121483
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Mondd már el merre vagy Spoilerben.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Én most a bánya mélyén bolyongok, a Tunnelben amikor elindulsz és balra mész, lejutsz a bánya mélyére. Itt katanát se találtam, se bosst. Ha jobbra mész, és leugrálsz, ott lesz egy boss, akit levertem.
A Nexusban átmentem a harmadik kőre, annak az első pályája a börtön, azt kezdtem el. Akkor te erre mentél tovább, amikor írtad, hogy nem arra mentél, miután a pókot legyőzted?
Lvl 40 vagyok, és 14 órám van benne.
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2020.11.22. 07:24:11 -
Nem pont oda.
5. és a 6. Boss is pipa. Túl op ez a katana..2.-ra ment mind a kettő boss. Megint csak az oda vezető út volt nehéz. (Lvl 37.es a kari)
-
TomStorm #112792 Szerintem ha 42db-t nem lépi túl az teljesen vállalható 1 méterről! -
TomStorm #112791 Szerintem nagyon ne foglalkozzatok ezzel.Szokjatok hozzá.Valószinü a nagyobb hangért cserébe hűvösebb is belül!
Én most építettem egy 4 ventis+hűtőradiátoros házat pc-nek és van hangja cserébe hűvös belül minden és nem is meleg levegőt fúj ki!
Valamit valamiért.Elötte nagyon csendes volt viszont hőfokok az egekbe.
Majd a Ps6 vízhűtéssel:D
Amit esetleg érdemes tényleg lemérni a zajszintet.
Ezek elvileg hivatalos adatok:
PS5:
Dash:25-30db
Lemez install:40db
Játékok:minimum 38db MAX:50db
PS4:
Dash:60db
Játékok:min 63 max 72db
A mérést 1-2-3 méterről és átlagot számolni kinek milyen és mekkora a szoba
-
TomStorm #112790 Ráadásul minél lejjebb teszitek annál több port szív be.Szerintem Sony ismét kifelejtette a porszűrőt.Mert amúgy nem lenne gond ez se.. -
Teve mellett fent jobb helye van. -
Viccelsz? Baszki, beszoritod két polc köze! Ez nagyon nem okes. Nincs szabad legaramlas neki.
Nem ettől visít, de ez úgy szar, ahogy van így. -
Gondolom én lennék az :) Na most, csak hogy tisztán láss, az én szekrényemnek a hátulján vannak nyílások, azokon pedig usb-s ventik (amik nem kerregnek, mint a Sony-féle), szóval nincs megfőzve a gép. Egyébként előtte állítva volt, fent a tv mellett, semmit nem változott, hogy letettem (sajnos).
Mondjuk a Kandur gépe az tényleg durván szól, ahhoz képest az enyém semmi :O -
Ha esetleg még a mobil radiátort odatennéd mellé...
Tedd be egy-két óra elteltével a kezed abba lyukba. Szerintem úgy is érezni fogod, hogy éppen megsütöd a gépet. -
Igen, de az egy 90X30 nagyságú hely, bőven van terület... -
Szellős hely? Egyetlen irányba tud kijönni a meleg: előre. Oda, ahol beszívná a frisset. Én nem azt mondtam, hogy ettől visít, valszeg nem, csak azt hogy ez nem igazán jó.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.11.21. 20:59:02 -
Szerintem ez bőven szellős hely, soha, egy konzollal se volt még gondom, btw, mint mondtam: mindenhol visít :( -
kutyakiki81 #112782 Elég tetszetős az 5-ön a Red Dead 2 töltési ideje. Csak gyorsan kipróbáltam, de esküszöm kedvet kaptam újra végigjátszani! -
Szerintem és se jó. Nem szabad bezárni a meleg levegőt. Nincs áramló friss levegő, nem tudja mi hűteni.
Nem tudom miért rakják így egy csomoan a konzolt. Eszembe nem jutna. -
Az Norbi volt. Neki is akartam mondani. -
TomStorm #112779 Ja így már más azért de csak feltenném a Tv mellé -
Ez így nem nagyon fasza. Nincs hova kimenjen a meleg. Én nem tenném ilyen zárt hátfalas helyre. -
Nálam ugyanez van, de sokaktól hallom ezt a purrogós dolgot. Valami biztos van benne. Jól láthatóan van az ilyen gép, meg az olyan gép. -
Akkor ezek szerint húzzák le én is a pálya mélyére.... :(
Nekem is kell a Kata a! :) -
Én nem arra mentem szóval pasz. :D
Oda kevés voltam..de mondjuk màr lehet visszanézek.
Viszont megvan a katana.
+5ig felhúztam..hàt isteni. :D -
Átverős a videó, az a hely ilyen:
-
TomStorm #112773 Én is néztem ám nagyot meg az elötte lévőnél is aki panaszkodott.1 percre se hagynám ilyen helyen!!
Szívja vissza a meleg levegőt,durva:O -
Ááá, nem, mindenhol csinálja, a coil az nem zavarna, de ez a fejhangú folyamatos visítás, nagy rossz :(
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2020.11.21. 20:11:54 -
Ez két polc köze van berakva? Nem lehet, hogy nem szállítók ott rendesen? -
Gondoltam megosztom, így visít az enyém :( szóval visszaküldős lesz. Ez van.
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2020.11.21. 19:45:57 -
Én is lenyomtam most a 4.-et, mondjuk ez volt nekem a legnehezebb, szerintem volt benne kb 15 próbám.
Az összes többi könnyen ment, másodikra, harmadikra, ötödikre és most 15.
Sokkal szopóbb az oda vezető út.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A Flamelurker mögött ha továbbmész, közvetlen utána van egy kibaszott nagy sárkány boss. Azt le lehet most verni, vagy majd csak később? Megütöttem egyszer a kezét, de semmit nem ment le a HP-ja. Vagy ez valami trükkös boss? -
Na közben DeS-ben meglett a 4. Boss. (+2 is megvan màr igazàbol..de azok nem szàmítanak rendes bossnak nekem)
Azt kell mondjam kiàbràndítóan könnyűek eddig a bossok. Jó nyilvàn első talàlkozàskor àlltalàban kapircs van nekem. De amint kicsit kitapasztalom őket..eddig max 10. probàra meghalnak. De van amelyik 2. alkalomkor feküdt..vagy elsőre.
A bosshoz vezető úttal többet szívok néha. -
Ne linkeljük már ezt a scammert. Öszeplagizálta a lore-t aztán elaőadta magát youtubeon és tartja a markát patreonon
-
Az Astro elég extrém eset, az tulképp egy irányító demó, gondolom mindent bevetnek vele -
Viszont Astro eszi a controllert rendesen, valami tizenórákról volt szó nem? Pár órát alig bír:( -
kutyakiki81 #112764 Öregszem :D -
Én vagy teljesen süket vagyok, vagy nekem jó a gépem, Asszony most játszik vele, én ülök a háta mögött az étkezőnél, tőlem a konzol kb. 4 méterre van, és semmi hangot nem hallok. Csak a hűtőgép búgását. :) -
A másik irányban én eltévedtem. Jól lementem mélyre, mindent összeszedtem, amit találtam, de aztán nem találtam "végcélt".
Utálom ezt a helyszínt. :) -
Így csilingelt a tied is? A kérdés, hogy hova tetted fel a tapikat? -
Szerencsére én nem felé mentem. :D 3. Boss utàn, ott is hagytam azt a helyszínt inkàbb.
Amúgy bânyàba lehet szépen haladni, csak figyelni kell mi a gyengéjük az enemyknek.
Eleinte itt is nagy szopàsok voltak és nem értettem miért ilyen erősek. -
Szívesen meghallgatnám, mert anélkül csak városi legenda :D -
Hát ebből nem is lesz 7 meg 9 darab. Marad ez. -
Rest modeban akkor megy csak alapjáraton a ventilátor, ha van valami letöltés beállítva, egyébként nem. -
Hát, vannak szerencsés flótások :D -
Semmi extra, öntapadós szivacsos csúszásgátlóval :D Elég szépen csilingel a tiéd is már, jók ezek a Nidec ventik (pedig elvileg a pro-knál ez volt a csendesebb és a Delta a szarabb).