121495

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • SlickAdam
    hulyeseg. az ÖSSZ"KEP" semmivel nem rosszabb, mint a BB-ben volt.
  • Moby

• SlickAdam
    gyors teszt eredmenye:
    - Fyke Isle-nel volt nekem korabban fos a frem, mar nem az. nem tokeletes, de jobb, siman jatszhato
    - elmentem vegre Novigrad-ba. kikerestem egy mozgalmas helyet, addig meditaltam mig este nem lett ES esö: frem hullamzik, de nincs 15 vagy 20-as lock, mint amit sugalltatok, inkabb a kis beröccenesekböl van sok, de valahogy nem erzem gém-brékernek. nappal, esö nelkul, szinte nincs is semmi gond.
    - megtalaltam a videokban tesztelt mocsaras reszt is. na ott szar a frem. bar nem tudom milyen gyakran es meddig kene arra csaszkalnom...
    - amugy a szabadban esöben, viharban siman jo a frem. ha nem mozgok, meg is van a 30 fix (kamerapörgetessel).

fasz tudja, en ezt jatszani fogom tovabb. a mocsaras resz egyedül, amire azt mondom, hogy instant hanyinger.

ja es rövidke csekkolasom alatt nem vettem eszre, hogy tobb lenne a pop-in. eltünö felhöket se lattam.

mondjatok meg stressztesztelös helyeket!
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.07.18. 10:50:34
  • n000rbi
    Majd kiderül, hogy csak vicceskedik-e valaki, de már van egy másik ilyen topik is :D
  • Moby
    Tehát mostmár azon sem kell megpiszkálni. Fincsike! Ezek a polákok tömik a zsebem pénzzel :DD
    A skiplistámon az első helyre csúsztak. Beelőzték az ubisoftot, és mindenkit.Szinte várom, hogy bejelentsenek valamit, amit széles mosollyal ignorálharok :) Illetve most, hogy már kiásták a sivatagból az e.t. kazettákat, tudom mit kellene a helyére temetni :)
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.07.18. 10:24:42
  • darkSectorxxx #32837
    Csak mert mihéten felröppentek hírek hogy valamely platformon, vagy platformokon, a mentést is megrághatja, namármost az ilyenektől annyira félek, hogy én úgy kezdek mindent már az előző gen óta hogy mentés kb 2 hetente-> uSB -> PC

Persze BB-nál akár naponta is. :)

Meg a PT demo-t is lehet rá kéne tennem valamire, vinyó vagy valami. :D
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.07.18. 10:20:51
  • n000rbi
    BÁRMI elképzelhető :)
  • darkSectorxxx #32835
    Mentésekre hatásdsal van?
  • n000rbi
    Ja hát természetesen resetel minden beállítást a patch, nem tudtad?! :D
  • darkSectorxxx #32833
    "cancel, cancel, cancel......"

Haverommal szoktuk ezt mondogatni egymásnak ha valamit pl elbaszunk pc-n telepítésnél stb. :D

Ja ha tudja az ember: "play without patch"
  • SlickAdam
    de a zene mar nem szaggat a fömenuben.

GREAT
    FUCKING
    SUCCESS

szerk.: HUD allitassal kezdte a jatek az elöbb es ANGOLUL indul. en eddig nemetul jastzottam... :D
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.07.18. 10:07:46
  • n000rbi
    Sőt:
    1.07 butchered xbox framerate!! Lock to 20fps in Swamps!!!!

LOL, sírok!! :D
  • darkSectorxxx #32830
    Ezt legalább 2x fel is hoztam régebben, hogy azért ez nem tetszett nekem, annak ellenére hogy a végeredménnyel is meg vagyok elégedve.
  • SlickAdam
    arra szamitottam hogy nem er majd semmit a pöcs, de hogy szarabba is teszik...
    a pöcs meg szepen települt este... fasza.
  • darkSectorxxx #32827
    BB trailer, az effektek messze jobban néznek ki, de kockáztatom a shaderezést is.

Az én sony tv-men nem néz így ki a játék.

1:00-nál iszonyatkurvabrutálisan szebb
    itt nagyon látszik

0:46-nál fut át a hídon mielőtt mész a temetőőrhöz a játék 2. főellenségéhez (no comment)

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.07.18. 10:02:37
  • Totti5
    Mleyik Bloodborne videó volt az? DS2 nem lett az mint amit mutattak, de abba kb semmi.
  • darkSectorxxx #32825
    Ez igaz és hány másik ilyenről nincs témázás, nem ők vannak ezzel csak így.
    Annyi hogy a CD legalább nem annyi játékkal nyomta el, persze ebben az is közrejátszik hogy kevesebb AAA-t futtatnak, talán ezért nézik jobban el, és szerintem akik kedvelik azért egy Watch vagy AC-nél tartalmasabb és jobb a gameplay még így is, ami megintcsak enyhítő körülmény lehet.
    Ott a Bloodborne, ami nem úgy néz ki mint a bemutatón, nem elég az fps sok helyen, mégis a sony részlegen külön oltáron tartják, meg a játékosok is, mert a gameplay egyszerűen elfeledteti. Nem hallasz ilyeneket sehol szerintem, max itt 1-2x szó volt róla mikor én is írogattam bossfight-nál hogy na a lassulás a ritmusomból kizökkent, de ennyi.

Érdekes is.

Az ND nyilatkozta hogy nem bíztak a TLOU sikerében, a From meg a Bloodborne-éban , és talán lehet így kellene egy játékhoz mindig hozzáállni, mert ezekszerint így születnek az ilyen játékok.
    Meg több ilyet olvastam, hogy egy új széria, vagy meglévő spin-off-oknál álltak negatívan a dologhoz, és lám.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.07.18. 09:56:38
  • Totti5
    Minden amit PR pofázott, mondott, bizonygatott 100%ban pofáraesésbe ment át a megjelenés előtti hetekben és napján, minden egyes mondatuk, szavuk. Lehet ütni a Watch Dogsot, de a CD sokkal több mindenben esett pofára mint az Ubi. Viszont amíg a WD 10 év múlva is rugdosva lesz, addig a W3 nem.

Csodálatos amit műveltek az írók, színészek, pályadesingerek, gameplay szakik, tartalom gyártók. Borzalom amit a PR és amit a teknóért felölős személyek.
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.07.18. 09:48:24
  • darkSectorxxx #32823
    :D Megértem amúgy az érzéseidet.
    Én is a kedvenceimmel vagyok így néha, méreg elönt mikor látom hogy basznak rá.

És az milyen hogy sokan nyíltan beismerik hogy konzol oks, pc-s portokat meg szándékosan nem foglalkoznak annyi?
    Nem értem.
    Vagyis értem de szarrágás. Bár legalább megjelenik mind3 helyen az adott játék, csakhát.

Most a GTA5-nél hallottam hogy pC-n azért baszodótt el a teljesítmény vannak bugok "állítólag", mert valamit beletettek a modderek dolgát megnehezítve.....
    De ugye a pc-nek ez lenne a lényege. Hogy amit elkurnak a fejlesztők a tudálékos játékosok azt kijavítják, vagy megoldást készítenek részben hozzá.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.07.18. 09:49:24
  • n000rbi
    Egyébként nekem továbbra is az a legbosszantóbb, ahogy ezek a nyikhaj sámánok nagypofával nyilatkoztak megjelenés előtt, közben nyilvánvalóvá vált, hogy segghülyék a ps4-hez. (meg úgy általában is a qs nem nagyon létezik feléjük, mert tömve van buggal ez a fos)
    Simán elképzelem, hogy csak a népes ps-userbázis miatt gányoltak egyet nekünk is, mert a pénzünk az ugye jól jön. Részemről megdögölhetnek.
  • darkSectorxxx #32821
    Na igen azon télleg nem venni észre. :)
  • n000rbi
    Csak mert a napokban szóba hozta itt valaki: Borderlands.
  • darkSectorxxx #32819
    Hát sorry de említsetek meg 1 darab játékot ahol a nagyobb fps-t nem butítással hozzák elő, szerintem egyik játék kódját sem optimalizálják tovább, ez egyszerűbb csak ezt is lehet úgy hogy elbasszák, meg úgy is hogy ne vedd észre.
  • Totti5
    A családi vállalkozást illene most már lecserélni profikra. A deallában úsznak, a Ferrari mindenkinek ott csücsül már a garázsba. Fejlesszék már azt a kicseszett programozói gárdát...
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.07.18. 08:45:13
  • Moby
    Sámánok. Évjátéka. Tízpertíz.
    ROFL
    kutyából nem less szalonna. Igénytelen ostoba hazug fospermetből meg videojáték. Csak valami parasztfrémes szemét.
  • n000rbi
    Oké, tele a wicser fórum anyázással, lod tovább butítva, felhők csak úgy eltűnnek, pop-in hegyek, frémgondok még mindig. Becsődölhetne már ez az inkompetens, hazudozó banda.
  • n000rbi
    Akkor nem is baj, hogy az isp-m bemondta az unalmast és sehol semmi netem reggel óta...
    A polákok meg rohadjanak meg, amiért lassan 60!! napja váratnak.
  • Tatyla
    US store flash sale 30$ a borderlands
  • SlickAdam
    akkor türd... böven! :)
  • Ragnar360
    Látni benne, ha nagyon nézi az ember, de türhető azért ez bőven. : )
  • SlickAdam
    "So, after testing 1.07... Velen swamps are still largely sub 30 fps, even lower when fighting, and Novigrad as night is a crawl-fest."
  • SlickAdam
    ennyi
  • TDC Geronimo
    alternate movement, inventory tabok stb. 1.07 videó

• SlickAdam
    nagyon belassult a marhaja, 4 ora jelenleg...
  • Ragnar360
    Na erre a witcheres dologra kíváncsi leszek. Adam mennyi van még hátra?
  • TomStorm
    Ja a 6-os még nem jó oda.Akkor bemegyek random csak nem biztos jó vége lesz megint.

Én is Daggerfall covenantos vagyok amúgy:)
  • Moby
    óbammeg...LOL
  • TDC Geronimo
    6os vagyok még csak, de lehet nem is egy oldalon vagyunk. Én daggerfall covenantba vagyok
  • TDC Geronimo
    Hát pcn nekem anno nem igen tetszett, de kontrollerrel ez most nagyon jó. Animáció kicsit bénácska, de ezért a pénzért rengeteg a tartalom és engem leginkább a pvp érdekel.
  • SlickAdam
    es milyen ez az öregebbik szkrollozik?