121494

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • SlickAdam
    nem is.:)
    elsö dolgom az lesz, hogy elmegyek az iszapba. most kicsit belassult ez a szemet...
  • Moby
    Akkor gyakorlatilag Slickre vagyunk utalva, akinek viszont frémvaksága van wicserben. Ehhh...
  • Ragnar360
    :))
  • TDC Geronimo
    Nekem se amúgy, de mindegy is elvagyok ESOval :)
  • Moby
    Értem.
    Majd jelezd, ha az egyiken eljutsz a főképernyőig.
  • SlickAdam
    pedig mennyi teliszalami kijonne, ha csak 1 verziot vennel... :(
  • Moby
    Igaz-igaz. Mindig elfelejtem, hogy ezek a sámánok a tokodrévészalsói vasútállomás pottyantósvécéjéből töltik fel betárcsázósnettel.
    Ami csak pont akkor volt gyors, amikor a buditakarató margitnéni véletlenül rátenyerelt az upload dlc gombra hugyos-hypósvödörrel 2 nappal az időpont előtt :(
  • TomStorm
    2 doboz van a Díszdobozosnál és én csak a játékot vettem ki az EGYIKBŐL.Tehát mi következik ebből?Neked elárulom,hogy legyen halv.fingod az egészről:Most kibontottam mindent,igen kinyitottam,térképet,zenei CD-t matricákat,fémdobozt.
    És bizony,minden platformra megvan Witcher és Diablo,DA3 meg más is
  • SlickAdam
    az a baj hogy van vagy 2 millio fele kiadasa csak itt europaban (faszert...). lassan teszik fel mindenhova.
  • Totti5
    Atsiklottam felette! Kösz, sosem érek a végére akkor :))
  • Moby
    Hát nekem be sem adja. Ezek engem (polák tetvek+japó tetvek) legalább annyira utálnak, mint én őket. Már ha ez lehetséges egyáltalán :)
  • Moby
    Hát most nincs kanalam visszakeresni, de tegnap már szaggatott a fülesed a witcher3-ban. Amit korábban one-on nyomtál (ez tuti, sőt már pécén is). De most, hogy itt a peccs, kibontod a díszdobozos példányod. Abból a játékból, aminek a menüjében tegnap szaggatott a nemtudommi.
    Nem akarok semmit, csak felszaladt a szemöldököm a posztodon, mert az írásaid alapján már ez lenne a kb 5. plédány, amit most épp kibontani készülsz a witcher3-ból. Nem igényel magyarázatot, nem ezért mondtam. Én 1-2 napja hihetetlenül jól kezelem az fura eseményeket.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.07.17. 22:04:03
  • TomStorm
    Itt írok olyat,hogy One-os meg Ps-es ugyanolyan?Én nem látok ilyet,nem is értem mit akarsz
  • Moby
  • TomStorm
    Én ilyet biztos,hogy nem írtam
  • Moby
    Neked már volt korábban egy olyan posztod, hogy a one-os, meg a ps4-es nálad ugyanolyan. Jól emlékszem?
  • TDC Geronimo
    Érthetetlen tudom. Pár napja jöttem erre rá tök véletlen.
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.07.17. 21:37:52
  • SlickAdam
    es tenyleg!
  • SlickAdam
    miert bontod ki? meg nem tudjuk, hogy er-e valamit a patch...
  • TomStorm
    Na zsír.Akkor kibontom a Díszdobozos példányom:)
    Csak erre várt
  • Moby
    Mondjuk azt sem tudom mifaszra számítok, mer mentésem sincs, a nulláról kéne elkezdenem, ahol amúgy sincs gond a frémmel
  • TDC Geronimo
    indítsd el játékot és maradj azon a képernyőn, ahol írja hogy updatet szed és felajánlja ,hogy indíthatod anélkül is. nekem ott begyorsul maxra mindig.
  • SlickAdam
  • Moby
    Nem. Írtam korábban, hogy van nálam egy kölcsönpéldány (de már sirdogálnak miatta, szal gecijó lenne, ha még meg tudnám nézni, hogy valaha megpiszkálom-e még bottal ezt a fospermetet)
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.07.17. 21:27:19
  • SlickAdam
    hat meg megvan?
  • Moby
    Hát nekem ugyan nem. Azt mondja uptodate. Meh...
  • TDC Geronimo
    írtam box topikba, hogy onnan még sok van hátra
  • Totti5
    Ködsziget a főágnak hány %nál van?
  • SlickAdam
    fasza, mar szedem is.
    // 10 hours left...
  • TDC Geronimo
    szedhető, ha nem kezdi el, manuálisan kell megpróbálni
  • SlickAdam
    szedheto vagy csak olvasod?
  • TDC Geronimo
    7.5gbos a witcher patch
  • Totti5
    Nem, én azt nem értem hogy kijön egy fix 30 vagy 60 fps remaster, és megy a köpködés, hogy minek, kit érdekel, nincs más. Kijön az UC kollekció és oltárra emeljük. A kettős mérce. Amúgy nem a Proto frémet hordák le még 2 napja, hanem a játékot. Szar port, pont annyi mint amennyit beleöltek a ki tudja milyen takarítók az éjszakai műszak vacsoraszünetében. Valszeg egy pizza árából kijött a kódfejtése . Szar.
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.07.17. 20:58:16
  • Moby
    Lesz egyáltalán olyan, aki ezt megveszi a frém ismerete nélkül is?
  • TDC Geronimo
    totti kérdezte hogy miért köpködik ezt és miért istenítik UC collectiont? Hát öhm. Ezért én amerikába perelnék vásárlás után.
  • Moby
    Én sem hiszem, hogy megtalálják az iniben a setupot, és visszavesznek végre belőle a gépnek megfelelően. Tutter, hogy ez már túl van a képességeken.
  • SlickAdam
    azaport!!! :D XO
  • n000rbi
    Ezek a lelküket kidolgozzák, még pénteken is.

/na jó, azért kicsit várom, hátha csoda történne és ps4-en is játszható verziót kapnánk...
    Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2015.07.17. 19:30:41
  • TDC Geronimo
    Patch 1.07 will be arriving on all platforms in the next 24h. Once it's live everywhere, we will officially announce it. #TheWitcher
  • darkSectorxxx #32761
    Az eddigi leghülyébb témát választották.
    De utálom az ilyen angol uri sapkákat!
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.07.17. 19:20:58