121495
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Értékelem az aggodalmat, de semmi baj nincs :) Ma már óhatatlanul is a bb-t keresem a dasban, és kurvára nincs benne. Van akinek ez előny, nekem épp hátrány. -
SlickAdam #34321 dehogy... kb. felevente elöjön ez nala, olyankor el akarja adni mindenet (vagy el is adja), quit gaming fenyegetesek, ..., de aztan lenyugszik es 700 oran keresztul tolja a BB-ket.:D
van egy lezer nyomtatonk itthon. OKI markaju. több, mint 20 eves (no joke). es halvanyan meg nyomtat. sosenem volt töltve / cserelve a patron.
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.08.14. 16:08:59 -
fos twitch streamből kivett videó, azért. -
Egyszerűen már kiégett. Erőlteti a nosztalgikus idők miatt, de szinte minden hozzászólásából lejön, hogy egyszerűen vége. Pont. Ennyi. Elégett a nafta. Elfogyott. Próbálkozik becsületesen, de hát a gyertyának annyi. Egyszer mindenki eljut ide.
Utoljára szerkesztette: yesname, 2015.08.14. 16:04:47 -
SlickAdam #34318 tul sok hardcore-t toltal mostanaban. szukseged lenne nehany het vattacukor kurara.:D
vagy legalabb kis gone home-ra valamelyik este egy ültöben letolva. hogy erjen masfele elmeny is. -
Mér ilyen szaggatós ebből minden videó amit kiadnak? Ennyire fasza a frém? -
Nyah, ennyi idő kellett, hogy ráúnjak a das-ra. Elvittem a 2. bossig (belle gargoyle) és semmi motivációm továbbmenni. A rossz szájízben biztos benne van a szopástenger, ami idáig kisérte a projektet, de nem vonz a játék sem. Unom a környezetet, meg úgy kb mindent. Ennyi. Majd a das3. -
Anti-nak.
Küldöm a 6k-t. :) -
"hosszú érdekes sztori" ? :D És Mad Max egy lapon? Nem azért mondom, a filmet is élveztem, de nem épp a sztori miatt. :D Ha ilyesmit vársz ettől a játéktól, akkor szinte biztosan csalódni fogsz.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2015.08.14. 14:21:55 -
TomStorm #34313 +auto tuning,open world,RPG elemek,Dungeon,Mad Max világ.Ennek is van hirdetve mást ne is keressetek.
Sztorit még nem lehet tudni.Ezek ilyen grindelős mellék küldik amit tegnap Dev.-ek toltak.Szintezni lesz jó.
Persze tudom és megértem,hogy Witcher3 biza magasra tette a mércét nyitott világú Rpg játéban.Ez nálam is így van,nem tagadom.
Reméljük lesz egy hosszú érdekes sztori azért Mad max-hez és úgy még akár jó is lehet -
TomStorm #34312 Azzal se lesz nagy durranás.970 minimum kell viszont ahoz már ugye sok minden más is:)
Kukázni kell pc géminget az a biztos:) -
Má visszamondtam. -
Dark-nak!
Hangulatos meg minden de ez csak autókázás&verekedés kb :\
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2015.08.14. 13:43:17 -
Ezzel az offal nem akartam kicsit se arra utalni, hogy nemkívánatos lenne itt a poszt :) Persze akkor jogos a kérdés, hogy minek írtam :D
Sanitariumot akkor pótold, ha S. King-et bírod. -
Sajnos ezekből a PS1 címekből kimaradtam, mert kisgyerek voltam, amikor kijött, és a szüleim sosem akartak nekem konzolt venni hiába könyörögtem :( Egyedül disney játékokkal játszottam windows 95-ön. -
protipp: wicser3-al bevárod a 960at és akkor összeáll a dolog ;) -
SlickAdam #34306 sztem ez nem off. playstation tema... nem fogok tan ps1 topikba irni (lehet nincs is).:)
az elsö resz ha jol emlekszem idore ment, ezert iszonyat nehez volt, meg reeeeegi. ez a masodik sokkal borultabb lett ezzel a fejszes elmegyogyintezet szokevennyel. hangulat toppon, s graf is egesz jo volt akkoriban.
mibol van a kep? nem ismerem. szek.: közben megvalaszoltatok.:)
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.08.14. 13:23:53 -
Bingo :) -
sanitarium? :D
Régi emlékek... -
Az első részt igen, nem is tudtam hogy volt második :D
Ha már off retró, sok kalandjátékhoz volt szerencsém, de a legbetegebb (és egyben az egyik legnagyobb kedvenc) ő volt:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Hint:
[spoiler]Sanitarium
[/spoiler]
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2015.08.14. 13:18:10 -
Mivel érzékelem, hogy a ps4 topikban mindenki lélegzetvisszafojtva figyeli a pécégéming eseményeket: ugyanaz a kontroller, ugyanakkor, ugyanúgy witcher3 alatt viszont megy.
Amivel nem akarok, azzal játszahatnék. Hellyeah. -
Régen nem volt frém esés. -
Sose láttam, de most nézem: ronda egy állat ez :D -
Köszönöm, rendi vagy, de én ezt a platformot egy életre lehúztam a klozeton. Nekem nincs időm naponta több órás munkával cipőkanállal magamra erőltetni a latex szopóálarcot. Vagy kiadja remasterben a from, vagy das1 mentes maradok.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.08.14. 12:11:01 -
SlickAdam #34298 eeees gurul tovabb a nosztalgia szeker!!! 
ezt ki tolta regen?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
frem 15 es 30 között van folyamatosan + a mocsok kamera is ratesz egy lapattal, de anno nem nagyon izgatott ezek szerint.:D gondoltam berakom csekkolni, hogy fut-e rendesen (kicsit karcos), azt' nem belecsuszott 1 ora?
-
Was #34297 Nekem is látta a Windows az Xbox360 kontrolleremet, teszteltem is, mégse ment a DS-ben. Akkor én már úgy voltam, hogy na lehúzok minden egyéb USB-s eszközt, hogy ne kavarjon be, és akkor láttam meg a monitor mögött a szintén bedugott csak elfelejtett másik (PS3) kontrollert...
Gondoltam hátha segít neked, nekem elment vele egy fél órám, de akkor ezek szerint nálad nem ez a probléma. -
Megy a kontroller. Látja a windows. A DS beállítómenüjében megy is(!) de a főmenüben, és a játékban nem.
Ma reggel rendeltem egy 960-at, hogy mégse ezzel a fisemfossal púposkodjak(igen, tudom az is az). De tévedtem. Már tudom mi kell ennek.
Egy csákány, amit beleállítok ebbe az egész retkes foshalomba.
Itthon még nem látott senki az újból.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.08.14. 11:53:37 -
Was #34295 Nem értem igazán, valami "nagy" gond lehet a gépeddel. Soha nem volt gondom sem a DSfix-szel sem a kontrollerrel (Xbox360) a DS1-ben. Sőt azon játékok egyike amelyik akkor is tudja használni a kontrollert, ha akkor kapcsolom csak be, amikor a játék már fut. Sok játékot újra kell indítanom, ha az indításkor még nem volt bekapcsolva a kontroller.
Illetve bocsánat, egyszer volt ilyen problémám: amikor elfelejtettem, hogy az asztalon elbújva éppen a PS3 kontrollere töltődött USB-n keresztül. És persze ilyenkor azt a kontrollert kezelte. Szóval nézz körül lehet, hogy nálad is valami USB-s egyéb cucc zavar be.
Más: nálunk már kijöttek a CUH-1215-ős vagy 16-os modellek? "Hamarosan" vennék egy gépet, de akkor már inkább megvárnám az új sorozatot, de sehol sem látok erről semmit (boltokban nem nézegettem).
Utoljára szerkesztette: Was, 2015.08.14. 11:50:18 -
Ugyan ez megy ótó játékoknál is. Egyik nap jó másik nap nem. Folyamatos szopóroller. -
-
Gondoltam folytatom a DS1 túrát. A DS soha többé nem érzékeli a kontrollerem, bár a windows látja, lehet kalibrálni, stb.
Pcgéming.
Hányok.
1 órája troubleshootolok.
DS1 tolattyú ezennel off. Majd egyszer, valami játékra alkalmas platformon. -
Vissza is :) -
Ment egy privátovics. -
Ha valaki remoteplayelni akar: eladó a playstationTV-m, 8 gigás kártyával egy játék áráért: 15K
Talán 3x volt bekapcsolva...
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.08.14. 08:38:59 -
fanmade
-
Még van hátra jó pár dolog :D -
Rohadtul unom már a Batmant.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Sok van még az exkavátor után?? -
TomStorm #34285 Ide vele már:) -
Majd megmondom ha kijött :) -
SlickAdam #34283 mirror's-al minden rendben. teljesen erthetö, hogy sokan varjak az ujat ill. szerettek az elsöt. engem spec mindig is hidegen hagyott, de kivi leszek elegedettek lesznek-e a rajongok.:)