121490

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Kongy
    Látom nem jött át a mondanivalóm :D Én is utáltam a Dark Souls-okat a nehézségük miatt, meg az egész játékmechanikát, de a Bloodborne a körítésével megszerette velem magát. A játékmechanika továbbra sem az én világom, de a Bloodborne, mint játék nagyon tetszik, az atmoszférája megfogott, ennyi.
  • TDC Geronimo
    Náluk ez a 60 fps. nem lesz itt butítás
  • Newfronter
    Mi van? A Batmannek sokkal részletesebb a grafikája, és ott nincsenek problémák. Tudod mivel van a gond? A PROGRAMOZÓKKAL.
    Más tud optimalizálni PS4-re? Ők nem? Ne röhögtess már...
    Persze lehet úgy is dolgozni, mint a DICE, hogy vakaróznak a klímás munkahelyükön és tömik magukba a szendvicseket...
    BF4-nél érdekes mód odatették magukat grafikát tekintve, de a játék más területén igen nagy problémák voltak, amiket nagyrészt kijavítottak sok idő után.
    Utoljára szerkesztette: Newfronter, 2015.07.05. 12:44:19
  • Newfronter
    Azoknak tetszik, akik szeretik ezt a stílust. Én nem megyek direkt a metacritic-re lehúzó véleményt írni, mert tudom hogy nem nekem találták ki.
    Nekem nem tetszik kész, ilyenek az ember. Nem mindenkinek tetszhet egy játék, és ne erőltessük már bele, ahogy te is, hogy akkor ez bénaság, nem, nem az, hanem nem kívánom ezt a játékmechanikát, hogy ez töltse ki az egész játékot. Meg hogy büntessen keményen, ugyan már... Munka után, hétvégén egyáltalán nem erre vágyom. Van a munkahelyen bőven elég kihívás, és azzal van is értelme foglalkozni.
  • Moby
    Nem értem mit nem értesz. Ezvegy analizátor ami a content alapján működik. Kockáról-kockára elemzi.
  • Kongy
    Meg azért harcban sem utolsó, lefagyasztani a Brute-ot, hogy ne tudjon megütni, amíg te a gyengébb ellenfelekkel foglalkozol.
  • Hoz_Hun
    Ha sokszor rákattintasz az ajtóra Riddler elmondja melyik cucc kell neki. Csak azt nem, hogy hol van. De a fősztoriban úgy is kell szóval előbb-utóbb belebotlik az ember. A vicc az, hogy a rendörségről az akár az első alkalommal kihozhatod a cuccot senki sem állít meg. LOL.

Ja és a fagyasztógolyos eszközödet vagy mit azt a fimstudióban találod a nagyteremben egy asztalon. NEM kell a fősztorihoz!! Ezért nem is feladat, hogy felvedd csak vagy megtalálod vagy nem. Nagy szopás, mert jópár Riddleres feadványhoz elengedhetetlen.
    Utoljára szerkesztette: Hoz_Hun, 2015.07.05. 11:53:22
  • Hoz_Hun
    Ott nálam is elgurult a gyógyszer.... aztán meglett, de szoptam vele, nem vagyok autos játékos fan szóval nekem nem ment csuklóból.
  • Moby
    Ja, láttam én is azokat, és tényleg kurvaszar a megrendezett video. De legfőképp attól, hogy őrületesen gecibéna a legtöbbje, de ezt kuzárni nem lehet. Szal nekem is 100-ról kb 20-ra esett az érdeklődésem a cucc iránt egyelőre.
  • Hoz_Hun
    Adam West powa-s képekből ide is felteszek kettőt mert nem állom meg! Hosszan nem tudok így játszani, de nagyon zsír a kosztüm. :D

• Paranoia
    ezt most nem igazán értem...valaki magyarázza már el nekem.

ez a E3 megrendezett multi gameplay...
    itt meg rá van rakva framrate grid ugyan arra a videóra!

Most ennyi erővel megfogok egy gameplay VIDEÓT(amit nem is én captureltem...) és egy layerbe rábaszok egy framrate gridet...abba meg azt manipulálok amit akarok...
    Vagy hogy a pcsába működik ez...nem értem...
  • Ra1n
    Ezzel a graffal nem is csoda főként hogy nem cső és nem scriptjáték.
  • Totti5
    Dájsznál még látens sámánok sincsenek. Ezek sosem hoztak konzolon sem 30 sem 60 fpst, nem is akarnak.

De még sok van hátra, az esély nekik is adott hogy a final code perfekt legyen.
  • Ra1n
    Ez nagyon jó csak a fő gondom nekem továbbra is az hogy kb 1 órányi gameplay-t néztem az alfából....
    Ezek a videóban prímán összevágott illetve megrendezett jelenetek ahogyan a BF videókkal is játszani szoktak...A valódi gameplay meg....
    Pálya széléről belövöldöző kempleő AT-ST-k....2-3 percig egymás körül kőröző xwing tiefighter meccsek hogy valaki a másik valagába kerüljön...Unalmas szüttyögés az At-At-ben (lősz a távolba,meg hívod a légicsapást,és kb ennyi)....
    És a legfőbb gondom továbbra is hogy a Hoth csata nagy volt epikus volt a filmekben is, itt könnyű dolguk van. Mi van a többi pályával?...
  • Kongy
    Nézz fel metacriticre, kb az emberek 90%-ának tetszik, és most nem csak a kritikusokra gondolok. Az, hogy egyesek balfaszok nem a From Software hibája. Eszméletlen jól kidolgozott játék a Bloodborne, lehengerlő hangulattal. Én sem vittem végig, mert balfasz vagyok, nem tudtam. De minden percét élveztem, amikor játszottam, azt is ha földbedöngöltek, és azt is, ha sikerült valami. Nem kizárt, hogy újra megveszem, és onnan folytatom, ahol abbahagytam.
    Utoljára szerkesztette: Kongy, 2015.07.05. 11:06:16
  • SlickAdam
    graphics downgrade incommmmiiiiin' bicsiz

Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.07.05. 11:00:57
  • Ra1n
    Tudjuk tudjuk,meg a Witcherben nincsenek morális döntések....
  • Moby
    >Ha kihivasra vagyom, megmaszom az Everestet

Az eddigiek alapján a csomagolás közben az első zipzárbehúzás problémánál ragequitelnél az egész projektből. LOL
  • Totti5
    Ez a játékmechanika, ettől sikeres. Nem kell megerőszakolni a játékot, csak elsétálni mellette. Próbálkozz a Lords of the Fallen-al.
  • Newfronter
    Kivételesen egyet értek. Bár én eladtam a játékot és soha többet From Software... ennyi. Kihívás más játékban is van keményebb fokozaton, de azok legalább szórakoztatnak is.
    De ahogy látod, vannak olyanok, akiknek meg pont ez tetszik, ez ízlés kérdése. Ők se a storyt keresik ebben a játékban, az biztos. De ennek nem is az a lényege. Én is kidobtam érte sok pénzt, ez van. Behúzott a hype, na.

A sportjátékokat sem szeretem, de vannak akik csak az miatt vesznek konzolt. Ennyi.
  • SlickAdam
    vagy ne vegye meg...
    mi lenne ha abbahagynad ezt a kurva rinyat es feldarabolnad inkabb a lemezt, amit mar lejjebb is terveztel?
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.07.05. 09:10:02
  • Ulthane
    Ez nem kihivas. Ha kihivasra vagyom, megmaszom az Everestet. Na, az kihivas. Ez tomeny frusztracio. Mert itt szandekosan az a lenyeg, hogy szopjal. Semmi mas. Nulla koritessel. Se dinamikus jatekmenet, se jo zene, nulla sztori, latvany B kategoria. Csak szivjon a jatekos.

Nincs ezzel semmi gond, rakjanak bele egy nehezsegi szint valasztot, azt annyi. S akkor annak, akinek hanyatott gyerekkora volt vagy molesztaltak, jatszhat brutal fokozaton, hadd szivassa tovabb magat. Elvezze azt, ha ez neki szorakozas. Aki meg nem ilyen, az vehesse lejjebb.
  • SlickAdam
  • Totti5
    Ez egy ilyen szakma. Nyomd az én kicsi pónimat, ott ilyen kihívások biztosan nem lesznek.
  • Ulthane
    Dehogynem tudtam. Annak idején játszottam a Dark Souls-zal, az első pályán feladtam. Gondoltam magamban, az anyátok picsáját, én tényleg azért kapcsolom be a konzolt, hogy szórakozzak, s nem azért, hogy halálba szopassam magam, és frusztráljam. Tudtam, hogy nincs mentés, ha egy rossz mozdulat, spuri az elejére, de az azért ritka nagy szivatás, hogy a bossnál ha meghalsz, ugyanúgy vissza. Itt egy bosst letolni azért nem olyan egyszerű, 10-20 halál garantált, most akkor még 10-20szor játszam végig a pályát?

Bár már rájöttem itt az elsőnél, hogy úgy el lehet jutni a bossig, hogy nulla, azaz nulla darab embert nyírok ki, szépen elrohanok előlük. :)

Úgy játszani egy játékot meg, hogy állandóan ott legyen mellettem a tablet, hogy YouTube-videókat nézzek, jelentősen levesz az élvezeti értékéből. Akkor úgy érzem, hogy nem én játszom, csak lekopizom azt, amit más csinál. Kicsit amolyan csalásnak érzem.

Szóval a kurva anyját. Bár ma reggel úgy keltem fel, hogy csak azért is megcsinálom. :) Tegnap már majdnem eltörtem a kontrollert egyszer.
    Utoljára szerkesztette: Ulthane, 2015.07.05. 08:04:12
  • TDC Geronimo
  • TDC Geronimo
  • Ragnar360
    Hát sose lehet tudni, majd biztos beszopok egy ilyet, hogy hátha még spoilerbe se írod le:)
    Ilyenbe nem szabad bízni. De am nem érdekes : )
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Most megyek megmenteni Catwomant *.*
  • TDC Geronimo
    Nem gondolod, hogy leírom akár spoilerbe is :p
  • Ragnar360
    Nem olvasom el képzeld:)
  • Moby
    thx
  • TDC Geronimo
    Electric gun vagy miaz. GCPDnél találod meg az evidence roomban. Be kell törni üveget, ahol van és ki tudod szedni

Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.07.05. 00:05:38
  • Moby
    A catwomanes final examhoz milyen tool kellene, ami nekem nincs?

Közben megnéztem ezt a planetside2-t. kickbandelburnnuke. nukeitfromorbit.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.07.05. 00:00:33
  • TDC Geronimo
    képzeld ő az arkham knight!

• Ragnar360
    Dehogy is nem. Nem is kicsi:)
  • Ragnar360
    Ezek a riddrelek se lehetnek semmik. Most kaptam el a repülő dögöt vérmintára, meg a kikötözött hullát átvizsgáltam. Persze tudom nem ezek a riddlerek, hanem az a 294 szarság:d
    Amúgy a hidat lelehet már engedni miután átjöttem a szigetre? Valamit magyarázott, hogy a kocsit átkéne hozni. Mentem is körülnézni, csak véletlenül beestem 10 tank mögé, be is szedtek egyből:d
  • TDC Geronimo
    Mondjuk azért is haragszom rájuk, hogy a teljes befejezésért össze kell szedni az összes trófeát. Inkább leyoutubeztam :(
  • Moby
    Az utolsó riddler race-nél már kezdett kicsit felmenni a punpám, aztán csak meglett :)
  • TDC Geronimo
    Ebben semmi spoiler nincs.
  • Ragnar360
    Nyomjad még a spoilert:d direktbe enyémre mi:d:)
    Tökre nem is arról beszélünk aztán meg csak így... ::d (ha sejthető valami, ha nem:d)
    Utoljára szerkesztette: Ragnar360, 2015.07.04. 23:35:47