121494
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.07.17. 19:16:34 -
Aha értem.
Amúgy DLC, nem isd tudtam róluk amíg a Remasterednél nem olvastam a bolti dvd-nél hogy minden kiadott tartalommal együtt jön ps4-re! :D
Mondom vattafakk? :D
És igen, GOTY kiadás. :D Az más tészta hogy 1 értelmes skin sincs köztük, max az a legalsó....
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.07.17. 18:46:01 -
Nagyon várós! -
Óriási, Magyar sztóron még fent since a journey. Végülis, még van 3 nap a megjelenésig.
Köszibuziszoni
-
Ment is válasz, csak nyaralni voltam, és elfelejtettem, hogy van skypom :D Holnap meg megint eltűzök. -
Ragnar360 #32755 pffff:D de miért vársz mindig valami alátámasztást, meg mégtöbb érvet baszki:) Megemlítettem pár dolgot a játékot illetően, vagy konkrétan lekéne érvelni neked, hogy a színkörnyezet ezért és emiatt szerintem nem jó és és azért és amiatt jobb lenne ha úgy nézne ki? Meg így levezetni? Nem dedó ez:D Ha valaki nagyon nem ért vele egyet akkor tegyen be képet hogy nézzem meg itt ilyen és mi a baj ezzel, vagy hogy ennek ilyennek kell lennie a kor miatt vagy tudom is én mi miatt. De biztos csak ahhoz van türelmem egy AC-nál, hogy itt ki elemezgessem neked érvekkel a miérteket. -> hogy el tudd fogadni mint véleményt, mert neked anélkül csak üres lowgecizés meg fröcsögés:D
think
-
Írtam neked napokkal ezelőtt skypon :) -
Nem volt, csak a sárga fénynél lehetett menteni, mint a PS2-es verziókban. Ascension-ben jött be a checkpoint dolog, és teljesen leváltotta a mentési helyeket. Mellesleg ebben a pillanatban fejeztem be a játékot, és feloldódott egy halom kosztüm. Szóval ezek voltak a játék DLC-i :D
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2015.07.17. 16:05:23 -
Annyira uncsi már ez az állandó érvek nélkül lowgecizés, hogy egyel bővült az ignorelistem. Sajnos kibaszottul felhigult a topik, és csak szivárogbefele az agyelszivacsosodás, mostmár muszáj valahogy védekezzek ellene. -
Ragnar360 #32751 Nemcsak a frém. - A frém a frém mindig a frém, milyen szemetek van vazze hogy mindig ilyen """hülyeségre"" figyel?:D
A játk egy szar kietlen, kb tartalmatlan fos "pályával" snassz szar az egész, egy lerágott csont, a videók meg ilyen szarságok se tud érdeklni, mert mindegyikben ez volt. Az utcák nagy nyílterűek, a hintózás se érdekel, sőt még az se tetszik, meg minek bele, kit érdekel feelinget ad. Aztán a sok hülye küldetés megint, és több helyen a grafika is egy fos ahhoz képest, egyhangú, egysíkú az egész helyszín/környezet. Kész. De ilyen volt akkor London mi? Gondolom. Lényegtelen. Vacak akkor is. (AC3 városai szásszor odaverték ezt kábé. Nem a frém a lényeg itt, hanem hogy egy ratyiság lesz.
Lehet szidni - mert úgyse adtok igazat abba amit itt leírtam.
Utoljára szerkesztette: Ragnar360, 2015.07.17. 15:49:08 -
Nem figyeltem, de a régibe nem volt checkpoint? -
Én kimaxoltam még a DLC-t is :)
A zenék miatt már megérte ;) -
Ha jól látom glitcher egyhét még mindig sehol.
Ezek a polákok gondolom a japókhoz járnak továbbképzésre. Sajnos az asztalalatt alvásnál tovább ők sem jutottak a leckékben. -
Megnéztem feléig. Tetszene, de ez megint moslékfrémes :((( -
SlickAdam #32746 -
Hoz_Hun #32745 Vóóó, milyen igaz! A RDR kétszer végigvittem és le sem bírtam tenni. A GTA-ról meg már írtam korábban (nem jutottam a végére se). Mondjuk a RDR zombis DLC kihagytam, mer nem viseltem (volna) el ezt a természetfeletti zombizást abban a remek hangulatos igazi western környezetben. -
Ígérem az utolsó postom a God of War 3 remasterről, de ez meglepett: tettek bele autosave-et. Néztem is, hogy a load-nál checkpointokat is ment, ha esetleg 2 mentési hely között kilépsz. Ez egy nagyon szimpatikus lépés egy ilyen ódivatú mentési rendszernél. -
eje75 #32743 hm... :( köszi.. -
eje75 #32742 hm... :( köszi.. -
Én szerettem mindkettőt, de nagyon másért. -
Én használtam pécvel, nekem nem pattogott. -
eje75 #32739 Megvettem tegnap a Gold fülest, és ennyi pénzért egész jónak érzem a hang minőségét.PS4-en semmi gond, viszon PC-vel párosítva videó illetve zene lejátszáskor halk pattogások hallatszanak belőle... akinek van, találkozott ilyennel? A lejátszó (KMplayer) gondja lenne? HDMI-n nem voltak ilyen gondok... -
Ragnar360 #32738 Jólvagy már, most mibajod:D -
Residentből is van 20 mégis kb 5 játszható.
Nem is baj ha sok stílust visznek végig, én is sok játékkal játszanék ha lenne más téma, skin, mert éppen nem a játék rossz hanem a témája. Ilyen pl a Witcher. Szép, tartalmas, jó, csak kurvára nem érdekel a főszereplő meg ez a környezet, téma.
Mondjuk ugyanezt egy scifi, vagy horror témában a kedvencem lenne. Ott a GTA, hidegen hagy, jött az RDR, ami ugyanazon recept alapján készült és minjárt belopta magát a szívembe.
Egy DMC h&s sem más alapokban mint egy másik h&s, mágis nekem az ütött be. -
:D -
Paranoia #32735 oh ...
-
Már kijött év elején, csak sajnos konzolokra nem. -
Paranoia #32733 Fahrenheit-nél leragadtam...zseniális volt a maga idejében
állítólag abból is készül egy remastered...milyen meglepő :D -
+1
Beyondot végigjátszottam, mert érdekelt, heavy rain demot se vittem végig (persze részben a körülményes irányítás miatt...) -
AC-ből már van 20 is nem? :P -
Nade basszus 12. Rész??? Nem uncsi még? Assacreedből is sok lenne!
-
Paranoia #32729 -
Hoz_Hun #32728 Nekem is jobban bejött a Beyond. Azt azért el kell ismernem, hogy a Heavy Rain sztorija brutálisan jó. Nekem bejött a Beyond sztorija is, de valóban kb tizedannyi variáció van benne mint a Heavy-ben, de a grafika, szinkron kivitelezés lenyűgöző és jobb mint a Heavy-ben (hát azért nem véletlen, Ellen Page meg Willem Dafoe). -
pedig ugy nez ki van akinek az lesz a "killer app" :D -
Sajnos a dx12 pc exkluziv, ps4re jatekok jonnek csak. -
Az érdekeid védem ;) -
Arra se veszem a fáradtságot, hogy a videóra rákattintsak, annyira nem érdekel :D -
pokolra jutsz
-
Nehezen tudom eldönteni, hogy YT végigjátszás mitől lesz kevesebb, mint az online :) -
Sehogy nem fogja áthidalni, szal jobb, ha valami mást veszel.