121495

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Ragnar360
    Moby melyik játékra kattantál rá ennyire?:)

Amúgy van két Black Ops 3 béta kulcsom, + saját, de még én se próbáltam, valakinek lenne kedve majd esetleg ma vagy hétvégén tolni egy kicsit ?
    Utoljára szerkesztette: Ragnar360, 2015.08.21. 12:02:15
  • Kandurex
    Na ezt lemértem. Két út van blightown -ba firelink -ből, az egyik kerek 1 db percig tart, senkit még csak ki se kellett kerülnöm, a másik 1.2 perc, volt itt pár csontváz ami mellett el kellett mennem.

Meg vannak a shortcutok?
    Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2015.08.21. 11:58:24
  • TomStorm
    Fuu de komoly ez a Dragon Age 3.Nightmare-en kell ám taktikázni nem gyengén!Witcher után rendesen furcsa,hogy nem lassul be a játék és nem kell tartani attól mikor esik le a Frame:D
  • Kandurex
    Nem szar, csak más lett a célcsoport. Egyébként összességében jó.
  • Moby
    Nem vált hárdkórabbá a játék attól, hogy 20-30 perceket tolom előre a kart, és nyomom a futásgombot. Csak híggá.
  • Totti5
    Hatalmas ez a bosszú, igazán felemelő szösszenetek:)

szar a BB önigazolás:)
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.08.21. 10:22:50
  • Kandurex
    Ez a válasz egy igazi causal válassza, hozzáállásodat átitta ez a gusztustalan modern játék igény....legyen terülj terülj asztalkám, nem akarok küzdeni semmiért, milyen az már, hogy nekem el kell sétálnom valahova? Mi az már, hogy közben meghalhatok? Hol a nagy WIN gombom? És miért nem zöld az a gomb?

Válaszban inkább ne gondolkodj, Isten'ments, hogy elkezd magyarázni miért szar a DaS1!
    Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2015.08.21. 10:16:41
  • Moby
    Ez má nem fog nekem kifeküdni sehogysem. És ha ugyanezt a kényszerfutkosós balfaszságot viszi tovább a das3, akkor instant skip.
  • darkSectorxxx #34599
    :D
  • TDC Geronimo
  • shaddam
    gameszar
  • Kandurex
    Hát az jó, hogy minden egy helyen van, csak dream és máris ott a terülj, terülj asztalkám!

Türelem kell, nem lehet benne pörögni, kapkodni. Nem jól közelítesz. Ez játék nem fog neked csak úgy ukkmukkfukk kifeküdni.
  • Moby
    Ez a futkosásszimuláció ez nem stratégia, hanem agyrém. A BB ilyennel legalább nem szopat. Van a h.dream, bármikor mehetsz bárhonnan, vásárolhatsz, fejleszthetsz. Nincs ez a ablacksmith a halálfasza alsón, a kereskedő picsafalván, a másik meg a retekben, és futkossál, ha kell valami. Tudom, hogy ez később a bonfire-ök között legalább megoldódik, de én nem viszem el addig.
  • Kandurex
    Nem kell erőltetni a DaS-t, ez nem a H&S BB, kell egy kis szünet, át kell gondolni a stratégiát. Valahol hibázol és biztos nem a játék!
    Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2015.08.21. 00:39:17
  • Moby
    A sokadik blighttown nekifutásomban leestem a békákhoz, megátkoztak, és nincs már kavicsom. És lent vagyok depth-ben.
    Ezzel zártam a DaS1 kalandom. Fin.
  • R0GUE
    Annyiért oké.:)
  • Moby
    Nem jutok el odáig...
  • n000rbi
    Képzeld el ezt 10-15fps-sel ps3-on.

Hint:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Lent a mocsár bal oldalán az "alagútban" megvan a bonfire?
  • darkSectorxxx #34589
    Hát nézd meg a butort, csak az eleve full más, és ez még csak egy zoom-olt kép.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.08.21. 00:02:50
  • Moby
    Na egyet kijelenthetek: Blighttown-tól fasszopóbb helyet játékban még nem jártam. Szerintem ez az ökörállat miyazaki nyugodtan kitalálhatta volna bele azt is, hogy játszd végig a játékot mentés nélkül, egy élettel.
  • Kandurex
    Mondjuk azért nem szartam be..., meg az a videó, amiből ez van, tényleg nem mutat még akkora különbséget sem, mint a lasszófasz esetében....
    Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2015.08.20. 23:53:53
  • darkSectorxxx #34586
    Gamestar:

"Természetesen rengeteg embert érdekel, hogy mennyit is fejlődött a játék az előző generációs változathoz képest. Cycu1 jóvoltából most megnézhetjük, hogy miben is más az Uncharted 3: Drake's Deception a jelenlegi konzolgeneráción. Nem mondom, hogy eget rengető a különbség, de azért vannak változások."

nem baj ha valakinek csípás a szeme

• Moby
    1 napod van végigpörgetni
  • Moby
    vga off
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

46-ért veszem újonnan. Ennyiért semmit nem találtam (amd-t nem veszek).
  • TDC Geronimo
    elsején MGS V. Másodikán ps4 beta fw. Lehet hamar "befejezem" a játékot
  • Seth
    Ez egy spin off cucc, semmi meglepő
  • R0GUE
    Addig mond le amíg lehet, a 960 árából hibátlan 280x-et vagy 680/770-et lehet szerválni (vagy akár 290-et is attól függőn mennyiért veszed a 960-at) --> jóval bikább kártyák 1080p és fölötte....
    Egy túlárazott hulladék az a kártya....
  • Kandurex
  • Kandurex
    Van ez a Final Fantasy Type 0, gondoltam ránézek, mert hát FF, hát mit olvasok elsőre róla?!

"...Bayonettát csináltak belőle, nyomd homlokkal a controller gombjait mint az állat, azt majd lesz valami. Szerintem ez így förtelem"

Hányadék isten faszát már a real times-os fasság erőltetésére!
  • Moby
    ROFL
  • Totti5
    Akkor a BOSS fájtot ne spojlerezzem el?

hupsz...
  • Moby
    Szerintem ez nem "kis" probléma.
  • daario01
    Köszönöm, hogy kiemelted a lényegét :)
  • Totti5
    Átmeneti hiba nem létezik. Vagy jó vagy nem.
  • daario01
    Hali, ma pár napja tapasztaltam egy kis problémát a PS4-el kapcsolatban..Na szóval, bekapcsolom a gépet játszok kb. 45 percet és akkor a gép hirtelen vagy kikapcsol vagy nyugvóba teszi magát, de utána minden jó és másnap jön ugyanez a probléma amikor megint bekapcsolom..
    Használnom kéne a garanciát vagy csak átmeneti lehet?
  • shaddam

• Totti5
    "Ahogy hallottam XboxOne-on kurvára akadozik, ráadásul elég gyakran."

"Majd kicsit körbe szimatolok még a PS 4-es port körül és ha az derül ki, hogy stabilan tartja a 30-at akkor lehet hamarosan én is megveszem majd."

lol
  • SlickAdam
    egyedül azt a nehany uj fegyot irigylem tölük.

Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.08.20. 16:11:06
  • n000rbi
    Amennyit esik mostanában, stílusos lenne bedobni a ps3-ba a Heavy Rain-t :P
  • darkSectorxxx #34563
    Ki az a lowfaszgeciidióta aki a pes 16-ban az analogra tette a játékosváltást?????