121491

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Ragnar360
    lol, ez komoly?:d ilyen gyakori náluk h előbb küldik?
  • Moby
    Konzolstúdió. Lemezest preorderben csak ott veszek. A legnagyobb csalódásom eddig az volt, ha a megjelenés napján kaptam meg a játékot. És nem kettővel előtte, ahogy szokták.
  • Kongy
    Tipikus. Mindig pénteken baszakodnak. Én egy ilyen fiaskó után megfogadtam, hogy soha többet KSZ.
  • gibson9
    Konzolokszervize hozta a formáját és elbaszott valamit a rendelésemmel, szóval nem kapom kézhez ma a játékot. De ahogy látom nem is baj.. viszont meg is mondom nekik, hogy ha nem voltak képesek a megjelenés napján eljuttatni hozzám akkor már ne is erőltessék..
  • Moby
    Amúgy veszek fasza kormányt, mostmár biztos, Nem madcatz szart, hanem valszeg logi g290 lesz belőle. Így, hogy csak egy platformra kell vennem, sokkal egyszerűbb lett minden.
  • Moby
    Más kormánnyal más az ffb? :) A kormányban van az ffb logika?
    PCars: rajta van a bakancslistámon, hogy egy 28-60 frém között csapkorászó gépjárműszimulációval csapatok, csak eléggé hátul :DDD
  • samsung123
    hehe, T100 FFB-je annyira szar tudom, hogy inkább T80 :D
    Abban igazad van hogy nincs egy középkategóriás kormány, de aki tényleg szerti az autós gameket, nakka egyszer 150kell beruháznia és 5-6évig minden autüs játkhoz jó lesz és PC-n is. (ott meg végtelenségig) ÉS tényleg ég és föld élményben.
  • samsung123
    Ne T100 próbálgasd...meg amugy aott a P CARS-is már.
  • Moby
    Haverok nem akarnak venni egy példányt? Éppen van egy eladóm. Tízpertizes műremek!
  • samsung123
    Mai napig, mindne nap nyomok pár kört a DC-ben pedig megjelnés napján vettem meg. És még csak most fog beindulni a lendület haverokkal amikor jön a privár lobby (végre) mert a sima multyban rengeteg az idióta, mint mindne nosim-be. Amúgy baszott jó fizikája van a DC-nek, és ellentétben ahogy sokan gonolják alapból szimes fizika van alatta és úgy van rápakolva segítség már. Azaz itt nem az kérdés hogy hogy tudnénak még több segítséget belepakolni, hanem hogy tudnánk kikapcsolni...Simán meglehet nézni ahogy valós időben dolgozik ABS és a TCS a műszerfalon, annyi hogy a hudra nincs külön nagyba kirakva, mint más játékban. Ha ezeket ki lehten kapcsolgatni, tényleg szimesebb lenne, mert ezek a segyíségek direkt eltúzottak picit. Úgyhogy nem az a kérdés hogy kapcsoljunk be segítségete :D mert az alapból be van...
    ui: másik kis apróság de szintén példaértékű, hogy szintén ahogy megy le a nap és lesz este, vagy éppen jön a vihar és hül le a levegő, úgy változik a műszerfalon is hőméréskleti értékek, nem beszélve az óra mutatóiról, stb stb.
  • Moby
    Maradjon ez így :) Eddig sírtam itt is, hogy nincs értelmes kormány értelmes árban ehhez a genhez. Hát, ps4-en nincs is mihez venni, szal a kinálatot szépen hozzáigazították a lehetőségekhez :DD
  • n000rbi
    Eszembe nem jutott volna kormánnyal kipróbálni ;)
  • n000rbi
    Szerintem pont azért nincs benne ilyen setup, mert nem szimulátor. Minden kocsinak van egyfajta viselkedése, így bármikor össze lehet ereszteni bárkit, mert nem lesz előnye a jobb beállítások miatt. Árkád. Érted.
    A kampányról annyit, hogy engem motiválnak az egyes challenge-ek (ami egy ismerősnek továbbküldve jó kis meccseket generálhat), a dinamikus időjárás/napszak a pályákon izgalmassá teszik a versenyeket, valamint sose láttam olyan szellemes versenyneveket, mint ebben a játékban :) (pl. Chevy Chase )
  • Moby
    Eddig nem utáltam. Most utáltam meg, de most brutálisan. Ha kipróbálnád ffb-s kormánnyal, csak vihognál bután, hogy ez meg WTF???? De inkább ne tedd. LEgyen ez a tanács az én ajándékom.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.07.10. 11:20:21
  • Moby
    Szépeket írnak róla a fórumokban :D

/tearinggel mint a k.isten, ahogy megmondtam a videó alapján. Csak élesben mégjobban.
  • Moby
    Ennek nem a tartalom a baja, hanem hogy egy rakás bálnaürülék az egész díszdobozban. De most az elmúlt kettő percben éltem át életem legrosszabb autósjátékhoz kapcsolódó élményét, szal ennyi. Neverever. Kontrollerrel még úgy-ahogy el lehet bohóckodni, de sose proóbáld ki kormánnyal. Behánysz, akkora bélsár az egész. Pfej.
    Én ezt többet nem indítom el. Eladó a driveclub SE-m. Valaki takarítsa el innen ezt a szart plíz.
  • gibson9
    Valakinek megérkezett már az F1 2015? Próbáltátok?
  • Kongy
    Az a baj, hogy nem árkád, hanem egy korcs. Se nem árkád, se nem szimulátor. A Forza Horizon-ban be tudod magadnak lőni, hogy árkádosabb, vagy inkább szimulátorra hajazó irányítást használj. Ki-be tudod kapcsolni az ABS-t, mindenféle segédcuccot. Ha baromi béna vagy is rohadtul tudod élvezni a játékot. Egy DC-ben semmi ilyen lehetőség nincs, igazán belerakhatták volna ezeket, szerintem egy 100 megás patchen múlna. Amúgy is felejthető az egész, mert nem látod értelmét, hogy újabb pályákat oldj fel, eleve mind elérhető, oké, nem a "kampány részben", de a másik nagy problémája, hogy nem motivál semmivel, hogy játssz. A körítés, grafika édes kevés. Szép, szép, de 5 perc alatt meguntam. Most nem Moby helyett beszélek, de megértem miért utálja :D
    Utoljára szerkesztette: Kongy, 2015.07.10. 11:13:42
  • n000rbi
    Mai napig nem értem a DC utálatodat. Árkád, de hogy szar lenne... Persze az újabb tartalmak nélkül nem sokat láttál belőle, így még elnézem :)
  • Moby
    Artytól kölcsönkaptam a thrustmaster t100-át. Most próbálgatom a driveclubbal.
    Úristenmekkoraszarez Ennyire szar ffb-t én még az életemben nem tapasztaltam. Nem ad visszajelzést faszról sem, csak ilyen műrángatást csinál a semmibe. A fék egy kabaré. Atyaisten...ez nagyságrendekkel, sokkal, nagyonnagyonsokkal szarabb, mint amit vártam :(
    NNNa. Árkád fosba nem való a kormány. A ps4 racingre meg halott. Resztinpísz.

/így már csak az xboxhoz kell kormánytvennem hálisten, ezt a moslékot meg szerencsére lemezen vettem, adom is el a búspicsába

#CSAKAFORZA#4THEPLAYERS
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.07.10. 11:06:58
  • Kandurex
    Kezdődjék a party sneciek :)

• zzeN
    BetterPSN.

Mert a szavunk szart se számít.
  • Moby
    Ok, így fogok tenni.
  • SlickAdam
    10 perc alatt meg a tutorialt se lehet tisztessegesen vegigcsinalni.

irni akartam korabban, hogy nyugodjal le a picsaba es teremts hozza vagy 2 orat, hogy rendesen ki tudd probalni...
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.07.10. 08:46:34
  • joss68
    Usa Destinihez magyar store-on vettem dlc-t!
    Persze igy nem tudom használlni.Valaki járt már így?
    Ügyfélszolgálat tud segíteni?
    Köszönöm a választ!
  • darkSectorxxx #32169
    Már megvolt. :)
  • TDC Geronimo
    lassan quakecon. Lesz Fallout 4 bemutató...zárt ajtók mögött

Mindjárt megjelenik meg mutattak fél órát E3on, akkor minek kell ez megint.
  • Kongy
    Szar az hagyjad, inkább Batman-ezz :D
  • Moby
    Nah, 10 perc után ez a minecraft pont akkora mindfuck mint gondoltam :D
    Jól esett bezárni. Valahol nagyon mélyen biztos van benne valami jó, de én odáig tuti nem ások le.
  • Moby
    79
  • TDC Geronimo
    story %?
  • Moby
    Na, én megszavazom, hogy a köv. batman filmet a rocksteady készítse.
  • Ragnar360
    Ja, bár ez a mapp annyira nem jön be, elég gagyinak hat, nem az a whaoo, hiába ez a nem tudom hanyas évek era.
    A zombik mindig is jók voltak codba. CoD: WaW sokat toltuk, huuu, na azok mappok...aztán a black ops 1zombies is jóak volt (dlc-k megvoltak, Moon pálya se rossz:D), BO2 már kimaradt. Ez meg kb olyan szar lesz mint (ahhoz képest) az alapjáték. A zombi mód is lemegy a szintjére:) AW ExoZombies se lehet rossz mondjuk.
    Utoljára szerkesztette: Ragnar360, 2015.07.09. 23:14:53
  • TDC Geronimo
    codba egyedül ez ér valamit. Kár hogy külön nem árulják...

• Ragnar360
    Azok a hangok whoo:) még mindig fasza. Amúgy javítottak rajta, nem rossz végül is, meg ha azt vesszük, hogy ps4-n így bárkinek játszható lesz...
    Viszont ami nagyon szembetünő, hogy a videóban mikor Poseidonhoz gyalogolna, mikor ott fekszik, na itt megállítják a videót és lehet látni mit javítottak mit nem, mert a padló az ugyanolyan mint a PS3-asba, és azért ez így kicsit gázos, s rögtön feltűnt:) Az emberke mögött a peremet szépen feljavították viszont.
  • Moby
    /ásít
    Vedd be te is légyszi az esti gyógyszered, meg dark is, Köszike! :D

Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.07.09. 22:53:04
  • TDC Geronimo
    viccesek ezek a youtube videós összehasonlítások, főleg ha csak a felbontás változik (jó meg kicsit a frém)

Érdekes nálam PS3on se volt ilyen homályos :p
  • Kongy
  • TDC Geronimo
    lol sony. Kapjad inkább be

• Netmániás
    God Of War III PS3/PS4 összehasonlító videó :

Utoljára szerkesztette: Netmániás, 2015.07.09. 22:38:32