121493

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • n000rbi
    Hogy kell, az túlzás, ki lehet iktatni a forrást :)
  • Kandurex
    az még jövőre...pont azon gondolkoztam, hogy a Fallout -ig be sem kapcsolnám a gépet...szóval...!

szerk: na jó még ott van az uncsi collection....
    Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2015.07.07. 13:10:19
  • Moby
    Én má a ds3-ig semmit :)

/illetve belepróbálok ebbe a lotfallenbe, az egy kis liteos fisemfos.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.07.07. 13:09:05
  • Kandurex
    Hm...a sok BB -zés meghozta a kedvem egy kis

Dark Souls 2: Scholar of the First Sin [PS4]
    Köszönjük a vásárlást, reméljük hamarosan viszontláthatjuk!

jöjjön aminek jönnie kell :)
  • Moby
    Írtam rád skypeon :)
  • Moby
    NA, mán úton van a kétezres májnkraftom, szal ezek szerint nem volt elírás.
  • Kongy
    Na ezért kajálja mindenki, és most már te is beálltál a sorba :D

Igazából szerintem a Bloodborne úgy lehetne könnyebb sokkal, ha az ellenfelek fele annyit sebeznének. Akkor aztán lehetne bármilyen trükkös támadásuk, nem tudnának egyből kinyírni. Én a fejlesztők helyében beletennék egy easy módot, amiben fele akkora a sebzés, és talán még nagyobb közönség felé nyithatnának. Persze easy-vel meg az a baj, ha nincs nagy sebzés elvész a játék sava-borsa, mert értelmét veszti a parry meg a dodge.
  • Moby
    >Mivel a sztori nulla

Jamáhogyazistenbelennenulla...Az elsőben örülsz, ha végoigkecmeregsz a játékon. NG+ -ban rámehetsz a sidequestekre, hidden cuccokra, a harmadikban végigrohansz, csak a legszükségesebb dolgok miatt.
    De ezzel még nincs meg a platina. Ahhoz kell a feketeleves. A dungeonok.
  • Kandurex
    pedig befogsz szarni, 1-2 boss nagyon húzós...
  • Ulthane
    De miben más a második végigjátszásra? Ugyanazok a pályák, ugyanazok az ellenfelek, minden ugyanaz. Kopi-pészt. Mivel a sztori nulla, a három különböző befejezést sem tudom értelmezni. :)

Az meg elég genyó dolog, hogy a platinához háromszor MUSZÁJ végigtolni.
  • Moby
    topik core :)
  • Moby
    Nyugi, ha egyszer elkap istenigazából a gépszíj végigviszed. És ha egyszer végigviszed, vigigviszed 3x (mindhárom befejezés kell a a platinához). A harmadik végigjátszásás az ilyen 6-10 óra szokott lenni. Addigra már pixelenként ismered a játékot. Attól nagyobb falat a dungeonok, de erről inkább még ne beszéljünk :D

/de korábban már írtam nekem 250 óra ugrott bele, és a hetedik végigjátszásnál bírtam abbahagyni.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.07.07. 12:44:03
  • Moby
    Én kivettem egy hét szabit a BB miatt :D
  • Ulthane
    ncore-ból? :-D
  • Ulthane
    Háromnál többször? Te jó ég! Nincs munkátok vagy betegek vagytok? :) Ha egyszer végigviszem már az csodaszámba menne. Kizárt. Nem fog menni. Segítséget nem hívok, ha beszarok sem. Ha megcsinálom, csináljam meg egyedül, vagy sehogy.
  • Moby
    Itt szinte mindannyiónk 3-nál többször, a legtöbbünknek megvan a platina is belőle.

/sőt, ha jól tudom n000rbi a platina ajtajában toporog, csak félretette kicsit, azonkívül a core-ból mindenkinek megvan a platina.

//Ja bocs, kongy szintén félretette :D
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.07.07. 12:37:10
  • Moby
    Hóhér egy senki. Parry+visceral és fekszik. Megsebezni sem tudnak. Trükkös elélenfél, mert keménynek néz ki, holott egy vicc. Egy banya keményebb nála.
  • Ulthane
    Van itt valaki egyáltalán, aki végigvitte a játékot? :) Elég rémisztő, amit írtok. Minél többet játszom ezzel a szarral, annál inkább érzem, hogy még akarok játszani vele. Mint tudjuk, a szar fertőző. :)
  • Moby
    Igen. Második helyen a legyek álltak (aztán rájöttem mi a trükk ellenük) :)
  • Kandurex
    frenzy egy nagy csalás! ilyen pl. nem volt a Dark Souls 1 -be, legalább is ilyen mértékű, hogy nem tudsz haladni sem úgy kell nyakalni a sedative -ot a nightmare pályán
  • Moby
    Az igazán érdekes fazonok a vérhold eljövetelével jelennek meg :) Illetve minden és mindenki egy kicsit más "megvilágításba" kerül. A legjobb húzása a játéknak. Én a legjobban, mindennél jobban a mocskos rohadt kikúrt gennyes szemétgeci agyelszívókat rühelltem a játékban. Nincs még egy ilyen idegesítő pondró faj. Párszor roppant a kontroller miattuk. Hálát adtam az égnek, amikor soha többé nem kellett felmennem upper wardba :DD
  • Kongy
    Hát igen, az alattomos egy ellenfél. De majd Bergenwerth (vagy hogy írják xd) fele lesz egy agyelszívó instant kill-es szemétláda. Na meg a frenzy-s szutykok is be tudnak ám szopatni. Ha bekaptad a frenzy-t egy ütés és halott vagy kb. És akkor még nem is beszéltünk a hóhérokról, ugye a játék legelején van egy, de nem kötelező kinyírni, de lesz olyan hely, ahol 5-6 lesz egyszerre, egymástól nem messze :D
    Utoljára szerkesztette: Kongy, 2015.07.07. 12:28:46
  • Ulthane
    Bár a mezei ellenfelek között is van, amit utálok, félek tőle, mint a tűztől. Például az anorexiás két lábon álló vérfarkas a rohadt nemesacél dárdájával. Na, ha az elkap, ott helyben végem. :-/
  • Ulthane
    "kerekesszékes vénmajom"

Ezen még mindig szakadok!
  • Moby
    Logarius nehéz, nem kicsit. Igen. Szerintem ebben mindenki egyetért, aki találkozott vele :)
  • Ulthane
    Én már a Cleric-kel is vért fostam, szerintem kb. 25-30-szor biztos megpróbáltam, mire sikerült.
  • Ulthane
    Mert lényeges különbség volt már abban is, hogy 15-ös strength-szel mennyit vett le egy csapásom, meg 16-on. Gondolom, ha felviszem 25-re, azért az már jelentős erő.

De a legtöbbet a fegyver fortify adta.
  • Kandurex
    Szerintem Martyr Logarius a legnehezebb, de nyilván ez megint egy sajátosság
  • Ulthane
    Mi az összefüggés a kettő között? Semmi. A pápán kívül mindenki használ vulgáris szavakat, de szerintem szarás közben még ő is. :)
  • Moby
    Baze nézz rá a trofijának a rarityjére. Nehéz lenne azt mondani, hogy a játék egy nehéz bossa...
  • Moby
    Van egy videóm, ahol lenyomom remoteplayben úgy, hogy az első negyed végén összefosta magát a netem, csak kockákat láttam a képen, meg a hangját hallottam. Azt sem tudtam én hol vagyok a pályán, őt láttam a kockák mozgásából, de a távolságot nem LOL.
  • Kandurex
    hát ja, nyilván....

...nekem pl. Capra Demon a DaS1 -ből 1!....vagy elsőre...tehát 1. -re!!! feküdt. Tinman majdnem sírva fakadt
  • n000rbi
    Speciel ő nekem is feküdt másodjára talán, spear rifle ftw :D
  • Moby
    Tegnap írtam statokat. Nem csak nekem az. A játékosok több, mint fele lenyomja. Az összes végigjátszásom alatt nem haltam nálam tízszer szvsz. Egyik legkönyebb boss.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.07.07. 11:59:00
  • Kandurex
    instantélmény a bloodstraved..., csakis az ...
    Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2015.07.07. 11:57:27
  • Tatyla
    Bulletből 20 van nálad a többi bekerül a storageba ha vissza mész hunters dreambe vissza tölti ismét 20-ra és ez mindennel így van a potival is
  • Kandurex
    két - három napot tápolni? mi a jó istennek? pár óra és gurulsz tovább... , egyébként se érdekes a tápolás, ugyanúgy 2 ütés leszel a végén is meg az elején is
  • Moby
    A cleric nekem először kb huszadikra ment le*. Fater meg elsőre. Mindenki másban jó :)

/a kozmixgirl meg kb ezredszerre. Segítséggel. Legendák szólnak erről a bloddborne topikban :DDD
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.07.07. 11:32:08
  • Moby
    Ja igen, backstab: sok helyen, rengeteg helyen hibásan a hátulról gun-parryt jelölik meg backstabnek. Hibás. A bloodborneban a backstab a hátulról charged attack majd visceral. Egyben ez a ledurvább kombó, amit el lehet sütni.
  • Moby
    Lock kell hozzá. Megfelelő idő, és megfelelő távolság kell (betérdelni be fognak tág távolsághatárok között, de csak rövid időd van visceral attackra. Ergo ha nem vagy elég közel, "kárba vész" a parry). Visceralt lehet csinálni backstabbel is, de csak kevés ellenféltípus elég nyugis hozzá, hogy mögémenj, A legtöbb egy izgága geci, főleg a fater, nehéz bevinni (majd a bekólázott agyelszívók ellen viszont jó lesz).