121495
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Nehogymá hogy ezt ennyiből megmondod :) -
szép lett az is, drake is megkapta 3as modellt -
Lesznek, és nem kevesen, akiknek ez lesz az első talijuk uncsival. -
baromállatok :(
egy remasztert játsz végig (valszeg megvolt már 1-2x ps3on), hogy utána mármegint letolhasd.... háppersze. -
uc4 megjelenés=ps4 vásárlás, mese nincs :)
UGYAN EZT akarom átélni, AZONNAL. komolyan, beleborzongtam a video nézésébe, annyi emlék :) -
Na ez most - és ez először történik meg - meghozta a kedvem hozzá. Viszont az első részt feltűnően keveset mutatják. -
Marhaság. Egyik legjobb survival game evör. Van kihívás is bőven( Nehéz mint a k.isten ). -
Ez lesz plusz benne:
- Explorer Mode is an all-new mode for beginners where combat difficulty is reduced greatly.
- Speed Run Mode adds a timer that allows players to track their gameplay time against their friends as they play sections of the game.
- Brutal Difficulty Mode is the ultimate challenge as the gameplay will be more punishing than Crushing Difficulty (unlocked after beating Crushing Difficulty in the same game). -
utóbbi évek legjobb survivalos cucca, de nem gáz...
Örülnék ha "kiszúrnák" a szemem vele, szívesen letolnám még egyszer -
sublimaze #34393 Fú még plus-os játéknak is rossz lenne... Félek is, hogy egyszer ezzel lesz kiszúrva a szemünk... :C -
Nagyon jó kalandok voltak!!! -
Nem a szenvedéssel van itt a baj, hanem hogy olyan kibaszott sivár, kopár, érdektelen a világa, hogy feltépem az ereim két bossfight között. -
Zombi stream
Holnap megjelenik, ha valaki nem tudná. Sokat reklámozza ubi lol
minimap ennél gázabb nem is lehetne...
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.08.17. 17:00:11 -
-
Ennyi, szenvedés és szenvedés közt is van különbség. -
-
sublimaze #34386 Lehet valami abban amit mondasz, de én megnézném így mondjuk egy dark jedi sztoriját. :) -
Viszont ez a das1 kapott egy örökös kickbant. A BB még az a nehézség és pályatervezés volt, ami nem ment el agybaszott kategóriába, ez bőőőven. Még a one rebornehoz vezető úton sem kellett kötelezően mindenkivel acsarkodni (vagy a 3 tetűhöz), de nem, itt bazdmeg lifetezzél félpercet a semmiért, aztán baszkodjál 40 kibaszott csontival a bossfightért. Anyátok. Del.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.08.17. 13:30:33 -
Lesz ebből még Battlefront.
-
-
Tegnap 1-ig basztam a bf4-et.
2 igazán nagy gond van vele:
- kompetitív jellegénél foggva(amire bőőőven tesz a kikúrt minőségi prezentáció), elképesztően addiktív :)
- rühesgecimód idegesítő. Mint minden kompetitív játék :DDD
Tik ottan a világban mind, akik jobbak vagytok nálam: ROHADJATOK MEG SZARSZEMÉTCSALÓGECICSÍRAGECIHALJATOKMEGSASJJgSDaSHGKH...sáálláállláálláááááá.
Ma megint nyomom egy kicsit... :DDD -
Na azt nem kéne. Az, hogy a japók viszonylag könnyen implementálnak egy lovecraftian zsánert, az csak azt mondja el, hogy hasonlóan beteg és elborult elmék. Ami egy kicsit is egészségesebb univerzum, abban ők csak kóvályognak, mint fing a gatyában. És jönnek a tinitakonynyálszintipop gecik. Pinával és polippal. Szal mindenképp belecsempésződik a betegség.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.08.17. 12:22:30 -
sublimaze #34380 Fromsoftware csinálhatna egy sw játékot... :))) -
TomStorm #34379 Rossz az egész védelem,szétnyílnak szinte,hogy az ellen besétáljon.Hosszú passzt nem akarják megfogni.Mindenki esik-kel,egymásba mennek,labdaszöktetés semmi.Ezek a szabadrugás jelző pontok iszonyat bénák.Nincs előnyszabály.Nincs Licensz.Frame problémák.
Cselezés ennél a játékmenetnél felejtős.
Most hirtelen csak ennyi
Utoljára szerkesztette: TomStorm, 2015.08.17. 12:00:21 -
TomStorm #34378 6K még mindig de lehet jobb lenne megvárni Fifa'16-ot.
Van 2 feltöltésem amibe beleférne AC Unity+Tomb R.Def.Most ezen gondolkozok.Sose hagyott nyugodni,hogy TR-t nem játszottam,ezt a részt.
AC meg azért mert vonz a kor maga
Vagy TR+The Evil Within ez is opció:) -
mesélj :) -
Ez az OUYE egy jó kis frankenkonzol :D -
A nigga nyaklánc?
-
Valami nem stimmel.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.08.17. 08:13:19 -
Mönnyi egy fifa? -
nagyba:
-
TomStorm #34371 Holnap behúzom Fifát.Nekem ebből a Japán foci szarságból elegem van.Soha többet Pro Evo,befejeztem.. -
TomStorm #34370 Ha már Empire akkor inkább lehetne Clone Trooper fehér.Így Vader feketébe nem jön be.Ráadásul ez az Avatar így béna is:S -
Belevertem még 3-4 órácskát ebbe a bf4-be.
Nem, mostmár biztosan nem érdekel a battlefront. :D
-
-
SlickAdam #34367 minden centet meger!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!220 € -
SlickAdam #34366 "Zombie game Dying Light has now sold 5 million copies, as its developer is starting to tease plans for an ambitious-sounding sequel. Producer Tymon Smektala says in a new interview that he was pleasantly surprised by the game's commercial success, which he called "tremendous." "
há' ezert nincs meg mindignem olcsoer'...! fogyik. -
Csak nem emlékszek, mi volt az utolsó, mert régen játszottam vele. :( -
foglalj outpostokat, erődöket! aztán majd feldob egy következő szingli küldetést is... -
pedig a harmadikig (42->bf2->bf3) iszonyatos volt a javulás (most azt hagyjuk, hogy én hogy éltem meg pár alapvető balansz-kérdést) ... grafikában, fizikában, kasztok/pléjered kusztomizálhatóságában (nemtom mi másban tudna még előrelépni ;) )