121495

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • n000rbi
    lvl4, no damage, no gear, szalmakalapban :D
  • TDC Geronimo
    Egyelőre fos stream minőség, ha lesz jobb berakom. Mindenesetre DAY 1

Na dark? Bennevagy? :D
  • Kandurex
    El kell fogadni végre, ezt a műfajt a turnbase találták ki, ez adta a csaták stratégiai aspektusát, erre épültek fel a tárgyak, fegyverek stb, ha ezt kiheréljük, magát a játékot öljük meg és kurvára nem Final Fantasy próbálunk nagyobb közönsé...

...nem tudtam befejezni a mocsok tabletemen a hozzászólást, mert egy fos, nem fórumozásra van kitalálva, átültem a laptopomhoz, beírtam egy fél oldal dumát, erre fogja az SG és elküld gomb után feldob egy ablakot, hogy letelt az ötperc és nem szerkeszthetem a hozzászólásom, de a fél oldal dumát is kitörli....hát köszi....

kénytelen voltam felvenni a moderátori jogot, hogy betudjam fejzeni ezt a hozzászólást...
    Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2015.08.04. 16:46:47
  • ppista
    Annyi köze van ennek a harcnak a Final Fantasy-khoz, mint a magyaroknak a focihoz. A hideg kiráz mikor látom ezt a csapkodást. Nekem edig mindegyik FF-nak tetszett a csata része, még a nem túl acélos 13. részé is valamennyire. Szeretnének ugye a "szélesebb közönség" felé nyitni (ettől a dumától sikítófrászt szoktam kapni), de ezzel szerintem elveszitik a még megmaradt kevés rajongót is.
    Ha meg a KH sorozat harcrendszerét akarják adoptálni (azt én is nagyon kedvelem), attól még ez iszonyat messze van. Egy erősen feltuningolt, a 12. részben megismert gambit rendszert kellene beépíteni, mert annál én még jobbat nem láttam.
  • Kandurex
    Eegen, ezért se kezdtem hüledezni, mert sejtettem, hogy ez lesz a válasz...
  • SlickAdam
    kis CG volt azert a Mad Max filmben :)
  • TDC Geronimo
    Nem nagyon játszottam régiekkel, de ez tetszik videók alapján így teszek egy próbát.
  • Kandurex
    Ühüm, mondjad csak, neked melyik FF rész jön be a legjobban?
  • TomStorm
    Azta mindenit!Tényleg érdemes volt emlegetni:)
    Remélem az autókat megtarthatjuk majd vagyis egy időben akár több is lehet.
  • TDC Geronimo
    holnap jön rakat új trailer. MGSV, FFXV, mafia 3, dark souls, battlefront, mirrors edge meg ki tudja mik még.
  • TDC Geronimo
    Hogy állnának vissza. Nekem pl ez a combat rendszer sokkal jobban tetszik
  • Ragnar360
    Értem. Én tervezem majdnem mindennap hogy bekapcsolom, aztán sose jutok el oda:d vagy 5 napja biztos off a gép.
    Kéne valami gém. Batman se kell nagyon senkinek. Új áron nincs kedvem Witchert venni majd 20ért, használtan sincs, kéne valami más. Esetleg Unity ha már említetted, bár nagyon esetleg. Vagy FC4, de igazából mindegy mi, csak ne autós és éppkézláb legyen azért.

Vagy lehet pár ezerért megérné a Life is Strange...a demó ott volt a szeren, végig megmarad a szint?
    Utoljára szerkesztette: Ragnar360, 2015.08.04. 13:29:35
  • Moby
    Nem, mert semmire nincs időm. Illetve de, ha van egy kicsi, akkor FH2 Fast and Furious-t. Nincsenek arra szavak mennyire örületesen kibebaszott elmebeteg módon szórakoztató és szép, és zseniális, és őrületes az egész forza széria. Nincs értelme bármi mást csinálni, bárkinek is. Tegnap mondjuk pont AC blackflaget meg unityt nyomkodtam röviden. SP jáűtékba időhiány miatt nem fogok most bele. PS4-et meg a csodálatos batman óta be sem kapcsoltam nagyon.
  • Ragnar360
    Jól leírtad, Játszol valamivel mostanság egyébként? Ignore ide vagy oda, na mind1:)
    Utoljára szerkesztette: Ragnar360, 2015.08.04. 12:57:24
  • Kandurex
    Na és? Visszaállnak végre a turn base-re, vagy erőltetik a fasság h&s -et? ...nem tűnik fel, hogy ez csak tb alapon működik jól?! Erőltetni kell? Kell még pár pofon, a demók nem üvöltötték elég...
  • Moby
    Marhaság. Semmi nincs. Ami van, az is szar. Vagy valami régi szar motort használ. Vagy valami lowgeci. Vagy mindez együtt.
    Eróefel.
  • Ragnar360
    Hmm? Nem. Inkább kevés.
  • n000rbi
    TÚL. SOK. A. JÁTÉK.
  • Moby
    Most, hogy ránéztem tényleg. Jóbban áll neki, ez tény, de nem ez üt :)
  • TDC Geronimo
    első trailerek fakók voltak. Gafon is meg sok fórumon mondták miért nem olyan a színvilága, minta filmnek. Ahogy elnézem ezt a trailert ezt a kérést teljesítették. Sokkal színesebb és szaturáltabb.
  • Moby
    Hát ez odabaszós. Szinematikból és karakterekből jeles. Má csak a gémpléjt kell nem-elkúrni, és megint költök egy kis pénzt,
  • TDC Geronimo
    4kor ma ms konf hátha valakit érdekel
  • TDC Geronimo
  • TDC Geronimo
    Na csak emlegetni kellett tegnap.

• SlickAdam
    azakep!
  • n000rbi
    Ja, hát ettől nem fog senki rohanni a boltba.
  • SlickAdam
    LAUNCH trailer... LOL
    nem tudom mit kepzelnek...
  • n000rbi
    Jaja, nincs ezekkel bajom, sőt, olykor jó kicsit relaxálni velük.
  • Moby
    Sétálószimulátor. Mint mondjuk a journey, ha már aktuális. Az inkább képzőművészet, ezek inkább irodalmi jellegű művek.
  • Moby
    Eddigi is olyan fotókat lőttem belőle, hogy itt recskázott rá mindenki. Elmerülünk lassan ebben a sok agyalágyult, szügségtelen, gimmick fasságban. Tartalom készüljön, ne a szemét.
  • n000rbi
    Még mindig rejtély, hogy ez miről fog szólni :) (remélem megint valami 25-55 fps között ugráló unlockolt fos lesz)

• arty
    fotomód... ha egyébként egy játék amúgy (is) rendben van, akkor tőlem betehetik, mert nekem nem lesz tőle kevesebb (nem használom úgyse), másnak meg lehet ez minden vágya (hogy screenshotokat lőjön, mindenféle beállításban)
  • darkSectorxxx #33490
    Jó ez benne van a pakliban, addig forgasd a kamerát még jó nem lesz.
    Az hogy van fotómód még nem jelenti azt hogy mindenkiből profi kameramen lesz.

/vicceltem amúgy

Ha les olcsón és megveszem, majd meglesem azért.
    De ott van pl az Order, amiben még haszna is van konkrétan, mert valaki vagy valakik azt mondták ha kikapcsolsz valami effektet azt még utána a játékmenetben is megjegyzi (ez is lehet érdekes).
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.08.04. 08:16:15
  • n000rbi
    >Ami sikít hogy fasza akciójelenetes képek szülessenek róla?

Hátöö, inkább Te fogsz sikítani, ha megállítod a kamerát egy bunyós jelenet közben :D Egyúttal vissza is vonom az előbbi "rosszabb nem lett tőle" kijelentésem, mert ha így nézzük, akkor bizonyos szempontból rontottak rajta a fotómóddal. Olyan bénaságokat is kiszúrhatsz, amiket egyébként soha nem vettél volna észre.
    Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2015.08.04. 07:31:33
  • darkSectorxxx #33488
    Erről van szó.
    Akit nem érdekel annak úgysem lesz útba.

Abban izaza van Moby-nak, ha azt mondja hogy pl néhány játékban, remasteredeknél lehet nem annyira mindig van előnye, de egy Batmannél? Ami sikít hogy fasza akciójelenetes képek szülessenek róla? :)

Witcher-be is fontos lenne. Abból is sok fotó készül, vagy készült. Meg az is egy ilyen fotókompatibillis játék.
  • n000rbi
    Rosszabb nem lett tőle, azzal a kb. 3 használható plusz opcióval (forgatás, zoom, dof) egész jó kis képeket lehet lőni (ez így előtte egy sima share gombbal nem volt lehetséges).
    Ha a Witcherbe tették volna ugyanezt, akkor joggal lehetne felháborodni, mert ott épp lenne mivel foglalkozniuk ezen kívül is :D
  • darkSectorxxx #33486
    Nekem szimpi a látvány a trailer alapján.
    Most jön sógi, tanakodtam lepjem-e meg egy Fifa 15-el, most csak 6k.

És a Fifa 16 még úgy is odébb van, meg gondolom nem lesz lényeges változás.
  • darkSectorxxx #33485
    Még 1x mondom a kamera mozgatása a lényeg, meg hogy megálla jelenet.
    A képet magát kifotózni ugyanúgy itt is a Share gombbal csinálod.
    Próbáltad már?
  • darkSectorxxx #33484
  • TomStorm
    Utolsó esélyük jót mutatni.Ha szar lesz megint akkor kuka és csak a Fifa.Eleget támogattam őket éveken át