121495

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Totti5
  • darkSectorxxx #34481
    "Driveclub - hatalmas frissítés jött

Annak örömére, hogy a Driveclubot több mint kétmillióan vásárolták meg, az Evolution kiadott egy új játékmóot, új pályákat, szinteket és autót tartalmazó frissítést.
    Jó most Driveclub-játékosnak lenni, és valószínűleg a közeljövőben is jó lesz. A tavaly októberben, tehát lassan egy éve megjelent játékhoz még mindig jönnek frissítések, gyakran ingyenes, teljesen új tartalmakkal.
    Ma jelent meg az 1.21-es frissítés, mely a Sprint módot, 12 pálya Sprint változatát, új Elite Drive szinteket (a szintkorlát 75-re emelkedik), és a 66-os szinttől elérhető Renault R.S. 01-et adja hozzá a játékhoz. A patch 500 megát nyom, így aki eddig nem vette meg a Driveclubot, számítson arra, hogy több mint 11 gigát kell letöltenie az első indítás előtt. Jövő héten egyébként még egy ingyenes autó, a Ferrari 488 GTB jön. A fejlesztőcsapat rövidtávú tervei között szerepel a privát többjátékos lobbik beépítése, valamint még több pálya hozzáadása is."

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.08.19. 09:44:54
  • Moby
    Tegnap nyomtam ilyen nagyszerveres, járműves, komplettháborús izét, de az nekem kurvára nem jött be :(
    Itt aztán pláne nincs csapat. Egyedül elviszik a járműveket, bandukolsz a semmiért, és csak ilyen széttőredezett bénázgatás gócok vannak a mapon. Szörnyenszar.
  • Paranoia
    fallout 4
    gamescom infó
  • Moby
    Sajnos(?) megtörték az utóbbi idők anyagai a kezdeti ellenállásom. Adam megint nyert. Idevele :DDD
  • Totti5
    AC-t ne is említsd. F1, Raceroom mellett nem tudom játszani, annyira elmaradott a graf és hangok:( bevilágítás, színek, HDR pocsék benne.

• arty
    amikor az assettot is egy hét után tudtam végre kipróbálni? :D
    amikor ezek a genyók 4 uc-t kínálnak?!?!?!?! :D

(zombival én valami öteurós verzából tettem volna pár tiszteletkört, nyilván nem az én atombéna skilljeimnek és 0 idegeimnek való)
  • Totti5
    Play hard get WiiU!
  • arty
    - dögöljön meg érte az ubisoft
    - dögöljön meg az is, aki ezért pénzt ad és szavaz MELLETTE :(
  • n000rbi
    Ez a kérdés bennem is felmerült :D
  • Ragnar360
    Hát ja, csak nem tudtam most mivan, nem írt oda semmit Gero aztán reméltem, de akkor jó ha az a ps4-es:D
    Moby: Igazad lehet:d
  • Moby
    De hogy ez mér Norbinak ment azt nemtudom :D
  • Moby
    Játék nélkül mire számítasz? Meleg vacsorával várjon minden nap? :)
  • n000rbi
    Az alsó a ps4 verza, felső az eredeti ps3-as. Ettől még igaz, amit mondtál, csak nem értem :)
  • Ragnar360
    Az alsó a jó:)
    Moby: nem tudom... 2 hete nem kapcsoltam be a gépet:d Ha valaki 100ért megveszi akkor nem tartom vissza
  • SlickAdam
    a takaritonö csinalta 4 da extra dollar!
  • zzeN
    vótmá?
  • TDC Geronimo
    zombiba kiszedték az összes online ficsőrt is. Most már nem támadhat meg barát zombija a sok cuccal.

- No Gamepad or similar device. Map looks tacked on and removes immersion.
    - Certain visual effects have been removed.
    - You cannot find and loot any killed friends.
    - You cannot leave messages for other players.
    - No multiplayer
    - Framedrops.
    - Game crashes on consoles.

Fosport :(

Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.08.18. 15:14:59
  • SlickAdam
    pedig a csajjal is csodakat muvelhet.:D brazzers...
  • darkSectorxxx #34463
    az is kemény ahogy csatlakozik a repülőgép szárnya fent a törzshöz, nem csak textúrákat húztak. :D
  • TDC Geronimo
    snake akcióban
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.08.18. 14:58:38
  • SlickAdam
  • n000rbi
    Még legalább 3 UC-végigjátszást vizionálok magamnak, az eddigi összesen 8-9 mellé :D
  • Moby
    Na ez má döfi!
  • Moby
    Pedig tolhatnád. Nagyon fasza. És most olcsó is.
  • TDC Geronimo

• TDC Geronimo
    Good news for Metal Gear fans, the Phantom Pain reviews come in nice and early. Look forward to the 23rd.
  • Ragnar360
    Ehh, nem érezted hogy szinte elnézést kértem:) Most nyugi már na:d lehet volt még más is, de annyira nem olvastam már vissza.
    Viszont lényegében én is mondhatnám akkor hogy ezt úgy megállapítottam hogy nem is kellett tolnom hozzá a bf4-et :)
  • TDC Geronimo
    nagyobb fov meg világosabb részek se állnak jól ennek a játéknak. Kisebb fov miatt még jobban szorongott az ember.
  • Moby
    Verdikt: a wiiu erősebb hardver!

[elfut]
  • TDC Geronimo
    hiányzik a dirty lens effekt :(
  • Moby
    A legjobban mondjuk magamra haragszom, hogy nem azt a szivenkúrt prémiumot vettem meg mindjárt. Ez így sokban lesz :(((
  • Moby
    Aham. Namost segítenél kérlek, hol találhatóak ezekben a következő összetevők:
    - játékelem
    - Dice
    - Butított
    Nem találom :(
    Mindenestre ugyebár megint arról van szó, hogy nem fing nélkül nyomom a foteltudományt, hanem beleálltam, és tolom becsülettel. Ebben ismét különbözünk. Én haragudhatok rá kvázi jogosan, mert engem lelőnek. A videójátékban. Ami a tévémen fut. És én irányítom. Érted.
  • Ragnar360
    Most csak ezt a kettőt találtam, de akkor lehet rosszul emlékeztem, a többi ilyen battlefiledes kommentet is elolvasva értem hogy hogy vagy a játékkal.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Egész másféle élményként belepróbáltam a ps4-es BF4-be.
    PEWPEWPEW-BANGBANGBANG
    Ez is megvolt. Gondolkoztam érdekel-e ez engem starwars skinezve, és arra jutottam, hogy kurvára nem.

Belevertem még 3-4 órácskát ebbe a bf4-be.
    Nem, mostmár biztosan nem érdekel a battlefront. :D
  • Moby
    Ezek melyik posztomban voltak? Tudnál esetleg segíteni?
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.08.18. 13:10:50
  • Ragnar360
    Arra értettem, mikor arról írsz hogy a játékelemmekkel van bajod és már gondolod milyen lesz az SW is, meg Dice így meg úgy. :)
    Mennyire lebutított stb.
  • Moby
    Mphffhfhnom LOL
  • n000rbi
    A polcon a gépvásárlás óta ott van, de túl sok a platform és túl kevés a játék :)
  • Moby
    Nehogymár, hogy még ez sem volt meg!
  • n000rbi
    Jó lesz ez majd WiiU-n, ha egyszer odaérek a backlogban :D