121490
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Az atom 30 sem gond, mert meg lehet csinálni azt is úgy, hogy frankó legyen. De a BB szaggat, nem is kicsit. DE, még ezt is elnézném egyébként, ha nem lenne birzasztóan egyforma a környezet. 3 bosst nyomtam le, ezidő alatt végig mintha uganott jártam volna. A harc butult a DaS részekhez képest, 1 fegyverem volt végig, pajzs használat is hiányzik nekem. Sajnos nem motivál a játék egyáltalán, mint ahogy a DaS részek tették, napokig nem tudtam letenni őket. Itt semmi késztetést nem éreztem. Nade mindegy, lapozzunk :-) -
Tudom a kutyát sem érdekli de. :)
-
ESOt valaki vette PS4re? -
Csáó.
Nem hiszem hogy fanboy-kodás szeretni egy Bloodborne-t (ez mindegy részemről pl milyen platformra jött volna), az fps érték meg igaz, nem atomstabil végig, de még ha zavaró is, ettől még nem szar a játék, suerintem a többiek ennyit akartak csak, legalábbis én ennyit akartam jelezni, amúgy mindenkinek szíve joga véleményt alkotni, és akár méregből otthagyni a játékot.
Én nem erőszakként írtam amit írtam ha bárkit ezzel megsértettem, nem célom ráerőszakolnia játékot senkire. :)
Részemről ennyi csak a BB téma.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.07.07. 17:37:35 -
Mi fut tökéletes 60 frémmel, csak hogy értselek. :)
No semmi ellenszenv, én téged is komállak, bevallottam sokszor nekem bőven elég a 30fps, még a néha 25-re zuhanás sem izgat egy faintos játéknál, ha az nem igényel multiplayer gyorsaságú reakciót.
De ez egy izmos pc-n esetleg. :)
Vagy kompromisszumos konzoljtékkal, de singleben inkább a gyönyörséget fogják erőltetni és a 30fps mint a 60 fps butitásokkal. :)
Ebben egyetértünk?
Amúgy szíved joga, az fps-be oks bele lehet kötni, de azt mondom hogy ami lassulás van a játékban az nem annyira zavaró hogy irritáljon, szerintem.
Amúgy 60fps-t elvárni még akkor sem tudhattál mikor előrendelted a gémet nem? hiszen tudni lehet a játékokrol ha 60fps-el jönnek.
Vagyis menet közben érezted hogy a 30 nem elég stabil neked, ezért a 60fps-t kár belekeverni, annyiról fejlesztés elején sem volt szó. :)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.07.07. 17:34:34 -
Ragnar360 #31948 És már megint alig kellett volna visszoalvasnod (ettöl lentebb, amire válaszolok most) hogy lásd amit írtam neked.
Ez most mi?:D -
-
From játék mindig ilyen volt. Ha lenne PCre, ami nincs akkor talán jó lenne egy idő után, de a From teknóban kétbalkezes minden platformon, minden kiadott játékával. DS3 sem lesz perfekt borítékolható, sem konzolon sem PCn, amíg ezek a szakik dolgoznak rajta addig nem is fog változni a jövőben sem. Ennyit tudnak. Kreatívok, mechanikusok zseniálisak, a teknósok középszinten vannak és programoznak.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.07.07. 17:26:19 -
LEL. Nem. Nincs itt semmi, ami engem a legcsekélyebb mértékben érintene, vagy érdekelne. Deep szólt cseten, hogy már megint megy a fanboj röfögés és benéztem, hogy mit sikerült összehozni.
De megyek is, idén ennyivel kell itt beérnetek tőlem, sajnálom. ;( -
Ulthane #31944 Akkor ne jatssz vele, ennyi. -
SlickAdam #31943 na a zug-olvasó... -
SlickAdam #31942 ki vedte? a performansz szar, le lett irva sokszor, sok helyen. ellenben a jatek, mint egesz, kurva jo. -
Ez is egy vélemény. Én nem értek egyet veled, mert 200 óra játék után is egy rendkívül élvezetes játéknak tartom a BB-t, ami minden, csak nem szar.
A logikáddal sem értek egyet, mert a korrekt fejlesztők soha nem a technikailag szar játékok létrehozására törekednek.
A 60 fps 30 éves játékosmúltam alatt lényegében soha meg nem tapasztalt városi legenda, csak a mai lúzerek hóbortja. De mit tegyünk, ha változik a szemlélet? Ma ha valami nem tökéletes, akkor már nem is jó. -
Ilyen bonyolult összefüggéseket ne próbálj meg levezetni 1 bites fanbojoknak. PS4 exkluzív? TAPS! Ennyi megy. -
Ennyi, persze. Csak ne védjük meg, ami szar, mert akkor minden szar lesz a jövőben, hisz azt látják, hogy ez a minőség is elég. -
Nem erőszak a disznótor. Ha nem tetszik, keress mást. :-) -
Csak ha a Bloody Moonwalk kiegészítőt felteszed. -
Bocsánat, hogy nem eszem meg a recefice sub30 szaggatós szart két fix60 frémmel végigtolt, gyönyörűen élsimított DaS epizód után. Nekem ez így játszhatatlan kategória. -
Ulthane #31935 Hogy lehet BB-ban hátrafelé sétálni? Több videón is láttam, de én nem találtam ilyet a controlok között. Hátra ugrani tudok a körrel, de sétálni hátra (hátrafelé futni) nem tudok. :-/ Pedig tök jól jönne néha. -
Jaja! Belezavarodnak, aztán még a végén kiadnak valamit tévesen!
WAIT!!!
ROFL -
-
Asszem ez csak azért 1.7, hogy minden platformon azonos verziószám legyen, mert még a végén belezavarodnak a sámánok. -
Nem is jön. Mer egységesíteni kell a peccsverziókat. Mer a konzolosok aztán nem fossák telibekettérokon, hogy mi a véres geci a verziószám pécén...ne kérdezzé vissza. Ökörállatfattyúfaszbarmok ezek. Nem egyebek.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.07.07. 15:27:35 -
Nem vitázok, tényeket közöltem, aminek azért valami értelme csak volt, mert már elég sokan anyáznak ott :D -
Ulthane #31929 Még az egyhat se jött ki, mit akarnak a héttel? -
Akit érdekel
PlayStation Europe @PlayStationEU 21 p21 perccel ezelőtt
Journey, @thatgamecompany’s acclaimed PS3 adventure, comes to PS4 on 21 July. New trailer: http://bit.ly/1CYbpSm -
Képes vagy leállni ezekkel a fogyatékosokkal vitázni? :) Tényleg ráérsz baze :)
De ha már arra jársz, Moby üzeni nekik: annyi de annyi szép szakma van még....ménem néznek valami más után? -
Ne is idegesíts, mert megyek és széjjelvágok mindent a rohadt fórumukon. :D -
M=T -
Tényleg az egyhét pörformanszoá peccs mi lesz? Optimális körülmények között hozza majd az egynégy értékeit? :) -
Sámánok! -
>csomag Momot szerint véletlenül került fel és még nem fejezték teljesen be
Szakemberek. Tízpertíz.
Polák bugrisok. Pfej...
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.07.07. 15:18:39 -
Ulthane #31921 Én azt hittem, a BB 30 fps. :-d
Sok mindent el lehet mondani erről a játékról, de azt, hogy szarul futna, biztos nem. Meg amúgy tök mindegy, egy lomha, lassú játék, a 30 is bőven elég lenne ide. Ez nem egy lövölde, ahol nagy a sebesség és számítana. -
Ulthane #31920 Ha én nem adom fel, te se tedd! -
Te sem láttál akkor még semmit tényleg jól (tökéletes 60 frém) futni. -
-
"The Witcher 3: Wild Hunt - kinyírhatja a mentéseket a kiszivárgott DLC
Bármennyire is csábító, ne telepítsétek a The Witcher 3: Wild Hunt idő előtt kiszivárgott DLC-jét, mert a mentéseitek bánhatják a dolgot.
A CD Projekt RED jelenleg nagyon elfoglalt azzal, hogy összehozzák a The Witcher 3: Wild Hunt eddigi legnagyobb javítását, az 1.07-es patchet, viszont ez azzal jár együtt, hogy a legutóbbi plusz küldetéssel ellentétben a héten nem kapunk új DLC-t. És ez nem véletlenül van így.
A The Witcher 3: Wild Hunt közösségi vezetője, Marcin Momot Twitteren válaszolva egy kérdésre óva intett mindenkit attól, hogy letöltse és telepítse a nemrég kiszivárgott DLC-t, amely alternatív megjelenést ad Cirinek.
A PS Store-on és Xbox Marketplace-en is felbukkant csomag Momot szerint véletlenül került fel és még nem fejezték teljesen be, szóval azt javasolja a játékosoknak, hogy ne telepítsék fel, mert a mentéseik bánhatják. Mi már nagyon várjuk, hogy Yennefer és Triss után Cirit is átöltöztethessük, addig is íme a DLC első ízelítője." -
"A válasz, amit Murray szívesen adott volna, inkább olyasmi, hogy akármit csinálhatsz a játékban, mert ők nem mondják meg, mit kell csinálnod. Ő ha meglát egy screenshotot egy E3-as bemutatón, rögtön tudja, mit fog csinálni az adott játékban, meddig tart, és ettől máris kevésbé izgalmas az adott projekt."

-
Szarul fut? 1-2 bossfight-nál láttam csöppike lassulást, amit azóta lehet kiküszöböltek, de amúgy nekem faintos volt. :) -
Persze, hogy van.