121494
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
És a kabarénak még nincs vége mára:
-
Ragnar360 #32880 lol, szép 20 fps. ebből sose lesz 30, egyszerűen nem bírják megoldani úgy sem. Újra kéne írni ott az egészet szekvenciát lehet. -
ő mondta azt is, hogy a sword of destiny trailer grafikai minősége elérhető lesz a final PCs verzióban. Tudjuk ebből is mi lett -
3 kép néha többet mond el 100 szónál.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.07.18. 21:27:58 -
Délután 2-3 órát belevertem ebbe a murdered: soul suspect-be. Slick nincs igazad, ez egy tökre élvezhető, a helyén kezelve szerethető, jópofa játék. Lehet, hogy a végére beleunok, de eddig ez nekem így tök oké (szemben a lotfallennel, amit mindjárt meg is hirdetek). -
Szerintem pedig védeni kéne. Sőt! Legyen a húszfrém az új harmincfrém! Behold! ^.^ -
Közben felrobbant a wicserfórum :D Őrjöng a nép. -
Van. -
SlickAdam #32873 ha ennyi a szpojler, nyithatnatok kulon topikot. -
Ragnar360 #32872 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Kikészít ez a játék:D az utolso dupla lézert vagy 4x meg kelltt csinálni mert összezavart amit Batman pofázott, aztán azt hittem leáll az a szar majd megint, egy idő után meg mindig elkapott. Aztán ja lehet kikéne menni a plafonon ahol bejött. Ok, Másodjára ez is összejött. Jólvan ott a kulcs tényleg - ezt mondta akkor, csak közbe el is felejtettem.
Errefel megjelnik végre a játék legidegesítőbb karaktere és benyögi hogy majd akkor kiáll ellenem hogy ha összeszedem az összes szarját a városba? (Ráadásul a kis geci robot szarokat is megutáltam örökre) . Kiírtottam volna, de már ha bevisszük GCPD-re azzal is megelégedtem volna, errefel elbúlyik... :(((((( No komment komolyan mondom.
rocksteady fuck you idiots

Utoljára szerkesztette: Ragnar360, 2015.07.18. 18:59:44 -
Ragnar360 #32871 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ja közbe meglett köszi, mondom kiszedem a kurva lézer alól a kockát hogy mi van ha ott lesz üres. -.- ekkora faszságot a falon az ábra teljesen más felé vitt:/ most meg lecsapott a 2. mert beleesett a lyukba éls már nem volt idő elugrani mikor kimászott:D -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!amelyik kockára ráállsz vele,az nem mozdul. A lézerek alatt nem lehet kocka, akkor van megoldva a feladvány. Persze 3 alkalommal kell, egyre nehezebb, na nem annyira,mondhatni kurva egyszerű -
Ragnar360 #32869 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Bejutni bejutottam már a kedves Selinával, de az még nem sokat ért sajnos:D -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nézz fel, próbálj valamit catwoman-nel ;) -
Ragnar360 #32867 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Köszi, meglett. Amúgy ezt nem mondják el benne, meg semmi? Mert mikor kijöttem árvaházból akkor se mondta még magába se Batman hogy valami cucc kéne:)
Amúgy ahogy az várható volt: ki a kurva annya találta ki ezt a idióta feladványt már megint? majd fél óra mire rájössz ohgy a kurva kütyüvel tudod mozgatni azokat a szarokat és próbálod értelmezni azt ak ét kibaszott szar ábrát, amin össze vissza vannak a nyilak és max azt leveszed belőle, hogy hol kell lennie a két üresnek. De ennyi. Most nézzem meg youtubeon v mi a k anyja? Fárasztó.
Utoljára szerkesztette: Ragnar360, 2015.07.18. 17:54:35 -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az elektromosságot lövő cucc. A rendőrségen van a bizonyíték raktárban, leghátul, csak be kell törni az üveget -
Ragnar360 #32865 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Milyen kütyü is kell ennek a féreg tetű Riddlernek hogy beengedjen az utolsó próbára? Egyszer beszéltétek itt.
Utoljára szerkesztette: Ragnar360, 2015.07.18. 16:36:06 -
Ragnar360 #32864 Na és persze most szinte egyből meglett. Le kellett nyugodni :/ -
Ragnar360 #32863 Batman utolsó Riddler versenye... fórumfestéket nem tűrű komment lenne ez:d
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!megggdfgölnnééÉÉMmmmm a kurva annyát is és persze a ááááá szenvedd végig a kört hogy előlről kezdhesd mert nincs benne retry, ez beteg állat, ütném fejbe szanaszéét akit ezt így megírta, széttöröm az egészet érzést jól adja. :(( miután már nem bírtam és már majdnem mindig meglett, gép instant kikapcsolása, és megint lehet letolni az első két kört, hogy a legjobb 3-al szívjon az ember.
-
LOL -
SlickAdam #32861 parity bazdmeg PARITY!!!! -
Egyetértek. -
Ezt a fix 20.0át tanítani kellene, ezt csak a sámánok tudták összehozni... dögöljenek, meg hogy az fpst szándékosan lerontották, ami eddig jó volt X1en. DÖGÖLJENEK MEG.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.07.18. 15:51:35 -
Nem drukkoltál eléggé:
Itt a teljes teszt.
Szarházi banda
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2015.07.18. 15:49:31 -
pedig van rá esély, hogy a cyberpunk2077 odacsapNA ... :(( -
Na azé ez így elég tré, ha dobnék rá photoshoppal egy szivecskét és az összes sg-s tag nevét beleírnám, akkor esetleg. :D -
SlickAdam #32855 jobb klick - set wallpaper -
Engem inkább az ilyen változások hatnak meg. :D
-
Oks (tudom) de nem drukkolhatok neki hogy neki ne legyen rosszabb? :D -
Nagyon képben vagy most is Dark. One-on sokkal jobban futott eddig is a játék. Tudod mi a ps4 verza miatt morgunk itt a ps4 topikban. -
Én kíváncsi leszek mi az eredmény, remélem számodra és a többi játékos számára hogy csak pozitív!
-
Az idő megszépítette ennek az emlékét is jócskán. -
SlickAdam #32849 -
Nem rád gondoltam. Te most még abban a stádiumban vagy, amikor azt hiszed ezt így fogod bírni végig :D Ilyen vol nálam is, még ha nem is tartott eddig.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.07.18. 11:49:02 -
Az rajtunk sokat nem segít :) Kizárt, hogy one-ra is megvegyem. -
Lassan lent a pöccs, majd jelentkezek ( X1 ) -
SlickAdam #32845 igenytelen paraszt vagyok?
leirtam basszus amit latok. pedig meg kesö este sincs, hogy a faradt szemeim csalnanak...
VAN frem gond benne dogivel. de NEM olyan, mint amit belembeszeltetek. vagy tenyleg csinalt valamit a pöcs, s gep valogatja kinel hogy hat (fix masina, de ezesetben siman el tudok ilyet kepzelni).
mindenesetre HA te kb azt lattad korabban, mint en most vagy elözö patch utan es levertel egy ekkora rinyat, akkor valami nalad nincs rendben szvsz. ezt annak fenyeben, hogy 500 orat vertel a BB-be.
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.07.18. 11:08:11 -
Fuss vele messzire. Ebben a percben gyűrtem a kukába a második részének a díszdobozos kiadását.
/De már a pröhardveren megy a defense, hogy ez még jobb is lett. Witcher3: igénytelen parasztoktól igénytelen parasztoknak. Remélem a jövőben sok ilyen készül.
-
Pedig nem ezt mondták.
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2015.07.18. 11:02:20 -
SlickAdam #32842 hulyeseg. az ÖSSZ"KEP" semmivel nem rosszabb, mint a BB-ben volt.