121494
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Account Személyes dolog. Ennnyi. -
Én sem akarnék a sajátomon kívül másik accounttal játszani. Sőt a gépemen tudni sem olyat, aminek az előéletéről nem tudok semmit. A tökömnek sem hiányozna egy psn ban. -
A probléma nem ezzel az esettel van, hanem azzal hogy senki nem ismerhet eléggé senkit.
És lehetnek olyan emberek, akik utólag a profillal átbasszák a vásárlókat, ezért veszélyes mint vásárló, és tiltott mint eladó.
Steam-en ennek történelme van. -
Ragnar360 #33558 Értelek. De amúgy akkora hülyeség, most semmi nagy cucc sincs benne, mintha nem is tudom mit árulna az ember pff. Ilyen nagy dobra verni tiszta szégyen.
Mintha nem lenne jó neki hogy kifizet egy 10-est belép, elindítja, átlép és belenyom a játékba amennyit akar aztán meg is unja a végére, de fogadjunk utána meg örülne a köcsög hogy hé ez nem is volt olyan vészes és tök olcsón meg is lett a játék. -
Nem, az nem digital. Te accountot árulsz. Amit a legtöbb helyen amúgy is tilos. Amúgy jogsértő is. Accountot meg senki nem vesz. Vagyis csak nagyon kevesen. -
Ragnar360 #33556 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem kelendő már ez a Batman, 10k-ba se kell senkinek - csak mert digitál gondolom. -
Srácok, BB-nél nem úgy volt hogy eltörlik a szinteltérések határait?
vagy még mindig van limit???? -
slick hol van ilyenkor? Látta már a videót vajon? :D -
Így tudják ezeket a játékokat futószalagon gyártani. Csomó animot meg assetet vesznek át másikból. Mondjuk nem mintha zavarna. BBben voltak a széria legszebb animációi és örülök, hogy DSnél is látom azt a minőséget, játékosnál, ellenfeleknél és bossoknál is. Remélem holnap lesznek a demobol hosszú folyamatos gameplayek -
tuti lesz egy boss mindenkinek ami nyögve nyelős lesz... -
Nem, mert ugyanezt akartam írni :D (a leplescsontiban meg ott látom ameliát :) ) -
Ragnar360 #33550 Hogy mi a francért nem tudnak ilyen jó zenét, hangokat csinálni egy csomó játékban... olyannyira hogy fel se tűnik hogy már nincs. Batman-ban is lófasz, semmi zene (helyesebben egyszer volt, és akkor fel is tünt, hogy jéé, sokkal jobb lenne a játék ha...) És csak akkor veszed észre ha végighallgatsz egy ilyet mint ez és rájössz hogy baszki régen és még a régi játékoknál mennyire figyeltek a zenére és minden hangra és hogy milyen sokat számít.
Ilyen zene kell mindenbe (értsd jól) ami hasonló játék, másba meg másféle, de érezd rajta hogy nagyon ott van, mert ez belevisz az egészbe.
És lehet csak a trailer miatt volt itt is, de akkor is. RENGETEGET tud dobni rajta.
Utoljára szerkesztette: Ragnar360, 2015.08.04. 19:57:24 -
Háááát...előreláthatólag 500 órára ismét elvonulok a világtól.
Ja, és nagyon sok sírásra ismét lehet készülni!
-
csak szerintem mozog szinte teljesen úgy, mint darkbeast paarl? :) -
Nagyon is jó irány. A többségnek tetszik a BB féle combat. -
jó lesz ez ne aggódj,szerintem megint kapunk olyan monsztákat meg enemiket hogy izzadni fogunk mint kurva a templomban... -
Nem azt mondtam, hogy megmagyarázhatatlan, csak azt, hogy fura :)
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.08.04. 19:50:38 -
-
Útközben még ilyen instant heal -ek vannak, hogy semmi se szakítsa meg a pörgést...sőt kidobjuk az összes fegyvert mert az csak zavaró opci...ohh wait it's BB...
Nem hiszem el, hogy az az idióta miyzaki vagy ki szerint, ez jó irány...bassza már valaki hátba!
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2015.08.04. 19:48:07 -
Vagy egész egyszerűen tápos volt a karakter nem? :D
Ki mondta hogy a demoban egy alacsony staminás karakter van? :D -
Semmi furcsa nincs benne. Gyorsabb lett combat, gondolom sokkal többet lehet gurulni is -
Kicsit azé fura, hogy ennyi endurance van. Két dash meg egy backstab, mindez futásból így belefér...persze lehet, hogy csak a videó kedvéért. -
nightmare fuel enemy DS trailerbe :D
-
Hát nekem ez sokkal jobban bejön. Sokkal cool-abb és látványosabb.
Ott az a vén fasz medg a dizájn nekem szar volt. -
Mit vártál volna? MP3 perfekt volt ahogy volt. -
Csípjetek meg. :D
Most nézem vissza Microsoft-ot, ez a QB nagyon az én izlésemnek lett megalkotva.
Ilyet vártam volna a MP3-nál.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.08.04. 17:52:05 -
nincs felgyorsítva. ja és lesz vér! :y -
na közben megjött HQ trailer. Rongyosra nézem ezt is :D
-
Ez most a bloodborne dlc vagy még mindig DS3?
-
-
Ha ez nem egy felgyorsított gameplay, akkor ennyit elég tudnom egy előrendeléshez.
Boss-ok amiket itt látok is elég jók, hálisten nem fantáziátlan kreatúrák.
Nagyon jó.
Megy fel a vásárlólistámra, egészen addig amíg nem hallok róla valamit ami eltántorítana.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.08.04. 17:37:09 -
-
ahh végem van holnap alig várom gameplay videókat. Remélem mindjárt kijön rendes minőségű trailer is -
Mint a kurvaélet. :P
Nooorbi: a szalmakalap a legfontosdabb :P -
*NOPE* gif :D
-
Úgyszintén. Bár nekem a BB dlc meg ez a level 4 is tartogat kihívást. -

Na ez már kinéz valahogy!
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.08.04. 17:33:45 -
*BANNED* gif :D
-
based miyazaki. Sokkal pörgősebb combat, BB minőségű animációk és graf. Beteg zene, ellenfél meg boss design. Minden mást odaadnék most ezért. Remélem év első negyedévében jön -
lvl4, no damage, no gear, szalmakalapban :D