emlékeimet pár játékkal kapcsolatban és ujként játszhatnék velük....."

Limbo kapásból eszembe jut.
  • SlickAdam
    teny, hogy befigyelhetne mar mondjuk egy Knack, de szerintem nincs kulonosebb problema ezzel a kinalattal. fasza indie cuccok ezek, a Styx meg valamivel komolyabb. ha nincs vita es a ps3 is a szekrenyben pihen mar, akkor "megertem" a rinyat, de ettöl meg ne szarozzuk le az egesz pakkot. hidd el vannak elegen, akiknek felall a cerka pl a geomety wars-ra is...
  • darkSectorxxx #31055
    +1 az a kommentre ment, nem azt jelenti hogy engem érdekel az a játék. :D De ettől még AAA, nem flash-mobil-arcade. :D
    Lehetett volna Witcher 3, vagy Batman AK, ugyanúgy nem indítom el valszeg őket pár perc freerun-t kivéve ezekután.

Amúgymeg leszek kicsit geci is. :D

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.07.01. 18:32:23
  • Ra1n
    Akkó megérte +1-ezni...
  • darkSectorxxx #31053
    +1

Mondjuk a Styx-et ingyen sem.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.07.01. 18:27:47
  • Totti5
    Nem kötelező előfzetni, meglehet venni minden +-os játékot a fogyasztói árán.
  • Ra1n
    Ilyen hulladék szolgáltatás mellett nem öröm,hanem kényszer lévén hozzákötik a multit.
    Ha már a psn-t nem sikerült rendberakni, legalább meghálálnák az 5 évet,de még ennyire sem képesek.
  • Newfronter
    Örülj hogy kapsz egyáltalán ingyen bármit! Nem hogy AAA-s címeket.
  • Ra1n
    Így az 5 éves megköszönésképp ez gyakorlatilag újfent torkonszarás....Lassan elkezdhetnék benyomni plusba az 1 éves címeket...
  • Ragnar360
    6-ért intézd el hogy azt adja amit a képen látni :D
  • Ragnar360

Utoljára szerkesztette: Ragnar360, 2015.07.01. 18:08:08
  • SlickAdam
    PS+ Julius:

7th July: Rocket League (PS4)
    7th July: Styx Master of Shadows (PS4)
    7th July: rain (PS3)
    7th July: Mousecraft (PS4/PS3/PS Vita)
    7th July: Geometry Wars 3: Dimensions Evolved (PS Vita)
    7th July: Entwined (PS4/PS Vita)

Styx erdekel.
  • darkSectorxxx #31045
    Ez a fémtok 6k-ért van jatekaim.hu-n akit érdekel!!! :)

• Hoz_Hun
    Nem bántásként írtam. Ha a kontrólerre értetted a cserét akkor én néztem be valamit, sorry. Csak hirtelen úgy jött le, hogy rossz a kontróler és vajon cserélik-e az gépet is újra. Mert azt furcsálnám.
    (Amúgy az MS anno velem is korrekt volt).
  • bexinho
    Nem értem, mire írod, hogy új gépet kapok rossz kontrollerre... Mivel a kontrollerem hibás, jogos elvárás a csere a részemről. A kérdés csupán annyi, mennyire rugalmas a Sony szerviz. A MS-tal nem csalódtam, de PS esetében nem tudom, hogy mi a folyamata a dolognak. Gondolom a személyes kontaktus helyett van alternatíva.
  • Hoz_Hun
    Ha a kontrólered rossz új gépet kapsz? Gondolom csak hozzádvágnak egy új kontrólert aztán kész.
  • bexinho
    Értem. A nyikorgás tulajdonképpen már a vásárlást követő második hónaptól jelentkezett. Mostanra meg már elég lazán használható (összehasonlítva a párjával). Ha személyesen nem megyek fel Pestre (távolság miatt), van egyáltalán más módja a gariztatásnak? Nincs futárszolgáltatása a szerviznek?
  • Moby
    Hireltechnél egyszer voltam, a bekapcsgombhibás gépemmel. Megnézték, 2 perc múlva a kezemben volt az új gép. Most hogy ezzel a nykorgásoddal mivan nemtudom, de állítólag ők a szervízközpont. Mondjuk amekkora hulladékszar a ds4, amit kapsz helyette sokáig az sem fogja húzni, de mineképp érdemes legariztatni, ha megy.
  • zzeN
    Sikerült megvenni a Driveclub-ot, de hogy milyen g.ci lassú a letöltés 2015-ben eszem megáll...
  • bexinho
    Sony garanciáztatás hogyan működik, mennyire korrektek? Régebben az Xbox szervizzel tökéletesen meg voltam elégedve.

A kontrollerem bal analógja erősen nyikorok, és lazább mint a másik. Ez indok lehet a garancia érvényesítésére? Illetve egy usb toldóval töltöm a kontrollert, ami rádugáskor szépen tölti is, majd később, amikor ránézek a menüben, kérdőjelet ír a kis battery ikonra... Szeptemberig van garanciám, jó lenne becserélni egy újra.
  • SlickAdam
    oktober, 20 euro. akinek eddig kimaradt, csapjon le ra mindenkepp. lehet en is behuzom (ujra) mr polcnak.:)
  • n000rbi
    Köszi, de most szigorúan semmi külföld, csak egy kis pihi a Zempléni-hegységben. Na de most már tényleg: Balra el! :)
    Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2015.07.01. 13:27:07
  • SlickAdam
    semmit nem szamit, meta-n 8 korul all, az naggyabol stimmel is. tokeletes kikapcsolodas gyujtogetve jatszva, anelkul tul eazy. bar mindegyik yoshi ilyen...
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.07.01. 13:12:15
  • Moby
    Nem kap túl jó értékeléseket a fonalyoshi :/ Pedig én így látatlanban rádobtam egy kilencest :D
  • SlickAdam
    edzs

Batman: Arkham Knight - [8]
    Splatoon - [9]
    Heroes of the Storm - [8]
    Yoshi's Woolly World - [6]
    Destiny: House of Wolves - [8]
    Magicka 2 - [7]
    Nom Nom Galaxy - [6]
    Massive Chalice - [7]
  • Moby
    Nyaralásra most egyetlen hasznos tanácsot tudok adni: ha köpenyes embert látsz ak-val a kezében, fuss baze...