121495

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • TDC Geronimo
    mert random generált a növényzet meg a szikla, ezért pakolja ki csak későn, de szerintem 5 perc után ember észre se veszi. Minden más viszont...
  • n000rbi
    50 perce tweetelte a kis hazug.

/kösz, megtisztelő
    Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2015.08.07. 14:35:40
  • Moby
    Miattatok feloldom az sg tiltást, mer nem tudunk máshogy kommunikálni sem normálisan.
    Nemtudom honnan az infó, de éppen a napokban nyilatkozták, hogy először pécére, és még az sem jött ki. Biztos ez?
  • n000rbi
    Wicseregynyóc coming later today. (meglátjuk most tényleg, vagy EU-ban megint csak egy héttel később :D)
  • Seth
    Katasztrofális a draw distance a talajon, köveken , 3 méterre jön elő minden
  • Tatyla
    Until Danit biztos nem vesszük meg day one,két hónap múlva lesz feléért vagy kevesebbért,sőt UC ugyan úgy
  • n000rbi
  • TDC Geronimo

• AntiHero
    Tessék összeírtam. Miket vegyünk\vehetnénk ha milliomosok lennénk. :D

MGS5-nél meg Mad Max-nél, 3 ezret nyerünk, ha USA-ba vesszük. A másik kettő ugyan annyi kb.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Until Dawn (pre-order)
    Megjelenés: 2015.08.26
    Magyar Store: 17.990Ft
    Usa store: 59.99$ (17,051 HUF)
    Pre-order Extrák: Bonus chapter

MGS5 (pre-order)
    Megjelenés: 2015.09.01
    Magyar Store: 20.990Ft
    Pre-order Extrák: Windurger S333 Combat Special, Personal Ballastic Shield (olive Drab)Cardboard box (rocky Terrain), Fatigues (Black Ocelot), MGS Online XP Boost

Mad Max (pre-order)
    Megjelenés: 2015.09.01
    Magyar Store:20.990Ft
    Pre-order Extrák: Dynamic theme, Full costomizable magnum Opus Car body (The Ripper)

Uncharted TNDC (pre-order)
    Megjelenés: 2015.09.10
    Magyar Store: 17.990Ft
    Pre-order Extrák:7 Single-player skins (Drake's outfit), Golden AK47 & 92FS Pistol, Dynamic Theme

Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2015.08.07. 12:30:12
  • n000rbi
    Van lejjebb?
  • Paranoia
    Nem lesz szintlimit a Fallout 4-ben
  • Tatyla
    Igen sajnos mi is kurva sokat fogunk költeni így az utolsó harmad évben, de hát már egy ideje nem vettünk semmit, nyugtatom magamat :D
  • TDC Geronimo
    Azt hiszem MGS mellé jön ez is szeptember elsején

• darkSectorxxx #33749
    Nagyon aranyos a kiskutya emmeb a MGS5-ben. :D
  • TDC Geronimo
    nefürgyéle' aztán jönnek a legyek meg megszólnak a komrádok
  • n000rbi
    Most én is belekukkantottam a videóba pár perc erejéig, hát ATYAÚRISTEN
    Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2015.08.06. 12:59:33
  • Kongy
    OFF
    Mi "csak" Luxorba jutottunk el anno 3 éve, azt is busszal. Amikor megálltunk megszálltak a beduinok, és fotókért pénzt kunyeráltak :D Minket mondjuk nem kísértek rendőrök, lehet akkor még más volt a helyzet, nem volt ekkora terrorveszély. Cairoba mi se jutottunk el, mert busszal 50 fokban baromi hosszú út az..
  • SlickAdam
    FF VII PS1 non-platinum. ja meg annyi, hogy nyilvan nemet, de az engem nem zavar.:)
  • n000rbi
    Céges proxy csak a lényeget nem engedi látnom
  • SlickAdam
    na EZ egy klasszikus off-topic bejegyzes :)

mar regota meg akartam ezzel ajandekozni mr. polcot, de csak most kapott el a "vagy bejön vagy nem" laza pillanat.
    tenyleges karcmentes peldanyt csilliokert kap az ember, de nagy valoszinuseggel meg azok se 100%-osak. nos ez laza 5-6k-ba fajt es szerencsem volt, tenyleg csak gyenge karcocskak vannak a lemezeken (persze tesztelni kell meg). kisfüzet nincs benne, ennyi. örülök.:)
    [spoiler]

[/spoiler]
  • Harlekin
    Ez egy közösség ahol vannak olyanok akikkel napi szinten is tartom a kapcsolatot. Számukra tökéletesen elfogadott ez így.Az OFF és a spoiler is tökéletesen elfogadott a Fórumokon PONTOSAN ezekre a dolgokra és főleg azok számára akiket nem érint.Ennyi...Majd jön a házigazda és leszedi,ha méltatlannak találja ezen a fórumon a hasonló hszeket!És akkor erre Te spoiler nélkül kiírod,hogy miről szól a posztom !Ami szintén nem ide való így legalább is
    Addig meg mint említettem csak további felesleges poszt szaporítás...
  • Harlekin
    Akkor ezek szerint Te is hamar megöregszel!
  • n000rbi
    Nem, ez nem az. A fröcsögésnek (bár az agyamra megy) is több köze van a topik témájához, mint az egyiptomi élményeidnek :)
  • Harlekin
    Konkrétan ez is az!!
    Nem hiszem,hogy a rengeteg nyavalygás és értelmetlen fröcsögés között nem fér megy 1 spoileres üzenet kiemelve a címzettel!Hiszti az van!!!
  • SlickAdam
    privat uzenet?
  • Harlekin
    Csak Artynak szól!!!ÉS NEM PS4 dolgok!!!SKIPPPPP!!!Ne legyél kíváncsi!!!!
    Ja ja,de a legszebb,hogy ez bent a szállodában történ a szálloda vízipipa"mestere"csinálta a vízipipát TUDATOSAN!Viszont kint a szállodán kívül is minden dohány boltba tukmálják a hasist!!!:-D
    Sehol nem érződött az iszlám fanatizmus dolog viszont látszott,hogy azért tudatosan óvnak minket.Voltak olyanok aki bevállalták luxort,cairot.Mi is nagyon szerettünk volna cairoba menni csak az oda vissza út miatt nem,mert repcsivel akartunk menni az csak 1 óra,de nem jött össze rá a csoport csak a buszra...Ott viszont minden adatot le kellett adni,mert a rendőrség kísérte végig a buszt(6 órás út hurghadából).Tehát tuti jövőre vissza megyünk,sőt asszony már most szeptemberbe vissza akar menni,mert nagyon olcsó(210000).Én meg addig kötök a tökömre 1 viharlámpát,hogy éjjel nappal dolgozhassak!
  • n000rbi
    Sőt, Big Boss vállán is ott a PT. Lehet egy Fuck Konami-t is elrejtett Kojima valahol :D:D
  • SlickAdam
    beleneztem kb 3 masodpercre:
    PT a kontenerek oldalan?
  • arty
    mi jópár éve voltunk, "hátizsákosként", egészen Asszuáni gátig le, akkor épp rendben volt az ország, imádtuk minden pillanatát... de mamár nem mennék ki, van még millió hely a világon, ahol az iszlám idiotizmussal - egyelőre - nem kell találkoznom :)

nameg zseniális arabéknál tépni, ahol levágják a f*szodat is érte :D
    de amugy tuti elnézőek lettek volna veled, ha elmagyarázod, hogy te nem is tudtál róla... :P jójó, tudom, hogy ~0 a valódi kockázat, de aztán utólag évekig egy ottani sitkón ezen filózni kevésbé lenne vicces...
  • Tikal #33733
    Biztosan, de vannak itt még akik nem nyomták végig, szóval majd Spoiler-ben bosszankodj :)
  • TomStorm
    Csak nehézségi szint semmi különös.Aztán a többi kiderül mit ad a játékhoz.
    Az biztos,hogy nagyon kell tápolni Geraltot végig majd:)

Na de megnyílt Batman új sztori!?Ez mit takar?
    Jó volt a vége de lehetett előre gondolni sok mindent.
  • TomStorm
    Ezt a Jokeres részt komolyan gondolták?
  • darkSectorxxx #33730
    Aha. :D
  • Kongy
    Ez a fotó mód a mániád, valami fétis ez nálad :D
  • Ragnar360
    Csak ez a sok backstabelés nem tetszik benne (megunná az ember nem?), hogy mindig erre "kell" játszani. Bár lehet nem így van...
  • darkSectorxxx #33727
    2:00

• darkSectorxxx #33726
    Instant halfbuy! :D
  • AntiHero
    Kicsit felgyorsult a játékmenet. Instant Buy!!
  • Harlekin
    MIért nyitottad meg???3 spoiler alatt volt!!!Ragnar kérte így beraktam és nyomatékosan írtam,HOGY NE nézze meg senki.Most erre mit írjak aki kíváncsi hamar meg öregszik!!!
  • Ragnar360
    Köszi szépen. Végignéztem teljesen, szuper nagyon. Megy pm.