121495

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • darkSectorxxx #34122
    Isten ments. :D
    Ez érdekes lentebb azt mondtad hogy hülyeséget írok, és az még mai nap volt. :D
  • Moby
    Az nem baj. Kell hetente legalább egy olyan nap, amikor nem csinálasz magadból hülyét nyilvánosan
  • darkSectorxxx #34120
    Nem. :D Másra gondoltam. :D
    Ezt a labdát nem dobom most fel! :D
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.08.11. 18:38:52
  • Moby
    Milyen híreket kaptál? Elmesélték, hogy bugos volt a unity?
  • darkSectorxxx #34118
    Ma nem ez az első ami Izgalmasan hangzik. :D
  • Moby
    Hírhedt?? Nocsak!
    Izgalmasan hangzik! :D
  • Rdinho10
    Holnap szerda:)
  • darkSectorxxx #34115
    Én is kérdeztem, nekem csütörtököt súgtak. Vagyis holnap. Kb dél környéke.
  • Rdinho10
    Vagyis hany ora fele frissitik a storet?
  • Rdinho10
    Üdv Urak, ha a Pes 16 demója aug 13. van írva,akkor ténylegesen mikor lesz elérhető a storeba?
  • SlickAdam
  • darkSectorxxx #34111
    Persze a From is felismerte hogy szar a BB, valszeg ezért integrálták a DS3-ba.
  • Totti5
    Manual egy értelmetlen papír és festék pazarlás. Játékokban van tutorial ami mindent elmond, és megtnaulja az ember. Ha meg nem akkor pl X1en eleve van beépített bámikor előhozható digitális "kézikönyv" minden játékhoz. Hogy PS4en miként van nem tudom. 1-2 stílusnál lehet létjogosulsága mélyebben bevezetni a mechanikába, de ott meg ritkán adnak ki 50 oldalas könyvet mellé alapból.
  • Kandurex
    az bizony baj, hogy nem jön a fordulat...mert a from bizony pont a DeS és a DaS 1 miatt lett híres...a BB miatt meg hírhedt..
  • n000rbi
    Ebben a generációban a normál kiadásokhoz ennyi jár, a manual csak digitálisan létezik.
  • sublimaze
    Üdv! Vettem vaterán egy használt Bloodborne-t és érdekelne, hogy járna e hozzá kézikönyv és ha igen, akkor hogyan is kéne kinéznie (hülye kérdés tudom, de ebben csak két ilyen szórólap szerű cucc van). Azért fontos, mert a hirdetésben az állt, hogy makulátlan, mindene megvan(!), stb., és ameddig ezt nem tudom biztosan, addig nem tudom milyen értékelést adjak le az adásvételre. Egy 10-esért vettem, azon felindulásból, hogy a store-on is kb. annyiért ment most a summer sale-en, csak gondoltam akkor már veszek lemezest. Előre is köszi a választ!
  • SlickAdam
  • n000rbi
    Áh, viccelsz? Vagy egymilliószor megnéztem a Jack The Ripperes intrót, rongyosra játszottam pécén. For we are many! :))
  • SlickAdam
    ha mar "dark souls"...
    erre a jatekra emlekszik valaki? a minap jutott eszembe, hogy be kene huzni ps1-re. aztan az is beugrott, hogy megvan steam-en es kb a kenyerpiritomon is elfut "hd"-ben (~ laptop), ugyhogy mar össze is heggesztettem minimalis gamepad gannyal. 1-2 ora nosztalgia be fog figyelni.
    imadtam kislany koromban, eszmeletlen hangulata van / volt. 0 nyelvtudassal is szorgalmasan gyujtogettem benne a dark soul-okat.:) ebböl szeretnek egyszer egy remake-et. kb egyedül a földön.:D
  • n000rbi
    Jó, hogy mondod, neki kellene szaladni :)
  • Moby
    Persze.
    /Taurus Demon megfeküdt másodikra (elsőre kétszer vagy háromszor egymás után rossz gombot nyomtam LOL ). Ok, tudom, hogy fika boss :)
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.08.11. 15:54:29
  • SlickAdam
    es talan meg egy DaS2 is belefer.:)
  • n000rbi
    Ugye a Prepare to Die-t nyomod?
  • Moby
    KB DaS3-ig végzek is vele :DD
  • Moby
    Na, csak hogy tisztába tegyük a dolgokat. Anno a DES-t lenyomtam. Aztán megjelent a DaS, belevertem 20-30 órát, de annyira szarul futott, hogy abbahagytam. Aztán belepróbáltam pécén, és ugyanígy jártam mint most: nem futott a dsfix. Csak akkor nem találtam rá gyógyírt. Aztán jött a BB, és most visszatértem a DaS-ra.
    Tehát semmiféle új információt nem fogok kapni, illetve semmiféle nem várt fordulat nem várható :D Végignyomom és ennyi.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.08.11. 15:48:48
  • n000rbi
    Meglátjuk, nekem is ebben a sorrendben sikerült játszanom őket. Az tuti, hogy tartalomban, lehetőségekben köröket ver a BB-re, azt viszont nem állítanám, hogy emiatt a BB rossz lenne.
  • Moby
    Nem a BB volt az első fromjátékom. A DES-el kezdtem anno.
  • Totti5
    Na erre kivi leszek mennyire fogja utálni.
  • Kandurex
    tudod,...ha végigjátszottad, nagyon, nagyon más szemmel fogsz nézni a BB -re,...és nem pozitívval
  • n000rbi

Viszlát jó 100 óra múlva :D
  • SlickAdam
  • Moby
    Nyah, összeállt a cucc. Megy a dsfix, megy a kontroller, dsfix bekonfigolva, Elszaladtam gyorsban undead burgig. Gecijól néz ki, gecijól fuk, gecire élvezem. Ebszolájte nem lassú ez, csak a BB közben úgy érzi az ember, hogy az de mennyivel gyorsabb. Gyorsabb igen, de így párhuzamosan látva-nyomva nincs akkora különbség a kettő között. Meghát 50-60fps-el azért más...
    volt vagy 3-4 óra szopás, de megérte. Ezt így ilyen minőségben csak ezen tolhatom.
  • Kongy
    Anyám borogass
  • SlickAdam
    Final Fantasy VII 50 colon
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

de kurva jo igyis, hajnal 5-ig nyomtam, meg az elöbb is kicsit (~ 1 ora, old school mentesi rendszer...)

• Ragnar360
    Sose értettem h miért jó ha oldalt vagy felül van a tálca valakinél:d és ablakban tolod?:)
  • zzeN
    Gondolkodok az Everybody's Gone to the Rapture megvételén, tesztek alapján jó lett. 20 dodó 5-6 óráért még épp belefér nálam.
  • Moby
    Bocs, tudom, hogy ez nem ps4, de kurvajó (pécégéming) :)
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

PCSzopás vol. 912261365265432156213.2
    Visszaállítottam a DSFIXET alapra, és fut!!!!
    [spoiler]

ROFL

[/spoiler]
  • darkSectorxxx #34085
    Rádbízom a dolgot.
    A fene sértődik meg ilyeneken, pont azért nem akarok vitázni. :)
  • Moby
    Énis.
  • Moby
    >Kiadás. Napján kell nézni, különben nincs értelme a bugokat méregetni.

A kiadás napján mindkettő bugos volt. De mindkettőben olyan bugok voltak, amitől bőőőőven végig lehet nyomni. Ezt én tudom, mert én végignyomtam mindkettőt. Te nem. Viszont véleményed azért van róla. Mármint a másikról természetesen. Tipikus nem? Kapjam elő a szerezzfingot örökérvényű javallatot?

>Te BB-ben sok buggal találkoztál, én nem.

Te elolvasod és értelmezed a leírtakat, vagy még két napig menni fog a standup? Beböfögtél egy ökörséget, én meg lecsaptam rá. Nem sértődni kell, hanem fejleszteni az objektivitást.
    Egyébként is, igazán rávilágíthatnál melyik posztomban merészeltem olyat leírni, hogy a BB-ben sok bug lenne.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.08.11. 08:56:15