121494
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
MStől a Sonyn át a Nintendó az EA, UBI, Acti, Bliz, CD PROJECT és minden cég csinált, csinál és fog még csinálni dolgokat. Ez biznisz. PR, eladás, profit. Ez a titka mindennek, és ha valaki ezeket meg akarja szerezni magának akkor semmi nem számít.
Nem hiszem hogy van jófej vagy rossz fej cég. Egy a cél mindenhol, ott pedig nincsen semmiféle kegyelem, vagy jófejség. A közönsége mindegyiknek nagy, azokat meg ki kell szolgálni így vagy úgy. -
Nincs pzitiv hatasa??? Ha a sony nem tarol, asszed kaparna erted a mocsok ms??
Lofaszt, szopnal a geciDRMel ezerrel es nyelned melytorokra a kinektet.
Utoljára szerkesztette: arty, 2015.07.23. 21:57:22 -
Az msnel nagyobb szajbaszaro ceg sose volt... tudom, te mar nem emlekszel az e3ra, ahonnan indultunk... meg arra h nekik koszonheted a fizetosmultit es a kormanyhelyzetet vagy akar a TR exkluzivitasat. Ez mind smafu, de h a geciszoni nem vette exklunak meg a TRt, amiatt rohadjanak meg,mi? -
>A hahota az, hogy a milliárdoktól duzzadó "szimpatikus" Ms-t egyelőre leelözi eladásokban
Hahota? Ezen maximum az agyalágyult barmok röhögnek. Pozitív hatása annyi sincs, mintha tényleg széthordták volna.
Az idézőjel minek szól? Attól nem szimpatikusak, hogy kevesebbet adnak el? -
En nem olyan regen potoltam a legend-underworld-anniversaryt a TR elott, es a trio annyira bejott, h utana a tokmas jatekmenet csalodas volt.
Onmagaban jo a TR, csak en nem erre vagytam...
Amugy jah, birtam ahogy az ezer kapcsolo osszeall es kijutok a palyarol, a grappling meg szinte fetisem. Olyannyira, h a nekem a bionic commando remake is k jo jatek volt -
ppista #33116 Így van, ráadásul egy pörgörugással lerúgta a fejét, a grizzly medvének kitörte a karját, a gorilláknak és az oroszlánoknak kitépte a szivét. Ja, és az összes 100+ kilós rosszfiúkat puszta kézzel péppé vert, vagy egy bugylibicskával halomra szúrta őket. -
ppista #33115 A 15 évvel ezelőtti Sony egy erőtől és pénztől duzzadó cég volt, még a mostani örül ha egyáltalán lyuk van a seggén és szelel. A hahota az, hogy a milliárdoktól duzzadó "szimpatikus" Ms-t egyelőre leelözi eladásokban, ami a japcsiknak felér egy mentőövvel. Ha a Ps4 bukott volna a Bone-nal szemben, talán már széthordták volna azóta, mint légy a szart. -
Na igen, az 50 kilós szilikoncsöcs Lara sokkal jobb képet festett egy Trexel szemben.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.07.23. 21:20:43 -
Oké, csak definiáld, mi a rendes. Rendes úgymint rendesen véreset szarsz tőle, mint a régiektől, vagy rendesen elszórakozol vele, mint ezekkel az inkább kalandozós újkoriakkal? :) -
ppista #33112 Kb. két hónap alatt, apró adagokban végigjátszottam, mint az eddigi összes TR-t. A 40 kg-os tömeggyilkos Rambo Lara valami borzasztó szánalmas volt. Egyedül a díszkivilágításban és hangosbeszélőből csalogató nagyon titkos helyszínek voltak a jó pillanatai a játéknak,csak kár hogy ebből nagyon kevés volt Sajnos. -
Sosem értettem amikor egy filmben vagy játékban megy a fiatal karakter leszólása.
Lara most kezdi a szakmát. Ha valakinek csak annyi jött át hogy miyen a hangja meg hogy nem HC 20 év kincsvadászat tapasztalatta a háta mögött, az nyilván nem élvezte a játékot, azzal meg nem lehet mit tenni. Nekem mondhatod, hisz semmi bajom nem volt vele, nem éreztem semmit abból amit mondasz. Bírom a fiatal larát és a színésznőt is.
Teljesen más a képi világa és a hangulata a 2013as résznek mint előtte, ami beleillik a képbe hogy Lara a szakmát nem az iskolapadban tanulta, hanem az élet büntette és képezte ki. Erről is szólt a reboot.
Uncharted nem tudom milyen kontextusban jön ide, hisz kaland elemkben sokkal többet nyújtott a Tomb Raider, a pályadesingek is teljesen mások voltak mint ahogy a hangulata is. Attól hogy a harcrendszer kapott egy cover systemet amit amúgy MINDEN akciójáték megkap, meg kell kapnia hisz ez a normális mechanika egy ilyen játék esetében, még nem lesz a Tomb Raider Uncharted. -
De látom ez itt megint többeknek pain in the ass lett ez a TR téma. Kopogtassatok a szotyinál, verjétek az asztalt. Örökké az a téma, hogy mennyivel több ps4 fogy. Oké. Hát most ilyen helyzeteknél kellene valahol valamit felmutatni, mer azonkívül, hogy a sony szájbaszarja a rajongóit más nemigen tesz. Szépen elvitorlázik a jól teljesítő 1st.partyk farvizén, akiket még csak nem is ez a rezsim verbuvált össze. A sonynak launch óta nincs semmiféle sikere, főleg kudarcai vannak, csak az állandó bicskanyitogató sikerkommunikáció megy. Ők ennek a generációnak a fidesze. A sony összes sikere a rajongoi táborának köszönhető. A vásárlóknak. Ez cég a faszverésen kívül nem csinál semmit. Gyűlölöm őket. A stúdióik játékai viszont faszák. De ennek a cégnek én már nem leszek rajongója többé, csak ha maximum visszaalakuk azzá, aki 10-15 éve volt. Ezektől még az ms is nagyságrendekkel szimpatikusabb.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.07.23. 21:07:48 -
>még elment volna egy Uncharted klónnak
Így viszont semmi köze nem lett hozzá. -
Nem volt rossz. De nekem egy rendes TR jobban kellett volna. -
Ki a picsogó?
Ha van egy karakternek érzelme?
Milyen 1 IQ-s játékmenet, max a játékosnak 1 az IQ-ja. -
Hát technikailag tuti nem.
Izlésben lehet valakinek a TR világa jobban tetszik, én nem tekintek rájuk riválisként. -
SlickAdam #33105 tehat max 15 percet jatszhattal vele összesen. azontul gyakorlatilag egy pszichopata tömeggyilkos.:) -
Kár hogy az elején sokan még fikázták ezek miatt, mára meg vért hugyoznak ha nem jön erre vagy arra. -
ppista #33103 Talán ha nem egy picsogó rinyáló picsát raktak volna bele irányítható karakternek, még elment volna egy Uncharted klónnak de így a maradék élvezeti faktort is elvették. Totál hiteltelen volt az egész azzal a szerencsétlen Lara-val, nem beszélve az 1 IQ-rá csökkentett játékmenetröl. -
Unchartednek a nyomába se ér meglásd :D
Más: Töltődik lefele a street fighter béta -
nekem egyszer volt meg ps3on, egyszer meg ps4en. Szerettem én is
Most volt 2kért boxra majdnem megvettem oda is, de gondoltam magamba már minek harmadjára :D
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.07.23. 20:12:25 -
Nem tudom, egy kellemes evolúción ment át, az autólokkos 15 éves mechanikát leváltotta a cover harc, ami igen jó cover volt benne. A képi világ, 18+ jelenetek, lineáris mégis akármelyik Unchartednél mérföldekkel nyitottabb pályái, sok sok platformingal és felfedezéssel. Nekem nagyon bejött. Ez most ilyen... előtte volt 15 rész ami meg olyan volt. -
Bármi is volt, gecijó volt. 3x pörgettem ki eddig, még lehet, hogy a másodikig lemegy mégegyszer :) -
De nem is TR... -
PC ( warez )
banda...
-
Az előző rész szerencsére nem Uncharted volt. -
1 év kizárólagosságot kötött rá az MS, ez valószínüsíthető volt.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.07.23. 19:37:26 -
SlickAdam #33094 hat en meg lefosom a TR-t! majd nyomom, ha lesz hozzaferesem.
-
ppista #33093 Akkor már a kutyát nem fogja érdekelni a TR. Leszopatta magát a SE, mert így kiesik neki 30 millió PS4 felhasználó. Mondjuk engem totál hidegen hagy, mert az előző rész is csak egy gyenge Uncharted utánzat volt, egy borzasztóan irritáló főhősnövel. -
PS4re majd jön a GOTY kiadás. Bár ez nem vigasz gondolom azoknak akiknek nincs máshol lehetősége játszani. Lesz más addig. -
Ulthane #33091 Ha még nem volt, szopnak a PS4-esek.
Megyek Bloodbornozni.
Utoljára szerkesztette: Ulthane, 2015.07.23. 19:13:05 -
ja nekem is :p -
Soha nem értettem ha 2 fasza játék egymáshoz közel jön ki, miért kell nekik viaskodni?
csak 1 megoldás létezik, előrendeljük mind2-őt!!!!!
Figy akit érdekel, nem vletlen híresztelik, félrerakják a pénzt rá azt nem mindegy mikor költik el rá? :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.07.23. 19:04:06 -
partizan182 #33088 Uncharted 4 ellen totál felesleges lenne beküldeni. Gondolom a Sony sem nagyon akadékoskodott pont emiatt. -
Jó nagy volt az a nokiás doboz
-
Basszátok meg innék egy sört, pedig sosem iszom :D -
Nekem 2015 nov 10-én jön, és az egész kérdéskör idáig érdekes :D -
Dehát megmondták a fórumon hogy PS4re 2016 eleje! -
Rise of the Tomb Raider will launch for PC (Windows 10) via Steam in early 2016 and for PlayStation 4 in holiday 2016, Square Enix announced.
The game will premiere first for Xbox One and Xbox 360 on November 10, this year. The PlayStation 4 version will arrive one year after its initial launch. -
Mondom megnézem witcher patchet. Alternatív mozgás tényleg jó nagyon, viszont úgy visít a venti, hogy mindjárt elszáll ps, sose volt ilyen hangos. Ki is lépek inkább, így is ezer fok van szobába :y