121495
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
SlickAdam #33042 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
most megis mit vartal?
-
SlickAdam #33041 nos akik összeraktak, ök se teljesen analfabetak, hiszen miattuk pörgetem a kamerat, ök hoztak össze az agyzsibbaszto latvanyt, de hogy nem kepesek finomhangolni es a PR emberek is csak összevissza hazudgalnak, na az tenyleg borzalom. asszondja vudu saman, meg "javit a fremen az 1.07?" -> "yes", ... pfejjj! 
mondanak meg, hogy nem tudjak megoldani, vagy nem, nem valoszinu, hogy a kovetkezö pecs javit majd valami... ez meg mindig jobb lenne, mint a hulyenek nezes.
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.07.22. 19:02:17 -
"Dark Souls III - a Bloodborne nyomdokaiban jár
A From Software tanult a Bloodborne fejlesztéséből, ezáltal a Dark Souls 3-ban többek között pörgősebb harcokat kapunk. Ez utóbbit már a gamescomon is megtapasztalhatják a résztvevők."
-
W3 simán a gen egyik ékköve, lenne... én kibírom ha nem 100as, akkor is tudok rajongani érte ( lehet ütni miatta, nem különösebben érdekel, az én élményemet senki nem vesz el, pl Unity ), de amíg ott jobbá tették azt amit elszúrtak, addig a CD leépíti azt ami eddig pár peccs után "jó" volt. Ezt már nem tudom benyelni sehogy sem. Annyi és olyan magas művészi értéke van a játéknak, sok sok ember elképesztő munkája és hiába teljesen szabad sandbox, mintha egy filmet játszanék annyira jók a helyzetek, beszélgetések, hogy semmiféle 200 órás RPG feelingje nincs, ha ez csőbe menne akkor is kiváló lenne... amit az animátorok, színészek, rendezők, írok, zeneszerzők műveltek az tökéletes. A gamepla jóságos, a grafika gyönyörű. Akkik összerakták ezt egy egésszé azok pocsék munkát végeztek és továbbra is azon vannak hogy még pocsékabb legyen, direkt, szándékosan. Ez meg felfoghatalan.... számomra.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.07.22. 18:26:59 -
SlickAdam #33038 altalaban nem birom az ilyen stilusu jatekokat, föleg ha ENNYIRE nagy a szabadsag es ENNYIRE tele van tartalommal, de ez a W3 meg ugyis elvarazsol, hogy nem toltam az elsö 2 reszt. meg ez a PS4-es valtozat is olyan durvan nez ki neha... vagyis gyakran... tobbnyire, hogy egyszeruen nem hiszem el... rendszeresen meg kell allnom pörgetni a kamerat, hogy wtf.
ha atom 30-on suhanna, vagy legalabbis NAGYON kozel ahhoz, barmifele <30 lock nelkul, en odaadnam neki a generacio eddigi legjobbja cimet... :( de nem fogom, meg az ev jateka cimet se. a BB elsö helye eddig garantalt. talan az MGS megszoritja. -
Kb. Még mindig csodálatosak a zenék a karakterek és a világa, de ez nem elég egy majdnem teljes újrajátszáshoz. Remélem egyszer ezek a művészek kiszabadulnak a szarzabáló senkiháziak fogságából, és valami egész másban még láthatom a munkájukat. Mert amíg ezek ott senyvednek, tőlem egy fikagalacsint nem kapnak ebben az életben. -
SlickAdam #33036 -
Nyomtam egy órát, még az is lehet, hogy ha ilyen lett volna az elején, le is tolom, de nekem ehhez már nincs kanalam. Annyira nem jó ez, hogy nulláról újrakezdjem. Túl sokat láttam a bénaságait, és most is már csak azokat látom. Nem köt le egyetlen pillanatra sem. Így csak megmarad a generáció legrosszabb játékélményének.
Mehet vissza a tulajnak. -
Na egy értelme volt az fw updatenek. fél év után kiszedték ezt a discoverys idegesítő notificationt bekapcsolásnál. -
SlickAdam #33033 " So, even though most players see no issue with the unlock, in the final patch we will simply add the lock option, and might even set the stable 30fps as the default setting."
nem szoltam
bar... "final patch"... kurva anyatok akkor. 2015... gaming industry
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.07.22. 13:21:43 -
de legalább van amikor 60! :D -
SlickAdam #33031 

ennek aztan rohadtul nagy szuksege van a szabadjara engedett fremre. kell am a reflexek miatt. ótóka, fps, ... . nehogy tul kesön nyomjunk ra az investigate-re...
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.07.22. 13:17:46 -
Van fizetős, de van ingyenes journey téma ps storeba, zenével, ikonokkal, mindennel. Egyik legszebb -
Most erre spoiler nélkül nem nagyon tudok választ adni. Legyen annyi elég, hogy egyik se igazán jó döntés, mindegyiknek van előnye meg hátránya is. -
SlickAdam #33028 W3 erdö asszonyai kerdes:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
elmentem ugye kideriteni ki nyirbalja a falusiakat (Suttogo akarmi, nem emlekszem mar a hely nevere). a fa alatt volt az a lelek bizbaz.
nem biztban benne, ugyhogy kinyirtam, de utana nagyon nem tetszett a parbeszed a furiakkal, ugyhogy visszatoltottem es vegulis feltamasztottam a szellemet a fekete paci segitsegevel. nos... az ezutani beszelgetes se gyözött meg arrol, hogy jol döntöttem, söt elegge baljosnak tunik a dolog.
mi ott a helyes dontes? van egyaltalan olyan? :)
-
megvan a nyertes! :D -
SlickAdam #33026 pedig anno a GoW3-nal azt mondtak a fejlesztök, hogy a hullamzo fremet, juddert a blur-el tudtak "eltuntetni" valamennyire. en nem vagom hogy megy ez engine-en belül. tv interpolaciot mindenesetre nem nyomom ra.:D bar minimumon okes (Pana plazman).
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.07.22. 12:31:40 -
Persze, hogy szebb meg jobb. Blur az csak fix30-hoz jó. Minden máshoz fos, mert a beszakadásokat csak felnagyítja. -
SlickAdam #33024 vagy ja, lehet csak a tisztabb kep miatt volt. amugy se vagyok nagy blur fan. -
Szerintem placebo lesz az, de nekem pl. sokkal jobban tetszik így blur nélkül. -
SlickAdam #33022 amuuuugy toltam tegnap ejjel kis W3-at es mintha tenyleg segitene valamit a fremen, ha kikapcsolom mindket blur-t. lehet csak placebo, de valahogy tok jo volt az fps. vagy csak azert ereztem igy, mert mar nem a mocsarban ugykodtem? :D mindenesetre a 20-as lock-on biztos nem segit, amugy meg lehet... kicsit. tapasztalat ezzel kapcsolatban? -
US storeban alap TESO 40$ -
Igaz, ez eszembe se jutott. Pedig minden update alapja :D
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2015.07.22. 08:12:04 -
improves stability of some features
-
Stabilitás? -
Oké!Észben tartom,hogy merre vannak lehetőségek,ha netán egyszer munkanélküli leszek.De ilyen még nem fordult elő velem...
-
Friend-notification? -
Egy PS5? :D -
*csalni -
Jon uj fw update. Na ki talalja ki, hogy mi lesz benne? Csalji nem er! -
Ulthane #33012 A CNC marós allitolag most hianyszakma, es jol meg is fizetik. :)
Utoljára szerkesztette: Ulthane, 2015.07.22. 06:51:35 -
Ha már megigértem: a végére azért megfáradt és kicsit elfogyott a játék, de összességében egy egész jó emlék marad. -
lol, akkor most jöhetnek az értelmes fizetős dlc-k? -
Olvasom hogy ez a 11. DLC, még egy 1 lesz.
Kettőt szedtem le az első héten, most 9szer mehetnék rá és csinálhatnám végig a vásárlási procedúrát a marketplacen, hogy magamévá tegyem a jófejségből kivágott free kontentet.
-
SlickAdam #33008
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.07.21. 20:24:11 -
-
Olyan belső tereken megy el ahol semmi nincs, de még nem végleges, akár lehet fix is kiadásra. -
Ennyit tud a vas. -
Nem tudom, nekem mindegy ki, a nevüket adják hozzá illetve a tökéletes prevgen verzát.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.07.21. 18:58:42 -
SlickAdam #33003 nem nótiek csinaljak