121495

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Amiga
    Végbélbe kérném, ha lehet. :-)
  • SlickAdam
    töltök en söriket mindkettötöknek, ha kertek.:)
  • Kandurex
    Öntöm, öntöm
  • Moby
    Tolják csak. Ide bele a számba. Várom már.
  • Kandurex
    Pont neked fog szólni a VI. rész és látva az igényeket, ugyanazt fogják egy jó nagy tölcséren beöntésszerűen tolni...
    Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2015.08.05. 15:47:31
  • Amiga
    Hát szeretném, ha minden játék úgy zuhanna, mint a GTA V. :-)
  • Kandurex
    [vállatvon] San Andreas óta ez a sorozat zuhanóban van.
  • Kongy
    Nem mintha az lett volna a játék lényege..
  • Kandurex
    Tudod nem okoz örömet egy játékban a hajvágás, bowlingozás etc. etc.
    Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2015.08.05. 15:28:57
  • Kandurex
    Azért kicsit kibontva, valahogy nem tudtak túl lépni az előző részeken, ott volt egy hatalmas nagy világ és kurvára nem történt benne semmi....
  • Amiga
    Én megnézem az esti híradót és sajnos azt látom, hogy ez a világ úgy ahogy van, full retard.

Persze teremthet magának az ember álomvilágot a Sims-ben, csak a végén az is woohoo-ba fullad, meg megöli az ember a simet, ha megunja.
  • Kandurex
  • Amiga
    Jogos, hogy ezt félve írtad le.
  • Kandurex
    Kicsit félve írom le, de szerintem a GTAV is egy zsák szar volt...full retard szociális baromságokkal feltöltve...
  • Kongy
    Túl nagy elvárások ezek :)
  • Moby
    Nem feltétlenül bukó, csak miután ennek a franchise-nak voltak saját elsődlege stílusjegyei, fogalmam sincs miért kellett lenyúlni a legjobbtól az övéit. Nekem az onnantól mindig 8 lépés távolság, amikor a készítők sem hisznek ilyen látványosan a saját produktumukban.
  • Amiga
    Nem feltétlenül bukó, várjuk ki a végét. Igaz, a GTA durván magasra tette a lécet, de egy játék számtalan elemből van ugye összegyúrva.

Én nagyon örülnék, ha az első rész szintjét hozná a cucc, az mesteri volt. És legyen egy 30 órás fősztori, minimálisra fogott mellékküldetésekkel. Mafia-ban sose az open world volt a lényeg úgyse.
    Utoljára szerkesztette: Amiga, 2015.08.05. 14:51:09
  • Moby
    Pedig a kor és a helyszín ütne, de 10 perc után önkéntelenül magadban a gta-hoz fogod méregetni. És rútul bucskázni fog, mert nemhogy takarni próbálják, hanem még rá is játszanak. Hogy ennek mi értelme van, én nem tudom. Viszont szép, tényleg. Da screenspacereflection-generation :D
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.08.05. 14:30:08
  • Moby
    Ha hagyott volna bármilyen rést a GTAV megérteném. De nem. Gyakorlatilag kitölti a teret. Minőséggel, karakterekkel, játéktérrel. MINDENNEL.
    Alá be lehet menni. Ez is azt fogja.
  • n000rbi
    A GTA után már nem mernek mást, máshogy a nép elé pakolni. Gondolom a modernebb környezet miatt is von könnyebben párhuzamot az ember a GTA-val. Engem sem győzött meg, nagyon nem.
  • TDC Geronimo
    pár infó

-Joe's fate will be explained, Vito returns
    -protagonist: Lincoln Clay, complete orphan, Vietnam veteran
    -you will fight agains the Italian mob
    -you will get help from Vito Scaletta, Cassandra (the afro woman) and Burke (man with moustache)
  • Amiga
    Jaja, minden a régi. Épp ez a restore lényege.
    De azt hiszem, loginolni kell restore után is, aztán már látszik a Trophy is, meg minden más rendben működik.
  • Moby
    Nem néz ki rosszul, de kibaszottul gázul fut (oké, még sehol nincs), és egy jellegtelen, arctalan, gta-kba szürkült , minden mozzanatot másoló copycat. Kösznem.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.08.05. 14:21:00
  • Moby
    Az egész egy ócska gta ripoff.
  • TDC Geronimo

minimap tiszta gta v
  • Moby
    Jó a frém. Kik csinálják? CDPR bérmunkában?
  • TDC Geronimo
    Itt van kis gameplay elrejtve...

• TDC Geronimo
    restore után minden beállítás a régi? téma, összes settings, loginok minden megmarad?
  • Amiga
    Amúgy a HDD-csere példásan egyszerű. Egy USB-re kitettem a legfrissebb SONY OS-t a PS4/UPDATE mappába (az most olyan 750 MB) és backupoltam a mentéseimet, settingeket, stb (az kb. 3 GB volt).
    Aztán HDD-t cseréltem, ami a fedél lepattintása és 4+1 csavar ki/be csavarása + a HDD-keretben a vinyó kicserélése.
    Végül a gép újraindítása hosszan nyomott bekapcs gombbal (két csipogást kell várni, köztük kb 7 mp). Safe módban a legalsó menüpont választása, aztán USB-ről az OS visszatelepítése, majd pár alapsetting újramegadása, login a gépben és a backup vissza-restore-olása.

Fél óra alatt megvoltam teljesen.
  • n000rbi
  • Moby
    Ezt elkészíteni sem volt értelme.
  • Amiga
    Jaja, a Samsungot, és egyébként a gépben is ugyanaz a modell volt, csak az ugye fél TB-s. Hétfőn rendeltem, kedden át is vettem a Tüzér utcában.
  • TDC Geronimo
    5 év után bejelentésre egy semmitmondó cgi videó. Csodás. Jobb lenne többen követnék a bethesda példáját és inkább akkor jelentenének be valamit, ha meg is tudják mutatni.
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.08.05. 14:03:19
  • TDC Geronimo
  • TDC Geronimo
    azt a samsungot vetted? Meg is jött ilyen hamar?
  • Amiga
    Látod, megtaláltam a lényeget. :-)

Amúgy tegnap betettem a gépbe a 2 TB-s vinyót (32 ezerért vettem az IPON-ban), most pár hétig elleszek a visszatelepítéssel. Jobb lett volna külső vinyóra kibackupolni a játékokat, de nem volt annyi eszem.
  • Kandurex
    igaz, igaz
  • Kandurex
    ja, általában akkor postolok, ha nem tetszik valami,...vagy pont fordítva,...,és sajnos pont játékokról, amiket várok :/
  • Amiga
    Az nem ect. ect., hanem etc. etc.
  • TDC Geronimo
    Este még jön egy MGS videó, gameplay prezentáció mother baseről.