121494

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • TDC Geronimo
  • n000rbi
    The Telltale Games Collection
    Original price £79.99/€99.99
    Offer price £99.99/€49.99

Viszont az árnyékvájárt lehet behúzom most már ennyiért :)
    Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2015.07.29. 14:05:54
  • Ragnar360
    Batman verdict - aki végigtolta az nézze.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Hát hol is kezdjem... a filmeket nagyon bírtam, de alapjában nem vagyok nagy Batman vagy DC fan. Ha olyan van azért megnézem.
    A gamekből az előzőek kimaradtak mondjuk. Na de egy kis értékelés, vélemény pár dologról az Arkham Knight-ot illetően.

A játék eleje jól indult, mind sztori, videók stb.-t tekintve. Körülbelül 20-30%-ig teljesen robosztus volt az egész - lásd ACE Chemicals például. Remek átvezető videó(k) kamera repkedések, story-telling amiket kicsit hiányoltam is utána. Tehát nagyon erősen kezdett az elején. Aztán kicsit változtak a dolgok, és persze megmaradt még több minden ami pozitívum, de valahogy kicsit lentebb adott maga a sztori színvonala, bár ez így erősen hangzik, egyébként nem az... csak most így a végére kicsit felemás az egész, úgyhogy inkább csak ömlesztem a továbbiakban.

Jokes kibaszottul SOK, volt. Sok, sok sok. Túl sok! Elég sokszor már nem is figyeltem arra amit pofázik. Aztán hopsz megint egy jelenet és egy monológ tőle, na AMI ÉPP tényleg jó volt és hozzátett a feelinghez, de előtte fél órán keresztül már beleuntam a pofájába nem kicsit. Annyira érdektelen és idegesítő volt. Gondoltam is, hogy na baszki ez a duma most tényleg jó volt, de hogy már a többivel elbaszták az is biztos.
    Riddler is sok volt, de ezt nem mondom, mert lényegtelen.
    Viszont tankok... kösz ennyi nem kell - ellenben Batmobile egész jó volt, bár utána ez is megszokott lett. Harcrendszer, elmegyeget.

A vége: mi ez a szarfos halucináció megint? Annyira gáz. Valamelyik fejlesztő nagyon eleresztette a fantáziáját és elokádta magát. És ezzel akarták bemutatni hogy Bruce Wayne legyőzi a "szérumot"... áhh :/
    A végén már sietni akartam, aztán hirtelen vége lett, bár még van ez-az meg nem tudim mi befejezés lett, de azért keveslem : (

Technikailag, grafika, részletek (!), programozás tényleg szuper - bár a töltési időn faraghattak volna még azért, elég idegesítő volt mindig a pofázást végignézni és azt loadingolja 1 percig amit azelött 4 perce töltött be. És akkor a dumálásokra azt hitte az ember, hogy az csak úgy van (mikor mindig beszél valaki valami frappánsat) és a végén vettem észre hogy nagyon nyomkodtam a joyt hogy kiírja már ott is hogy Loading.

Sok minden kimaradt, de a lényeget leírtam... - ja és sok Joker:)) ahelyett inkább több zenét raktak volna alá. Majd ha valami beugrik még leírom :D

Mindent figyelembe véve, DC fan, nem DC fan, bőven levesz annyit hogy a végére egy 7/10 jöjjön ki, mert ergo mitől lenne így egy 9 vagy 10 pontos. Utóbbitól csak 3 pontal marad le, s ha azt nézzük az nem is sok, viszont egy olyan "értékeléshez" tényleg hihetetlent kellene hozni !végig!. Vagy legyen egy 7.5 :)
  • TDC Geronimo
    EU Summer Sale
  • arty
    :DDD
  • SlickAdam
  • Hoz_Hun
    Remek!!
    Köszi!
  • Totti5
    Játékot a boltok 90%a megjelenés napján már szállítja ( ők legkésőbb előző nap este átadják a futároknak ) Ritkán ha nem esik be a szállítmány csúszhat 1 napot, tahát azt megjelenés napjén adják fel így másnap érkezik meg, de ha előrendelted, akkor arról kapsz emailt vagy telefont hogy pontosan melyik napra várható. Ha nem akkor utána kell nézni, mert valami nem stimmel.
  • TDC Geronimo
    megjelenésre szállítanak
  • Hoz_Hun
    Srácok, aki már rendelt a Platinumshop-ból, mennyire gyors a kiszállításuk (Győrben vagyok)? A megjelenés után egy nappal hozzák ki vagy még aznap?
  • TDC Geronimo
    2. is nagyon jó volt. Jöhet day 1 ez
  • darkSectorxxx #33310
    Úgy basszák el mint a Bloodborne-t????? :D
    Mert akkor én is remélem. :D
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.07.28. 18:18:28
  • Totti5
    Remek volt a 2. rész.
  • Moby
    Én szerettem a másodikat is. Vagyis szeretem a mai napig. Jópárszor végigjátszottam. Imádtam a zenéit. Deee igen, jobb lenne, ha az első rész komplexitását hoznák vissza. Nem olyan bonyás ma faszára megcsinálni egy sandboxot. Egyre több a jó példa. Össze kell csak legózni azokból.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.07.28. 18:08:29
  • Ulthane
    Szinte egész biztos vagyok benne, hogy elbasszák, mint a második részt. :( Azt is vártuk, mint a messiást, rengeteg éven át, és egy rakat szar lett belőle.

Ne legyen igazam!
  • Moby
    Csak ne kelljen egy évet várni rá
  • Ragnar360
    bas*zák meg a 4 karakterrel :/ ez is valami új köcsög tendencia lesz, hogy 1-ről át kell állni 3-ra meg 4-re?
    Utoljára szerkesztette: Ragnar360, 2015.07.28. 16:32:30
  • Kongy
    Ez kész.
  • n000rbi
    ROFL (wicser3)
  • n000rbi
    Kíváncsi vagyok melyik korszakban játszódik. A kocsik alapján a '70-es évek kb. Mondjuk nekem az első rész szesztilalmas időszaka tetszett a legjobban. Micsoda zenék voltak abban!

Szerk. : most olvasom a kép alatti írásodat, akkor rátrafáltam, LOL
    Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2015.07.28. 14:57:26
  • Tikal #33301
    remélem csak egy karakter történet lesz...
  • TDC Geronimo
    Nagyobb kép

Már megy a spekuláció. 4 karakter története, 70es évek
  • Moby
    woooot!
  • n000rbi
  • TDC Geronimo
    ÁÁÁÁÁ IGEEEEEEN

• Moby
    Há mondjuk ezzel nekem nehezen fogják eladni :DD
  • ppista
    Mondjuk én a WiiU után talán 3-4 év múlva megyek mégegyszer Nintendo gép közelébe. Persze lehet arra is venni, egyéni szocprob. :)
  • TDC Geronimo
    Ja néztem én is.Lehet jövőre tényleg kidobják.

Konzol be sincs jelentve, de már van rá játék. Már jobban kezd, mint a Wii U! :D
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.07.28. 12:36:46
  • SlickAdam
    na de ami tenyleg varatlanul ert: NX-re is jon! arra veszem.:)
  • ppista
    Féltem, hogy csak 3DS-re akarják kitolni, de szerencsére adnak a minőségre vágyók igényeire. Sajnos nem holnap jelenik meg. :(
  • SlickAdam
    Legjobban fogyo konzolra ne lenne? :)
  • ppista
    DQ11. PS4-re is. Hip-hip hurrá!!!!!!
  • Ulthane
    Lófaszt!

A Razert értékelték 1 milliárd dollárra, nem annyiért vette meg az Ouya-t. Beszél kicsi angol?

Utoljára szerkesztette: Ulthane, 2015.07.28. 10:50:22
  • Moby
    Menjé nyaralni! :)
  • SlickAdam
    szet vagyok esve. forum szabadsag kell.:D
  • Moby
  • SlickAdam

...
    ...
    ...

DL CONTENT
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.07.28. 09:46:22
  • darkSectorxxx #33284
    Igen mik azok a gen első 2 évében amik jobbak voltak a mostaniaktól?

Címeket tudsz mondani?
  • Ragnar360
    Nem. Ez az igazság:)
  • darkSectorxxx #33282
    "De viszont a játékok száma a jó játékok száma több volt és a színvonal "élmény" is jobb volt, úgy tudom... :)"

Nagy rakás szart, csak könnyebb ezt mondani mindenkinek.