121494

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Totti5
    A gémerek egyszerűek mint a bot. Ami nem ugyan olyan mint eleddig az : butítás, egyszerűsítés, kivágták, DLCnek adják, leszarja a fejlesztő, hülyének nézik, megsértik, belerúg a fejlesztő. Amúgy is szar lesz, de így hogy pont az pont úgy nem lesz benne, nagyon szar lesz. Szerencsére nem a gémereken múlik a játék fejlesztése, még. A jó kiadó, tudja mi kell. Ha a Fallout 4 felülmúlja a 3at, akkor mindent jólcsináknak. És könyörgöm, nem azt kell mindig nézni hogy mi nincs, hanem h mi van, miben lett több. De ehhez még fel kell nőlni, most a ordítva sírós asztalt ütögetős korszak van.
  • Kandurex
    Egyébként mostanában ritkán fikázok játékot. őő...pl. Battlefront és talán a Doom, de ez utóbbinál végül is "átfogalmaztam" igényeimet. Előbbi,...hát..ott bassza meg egy taliga apró majom azt fél-hülyét, amelyikben az fogant meg, mint gondolat, hogy egy új csak multi játékra van igény, nyilván nem egy Kotor, vagy Jedi Knight, hanem egy fosadák multi, amiről ha lerántjuk az SW környezetet egy ótvaros szargudicsot kapunk. (érdekes, hogy a chrome a szargudicsot szalagcsokorra akarja javítani) Az új Doomnál meg valami grandiózus, izgalmas, lélegzetállító ect. ect. dolgot vártam, azt jött is a "Sam i'm" vagyis Komoly Sámuel újabb kalandos epizódja...pont szartam is bele, de mint említettem az elején, újra gondoltam a dolgot és rájöttem, végül is, akár, jól is elsülhet...aztán ha nem is, majd jól rámondom, hogy én megmondtam.....
    Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2015.08.05. 13:33:38
  • Moby
    10x legalább lenyomtam azt. Ezzel is hasonlót tervezek :)
  • Kongy
    Hát ez epic! Első részt is imádtam, de ez... és amint látom 60 fps. Mondjuk egy ilyen tempójú játéknál el is várható.
  • Moby
    Nem, engem alapvetően nem zavarnak az ilyen posztok. Nem értek vele egyet, de nem is tartom vitaképesnek.

/az ordert sosem játszottam végig, szal ideje lenne tényleg egyszer már időt szakítanom erre is.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.08.05. 12:56:34
  • Kandurex
    És akkor kussoljak? Vagy keresem a fosban az értékelhetőt? Melyik a jó irány? Játszani meg szeretek.

Egyébként is...úgy látom itt az idő végigcsapatnod újra az Ordert ...kezdesz vissza fejlődni!
    Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2015.08.05. 12:52:13
  • Moby
    Pedig elég gyorsan azzá váltál. Pontosan úgy posztolsz már mint a szésőséges hater tömegek. Patkány, bólogató idióta, stb. Még a kolerás fekélyt kellene felvenned a szótárba, és 100% az asszimiláció.
    Ez már nálad rég nem arról szól, hogy nem tetszik valami. Ha valami nem tetszik, arról tudok írni tényszerűen, ha fontos, hogy amúgy jó legyen.
  • Kandurex
    Szerintem nem ronda. Én tények alapján fikázok, a grafika nagyon is rendben van.
  • TDC Geronimo
    Nézz utána jobban, biztosra veszem, hogy találnál okot fikára. Leegyszerűsített skill rendszer pl?! Na tessék halom szar lesz az is, ráadásul még ronda is!4
  • Kandurex
    BB nem souls játék volt. És kegyetlenül ki volt herélve.
  • Kandurex
    Na, látod az még nem is fikáztam,...bár a patkányságok már kezdik körbe lengni...Sims Fallout?
    Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2015.08.05. 12:42:45
  • TDC Geronimo
    szerintem meg kurvára ugyanúgy néz ki mint egy DS 1 vagy kettő. BBnek nem DS volt a neve mégis imádták, de tudom... szar volt az is
  • Kandurex
    Nem igaz, tudom értékelni a játékot, ha játszatni akar és nem bólogató idiótává tenni!
    Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2015.08.05. 12:40:41
  • Kandurex
    Az...ja....de egyébként, mindenki telibeszarná ezt a játékot, ha nem Dark Souls lenne a neve. Ebből a videóból leszűrve ez egy köpet, az elődök amik felemelték a szériát, amik híressé tették, lsd. Demokn és Dark Souls 1 már sehol nincsennek.
  • Moby
    Ha hatalmamban állna, csalnám én is. De csak a szegények nem csalnak adót :)
  • TDC Geronimo
    :D

Te is lassan azok közé tartozol, akik jobban tennék ha keresnének másik hobbit, mert minden szar.
  • TDC Geronimo
    Fallout 4 videót hiányolok. Az jöhetett volna :(
  • Kandurex
    Ez üt hangulatra, kár, hogy a játékmenet mögötte okádék fos!
  • SlickAdam
    pedig sokan tanultak meg nemetul csak azert, mert kifejezöbb nyelv, mint az angol. tudosok n' shitz n' yo.:)

szerk.: bar az manapsag mar nem igazan helytallo. regebben volt igy.
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.08.05. 12:38:58
  • ppista
    Mondjuk így könnyű kilóra megvenni mindenkit. Adnák én ezeknek az adócsalóknak a pofájára ha hatalmamban állna, de mivel csak egy senki vagyok, ezért csak hüccsögni tudok ezekre a gennyesekre.

http://index.hu/gazdasag/2015/08/05/a_microsoft_sem_szeret_adozni/
  • TDC Geronimo
    You'll see Dark Souls 3 Gameplay on August 5th at 9am PST in my video discussing my hands-on experience with it. =)

este 6
  • Moby
    Az estus FLAKON mindenestre üt! :DD
    Te Slick...ez a nyelv népeket leigázni csodálatos, én ezt nem kétlem, de ezen elmesélni valamit baze az nagyon kész van. :D
  • Moby
    Há erről van szó. Amit a sony nyilván nem tudott volna megtenni, hiszen a az ms betegre kereste magát előtte az xboxxal, míg szegény sony meg veszteségeket könyvelt el az alig fogyó ps2-vel :DDD
    Nem ismerős a sztori?
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.08.05. 12:28:18
  • zola2000
    Nem pisztolyt szorított, hanem fizetett az -ideiglenes/végleges exkluzivitásokért.
    Ez a cégeknek rövid távon jó volt, hosszú távon ártott szerintem.
    Utoljára szerkesztette: zola2000, 2015.08.05. 12:28:41
  • TDC Geronimo
    meg a játék legelejéről üti jóskapista ellenfeleket, de szarazegész meg H&S!!4
  • Moby
    Fossá van tápolva a kari, hogy 2 pixelnél többet lássanak a játékból akik odaülnek. Olyan hosszú a csík, hogy elfelejtem a nevem, mire végignézem...
  • TDC Geronimo
    na már vártalak. hack and slasht kihagytad.
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.08.05. 12:24:00
  • Moby
    Jaja. Gondolom pisztolyt szorított szegény szerencsétlen japó fejlesztők homlokához, hogy ne térgörbítő csodamasinára készítsenek játékokat, amit ott kendácsolnak a szomszédban :D El van gurulva a gyógyszeretek, de valami őrületesen.
  • Kandurex
    Ez gáz, ez játékmenet egyszerűen...kaszabol és win, nyomd a gombot, ez már nem souls, ez valami korcs.
  • Moby
    Engem érdekel.
  • zola2000
    És ez eléggé be is kavart a piacnak, én is amiatt vettem 2008ban x360at, amitől pár év múlva meg is szabadultam, mert értelmes játék csak addig jött 360ra, aztán wiis kitérő után ps3ra jöttek a jrpgk.
    vicces hogy ma meg már pcre is beindultak, neptunia, tales of, ys, de tény hogy az ms sokat ártott ezzel akkoriban, hogy a ps2 korszak után mindenki ps3ra várta a játékokat, aztán x360ra jöttek.
    Utoljára szerkesztette: zola2000, 2015.08.05. 12:14:03
  • TDC Geronimo
    ja és ragdoll+vér lesz végre :y
  • SlickAdam
    sajnizom a BB art-jat fikazokat. ezzel se fognak jatszani... :(
  • n000rbi
    Az legyen a legkevesebb :)
  • TDC Geronimo
    UI :(

Reméltem, hogy átviszik a BB minimalista UIját, de sajnos nem.
  • n000rbi
  • SlickAdam
    CCR alafestessel, mi epik! :D
  • n000rbi
    Nem értem a "cilinderben" asszaszinkodó főhőst.
    A csaj meg:
  • TDC Geronimo
    Első rész is jópofa volt

• TDC Geronimo
    2kor még jön mafia trailer bár az szerintem semmitmondó CGI lesz :(

Meg majd délután DS3 gameplayek elvileg