121495
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
SlickAdam #32842 hulyeseg. az ÖSSZ"KEP" semmivel nem rosszabb, mint a BB-ben volt. -

#32799 -
SlickAdam #32840 gyors teszt eredmenye:
- Fyke Isle-nel volt nekem korabban fos a frem, mar nem az. nem tokeletes, de jobb, siman jatszhato
- elmentem vegre Novigrad-ba. kikerestem egy mozgalmas helyet, addig meditaltam mig este nem lett ES esö: frem hullamzik, de nincs 15 vagy 20-as lock, mint amit sugalltatok, inkabb a kis beröccenesekböl van sok, de valahogy nem erzem gém-brékernek. nappal, esö nelkul, szinte nincs is semmi gond.
- megtalaltam a videokban tesztelt mocsaras reszt is. na ott szar a frem. bar nem tudom milyen gyakran es meddig kene arra csaszkalnom...
- amugy a szabadban esöben, viharban siman jo a frem. ha nem mozgok, meg is van a 30 fix (kamerapörgetessel).
fasz tudja, en ezt jatszani fogom tovabb. a mocsaras resz egyedül, amire azt mondom, hogy instant hanyinger.
ja es rövidke csekkolasom alatt nem vettem eszre, hogy tobb lenne a pop-in. eltünö felhöket se lattam.
mondjatok meg stressztesztelös helyeket!
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.07.18. 10:50:34 -
Majd kiderül, hogy csak vicceskedik-e valaki, de már van egy másik ilyen topik is :D -
Tehát mostmár azon sem kell megpiszkálni. Fincsike!
Ezek a polákok tömik a zsebem pénzzel :DD
A skiplistámon az első helyre csúsztak. Beelőzték az ubisoftot, és mindenkit.Szinte várom, hogy bejelentsenek valamit, amit széles mosollyal ignorálharok :) Illetve most, hogy már kiásták a sivatagból az e.t. kazettákat, tudom mit kellene a helyére temetni :)
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.07.18. 10:24:42 -
Csak mert mihéten felröppentek hírek hogy valamely platformon, vagy platformokon, a mentést is megrághatja, namármost az ilyenektől annyira félek, hogy én úgy kezdek mindent már az előző gen óta hogy mentés kb 2 hetente-> uSB -> PC
Persze BB-nál akár naponta is. :)
Meg a PT demo-t is lehet rá kéne tennem valamire, vinyó vagy valami. :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.07.18. 10:20:51 -
BÁRMI elképzelhető :) -
Mentésekre hatásdsal van?
-
Ja hát természetesen resetel minden beállítást a patch, nem tudtad?! :D -
"cancel, cancel, cancel......"
Haverommal szoktuk ezt mondogatni egymásnak ha valamit pl elbaszunk pc-n telepítésnél stb. :D
Ja ha tudja az ember: "play without patch" -
SlickAdam #32832 de a zene mar nem szaggat a fömenuben.
GREAT
FUCKING
SUCCESS
szerk.: HUD allitassal kezdte a jatek az elöbb es ANGOLUL indul. en eddig nemetul jastzottam... :D
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.07.18. 10:07:46 -
Sőt:
1.07 butchered xbox framerate!! Lock to 20fps in Swamps!!!!
LOL, sírok!! :D -
Ezt legalább 2x fel is hoztam régebben, hogy azért ez nem tetszett nekem, annak ellenére hogy a végeredménnyel is meg vagyok elégedve. -
SlickAdam #32829 arra szamitottam hogy nem er majd semmit a pöcs, de hogy szarabba is teszik...
a pöcs meg szepen települt este... fasza. -
BB trailer, az effektek messze jobban néznek ki, de kockáztatom a shaderezést is.
Az én sony tv-men nem néz így ki a játék.
1:00-nál iszonyatkurvabrutálisan szebb
itt nagyon látszik
0:46-nál fut át a hídon mielőtt mész a temetőőrhöz a játék 2. főellenségéhez (no comment)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.07.18. 10:02:37 -
Mleyik Bloodborne videó volt az? DS2 nem lett az mint amit mutattak, de abba kb semmi. -
Ez igaz és hány másik ilyenről nincs témázás, nem ők vannak ezzel csak így.
Annyi hogy a CD legalább nem annyi játékkal nyomta el, persze ebben az is közrejátszik hogy kevesebb AAA-t futtatnak, talán ezért nézik jobban el, és szerintem akik kedvelik azért egy Watch vagy AC-nél tartalmasabb és jobb a gameplay még így is, ami megintcsak enyhítő körülmény lehet.
Ott a Bloodborne, ami nem úgy néz ki mint a bemutatón, nem elég az fps sok helyen, mégis a sony részlegen külön oltáron tartják, meg a játékosok is, mert a gameplay egyszerűen elfeledteti. Nem hallasz ilyeneket sehol szerintem, max itt 1-2x szó volt róla mikor én is írogattam bossfight-nál hogy na a lassulás a ritmusomból kizökkent, de ennyi.
Érdekes is.
Az ND nyilatkozta hogy nem bíztak a TLOU sikerében, a From meg a Bloodborne-éban , és talán lehet így kellene egy játékhoz mindig hozzáállni, mert ezekszerint így születnek az ilyen játékok.
Meg több ilyet olvastam, hogy egy új széria, vagy meglévő spin-off-oknál álltak negatívan a dologhoz, és lám.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.07.18. 09:56:38 -
Minden amit PR pofázott, mondott, bizonygatott 100%ban pofáraesésbe ment át a megjelenés előtti hetekben és napján, minden egyes mondatuk, szavuk. Lehet ütni a Watch Dogsot, de a CD sokkal több mindenben esett pofára mint az Ubi. Viszont amíg a WD 10 év múlva is rugdosva lesz, addig a W3 nem.
Csodálatos amit műveltek az írók, színészek, pályadesingerek, gameplay szakik, tartalom gyártók. Borzalom amit a PR és amit a teknóért felölős személyek.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.07.18. 09:48:24 -
:D Megértem amúgy az érzéseidet.
Én is a kedvenceimmel vagyok így néha, méreg elönt mikor látom hogy basznak rá.
És az milyen hogy sokan nyíltan beismerik hogy konzol oks, pc-s portokat meg szándékosan nem foglalkoznak annyi?
Nem értem.
Vagyis értem de szarrágás. Bár legalább megjelenik mind3 helyen az adott játék, csakhát.
Most a GTA5-nél hallottam hogy pC-n azért baszodótt el a teljesítmény vannak bugok "állítólag", mert valamit beletettek a modderek dolgát megnehezítve.....
De ugye a pc-nek ez lenne a lényege. Hogy amit elkurnak a fejlesztők a tudálékos játékosok azt kijavítják, vagy megoldást készítenek részben hozzá.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.07.18. 09:49:24 -
Egyébként nekem továbbra is az a legbosszantóbb, ahogy ezek a nyikhaj sámánok nagypofával nyilatkoztak megjelenés előtt, közben nyilvánvalóvá vált, hogy segghülyék a ps4-hez. (meg úgy általában is a qs nem nagyon létezik feléjük, mert tömve van buggal ez a fos)
Simán elképzelem, hogy csak a népes ps-userbázis miatt gányoltak egyet nekünk is, mert a pénzünk az ugye jól jön. Részemről megdögölhetnek. -
Na igen azon télleg nem venni észre. :) -
Csak mert a napokban szóba hozta itt valaki: Borderlands. -
Hát sorry de említsetek meg 1 darab játékot ahol a nagyobb fps-t nem butítással hozzák elő, szerintem egyik játék kódját sem optimalizálják tovább, ez egyszerűbb csak ezt is lehet úgy hogy elbasszák, meg úgy is hogy ne vedd észre. -
A családi vállalkozást illene most már lecserélni profikra. A deallában úsznak, a Ferrari mindenkinek ott csücsül már a garázsba. Fejlesszék már azt a kicseszett programozói gárdát...
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.07.18. 08:45:13 -
Sámánok. Évjátéka. Tízpertíz.
ROFL
kutyából nem less szalonna. Igénytelen ostoba hazug fospermetből meg videojáték. Csak valami parasztfrémes szemét.
-
Oké, tele a wicser fórum anyázással, lod tovább butítva, felhők csak úgy eltűnnek, pop-in hegyek, frémgondok még mindig. Becsődölhetne már ez az inkompetens, hazudozó banda. -
Akkor nem is baj, hogy az isp-m bemondta az unalmast és sehol semmi netem reggel óta...
A polákok meg rohadjanak meg, amiért lassan 60!! napja váratnak. -
US store flash sale 30$ a borderlands
-
SlickAdam #32813 akkor türd... böven! :) -
Ragnar360 #32812 Látni benne, ha nagyon nézi az ember, de türhető azért ez bőven. : ) -
SlickAdam #32811 "So, after testing 1.07... Velen swamps are still largely sub 30 fps, even lower when fighting, and Novigrad as night is a crawl-fest." -
SlickAdam #32810 ennyi
-
alternate movement, inventory tabok stb. 1.07 videó
-
SlickAdam #32808 nagyon belassult a marhaja, 4 ora jelenleg... -
Ragnar360 #32807 Na erre a witcheres dologra kíváncsi leszek. Adam mennyi van még hátra? -
TomStorm #32806 Ja a 6-os még nem jó oda.Akkor bemegyek random csak nem biztos jó vége lesz megint.
Én is Daggerfall covenantos vagyok amúgy:) -
óbammeg...LOL -
6os vagyok még csak, de lehet nem is egy oldalon vagyunk. Én daggerfall covenantba vagyok -
Hát pcn nekem anno nem igen tetszett, de kontrollerrel ez most nagyon jó. Animáció kicsit bénácska, de ezért a pénzért rengeteg a tartalom és engem leginkább a pvp érdekel. -
SlickAdam #32802 es milyen ez az öregebbik szkrollozik?